gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Οριστε...
Με ενα ΚΙΑ ΠΙΚΑΝΤΟ ο Μιχαλης και ο αλλος με ενα Γιαρις
Την ειδικη εγραφε ,οπως προειπα
εντιτ
Μπορει να μην γρονθοκοπηθηκε ο Τσαγκαρας...Αυριο μεθαυριο θα μαθουμε
Οι 50+ ειναι και οι πιο εριστικοι σε τσαμπουκαδες γιατι α) θελουν να αποδειξουν οτι μετρανε ακομα ή β) γιατι πιστευουν οτι δεν θα τις φανε λογω ηλικιας. Τεσπα δεν ξερεις τι εγινε...
παντως μαγκες η κοινωνια παει κατα διαολου...το τι νευρα κουβαλαει ο καθε ανθρωπος εκει εξω ουτε που το χωραει ο νους μου..δηλαδη στον ηλεκτρικο να δειτε σκηνικα μεγαλοι ανθρωποι να ειναι ετοιμοι να σκοτωθουν επειδη ο ενας πατησε τον αλλον κατα ΛΑΘΟΣ!για αυτο προσοχη και μην μπλεκετε σε τσαμπουκαδες για μλκιες!δεν αξιζει!
το ξερω!εννοειται ανθρωπος εισαι!
πολλες φορες ομως ειναι αδυνατον να συγκρατηθεις
ειχε γινει σκηνικο σε παρόλιγον τροχαιο και ευτυχως με συγκρατησε καποιος
5 λεπτα αργοτερα απορουσα πως εγω ειχα μια τετοια αντιδραση
να τον στείλουν και στο απόσπασμα.
ρε μαλάκες χωρίς να ξέρετε τι έχει γίνει καταστρέφετε φόρα παρτίδα τη ζωή ενός 35άρη για ένα καβγά.
μαλάκες καννιβαλοι ανθρωποφάγοι γαμώ την πουτάνα σας γαμώ.
Gabadoo το χεις χασει λιγο.
Μπορεί να φταιει ο παροξυσμος απο το διπλανό θρεντ με τα εβο και τα πορσικα.
Με κάθε εκτίμηση, γιατί μου εχεις δωσει την εντύπωση οτι εχεις παει σε μερικούς ελληνικούς αγώνες.
Μην μπλεκεις ΕΘΕΑ, Σαν Ρεμο και Αχλαδοκαμπο. Μόνο εντύπωση προκαλεις (και μάλιστα λάθος).
Φιλικά.
Μάγκες σόρρυ αλλά εμένα κάτι δε μου αρέσει...
according to gaba's link:
"...ανεβοκατέβαιναν την ειδική διαδρομή όταν βρέθηκε μπροστά τους ένα Toyota Yaris.
Η μοίρα όμως τα έφερε έτσι που ο οδηγός του Yaris λογομάχησε με τον Τσαγκαρά. Κανείς όμως δεν περίμενε την εξέλιξη που θα είχε αυτό το καθημερινό φαινόμενο. Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω ο οδηγός του Yaris βγήκε από το αυτοκίνητό του, χτύπησε από πίσω τον 52άχρονο..."
Το να έπεσαν οι ψιλές την ώρα που έγινε η στραβή ( αν και δε λέει εάν και κατά πόσον έγινε στραβή) θα μου φαινόταν λογικό. Θα είχε μια κάποια λογική εξήγηση τέλος πάντων.
Αλλά το να τον ακολουθήσει ο άλλος παρακάτω, να τον πετύχει την ώρα που έχει σταματήσει κι έχει βγει από το αμάξι, και να κατέβει να του τη χώσει και μάλιστα από πίσω..... Κάτι μου βρωμάει.
Το μόνο πιθανό σενάριο που φαντάζομαι αν στέκουν αυτά που διάβασα είναι να συνέχισε τον τσαμπουκά ο 35άχρονος με τα αυτοκίνητα τύπου "μπήκες μπροστά μου ρε καριόλη? Τώρα θα σου δείξω εγώ!" και να του κολλούσε από πίσω και λοιπά. Να σταμάτησε ο άλλος να κατέβει να του ζητήσει το λόγο γιατί το συνεχίζει. Ο 35άρης να έκανε κο κο κο και την ώρα που θα γύρισε να φύγει ο 50άρης να κατέβηκε και να του τη βάρεσε από πίσω.
Αλλά αυτό είναι υπόθεση και μου κάνει και λίγο κουλή.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Εκτός κι αν μιλάμε για κανάν ψυχοπαθή οπότε πάσο κι όλα μέσα στο σενάριο είναι.
α ρε τσακι τσαν....αν και ειμαι αθλητης. ξερω κουνγκ φου, αποφευγω να μαλωνω γιατι δεν ειναι σωστο. ειμαστε χριστιανοι ορθοδοξοι και η θρησκεια μας διδασκει την αγαπη, αλλα καμια φορα παρεκτρεπομε. εξομολογουμε ομως συχνα και νηστευω
συμπεριλαμβανονται και κατι τυπακια που κρατουν αρχεια παλαιων ποστς και στα πετανε ψαχνοντας διαδικτυακους τσαμπουκαδες?Η όλη φάση είναι περίεργη αλλά όχι και τόσο ασυνήθιστη.
Κυκλοφορούν αρκετά ψυχάκια εκεί έξω που ψάχνονται για καυγά, για αυτό και θέλει προσοχή και διπλωματία.
κατεβα εσυ τον κωλοσουρτη και να σου ερθει με τα μουτρα ο απεναντι...του γαμας την μανα επιτοπουΤην Κυριακη που μας ερχεται εχει αναβαση Αχλαδοκαμπου
Μαλλον ο Τσαγκαρας "εγραφε" τα πατηματα στην διαδρομη,προφανως χρησιμοποιωντας ολο τον δρομο,
το οποιο γεγονος μπορει να μην ενοχλεισε ή εμποδισε τον αλλον με το Γιαρις,αλλα τον φοβισε
Οταν γραφεις ειδικη,δεν πας σε ρυθμο αγωνα,αποστασεις και πατηματα μετρας,φρενα,βαζεις σημαδια
κτλ κτλ κτλ...
Ο Τσαγκαρας ειχε και τον γιο του μαζι να τον ειδοποιει για αλλα αυτοκινητα στον μειωμενης κινησης ουτως η αλλως δρομο αυτο....
Χρησιμοποιωντας ολο το πλατος του δρομου,μαλλον φοβισε τον αλλο που κατεβαινε,χωρις πιστευω να
δημιουργηθηκε οντως προβλημα για τον φονια,θεμα ασφαλειας εννοω,αφουη ταχυτητα ειναι μικρη σε τετοιου ειδους διαδικασια...
Ο αλλος "αρπαξε κρανα" και δεν καταλαβε,και τωρα ειναι φονιας ο μαλακας...
Εννοειται οτι δεν τσακωνομαστε ΠΟΤΕ στο δρομο και δεν κανουμε τσαμπουκαδες, ΠΟΤΕ.
Ό,τι κι αν μας πουν.
Γαμιεται η μανα μου να μου πουν, οκ, γαμιεται.
Δεν εχει καυγαδες εκει εξω.
Μπορει να βρεθεις με τα αντερα κοκορετσι.
Ξεμπερδευεις και πας στη δουλιτσα σου.
το όλο περιστατικό μου θυμίζει γνωστό μου(ντουλάπας αυτός) στο αγρίνιο που έβρισε κάποιον επειδή του έκανε επικίνδυνη(παραλίγο να τον σκοτώσει), του κάνει νόημα με τα φώτα και τα αλαρμ να κόψουνε δεξιά.
εεε, αφού σταματήσανε , βγήκε αυτός με τα μπράτσα του έξω από το αυτοκίνητο και ο άλλος βγήκε με ένα πιστόλι.
Μόλις το είδε έκανε τουμπεκί και πήγε στο καλό του.
μια φορά μου είχε τύχει εμένα να μου ανάβουν τα φώτα, να πλησιάζουν στο μέτρο, να φωνάζουν και δε σημαζεύεται. Τότε ήμουν με το sedan και σκοπίμως δεν έδωσα σημασία. όταν όμως είμαι με την κλούβα δε χαμπαριάζω χριστό γιατί άμα μου κολλήσει κανείς άγρια, το πολύ πολύ να του μαζεύουν τα μυαλά από τα bull bars
συμπεριλαμβανονται και κατι τυπακια που κρατουν αρχεια παλαιων ποστς και στα πετανε ψαχνοντας διαδικτυακους τσαμπουκαδες?
![]()
![]()
![]()
Εννοειται οτι δεν τσακωνομαστε ΠΟΤΕ στο δρομο και δεν κανουμε τσαμπουκαδες, ΠΟΤΕ.
Ό,τι κι αν μας πουν.
Γαμιεται η μανα μου να μου πουν, οκ, γαμιεται.
Δεν εχει καυγαδες εκει εξω.
Μπορει να βρεθεις με τα αντερα κοκορετσι.
Ξεμπερδευεις και πας στη δουλιτσα σου.