Νέα

Top Gear

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Το πρόβλημα του (νεο)-έλληνα είναι ό,τι παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά, νομίζει ό,τι είναι καλύτερος των άλλων και φυσικά δε μπορεί να αυτοσαρκαστεί..εμείς μπορρούμε να λέμε ό,τι οι σκωτσέzοι είναι τσιγγούνηδες, οι άγγλοι αδερφές, οι γάλλοι βωμιάρηδες κτλ ,αλλά αν μας θίξουν τα πράγματα σοβαρεύουν.
Και μεταξύ μας ,αν παει κάποιος στα μπουζούκια/κλαμπς και δει τα ελληνόπουλα αγοράκια να λικνίζονται σα χανουμάκια ,δεν το λες και πολύ αντρικό θέαμα..
Η σοβαροφάνεια μας είναι για γέλια..Όποιος παρακολούθησε το δείπνο που παρέθεσε ο Ομπάμα τις προάλλες και τον τρόπο με τον οποίο αυτοσαρκάστηκε καταλαβαίνει..
Oσον αφορά στην εκπομπή. Απλά απίθανη.Ακόμα και με τις ατέλειες που μπορεί να βρει ο καθένας αποτελεί μέτρο σύγκρισης για όλες τις παρόμοιες εκπομπές.

Σωστός ρε μάγκα...καλύτερα δεν θα μπορούσα να το έχω πει...νομίζουμε πια οτι είμαστε οι "εκλεκτοί" και δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας!Μετά αναρωτιόμαστε γιατί το χιούμορ και η σάτυρα είναι "ακραία"...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Ωραια εκπομπη και με χιουμορ...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Επαναλαμβάνω, λέγεται χιούμορ...

δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυει αυτο σε μια εκπομπη παγκοσμιας εμβελειας, οπου κατευθυνει την σκεψη..εν ολιγοις, λαϊκιστικο μου φαινεται..ασε που οπως σου λεω παραπανω, εχει τεραστια διαφορα να τιθονται τετοιες κουβεντες μεταξυ 10 ατομων και να λεγονται απο εναν αγαπημενο τηλε-χοστ με κοινο 200εκ κοσμο ;)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Αν και ο πουστης ο Κλαρκσον ειπε τα χειροτερα για το αυτοκινητο μου...λογω "πολυ ωμη δυναμη" στους μπροστα τροχους με συνεπεια το "ηλιθιο" σπινιαρισμα και τα "μουτρα" επανω στις στροφες...
:(:(:(

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυει αυτο σε μια εκπομπη παγκοσμιας εμβελειας, οπου κατευθυνει την σκεψη..εν ολιγοις, λαϊκιστικο μου φαινεται..ασε που οπως σου λεω παραπανω, εχει τεραστια διαφορα να τιθονται τετοιες κουβεντες μεταξυ 10 ατομων και να λεγονται απο εναν αγαπημενο τηλε-χοστ με κοινο 200εκ κοσμο ;)

Διαφωνώ...ο καθένας πρέπει να λέει την γνώμη του...δηλαδή επειδή κάνει τηλεθέαση δεν πρέπει να κάνει χιούμορ μήπως κατευθύνει την σκέψη?
Επίσης, πως ακριβώς επηρεάζουν την ζωή σου τα σχόλιά του περί ελληνικών χορών και γκέι αισθητικής?Χόρεψες ποντιακά στο εξωτερικό και σε είπαν γκέυ?

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αν και ο πουστης ο Κλαρκσον ειπε τα χειροτερα για το αυτοκινητο μου...λογω "πολυ ωμη δυναμη" στους μπροστα τροχους με συνεπεια το "ηλιθιο" σπινιαρισμα και τα "μουτρα" επανω στις στροφες...
:(:(:(

Τι οδηγάς αν επιτρέπεται?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Διαφωνώ...ο καθένας πρέπει να λέει την γνώμη του...δηλαδή επειδή κάνει τηλεθέαση δεν πρέπει να κάνει χιούμορ μήπως κατευθύνει την σκέψη?
Επίσης, πως ακριβώς επηρεάζουν την ζωή σου τα σχόλιά του περί ελληνικών χορών και γκέι αισθητικής?Χόρεψες ποντιακά στο εξωτερικό και σε είπαν γκέυ?

δεν αντιλέγω..νομίζω θα συμφωνήσεις στο: ο τρόπος που θα πεις κάτι έχει όλη τη σημασία ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
Ενα απο τα καλυτερα ηταν οταν εκανε συγγριτικο golf GTi, megane rs και astra opc, που προσπαθουσαν να φορτουσουν μια συρταροθηκη πισω στα πορτ παγκαζ και χωρεσε μονο στο golf, κανεις μετακομηση και εισαι και γρηγορος.!!  :2funny: :2funny:

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Απόψε αρχίζει η νέα σεζόν!Αύριο λογικά θα ανεβάσω link!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.459
Πόντοι
12.756
Απόψε αρχίζει η νέα σεζόν!Αύριο λογικά θα ανεβάσω link!

Για ανεβασε να ανοιξει λιγο το ματακι μας , στην Αγγλια σε ποιο καναλι το δειχνει ? μπας και το πιανω σε κανενα δορυφορικο

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Για ανεβασε να ανοιξει λιγο το ματακι μας , στην Αγγλια σε ποιο καναλι το δειχνει ? μπας και το πιανω σε κανενα δορυφορικο

BBC 2 νομίζω!Το πρώτο δεν ξέρω πόσο ωραίο θα είναι γιατί θα έχει 3 hatchbacks και ένα challenge, αλλά στο επόμενο θα είναι η καινούρια ferrari f12 berlinetta!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.459
Πόντοι
12.756
BBC 2 νομίζω!Το πρώτο δεν ξέρω πόσο ωραίο θα είναι γιατί θα έχει 3 hatchbacks και ένα challenge, αλλά στο επόμενο θα είναι η καινούρια ferrari f12 berlinetta!

Ωραια το βλεπω αυτο κανονικα , στις 10 λογικα θα το εχει , για να δουμε πως θα ειναι και αυτος ο κυκλος  , η F12 τι καυλα ειναι

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ωραια το βλεπω αυτο κανονικα , στις 10 λογικα θα το εχει , για να δουμε πως θα ειναι και αυτος ο κυκλος  , η F12 τι καυλα ειναι

Πολύ όμορφο!Άντε να δούμε και τι μπορεί να κάνει και πάνω στην άσφαλτο (λες και θα την δούμε ή θα την αγοράσουμε ποτέ  :2funny:) και αν είναι το ίδιο καλή με την Italia!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.459
Πόντοι
12.756
ωραιο το σημερινο καινουργιο επεισοδιο , δεν ειχε κανενα σουπερ καρ , αλλα ηταν ωραιο , και η Νεα ζηλανδια απ οτι εδειξαν πολυ ομορφη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.459
Πόντοι
12.756
Που το είδες?Πιάνεις BBC?

ναι τυπε  ;)

URL]]

Stories