str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αν σου πουν ότι γαμιέσαι και τα σέα (δε βάζω τη μάνα σου στο στόμα μου) τότε οκ να συμφωνήσω.
Αν όμως καβαλάς μηχανή και ο κάθε μαλάκας/αρχίδης/τρύπας/ταρίφας/πουτάνα μιλάει στο κινητό/ξύνει τα αρχίδια/μουνί της/κοιτιέται στο καθρεφτάκι/σκέφτεται το κέρατο που έφαγε και δεν ξέρω γω τι άλλο, κι αποφασίσει να στρίψει χωρίς να ανάψει φλας, να φρενάρει μέχρι αηδίας χωρίς λόγο, να περάσει με κόκκινο, να κάνει αναστροφή, να είναι αριστερή λωρίδα και να περάσει στη δεξιά in the blink of an eye γιατί δε θυμόταν οτι ήθελε να στρίψει και λοιπά τότε πίστεψέ με σου είναι πολύ δύσκολο να δώσεις τόπο στην οργή.
Κι εγώ όταν οδηγώ το αυτοκίνητο τέρας ψυχραιμίας είμαι. Ούτε βρισίδια ούτε τίποτα.
Αλλά όταν βλέπεις το χάρο με τα μάτια σου κι ο άλλος είτε δεν έχει πάρει χαμπάρι τη μαλακία που έκανε, είτε την έχει πάρει και δε λέει ένα συγγνώμη σου ανάβουν τα λαμπάκια.
Τύπος 40άρης σε καγιέν μιλούσε στο κινητό και πέρασε με στοπ και παραλίγο να με στείλει στο διάολο. Στο φανάρι του λέω "Μεγάλε κάνεις που την κάνεις τη μαλακία, πες ένα συγγνώμη, δε βλάπτει!" Απάντηση? "Μιλούσα στο κινητό για σημαντική δουλειά. Άλλη όρεξη δεν είχα να ζητάω συγγνώμες."
Το πώς δεν τον έστειλα στο νοσοκομείο να ασχολούνται οι γιατροί τρεις μέρες με το τι θα ήταν προτιμότερο, να του βγάλουν το κινητό με καισαρική από το στομάχι ή να περιμένουν να φτάσει στο παχύ έντερο να το τραβήξουν με λαβίδα, δεν το ξέρω. Κατέβασα τη ζελατίνα κι έφυγα.
Την επόμενη φορά κι αν έχω πιο πολλά νεύρα δεν ξέρω αν θα πράξω το ίδιο.....
Τύπε έκανες το σωστό αν και σε νιώθω.
Και σκέψου ότι οδηγώ αυτοκίνητο...
Ωστόσο ακόμη και αν το τύπος δεν κουβαλούσε σιδερικό και τον έδερνες, μπορούσε να σε ταλαιπωρήσει για αρκετό καιρό και με μεγάλο κόστος σε δικαστήρια και μαλακίες.