Νέα

Τον πήδαγαν αφέντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stealthgas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Τι μαλακίες είναι αυτές. Αν σαρέσει να τον τρως από αφέντρες ή και άντρες δέξου το και προχώρα παρακάτω με τη ζωή σου.
Αυτά είναι για γέλια. Παιδάκια που λένε ο ένας τον άλλο αδερφή και κακαρίζουν.
Τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικαίωμά του.
Οι αληθινοί άντρες δεν κρύβονται.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Άραγε, είναι ασύμβατα τα "τρώω καρωτίδες" και "τρωω ψωλές"; Μπορεί ένας πούστης να είναι αιμοβόρος; Έχουμε παραδείγματα στην ιστορία;
Ναι, κάποιος που ένωσε την γερμανία, και λεγόταν Φρίτζ. Επίθετο δεν θυμάμαι. Τον έθαψαν παρέα με τα επτά σκυλιά του, στον κήπο έξω απο το παλάτι του. Φήμες λένε ότι ήταν ελαφρύς, και τίναζε τον κουραμπιέ εκείνη την εποχή, επίσης δεν αγαπούσε το νερό, γιατί σπάνια έκανε μπάνιο. :confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
[quote author=stealthgas link= ]
Τον ξεκωλιασαν αφεντρες με κόκα κ τωρα ABER ALERT [/quote]
Καλά.. και άλλους τραγουδιστές ξεκώλιαζαν με coca cola, τρενάκια, ζευγαράκια με ατζέντηδες, που σήμερα το παίζουν φίρμα, κριτές, και ευυπόληπτοι οικογενειάρχες, αλλά δεν έγινε θέμα.. :confused:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.770
Πόντοι
2.306
Άραγε, είναι ασύμβατα τα "τρώω καρωτίδες" και "τρωω ψωλές"; Μπορεί ένας πούστης να είναι αιμοβόρος; Έχουμε παραδείγματα στην ιστορία;

Διότι η "κατηγορία" που του εξαπέλυσαν είναι στο στυλ "χαχα μαλάκα, μας έλεγες για μαχαίρια και οτι θα μας φας και εσύ τρως στραπονάρισμα". Ε και; Μπορεί να ίσχυαν και τα δύο

Σαφέστατα γίνεται....έχει βγει και στραπον που είναι κρυφή θήκη για μαχαίρι , ώστε να κανεις χρήση ανάλογα με την περίσταση.
Σκέψου το λιγάκι....εισαι τραπερ στη πλατεία και στην πέφτει ο αντίπαλος. Βγαζεις το στραπον από εκεί που το έχεις...κρύψει και εκεί που ο άλλος έχει πέσει κάτω από τα γέλια, βγάζεις το κρυφό μαχαίρι και κόβεται ο γελωτας...
Θα ξεπουλησει στα τελεμαρκετινγκ....

Σοβαρά τωρα μακάρι να είναι καλά ο τύπος ....δεν αξίζει να πάθει ζημιά από μια κόντρα....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
τελικα ποδολαγνος παρενδυτηκος η στραπονιαρης ο αγνοουμενος?

και συ ρε μαν ολα μαζι τα εκανες κατσε στη ποδολαγνια ξερω γω

τεσπα ας βρεθει ο τυπας κριμα ειναι και απο αφεντρες βρισκει ...εχει σχετικα θρεντ και εδω

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456

"Τον συνόδευε πάντα ένα νεαρό αγόρι με ροδαλά μάγουλα" γράφει ο Άγγλος στα απομνημονεύματα. Ο ράπερ αντιστοιχεί στο "ροδαλό αγόρι" ή στον Κλάρα της ιστορίας; Το "ροδαλό" τον έπαιρνε ή τον έδινε; Βασικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν προτού καταλήξουμε σε συμπέρασμα για το ασυμβίβαστο ή όχι στραπόν και μαχαιριού!

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Ο Ραπτοπουλος καθως σχολιαζε τον αγωνα αποψε μεταξυ ΟΣΦΠ και Αρη,ανεφερε και την δηλωση της Β.Μπαρμπα ( μιας και το ανεφερες )

Η Β.Μπαρμπα εφαγε τοση πουτσα στην ζωη της για να κανει ονομα και φραγκα και βγαινει και κραζει τωρα...οτι να ναι.Ας κοιταξει τον εαυτο της και μετα κανει κριτικη...
Η Μπάρμπα δεν κατήγγειλε κανέναν όμως για παρενόχληση. Μια χαρά τα λέει.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ο Ραπτοπουλος καθως σχολιαζε τον αγωνα αποψε μεταξυ ΟΣΦΠ και Αρη,ανεφερε και την δηλωση της Β.Μπαρμπα ( μιας και το ανεφερες )

Η Β.Μπαρμπα εφαγε τοση πουτσα στην ζωη της για να κανει ονομα και φραγκα και βγαινει και κραζει τωρα...οτι να ναι.Ας κοιταξει τον εαυτο της και μετα κανει κριτικη...

Τι λεει?Ποιο ειναι το μνμ που περναει η Β.Μπαρμπα?Γινετε πουτανες και βιζιτες να καταβατζωσετε κανα θειο η κανα λεφτα?Ποια ηταν η βανα μπαρμπα?Μια πουτανα χωρις ταλεντο.Απλα την γαμουσανε τα μεγαλα ονοματα και οι λεφταδες...και εκανε ονομα.Εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο :shit::shit:

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Δεν ισχυρίστηκε κανείς, ούτε η ίδια, ότι είναι οσιοπαρθένα.
Απλά έκανε κάποιες δηλώσεις, με τις οποίες συμφωνώ μέχρι κεραίας.
Σταχυολογώ τα καλύτερα.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει η Μπάρμπα, νομίζω θα συμφωνήσουμε με τα παρακάτω

"Εννοώ τόσα χρόνια στο θέατρο όλοι γνωρίζανε πως ο Κιμούλης, αυτός ο δάσκαλος, είναι σκληρός. Κι όμως, όλοι θέλανε να είναι κοντά του. Ολοι και όλες. Προφανώς, ήταν δύσκολος. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι ταλαντούχος. Μερικές φορές ο ταλαντούχος και ο χαρισματικός πάνω στη δουλειά δεν είναι αυτό που λέμε “καλός άνθρωπος”. Με τρομάζει όλο αυτό που βγαίνει έτσι. Σαν να έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Θα έλεγα πως μοιάζει να είναι κάπως προπαγανδιστικό και βολικό».

Ερωτώμενη για προσωπική της εμπειρία η ίδια ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν της έχει πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης αλλά και ότι δεν γνώριζε για άλλες συναδέλφους της.

«Προσωπικά δεν μου είχε συμβεί να πέσω πάνω σε μια τέτοια συμπεριφορά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως όταν πήγαινες να συναντήσεις κάποιον παραγωγό εκείνος με το βλέμμα του σε αντιμετώπιζε με σεξουαλικά υπονοούμενα. Μέχρι εκεί. Αλλά δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον για το πονηρό βλέμμα του. Στο κάτω-κάτω, είναι και απόδειξη γοητείας. Αυτό δεν είναι παρενόχληση. Παρενόχληση είναι ότι ενοχλώ κάποιον παρά τη θέλησή του».

Σχετικά με το κίνημα metoo αλλά και τις αποκαλύψεις στον χώρο του αθλητισμού η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε:«Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ. Γιατί, κυρά μου, δεν το αποκάλυψες τότε; Γιατί δεν του έδωσες ένα χαστούκι; Εντάξει στον αθλητισμό. Εκεί το πιστεύω. Εκεί αφορά περιπτώσεις ανήλικων και ευάλωτων, νέων αθλητριών. Αλλά όχι και στο Χόλιγουντ. Ολες αυτές είναι μεγάλες σταρ, τα λαμπερά ονόματα είναι γυναίκες της εξουσίας και του άφθονου χρήματος. Μετά από 20 χρόνια; Οχι, δεν τις πιστεύω. Κυρία μου, λαμβάνεις τόσα εκατομμύρια. Μα, τι μας λες τώρα… Και πρόσεξε, δεν μιλάμε για σταρλετίτσες της πεντάρας. Εδώ μιλάμε για γυναίκες με τεράστιους λογαριασμούς, οι οποίες αποσιωπούσαν τα πάντα. Εντάξει, δεν το χωνεύω. Είναι λίγο ύποπτο"

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21

Απορω πως δεν πεσανε να τη φανε οι αλλες.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Πάντως αν υσχιει κάτι τέτοιο πρέπει να της πάνε μέσα για εκβίαση κατά συρροή γιατί τον εκβίασαν συνέχεια ,και εμένα με εκβιαζαν οι γονείς μου το 2006-7 και ήταν η χειρότερη εποχή της ζωής μου γιατί δεν ήθελαν να πάω μόνιμα Ρωσία :headbang::headbang: είναι πολύς κόσμος που τον τρώει από αφέντρες :2funny: υπάρχουν σωστές επαγγελματίες αλλά υπάρχουν και αγκάθια αν είσαι διάσημος θα σου τα μασήσουν :headbang:
Δημητρακη γιατί σταμάτησες το κανονικό σου προφίλ;
Επειδή είχες φάει το κράξιμο της αρκούδας;

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.213
Πόντοι
7.865
Δεν ισχυρίστηκε κανείς, ούτε η ίδια, ότι είναι οσιοπαρθένα.
Απλά έκανε κάποιες δηλώσεις, με τις οποίες συμφωνώ μέχρι κεραίας.
Σταχυολογώ τα καλύτερα.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει η Μπάρμπα, νομίζω θα συμφωνήσουμε με τα παρακάτω

"Εννοώ τόσα χρόνια στο θέατρο όλοι γνωρίζανε πως ο Κιμούλης, αυτός ο δάσκαλος, είναι σκληρός. Κι όμως, όλοι θέλανε να είναι κοντά του. Ολοι και όλες. Προφανώς, ήταν δύσκολος. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν είναι ταλαντούχος. Μερικές φορές ο ταλαντούχος και ο χαρισματικός πάνω στη δουλειά δεν είναι αυτό που λέμε “καλός άνθρωπος”. Με τρομάζει όλο αυτό που βγαίνει έτσι. Σαν να έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου. Θα έλεγα πως μοιάζει να είναι κάπως προπαγανδιστικό και βολικό».

Ερωτώμενη για προσωπική της εμπειρία η ίδια ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν της έχει πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης αλλά και ότι δεν γνώριζε για άλλες συναδέλφους της.

«Προσωπικά δεν μου είχε συμβεί να πέσω πάνω σε μια τέτοια συμπεριφορά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως όταν πήγαινες να συναντήσεις κάποιον παραγωγό εκείνος με το βλέμμα του σε αντιμετώπιζε με σεξουαλικά υπονοούμενα. Μέχρι εκεί. Αλλά δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον για το πονηρό βλέμμα του. Στο κάτω-κάτω, είναι και απόδειξη γοητείας. Αυτό δεν είναι παρενόχληση. Παρενόχληση είναι ότι ενοχλώ κάποιον παρά τη θέλησή του».

Σχετικά με το κίνημα metoo αλλά και τις αποκαλύψεις στον χώρο του αθλητισμού η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε:«Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ. Γιατί, κυρά μου, δεν το αποκάλυψες τότε; Γιατί δεν του έδωσες ένα χαστούκι; Εντάξει στον αθλητισμό. Εκεί το πιστεύω. Εκεί αφορά περιπτώσεις ανήλικων και ευάλωτων, νέων αθλητριών. Αλλά όχι και στο Χόλιγουντ. Ολες αυτές είναι μεγάλες σταρ, τα λαμπερά ονόματα είναι γυναίκες της εξουσίας και του άφθονου χρήματος. Μετά από 20 χρόνια; Οχι, δεν τις πιστεύω. Κυρία μου, λαμβάνεις τόσα εκατομμύρια. Μα, τι μας λες τώρα… Και πρόσεξε, δεν μιλάμε για σταρλετίτσες της πεντάρας. Εδώ μιλάμε για γυναίκες με τεράστιους λογαριασμούς, οι οποίες αποσιωπούσαν τα πάντα. Εντάξει, δεν το χωνεύω. Είναι λίγο ύποπτο"
Εννοείται καλά τα λέει.Και τι να πούν για δαύτη και ποιός να το πεί;Κανείς.Είναι γυναίκα και μιλάει ως γυναίκα.Και όχι σαν τα πόκεμον που βγαίνουν και λένε τον πόνο τους,αλλά σαν ένα sex symbol και λέει δεν μου την έπεσε κανείς και ξαφνικά όλοι θυμάστε σκηνικά απο την πασοκική δυναστεία;Όσο για τις αμερικάνες που έχουν πλέον αρκετά εκατομμύρια στις τράπεζες και έχουν φτιάξει και δικά τους brands πλέον,έχει επίσης δίκαιο.Ξαφνικά θυμήθηκαν τον άλλον τον βλάκα τον Γουάινσταιν ότι τις βίαζε.Κυρία μου έκανες το δικό σου όνομα,είχες βήμα λίγους μήνες μετά απο την πρώτη σου ταινιούλα και όλος ο κόσμος μαζί σου θα ήταν.Τι σε κράτησε πίσω τότε;Μαλακίες.Και εδώ βόλεψε να γίνει όλο αυτό και έγινε,για να ξεχάσουμε άλλα πράγματα που μας βασανίζουν.Πούτσες μπλέ.Έγιναν ή δεν έγιναν δεν με αφορά.Θα μιλήσει ο νόμος,αν έχουν στοιχεία κιόλας.Αυτό που θα πρέπει να μας κάνει να αναρωτηθούμε είναι το "Γιατί τώρα;" , "Γιατί έτσι;" και "Γιατί μόνο άνδρες στα μανταλάκια,ενώ έχουν ακουστεί και για διαφορες κυρίες σε αντίστοιχη θέση διάφορα;"
Φυσικά κάτι είναι ύποπτο και η ανάμειξη της λογικής με την επίκληση στο συναίσθημα είναι μέθοδος ακραίων καθεστώτων για να περάσουν ότι θέλουν.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.041
Πόντοι
1.056
  • Like
Αντιδράσεις: theoro

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
οντως γνωστα τα μουτρα της

γλαστρα μαγαζιων?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Α, sorry παιδιά... νόμιζα ότι ήταν νήμα για την μανταμίτσα!
Sorry, λάθος μου! :grin:

:spam:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom