Νέα

Top Gear

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Με τίποτα πιο σοβαρό δεν έχεις να ασχοληθείς νεαρέ μου?
Εν τάξει, αυτοί οι τύποι κάνουν τη δουλειά τους και ζουν απ' αυτήν.
Την κάνουν καλά?  Μάλλον. Αν δεν την έκαναν δεν θα ασχολιόσουν κι εσύ μαζί τους.
Από κει και πέρα χρειάζεται να "σχολιάζουμε και να συζητάμε"?
Δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε?

Εμ γι' αυτό δεν πάει καλά ο κόσμος.....  :headbang:  :jerking:  :cum:

Φίλε μου, συγνώμη κιόλας, αλλά υπάρχουν τόσα και τόσα χαζά θέματα, αυτό σε πείραξε?

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
δεν ειναι ανθελληνας, απλα εχει καυστικο χιουμορ για ολους. Που να δεις τι ελεγε για τους Γερμανους οταν δοκιμαζανε  ενα τροχοσπιτο και πηγαινανε για καμπινγκ :2funny:

Η για τους Ιταλούς όταν έβλεπαν την καινούρια Quattroporte!Ότι έχει αρκετό χώρο πίσω για να βάλει ένα πτώμα ένας Ιταλός μαφιόζος!

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ειναι ωραια εκπομπη γιατι εχει χιουμορ και κανουν μερικες πολυ αστειες δοκιμασιες-αγωνες.

τωρα ο τυπος που λετε ειναι μεν μαλακας ετσι οπως φαινεται αλλα μερικα που λεει εχουν τρομερο γελιο.και δε νομιζω οτι το κανει για αλλο λογο περαν του να ανεβουν τα νουμερα της εκπομπης  ;)

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εκτέλεση για τους απεργούς πρότεινε ο Τζέρεμι Κλάρκσον!

Ο Κλάρκσον ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του BBC χθες το βράδυ, ανήμερα της απεργίας του δημοσίου τομέα στη Βρετανία.
Εκεί δήλωσε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι που απεργούν θα πρέπει να εκτελούνται μπροστά στις οικογένειές τους!
«Ειλικρινά θα τους εκτελούσα όλους. Θα τους έβγαζα όλους έξω και θα τους εκτελούσα μπροστά στις οικογένειές τους», ήταν τα ακριβή του λόγια.
Αμέσως μετά την προκλητική δήλωση, στο BBC άρχισαν να φτάνουν οργισμένα μηνύματα Βρετανών. Μέχρι σήμερα το απόγευμα το βρετανικό δίκτυο είχε δεχτεί 4.769 παράπονα για το διάσημο παρουσιαστή.
Η δήλωση προκάλεσε ακόμα και την παρέμβαση του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον. «Ήταν μια ανόητη δήλωση» σχολίασε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
Ωστόσο, πολύ πιο σκληρές ήταν οι αντιδράσεις των συνδικάτων και μελών της αντιπολίτευσης.
Ο ηγέτης των Εργατικών, Εντ Μίλιμπαντ, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Κλάρκσον «αισχρές και αηδιαστικές».
«Ο Τζέρεμι Κλάρκσον πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τα σχόλιά του. Προφανώς δεν ξέρει πώς ζουν οι άνθρωποι που απεργούσαν χθες», είπε ο Μίλιμπαντ.
Ο Τζον Πρέσκοτ, ο οποίος είχε διατελέσει αναπληρωτής πρωθυπουργός στις κυβερνήσεις των Εργατικών, έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: «Ξέρω ότι στον Τζέρεμι Κλάρκσον αρέσει να προκαλεί, όμως πρέπει να σημειωθεί ότι αμείβεται με 1 εκατ. λίρες το χρόνο από το δημόσιο τομέα».
Ο γενικός γραμματέας του Unison, του μεγαλύτερου συνδικάτου δημοσίων υπαλλήλων στη Βρετανία, Ντέιβ Πρέντις, «επείγουσα νομική διαδικασία» για να διερευνηθεί αν τα σχόλια του Κλάρκσον απευθύνονταν στην αστυνομία.
Επίσης, ζήτησε την απόλυσή του από το BBC.

Read more:

φαφλατάς και σαδιστής είναι :jerking:

Έχω την εντύπωση οτι αυτό το είπε χιουμοριστικά...και μάλισταν βγήκαν πολλοί και τον υπερασπίστηκαν....
Άλλωστε είναι γνωστό οτι οι αρχές και οι κυβερνήσεις δεν έχουν χιούμορ σε καμία χώρα του κόσμου....

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ψαξε και δες τι εχει πει για την Ελλαδα...

Δεν είναι ανθέλληνας, χιούμορ κάνει με όλους....επίσης, τι λόγους έχει να είναι ανθέλληνας και, ακόμα και αν είναι, πως μας επηρεάζει?Λεφτά του δίνουμε ή τον βάλαμε να μας κυβερνάει?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.495
Πόντοι
26.141
kai to aiωνι ερωτημα!?!! μια νυχτα με μια φερραι δινοντας πχ 300 ευρω ή μια νυχτα παλι δινοντας 300 ευρω με το απολυτο μουνι???????

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Φίλε μου, συγνώμη κιόλας, αλλά υπάρχουν τόσα και τόσα χαζά θέματα, αυτό σε πείραξε?
Δεν με πείραξε τίποτα.
Κι ούτε το θεωρώ χαζό. Απ' "τα καλά" χαζά είναι, κι ίσως δεν είναι και χαζό. Δόξα σοι ο θεός, υπάρχει σκουπιδαριό για όλα τα κρανία.
Ο τρόπος που "προέτρεψες" εσύ τον εδώ κόσμο "να συμμετάσχει" στον προβληματισμό σου, είναι που μου έκανε "κάπως". Αυτό το "σχολιάζουμε, ανεβάζουμε βίντεο και συζητάμε!" . Λες και δεν έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε από αυτούς τους τύπους.
Αλλά και πάλι, δικαίωμά σου, δε σε κατέκρινα για κάτι. Ότι θέλουμε γράφουμε.
Όλοι όμως.

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν με πείραξε τίποτα.
Κι ούτε το θεωρώ χαζό. Απ' "τα καλά" χαζά είναι, κι ίσως δεν είναι και χαζό. Δόξα σοι ο θεός, υπάρχει σκουπιδαριό για όλα τα κρανία.
Ο τρόπος που "προέτρεψες" εσύ τον εδώ κόσμο "να συμμετάσχει" στον προβληματισμό σου, είναι που μου έκανε "κάπως". Αυτό το "σχολιάζουμε, ανεβάζουμε βίντεο και συζητάμε!" . Λες και δεν έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε από αυτούς τους τύπους.
Αλλά και πάλι, δικαίωμά σου, δε σε κατέκρινα για κάτι. Ότι θέλουμε γράφουμε.
Όλοι όμως.

Α οκ!Κατάλαβα τι εννοείς....ναι τώρα που το ξαναδιαβάζω, έχεις ένα δίκιο...σορρυ :cheesy:

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
kai to aiωνι ερωτημα!?!! μια νυχτα με μια φερραι δινοντας πχ 300 ευρω ή μια νυχτα παλι δινοντας 300 ευρω με το απολυτο μουνι???????

Για την Ferrari, 300 μόνο για να την έχεις ή και τις βενζίνες μέσα???? :P

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.495
Πόντοι
26.141
OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
και οι βενζινες μεσα!δλδ οταν παιρνουμε ντανα μεσα στην τιμ,η δεν ειναι και η καποτα?!!!

Για Ferrari όχι, λυπάμαι....
Για μια Diablo ή μια καινούρια Lambo, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.... :cheesy:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.495
Πόντοι
26.141
Για Ferrari όχι, λυπάμαι....
Για μια Diablo ή μια καινούρια Lambo, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.... :cheesy:
ας προσγειωθω στην πραγματικοτηταας να φυγω τωρα απο την δουλεια που σχολαω και ας μπω στο saxo μου να παρω και την φροσσω μου-τον λυκο και την μανα της τον δρακο του κομοντο να παω σπιτι μου και ας ξεχασω για λιγο την φερραρι και την belucci

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ας προσγειωθω στην πραγματικοτηταας να φυγω τωρα απο την δουλεια που σχολαω και ας μπω στο saxo μου να παρω και την φροσσω μου-τον λυκο και την μανα της τον δρακο του κομοντο να παω σπιτι μου και ας ξεχασω για λιγο την φερραρι και την belucci

Σωστός!Καλά τα supercar/hypercar αλλά ας προσγειωθούμε ανώμαλα στην πραγματικότητα, όσο άσχημη και αν είναι! :P

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.204
Πόντοι
6.830
Όπως και να το κάνουμε η Αγγλία είναι η μαμά των motorsports, των Grand Prix, και των μεγαλύτερων οικών εξέλιξης.Ακόμη και οι απλοί Άγγλοι σαν λαός ειναι άρρωστοι και μαστορέυουν στο γκαράζ τους, φτιάχνουν δικά τους αγωνιστικά αυτοκίνητα κτλ(Όταν δεν βλέπουν μπάλα).Οπότε είναι λογικό να έχουν και την ακριβοτερη εκπομπή αυτοκινήτου στον κόσμο

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Δεν είναι ανθέλληνας, χιούμορ κάνει με όλους....επίσης, τι λόγους έχει να είναι ανθέλληνας και, ακόμα και αν είναι, πως μας επηρεάζει?Λεφτά του δίνουμε ή τον βάλαμε να μας κυβερνάει?

είχε πει ότι οι Έλληνες χορεύουν με πιασμένα τα χέρια γτ είναι πούστηδες :S

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
είχε πει ότι οι Έλληνες χορεύουν με πιασμένα τα χέρια γτ είναι πούστηδες :S

Ε τι να κάνουμε τώρα!Και εμείς λέμε οτι οι Άγγλοι είναι αδελφές και οτι οι Αγγλίδες έρχονται εδώ για να πηδηχτούν γιατί εκεί δεν τις πηδάει κανείς!Είναι στερεότυπα και αστεία μεταξύ λαών, σιγά το πράγμα!Λέγεται χιούμορ!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
Ε τι να κάνουμε τώρα!Και εμείς λέμε οτι οι Άγγλοι είναι αδελφές και οτι οι Αγγλίδες έρχονται εδώ για να πηδηχτούν γιατί εκεί δεν τις πηδάει κανείς!Είναι στερεότυπα και αστεία μεταξύ λαών, σιγά το πράγμα!Λέγεται χιούμορ!

στα μάλια που δούλευα επί '05-'08 έριχνα :zfuck: κάθε βράδυ ήταν όλες σούρα και Πάρο που πήγα πρόπερσυ με το μωρό όλες ήταν τάπα και ξεκωλιαζόντουσαν ασαπ..

δεν ξέρω αν εσύ έχεις πιστεύεις ότι οι Έλληνες χορεύουν πιασμένοι επί είναι γκέυ, εγώ όμως έχω αντίθετη άποψη..

μιλάω με δεδομένα..κι αν δεν πιστεύεις εμένα για τα Μαλ. και την Παρ. μπορείς να δεις τις ειδήσεις ακόμα και του bbc για τα έκτροπα..μην ξεχνάς και την ταινία που γύρισαν για τα Μάλια οι ίδιοι οι άγγλοι για τα πεπραγμένα τους..σαν μία ωδή για τα Μάλια κι ότι είναι ένας χώρος που ο καθένας κάνει τα πάντα..

OP
OP
Ολλανδός

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
στα μάλια που δούλευα επί '05-'08 έριχνα :zfuck: κάθε βράδυ ήταν όλες σούρα και Πάρο που πήγα πρόπερσυ με το μωρό όλες ήταν τάπα και ξεκωλιαζόντουσαν ασαπ..

δεν ξέρω αν εσύ έχεις πιστεύεις ότι οι Έλληνες χορεύουν πιασμένοι επί είναι γκέυ, εγώ όμως έχω αντίθετη άποψη..

μιλάω με δεδομένα..κι αν δεν πιστεύεις εμένα για τα Μαλ. και την Παρ. μπορείς να δεις τις ειδήσεις ακόμα και του bbc για τα έκτροπα..μην ξεχνάς και την ταινία που γύρισαν για τα Μάλια οι ίδιοι οι άγγλοι για τα πεπραγμένα τους..σαν μία ωδή για τα Μάλια κι ότι είναι ένας χώρος που ο καθένας κάνει τα πάντα..

Ναι δεν είναι όλοι όσοι χορεύουν γκέι, κάποιοι όμως είναι!Επίσης, δεν έρχονται όλες οι Αγγλίδες στην Ελλάδα οπότε δεν γίνεται να βγάζεις συμπεράσματα για όλες απ' το μικρό δείγμα που έχεις...απλά μένουν τα στερεότυπα!Τι να κάνουμε τώρα!Και μένα τα ρούχα που φοράνε αυτοί που χορεύουν λάτιν μου φαίνονται γκέι, αλλά αν τους το πω θα θυμώσουν και θα έχουν και δίκιο...ίσως αν ήμουν ξένος να μου φαίνονταν και μένα γκέι οι ελληνικοί χοροί!Επαναλαμβάνω, λέγεται χιούμορ...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
Ναι δεν είναι όλοι όσοι χορεύουν γκέι, κάποιοι όμως είναι!Επίσης, δεν έρχονται όλες οι Αγγλίδες στην Ελλάδα οπότε δεν γίνεται να βγάζεις συμπεράσματα για όλες απ' το μικρό δείγμα που έχεις...απλά μένουν τα στερεότυπα!Τι να κάνουμε τώρα!Και μένα τα ρούχα που φοράνε αυτοί που χορεύουν λάτιν μου φαίνονται γκέι, αλλά αν τους το πω θα θυμώσουν και θα έχουν και δίκιο...ίσως αν ήμουν ξένος να μου φαίνονταν και μένα γκέι οι ελληνικοί χοροί!Επαναλαμβάνω, λέγεται χιούμορ...
Το πρόβλημα του (νεο)-έλληνα είναι ό,τι παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά, νομίζει ό,τι είναι καλύτερος των άλλων και φυσικά δε μπορεί να αυτοσαρκαστεί..εμείς μπορρούμε να λέμε ό,τι οι σκωτσέzοι είναι τσιγγούνηδες, οι άγγλοι αδερφές, οι γάλλοι βωμιάρηδες κτλ ,αλλά αν μας θίξουν τα πράγματα σοβαρεύουν.
Και μεταξύ μας ,αν παει κάποιος στα μπουζούκια/κλαμπς και δει τα ελληνόπουλα αγοράκια να λικνίζονται σα χανουμάκια ,δεν το λες και πολύ αντρικό θέαμα..
Η σοβαροφάνεια μας είναι για γέλια..Όποιος παρακολούθησε το δείπνο που παρέθεσε ο Ομπάμα τις προάλλες και τον τρόπο με τον οποίο αυτοσαρκάστηκε καταλαβαίνει..
Oσον αφορά στην εκπομπή. Απλά απίθανη.Ακόμα και με τις ατέλειες που μπορεί να βρει ο καθένας αποτελεί μέτρο σύγκρισης για όλες τις παρόμοιες εκπομπές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom