Νέα

Τον έπιασε η γυναίκα του να γράφει στο bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ετσι οπωs εχει λουφαξει τωρα αυτοs.....θα τηs γραψει και τα χωραφια και το εξοχικο....και λουκετο στο πουλι του θα βαλει

χμμμμμμμμμ βαζε μου ιδεες......να "Σκηνοθετησω" τιποτα προβοκατσια στο πισι....χαχαχαχαχαχαχααχαχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
χμμμμμμμμμ βαζε μου ιδεες......να "Σκηνοθετησω" τιποτα προβοκατσια στο πισι....χαχαχαχαχαχαχααχαχα
Η σκηνοθεσια δεν ειναι κατι το δυσκολο, ομωs θα πρεπει να λαβειs υπ οψιν σου δυο ασταθμητουs παραγοντεs
1ον) Να μην μπορειs να αποδειξειs τιποτα...........μικρο το κακο
2ον) Να τα παρει στο κρανιο και να σε κανει εγχρωμη.......θα χρειαστειs μολυβονερο και ΚΑΤ :grin: :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η σκηνοθεσια δεν ειναι κατι το δυσκολο, ομωs θα πρεπει να λαβειs υπ οψιν σου δυο ασταθμητουs παραγοντεs
1ον) Να μην μπορειs να αποδειξειs τιποτα...........μικρο το κακο
2ον) Να τα παρει στο κρανιο και να σε κανει εγχρωμη.......θα χρειαστειs μολυβονερο και ΚΑΤ :grin: :grin: :grin: :grin:

χαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Λοιπον... Καλα να παθει ο τυπος.  :ak:

Τα μπουρδελα ειναι για τους μοναχικους.  :rockon:

Παντρεμενοι - δεσμευμενοι στις γυναικες σας ολοταχως!

Ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Μπόις, λυπάμαι. Δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις, αλλά άν δεν είναι φάρσα, είναι ντροπή να υπάρχει αυτό το θρέντ. Δεν φτάνει το πάθημα του συνάδελφου, τώρα διαβάζει και αυτός και η γυνάικα του την καζούρα... Θα έπρεπε να υπάρχει συμπαράσταση (αν και χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα) αλλά και σεβασμός.Όχι γελοιοποίηση. Ας μην μιμούμαστες τα σαχλοκάναλα. Πιθανόν να σας τη σπάω, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παπαριες θρεντ..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μπόις, λυπάμαι. Δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις, αλλά άν δεν είναι φάρσα, είναι ντροπή να υπάρχει αυτό το θρέντ. Δεν φτάνει το πάθημα του συνάδελφου, τώρα διαβάζει και αυτός και η γυνάικα του την καζούρα... Θα έπρεπε να υπάρχει συμπαράσταση (αν και χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα) αλλά και σεβασμός.Όχι γελοιοποίηση. Ας μην μιμούμαστες τα σαχλοκάναλα. Πιθανόν να σας τη σπάω, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.

Σεβασμος για εναν απατεωνα? Απο μενα ποτε. Στην πυρα ρε!

Στα μπουρδελα μονο οι μοναχικοι, οι αλλοι στις γυναικες τους και γρηγορα!  :rockon:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πολυ γελοιο για να ναι αληθινο ακουγεται...χου ρε παντοφλιαρηδες :2funny: :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
και τώρα που τον έπιασε
καλά θα τονε δέσει
πουτάνες άμα ξαναδεί
εμένα να με χέσει

και όταν δεν γαμάς πουτάνες,
μπάλα δεν παίζεις σε αλάνες
είναι ρε φίλε τιμωρία
είναι κι αυτό, δικτατορία

κι εγώ που είμαι δημοκράτης
των πουτανώνε μέγας λάτρης
νοιώθω αυτή την αδικία
και το φωνάζω με μανία :

<< ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ>> !

:grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α και συ γυναικα του μιλφφαν....μην στεναχωριεσαι ....ολοι ξενοπηδαν....δεν εισαι μονη....
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
α και συ γυναικα του μιλφφαν....μην στεναχωριεσαι ....ολοι ξενοπηδαν....δεν εισαι μονη....
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Δυστυχωs μεχρι τωρα δεν τοξερε.........Εχει καλη ....ηχομονωση στο γυαλινο πυργο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
προς γυναικα του μιλφφαν.....γιατι δεν γραφεις κατι;μια απαντηση προς το κοινο σου;ενα διαγγελμα εστω; :think: :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
προς γυναικα του μιλφφαν.....γιατι δεν γραφεις κατι;μια απαντηση προς το κοινο σου;ενα διαγγελμα εστω; :think: :birdman:
η δικια σοτ γτναικα να δουμε τι θα σου γραψει :birdman:

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
με επιασε η γιαγια μου να γραφω στο μπουρδελα και κολησε κι αυτη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
με επιασε η γιαγια μου να γραφω στο μπουρδελα και κολησε κι αυτη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ολοι οι καλοι χωραμε πες της....καλως ηλθε κι αυτη.....εχουμε πολυ δυνατο και πλακατζιδικο φορουμ.... :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom