Νέα

Τον σκότωσε γιατί τον προσπέρασε!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pefotismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν σου πουν ότι γαμιέσαι και τα σέα (δε βάζω τη μάνα σου στο στόμα μου) τότε οκ να συμφωνήσω.

Αν όμως καβαλάς μηχανή και ο κάθε μαλάκας/αρχίδης/τρύπας/ταρίφας/πουτάνα μιλάει στο κινητό/ξύνει τα αρχίδια/μουνί της/κοιτιέται στο καθρεφτάκι/σκέφτεται το κέρατο που έφαγε και δεν ξέρω γω τι άλλο, κι αποφασίσει να στρίψει χωρίς να ανάψει φλας, να φρενάρει μέχρι αηδίας χωρίς λόγο, να περάσει με κόκκινο, να κάνει αναστροφή, να είναι αριστερή λωρίδα και να περάσει στη δεξιά in the blink of an eye γιατί δε θυμόταν οτι ήθελε να στρίψει και λοιπά τότε πίστεψέ με σου είναι πολύ δύσκολο να δώσεις τόπο στην οργή.

Κι εγώ όταν οδηγώ το αυτοκίνητο τέρας ψυχραιμίας είμαι. Ούτε βρισίδια ούτε τίποτα.

Αλλά όταν βλέπεις το χάρο με τα μάτια σου κι ο άλλος είτε δεν έχει πάρει χαμπάρι τη μαλακία που έκανε, είτε την έχει πάρει και δε λέει ένα συγγνώμη σου ανάβουν τα λαμπάκια.

Τύπος 40άρης σε καγιέν μιλούσε στο κινητό και πέρασε με στοπ και παραλίγο να με στείλει στο διάολο. Στο φανάρι του λέω "Μεγάλε κάνεις που την κάνεις τη μαλακία, πες ένα συγγνώμη, δε βλάπτει!" Απάντηση? "Μιλούσα στο κινητό για σημαντική δουλειά. Άλλη όρεξη δεν είχα να ζητάω συγγνώμες."

Το πώς δεν τον έστειλα στο νοσοκομείο να ασχολούνται οι γιατροί τρεις μέρες με το τι θα ήταν προτιμότερο, να του βγάλουν το κινητό με καισαρική από το στομάχι ή να περιμένουν να φτάσει στο παχύ έντερο να το τραβήξουν με λαβίδα, δεν το ξέρω. Κατέβασα τη ζελατίνα κι έφυγα.

Την επόμενη φορά κι αν έχω πιο πολλά νεύρα δεν ξέρω αν θα πράξω το ίδιο.....

Τύπε έκανες το σωστό αν και σε νιώθω.
Και σκέψου ότι οδηγώ αυτοκίνητο...
Ωστόσο ακόμη και αν το τύπος δεν κουβαλούσε σιδερικό και τον έδερνες, μπορούσε να σε ταλαιπωρήσει για αρκετό καιρό και με μεγάλο κόστος σε δικαστήρια και μαλακίες.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ωστόσο ακόμη και αν το τύπος δεν κουβαλούσε σιδερικό και τον έδερνες, μπορούσε να σε ταλαιπωρήσει για αρκετό καιρό και με μεγάλο κόστος σε δικαστήρια και μαλακίες.

Το ξέρω.

Αλλά τουλάχιστον μπορεί να πρόσεχε παραπάνω την επόμενη φορά που θα έβλεπε το ωκτάγωνο κόκκινο σηματάκι που γράφει στο κέντρο με πολυυυυυ μικρά άσπρα γραμματάκια:

[size=50pt]STOP[/size]

Σχετικά με το θέμα κουμπουριού σόρρυ αλλά δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι.

Εάν είναι κάθε φορά που πρόκειται να ζητήσω το λόγο από κάποιον για κάποια μαλακία του να σκέφτομαι μήπως έχει πάνω του κουμπούρι τότε χέσε μέσα. Θα μου λένε σκύψε και θα σκύβω.

Καταλαβαίνω τη λογική και συμφωνώ μέχρι ένα βαθμό αλλά δε γίνεται να το έχεις συνέχεια αυτό στο μυαλό σου αλλιώς βράσ'τα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ας τον πλακωσω να χαρει το χερι μου και ας τον πληρωσω μετα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τι καιρο κανει στη βραζιλια φασιστακι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φοβερό και έχουν και κάτι πατούρες οι βραζιλιάνες, άλλο πράμα!
Τώρα παίζω τάβλι σε ένα υπόγειο με κάτι παππούδες γερμανικής καταγωγής που ήρθαν στη βραζιλία το 1945 περίπου!
Εξαιρετικοί άνθρωποι αν και κάτι μου κρύβουν για το παρελθόν τους!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αν σου πουν ότι γαμιέσαι και τα σέα (δε βάζω τη μάνα σου στο στόμα μου) τότε οκ να συμφωνήσω.

Αν όμως καβαλάς μηχανή και ο κάθε μαλάκας/αρχίδης/τρύπας/ταρίφας/πουτάνα μιλάει στο κινητό/ξύνει τα αρχίδια/μουνί της/κοιτιέται στο καθρεφτάκι/σκέφτεται το κέρατο που έφαγε και δεν ξέρω γω τι άλλο, κι αποφασίσει να στρίψει χωρίς να ανάψει φλας, να φρενάρει μέχρι αηδίας χωρίς λόγο, να περάσει με κόκκινο, να κάνει αναστροφή, να είναι αριστερή λωρίδα και να περάσει στη δεξιά in the blink of an eye γιατί δε θυμόταν οτι ήθελε να στρίψει και λοιπά τότε πίστεψέ με σου είναι πολύ δύσκολο να δώσεις τόπο στην οργή.

Κι εγώ όταν οδηγώ το αυτοκίνητο τέρας ψυχραιμίας είμαι. Ούτε βρισίδια ούτε τίποτα.

Αλλά όταν βλέπεις το χάρο με τα μάτια σου κι ο άλλος είτε δεν έχει πάρει χαμπάρι τη μαλακία που έκανε, είτε την έχει πάρει και δε λέει ένα συγγνώμη σου ανάβουν τα λαμπάκια.

Τύπος 40άρης σε καγιέν μιλούσε στο κινητό και πέρασε με στοπ και παραλίγο να με στείλει στο διάολο. Στο φανάρι του λέω "Μεγάλε κάνεις που την κάνεις τη μαλακία, πες ένα συγγνώμη, δε βλάπτει!" Απάντηση? "Μιλούσα στο κινητό για σημαντική δουλειά. Άλλη όρεξη δεν είχα να ζητάω συγγνώμες."

Το πώς δεν τον έστειλα στο νοσοκομείο να ασχολούνται οι γιατροί τρεις μέρες με το τι θα ήταν προτιμότερο, να του βγάλουν το κινητό με καισαρική από το στομάχι ή να περιμένουν να φτάσει στο παχύ έντερο να το τραβήξουν με λαβίδα, δεν το ξέρω. Κατέβασα τη ζελατίνα κι έφυγα.

Ααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα
Πού τα σκεφτεστε ρε παιδια...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το ξέρω.

Αλλά τουλάχιστον μπορεί να πρόσεχε παραπάνω την επόμενη φορά που θα έβλεπε το ωκτάγωνο κόκκινο σηματάκι που γράφει στο κέντρο με πολυυυυυ μικρά άσπρα γραμματάκια:

[size=50pt]STOP[/size]

Σχετικά με το θέμα κουμπουριού σόρρυ αλλά δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι.

Εάν είναι κάθε φορά που πρόκειται να ζητήσω το λόγο από κάποιον για κάποια μαλακία του να σκέφτομαι μήπως έχει πάνω του κουμπούρι τότε χέσε μέσα. Θα μου λένε σκύψε και θα σκύβω.

Καταλαβαίνω τη λογική και συμφωνώ μέχρι ένα βαθμό αλλά δε γίνεται να το έχεις συνέχεια αυτό στο μυαλό σου αλλιώς βράσ'τα.

Κυρίως αναφερόμουν σε φάσεις σε φανάρια.
Και γω είμαι της άποψης ότι δεν μπορείς να κάνεις το μαλάκα για πάντα αλλά νομίζω ότι στο 99% των περιπτώσεων δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς.
Τώρα αν στα καλά καθούμενα ο άλλος πάει να σε χτυπήσει, εκεί ναι, αμύνεσαι περί βωμών και εστιών αλλά καλό είναι να αποφεύγεις να ξεκινάς εσύ τον καυγά.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Κυρίως αναφερόμουν σε φάσεις σε φανάρια.
Και γω είμαι της άποψης ότι δεν μπορείς να κάνεις το μαλάκα για πάντα αλλά νομίζω ότι στο 99% των περιπτώσεων δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς.
Τώρα αν στα καλά καθούμενα ο άλλος πάει να σε χτυπήσει, εκεί ναι, αμύνεσαι περί βωμών και εστιών αλλά καλό είναι να αποφεύγεις να ξεκινάς εσύ τον καυγά.
ολα αυτα θα μπορουσαν να εχουν εξαληφθει αν υπαρχαν καμερες στους δρομους, να δω ποσοι μαγκες μετα θα περνουσαν με κοκκινο η θα ετρωγαν το στοπ, αλλα γαμιεται η αριστερα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ολα αυτα θα μπορουσαν να εχουν εξαληφθει αν υπαρχαν καμερες στους δρομους, να δω ποσοι μαγκες μετα θα περνουσαν με κοκκινο η θα ετρωγαν το στοπ, αλλα γαμιεται η αριστερα
Γιατι να μην εχει απο το νομο το καθε αυτοκινητο μια ενσωματωμενη καμερα, οπως εχει το αεροπλανο το μαυρο κουτι?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

να σου πω ότι έχεις δίκιο, είναι περιττό.

άκου περιστατικο που συνέβη σε εμένα.

γύρναγα από τη δουλεία(υδραυλικά τότε, καλοκαίρι μεσημέρι, με τον πατέρα μου στο αυτοκίνητο και έναν ακόμα βοηθό), οδηγούσα εγώ και πήγαινα από μεσολόγγι αγρίνιο.
ο δρόμος σε κάποιο σημείο(πριν την αγία ελεούσα) έχει μια ανηφόρα και ένα διάζωμα για αυτούς που ανεβαίνουν, για να στρίψουν αριστερά σε χωριατόδρομο.
μου λέει ο πατέρας μου στρίψε αριστερά θα περάσουμε από το χωριό(μας) για να αφήσουμε στην αποθήκη τα εργαλεία, εντάξει του λέω και βγάζω φλας για αριστερά και μπαίνω στο στη μέση του δρόμου και επιβραδύνω.
από πίσω δεν έρχεται κανείς, από πάνω όμως κατέβαιναν 5-6 αυτοκίνητα και είπα απο μέσα μου ωχ.
από αυτούς τώρα οι 2-3 πρώτοι κάθονται στην πορεία τους, οι 2 δεύτεροι βγαίνουν για προσπέραση μαζί, μιας και ο δρόμος είναι αρκετά φαρδύς για προσπέραση, έχει και κατηφόρα οπότε είναι λουκούμι, και ο τρίτος σκάει φλάς λίγο πιο μετά και αυτός για προσπέραση.
εγώ έχω σχεδόν σταματήσει και παρακολουθώ τον θάνατό μου, οι 2 μάγκες να έρχονται πάνω μου και από πίσω να φορτσάρει και ο άλλος μαλάκας έτοιμος για ομαδική παρτούζα.
οι 2 που βγήκαν μαζί για προσπέραση μπήκαν κατευθείαν στην λωρίδα τους και παραλίγο να αγκαλιαστούν στην κυριολεξία και ο τρίτος να κάνει σε εμένα προσπέραση από δεξιά, δηλαδή έκανε στους μπροστινούς του και έκανε και σε εμένα που περίμενα στο αντίθετο ρεύμα για να στρίψω αριστερά.

δολοφόνοι όλοι όσοι περνάνε στοπ χωρίς να ελέγξουν, δολοφόνοι περνάνε με κόκκινο τα φανάρια και δολοφόνοι όσοι κάνουν προσπεράσεις σε μεριές που ξέρουν ότι εισέρχονται και εξέρχονται αυτοκίνητα από διασταυρώσεις.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
να σου πω ότι έχεις δίκιο, είναι περιττό.

άκου περιστατικο που συνέβη σε εμένα.

γύρναγα από τη δουλεία(υδραυλικά τότε, καλοκαίρι μεσημέρι, με τον πατέρα μου στο αυτοκίνητο και έναν ακόμα βοηθό), οδηγούσα εγώ και πήγαινα από μεσολόγγι αγρίνιο.
ο δρόμος σε κάποιο σημείο(πριν την αγία ελεούσα) έχει μια ανηφόρα και ένα διάζωμα για αυτούς που ανεβαίνουν, για να στρίψουν αριστερά σε χωριατόδρομο.
μου λέει ο πατέρας μου στρίψε αριστερά θα περάσουμε από το χωριό(μας) για να αφήσουμε στην αποθήκη τα εργαλεία, εντάξει του λέω και βγάζω φλας για αριστερά και μπαίνω στο στη μέση του δρόμου και επιβραδύνω.
από πίσω δεν έρχεται κανείς, από πάνω όμως κατέβαιναν 5-6 αυτοκίνητα και είπα απο μέσα μου ωχ.
από αυτούς τώρα οι 2-3 πρώτοι κάθονται στην πορεία τους, οι 2 δεύτεροι βγαίνουν για προσπέραση μαζί, μιας και ο δρόμος είναι αρκετά φαρδύς για προσπέραση, έχει και κατηφόρα οπότε είναι λουκούμι, και ο τρίτος σκάει φλάς λίγο πιο μετά και αυτός για προσπέραση.
εγώ έχω σχεδόν σταματήσει και παρακολουθώ τον θάνατό μου, οι 2 μάγκες να έρχονται πάνω μου και από πίσω να φορτσάρει και ο άλλος μαλάκας έτοιμος για ομαδική παρτούζα.
οι 2 που βγήκαν μαζί για προσπέραση μπήκαν κατευθείαν στην λωρίδα τους και παραλίγο να αγκαλιαστούν στην κυριολεξία και ο τρίτος να κάνει σε εμένα προσπέραση από δεξιά, δηλαδή έκανε στους μπροστινούς του και έκανε και σε εμένα που περίμενα στο αντίθετο ρεύμα για να στρίψω αριστερά.

δολοφόνοι όλοι όσοι περνάνε στοπ χωρίς να ελέγξουν, δολοφόνοι περνάνε με κόκκινο τα φανάρια και δολοφόνοι όσοι κάνουν προσπεράσεις σε μεριές που ξέρουν ότι εισέρχονται και εξέρχονται αυτοκίνητα από διασταυρώσεις.

Μάλιστα..... Πάλι καλά που δεν έβγαλε φτερά να σε περάσει από πάνω.  :headbang:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ααααααααααααααααααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα
Πού τα σκεφτεστε ρε παιδια...

Πίστεψέ με ήταν το πιο light από όλα όσα μου ήρθαν στο μυαλό εκείνη τη στιγμή  :grin:

Το πιο heavy ήταν η ίδια εκδοχή και διαδικασία μόνο που τη θέση του κινητού θα έπαιρνε το καγιέν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μεγαλυτεροι μαλακες απο τους ελληνες οδηγους δεν παιζει να υπαρχουν πανω στο γεωγραφικο στερεωμα  :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ειμαι προ λιγων μηνων με το αυτοκινητο, επι της οδού Πέτρου Ραλλη εχοντας μολίς φυγει απο το μωρο μου, :smitten:  λιγο μετα τις 4 το χαραμα και προσεγγιζω τη διασταυρωση με την κηφισου.
Απεχω περιπου εκατο μετρα απο το φαναρι, αλλο αυτοκινητο μπροστα μου δεν υπαρχει, ο σηματοδοτης εχει για μενα πρασινο (σκοπευω να στριψω αριστερα στην κηφισου, οσοι ξερουν την περιοχη καταλαβαινουν).
Πισω μου πλησιαζει γρηγορα ενα αυτοκινητο και μου αναβοσβηνει τα φωτα (εννοει προφανως να παω λιγο πιο γρηγορα, να προλαβουμε και οι δυο μας το πρασινο). Οκ, σεβαστο, επιταχυνω λιγο.
Στα 30 μετρα πριν το φαναρι, αντιλαμβανομαι οτι απο αριστερα (απο την κηφισου, που εχει κοκκινο) ερχεται ενα αυτοκινητο σαν βολιδα, με απιστευτη ταχυτητα, και ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι δεν εχει σκοπο να σταματησει στο φαναρι, και αν συνεχισω θα πεσει ακριβως πανω μου, στη θεση του οδηγου. Ο πισω εχει κολλησει σχεδον στον προφυλακτηρα μου και αναβοσβηνει τα φωτα.
Σκηνικο λοιπον. Αν σταματησω, θα πεσει ο αλλος πισω μου, και σπρωχνοντας με θα με ριξει πανω στον μαλακα που σιγουρα θα περασει το κοκκινο.Αν συνεχισω, θα πεσει πανω μου ο μαλακας απο αριστερα.
Κανω τη σκεψη "μωρο μου δεν θα σε ξαναδω" και ασυναισθητα κοβω το τιμονι δεξια, πατωντας φρενο. Το αμαξι διπλωνει, ευτυχως δεν υπαρχει καποιος στη δεξια λωριδα, σταματαω καθετα στην Πετρου Ραλλη, σχεδον πανω στην ευθεια του σηματοδοτη μου. Ο πισω μου τα χανει, καταλαβαινει οτι κατι γινεται μπροστα, παταει φρενα του σκοτωμου, και σταματαει στη μεση της διασταυρωσης, με τον μαλακα απο την κηφισου να περναει μπροστα του στα πεντε εκατοστα, εχοντας ακομη κοκκινο, και να εξαφανιζεται στο πουθενα. Κατεβηκαμε και οι δυο κατω, και αυτος ζηταγε συγνωμη που κολλησε πισω μου. Μου προτεινε να κερασει κανενα ποτακι εκει κοντα στο Κλεοπατρα αλλά του ειπα "αλλη φορα".

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
6
Κατόπιν εορτής μόνο να γελάς πρέπει γιατί αλλιώς δε θα ξανακαβλήσεις/ξαναοδηγήσεις στη ζωή σου.

Το χτύπημα των δύο σημείων ήξερα εγώ. Γονατιά στα αρχίδια και κοπάνημα κεφαλιού στο καπό μέχρι να βουλιάξει... Ή το καπό ή το κεφάλι μικρή η διαφορά  :grin:
:2funny: :2funny:  Ετσι  θελουν  τα  μουνοπανα .Αν  δουν  μαλιστα  οτι  υποχωρεις  ή  πας  να  ζητησεις  ευγενικα  τον  λογο  ξεθαρευονται  περισσοτερο .

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
:2funny: :2funny:  Ετσι  θελουν  τα  μουνοπανα .Αν   δουν  μαλιστα  οτι  υποχωρεις   ή  πας   να  ζητησεις   ευγενικα   τον  λογο  ξεθαρευονται   περισσοτερο .

Προσωπικά αν ο άλλος/άλλη κάνει τη μεγαλύτερη μαλακία του αιώνα (χωρίς να με ξαπλώσει φυσικά) και μου ζητήσει συγγνώμη μένω κόκκαλο. Όχι το χάρο, αλλά τις 7/9 πόσες είναι δεν ξέρω πύλες της κολάσεως να δω, και το βαρκάρη να μου γνέφει να τον ακολουθήσω, άμα ο άλλος δείξει ότι αντιλήφθηκε τη μαλακία του και ειλικρινά ζητήσει συγγνώμη είτε με ένα σήκωμα του χεριού (ναι έχει διαφορά το σηκώνω χέρι για μία τυπική συγγνώμη με το σηκώνω χέρι και το εννοώ) είτε με το να το πει είτε δεν ξέρω γω τι άλλο, ηρεμώ του λέω οκ, να'ναι καλά κι έφυγα.

Η μαλακία είναι ανθρώπινη και δυστυχώς μπρεί να συμβεί σε όλους μας (η μαλακία! όχι το να περάσουμε με κόκκινο επειδή βιαζόμαστε να πάμε στην γκόμενα) οποτε καλό είναι να έχουμε κατανόηση.

Στη γαϊδουριά όμως........... Πρόμπλεμ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom