Νέα

Τον πήδαγαν αφέντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stealthgas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
Θεσσαλονικιοί γνωστοί μου είπαν πως το βίντεο είναι από σέσιον με αφέντρες, όπου χρησιμοποιούν στραπον. Και ο τύπος είναι εμφανώς κομμάτια. Και λόγω του όλου "καυγά" έγινε μεγάλο νταβαντούρι μόλις το πήραν μυρωδιά οι κάτω. Να του την έστησαν έχοντας πάρει πρέφα τις προτιμήσεις του; Όλα πιθανά. Το κακό είναι πως πιθανώς θα πάει χαμένος για το τίποτα..

ναι θα χασουμε τον νομπελιστα τυπε..:confused:
δαρβινος ρουλς...:rockon:

αμα εγραφε εδω μέσα όμως άλλα θα έλεγες

δεν εχουμε τραπες εδω μεσα τυπε...μονο ραπες και χιπχοπερς...:wanker:

ο Baros δεν εγινε τράπερ ? νομιζω βγαινει με τον σκυλο στις πλατείες και κάνει ρίμες

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

:confused::confused::confused:

Συνημμένα

• trappers.jpg
    trappers.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 50

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
ο Baros δεν εγινε τράπερ ? νομιζω βγαινει με τον σκυλο στις πλατείες και κάνει ρίμες

τυπε ειναι αισθητη η απουσια σου απο το νημα με τις καταγγελιες βιασμων στην σοουμπιζ...
αμα βγουν στην φορα και σκηνικα απο την μυκονοοοοοοος, σε βλεπω στα μανταλακια...:confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Άραγε, είναι ασύμβατα τα "τρώω καρωτίδες" και "τρωω ψωλές"; Μπορεί ένας πούστης να είναι αιμοβόρος; Έχουμε παραδείγματα στην ιστορία;

Διότι η "κατηγορία" που του εξαπέλυσαν είναι στο στυλ "χαχα μαλάκα, μας έλεγες για μαχαίρια και οτι θα μας φας και εσύ τρως στραπονάρισμα". Ε και; Μπορεί να ίσχυαν και τα δύο
Kι ο Κεμάλ ψωλές έτρωγε. Αλλά μακελάρης και την τουρκιά την κράτησε ζωντανή από ελεύθερη πτώση. Κι οι ναζί ένα σωρό λάτρεις της ψωλής είχαν. Τον κόσμο τον αιματοκύλισαν όμως. Άμα είσαι σφάχτης κι από τ' αυτιά να τον παίρνεις, σφάχτης παραμένεις.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Θεσσαλονικιοί γνωστοί μου είπαν πως το βίντεο είναι από σέσιον με αφέντρες, όπου χρησιμοποιούν στραπον. Και ο τύπος είναι εμφανώς κομμάτια. Και λόγω του όλου "καυγά" έγινε μεγάλο νταβαντούρι μόλις το πήραν μυρωδιά οι κάτω. Να του την έστησαν έχοντας πάρει πρέφα τις προτιμήσεις του; Όλα πιθανά. Το κακό είναι πως πιθανώς θα πάει χαμένος για το τίποτα..

Στο βιντεακι με το στρινγκ είναι τέρμα μαστουρομενος. Η ξανθιά πουτανα που τον έβγαζε βιντεο θα κληθεί στην δικαιοσύνη πολύ πιθανότατα αν έχει κάνει καμία τρελα ο τυπάς...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

ναι θα χασουμε τον νομπελιστα τυπε..:confused:
δαρβινος ρουλς...:rockon:
Εντάξει η τραπ είναι απελπισία σκέτη και όλο το σκηνικό μεγάλη δηθενιά, αλλά το να φεύγει άνθρωπος για τον τρόπο που γουστάρει το σεξ μαλακία είναι. Από τη στιγμή που δεν κάνει κάτι παράνομο.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
δηλαδη μια επαγγελματιας του χωρου ειχε καμερες εκει που εργαζοταν;

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

ΜΙα ξανθια βιζιτα απο θεσσαλονικη τον γαμουσε με στραπον και τον εβαζαν να φοραει στριγκακια.Ο τυπας ηταν τερμα μαστουρομενος και δεν ηξερε τι εκανε.Τα εβγαζαν βιντεο και τα στελνανε σε κατι αλλους τραπερς που ειχαν κοντρα μεταξυ τους.Τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο.Ο light στην Θεσσαλονικη εχει μαζι του ολους τους γεωργιανους,ρωσσοποντιους,αλβανους,γυφτους κλπ δεν μπορεις να τα βαλεις μαζι του.Αυτο το τσουτσεκι πηγε να το παιξει μαγκια για να παρει views και να ασχοληθει η πλεμπα μαζι του και εφαγε το κεφαλι του.Ειναι τυχερος που δεν τον επιασαν απο κοντα να τον γδαρουν...

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Το βίντεο που θα το βρούμε :cheesy: μου θύμησε έναν εδώ που τον πηδούσε το γατάκι μου :cheesy:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Το βίντεο που θα το βρούμε :cheesy: μου θύμησε έναν εδώ που τον πηδούσε το γατάκι μου :cheesy:

Τα κατεβασαν γιατι πηρε μεγαλη διασταση το θεμα.Ρε μαλακα θα κανεις κανα βιντεο με οικονομια ελλαδας και για το που οδευει η ανθρωποτητα?Φτανει με την τσιρλολαγνια :shit::shit::shit::shit::shit::shit:

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Πάντως αν υσχιει κάτι τέτοιο πρέπει να της πάνε μέσα για εκβίαση κατά συρροή γιατί τον εκβίασαν συνέχεια ,και εμένα με εκβιαζαν οι γονείς μου το 2006-7 και ήταν η χειρότερη εποχή της ζωής μου γιατί δεν ήθελαν να πάω μόνιμα Ρωσία :headbang::headbang: είναι πολύς κόσμος που τον τρώει από αφέντρες :2funny: υπάρχουν σωστές επαγγελματίες αλλά υπάρχουν και αγκάθια αν είσαι διάσημος θα σου τα μασήσουν :headbang:

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Πάντως αν υσχιει κάτι τέτοιο πρέπει να της πάνε μέσα για εκβίαση κατά συρροή γιατί τον εκβίασαν συνέχεια ,και εμένα με εκβιαζαν οι γονείς μου το 2006-7 και ήταν η χειρότερη εποχή της ζωής μου γιατί δεν ήθελαν να πάω μόνιμα Ρωσία :headbang::headbang: είναι πολύς κόσμος που τον τρώει από αφέντρες :2funny: υπάρχουν σωστές επαγγελματίες αλλά υπάρχουν και αγκάθια αν είσαι διάσημος θα σου τα μασήσουν :headbang:

Δημητρακη εκανες τον αγωνα σου και εμεινες για παντα Ρωσσια
Λιγοι αντρες ειναι ικανοι για κατι τετοιο

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Θελω βιντεακι με οικονομικη αναλυση.Και δωσε ενα σημειο για ποσο ακομα βλεπεις κουλη στα εδρανα :D:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Πως καταντησε ετσι η Ελλαδα ρε παιδια........

Η προοδος της Δυσης μας εφαγε

ΜΙα ξανθια βιζιτα απο θεσσαλονικη τον γαμουσε με στραπον και τον εβαζαν να φοραει στριγκακια.Ο τυπας ηταν τερμα μαστουρομενος και δεν ηξερε τι εκανε.Τα εβγαζαν βιντεο και τα στελνανε σε κατι αλλους τραπερς που ειχαν κοντρα μεταξυ τους.Τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο.Ο light στην Θεσσαλονικη εχει μαζι του ολους τους γεωργιανους,ρωσσοποντιους,αλβανους,γυφτους κλπ δεν μπορεις να τα βαλεις μαζι του.Αυτο το τσουτσεκι πηγε να το παιξει μαγκια για να παρει views και να ασχοληθει η πλεμπα μαζι του και εφαγε το κεφαλι του.Ειναι τυχερος που δεν τον επιασαν απο κοντα να τον γδαρουν...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Πως καταντησε ετσι η Ελλαδα ρε παιδια........

Η προοδος της Δυσης μας εφαγε

Ετσι ειναι.Η Ελλαδα εχει δυτικοποιηθει σε μεγαλο βαθμο.Και τα βλεπουμε αυτα και απο τις αηδιες των ψευτοκαλλιτεχνων της show biz...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Ο Ραπτοπουλος καθως σχολιαζε τον αγωνα αποψε μεταξυ ΟΣΦΠ και Αρη,ανεφερε και την δηλωση της Β.Μπαρμπα ( μιας και το ανεφερες )

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ο Ραπτοπουλος καθως σχολιαζε τον αγωνα αποψε μεταξυ ΟΣΦΠ και Αρη,ανεφερε και την δηλωση της Β.Μπαρμπα ( μιας και το ανεφερες )

Η Β.Μπαρμπα εφαγε τοση πουτσα στην ζωη της για να κανει ονομα και φραγκα και βγαινει και κραζει τωρα...οτι να ναι.Ας κοιταξει τον εαυτο της και μετα κανει κριτικη...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Παντως,ο καραφλας της ειπε μπραβο...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Παντως,ο καραφλας της ειπε μπραβο...

Ο καραφλας για να κανει νουμερα και ακροαματικοτητα λεει ακριβως τα αντιθετα απο αυτα που θελει να ακουει ο κοσμακης.Γνωστος καραγκιοζης της τουμπας που το παιζει και καλα ουδετερος ενω ειναι Αριανος.Τον ακουγα καποτε τα μεσημεριανα πριν παω δουλεια,πλεον τον εχω σταματησει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom