Νέα

Τον έπιασε η γυναίκα του να γράφει στο bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Προσθεσε το και στο cv σου αυτο....μαγκακο της φακης :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Προσθεσε το και στο cv σου αυτο....μαγκακο της φακης :)

Ρε μιλαμε για γιαουρτι ρε... ρε ξερεις τι θα πει γιαουρτι?

Μαζι με ερευνητη παμε! Κατσε να ανοιξει και το τσατ να δεις γελια... με το νεο ειδικο τεχνολογικα αρτιο λογισμικο του κ.κ ερευνητη θα αποκαλυφθει ολη η αληθεια...  :rockon: :rockon: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε νίτσα, εσύ έχεις επιζήσει του ασπρούλη λέμε.
Ακόμα αρπάζεσαι με τα ...παιδιά;  
Δεν βαρέθηκες;  :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

καλως τον μεγαλο... που εισαι μεγαλε? θα μπεις και εσυ στη σειρα για το γιαουρτακι?  :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

καλως τον μεγαλο... που εισαι μεγαλε? θα μπεις και εσυ στη σειρα για το γιαουρτακι?  :2funny: :2funny:

Μπα.
Αλλά χαλάρωσε λίγο, θα πάθεις τίποτα με τόση μαγκιά.
Με τη μουνίτσα μιλάμε κάτι χρόνια και βέβαια δεν είσαι εσύ αυτός που θα μου πει τι θα κάνω και τι όχι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπα.
Αλλά χαλάρωσε λίγο, θα πάθεις τίποτα με τόση μαγκιά.
Με τη μουνίτσα μιλάμε κάτι χρόνια και βέβαια δεν είσαι εσύ αυτός που θα μου πει τι θα κάνω και τι όχι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν υπαρχει μαγκια τυπε μου...
χαβαλε κανουμε.... και η αλλη πειραζεται χαχαχαχαχ
και τρελαινομαι και γελαω περισσοτερο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τελικα ειναι διασκεδαστικοτατο να εκνευριζεις  :2funny: :2funny: :2funny:

[size=30pt] Δ Ι Α Σ Κ Ε Δ Α Σ Τ Ι Κ Ο Τ Α Τ Ο Ν [/size]    :bounce-glasses: :bounce-glasses: :badair: :badair: :badair: *P *P

biscuit

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
χαμος εδω μεσα!!!!κ εγω επιασα τον αντρα μου εδω μεσα του τα ειπα κ μετα τον εγραψα στα αρχιδια μου κανονικα,δεν ασχολουμαι πλεον μαζι του ας κανει ο,τι θελει,εχω κ εγω γκομενο που γαμαει πολυ καλυτερα απλα το κακο ειναι οτι εχουμε ενα μωρο.Σας αρεσει αυτη η κατασταση?εμενα οχι οποτε συντομα θα την κανω κ θα μεγαλωσω μονη το παιδι μου.Προβλημα του του μαλακα που ηθελε να ξενογαμαει,τωρα θα χασει το παιδι του εφοσον ηθελε να ικανοποιησει τη σαρκα του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαμος εδω μεσα!!!!κ εγω επιασα τον αντρα μου εδω μεσα του τα ειπα κ μετα τον εγραψα στα αρχιδια μου κανονικα,δεν ασχολουμαι πλεον μαζι του ας κανει ο,τι θελει,εχω κ εγω γκομενο που γαμαει πολυ καλυτερα απλα το κακο ειναι οτι εχουμε ενα μωρο.Σας αρεσει αυτη η κατασταση?εμενα οχι οποτε συντομα θα την κανω κ θα μεγαλωσω μονη το παιδι μου.Προβλημα του του μαλακα που ηθελε να ξενογαμαει,τωρα θα χασει το παιδι του εφοσον ηθελε να ικανοποιησει τη σαρκα του.

Για μενα μαλακια γενικα το να παντρευτεις... κοιτα τους αριστοτεχνες της δυναμης... μαυρο θανατο...απολυτο αρσενικο ... ακορεστο Βολντεμορτ και τους λοιπους....

Μπορεσαν να επιβιωσουν και να κερδισουν σε εναν απατηλο κοσμο διοτι ειχαν το κεφαλι τους στην θεση του (μεσα στο κεφαλι και το παντελονι)

και αν αναρωτιεσαι ποιος ειναι ο μαυρος θανατος μανταμιτσα μου... σου παραθετω ΑΥΤΟ ->

;)

[size=30pt] ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΤΕ - ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 2010 - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.... [/size]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
νωντα σταματα ρε μαλακα να κανεις κλωνους να γελαμε.....καρφωνεσαι..... :birdman: :birdman:

biscuit

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για μενα μαλακια γενικα το να παντρευτεις... κοιτα τους αριστοτεχνες της δυναμης... μαυρο θανατο...απολυτο αρσενικο ... ακορεστο Βολντεμορτ και τους λοιπους....

Μπορεσαν να επιβιωσουν και να κερδισουν σε εναν απατηλο κοσμο διοτι ειχαν το κεφαλι τους στην θεση του (μεσα στο κεφαλι και το παντελονι)

και αν αναρωτιεσαι ποιος ειναι ο μαυρος θανατος μανταμιτσα μου... σου παραθετω ΑΥΤΟ ->

;)

χαχαχαχα καλοοοοο

[size=30pt] ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΤΕ - ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 2010 - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.... [/size]

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε νίτσα, εσύ έχεις επιζήσει του ασπρούλη λέμε.
Ακόμα αρπάζεσαι με τα ...παιδιά; 
Δεν βαρέθηκες;  :2funny:

με τον ασπρουλη ποτε δεν ειχα προβλημα :grin: ουτε εκεινος μαζι μου :grin:
δεν αρπαζομαι με κανεναν....μονοι τους αρπαζονται και τσιμπανε :P

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
με τον ασπρουλη ποτε δεν ειχα προβλημα :grin: ουτε εκεινος μαζι μου :grin:
δεν αρπαζομαι με κανεναν....μονοι τους αρπαζονται και τσιμπανε :P

Σε βλέπω σε φόρμα λοιπόν.
Να είχαμε και το τσατ να τα λέμε το βράδυ, τι καλά που θάτανε!    :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Ναι, και θα του κανεις τα μουτρα κρεας. Αν δεις κατι φελλους εξω απο το δωματιο του, ειναι οι σαμπανιες που ανοιγει. Τετοια δωρα οπως να σε παραταει η γυναικα σου, πρεπει να τα γιορταζεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.651
Πόντοι
25.467

Μόνο διατροφή μην του ζητήσετε. Κατά τα άλλα κάντε ότι θέλετε. Άλλωστε και αυτός εκεί σας έχει γραμμένη. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom