Νέα

Το τραπεζικο μας σύστημα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια τράπεζα χρησιμοποιειτε?(καταθέσεις,πιστωτικές,κλπ)

• Alpha bank

Ψήφοι: 14 21,2%
  • Εθνικη

Ψήφοι: 14 21,2%
  • Eurobank

Ψήφοι: 15 22,7%
  • Τράπεζα Πειραιως

Ψήφοι: 7 10,6%
  • Marfin

Ψήφοι: 4 6,1%
  • Αλλη

Ψήφοι: 12 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    66

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
8α τους δωκει η Φρανκφουρτη, οσα 8ελουν - ετσι τ υποσχε8ηκε, προσφατως, ο Γαλλος

προς τ παρον τ ειμε8α χρησιμοι.....

Δεν πρόκειται να δώσει κανείς τίποτα, tomcat.

Έχουν και αυτοί πλέον εσωτερικές αντιδράσεις από την κοινή γνώμη τους (είδες τι έγινε με τη Σλοβακία), και εκτός αυτού τα λεφτά στην περίπτωσή μας είναι ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ που δεν υπάρχει περίπτωση να δοθούν. Εδώ ΔΕ μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια, μιλάμε για ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ τόσα.  Ποιός θα τα δώσει?  Και γιατί να τα δώσει?

Τό πρώτο "πακέτο στήρηξης" (110 δις) που συμφωνήθηκε ήταν κάπως ξαφνικό, γιατί αν δε το συμφωνούσαν (πρόσεξε: λέω "συμφωνούσαν", όχι "έδιναν") θα γινόντουσαν κοσμογονικές ανατροπές (εδώ), οι οποίες θα τους επηρέαζαν κι αυτούς, και δεν τις ήξεραν κι όλας ποιές θα ήταν.  Ο χρόνος όμως έχει περάσει, και έχουν (πια) οργανωθεί, και μπορούν να αντιμετωπίσουν ότι και να γίνει εδώ.  Άρα τα λουριά σφίγγουν.
Δεύτερον, και το πρώτο πακέτο (όπως βλέπεις) δίνεται με το σταγονόμετρο. Οι στόχοι ΔΕΝ πρόκειται να πιαστούν, γιατί στη φορολογία υπάρχει ένα όριο, πάνω από το οποίο το φορολογικό αποτέλεσμα δεν αυξάνεται, όσο κι αν αυξηθούν οι φόροι.  Άμα ο άλλος δεν έχει να πληρώσει, τι θα του κάνουν, θα του πάρουν το σκαλπ?
Αλλά έστω, θα του πάρουν το σπίτι.  Και τι θα τα κάνουν τα σπίτια?  Λεφτά χρωστάμε, δε χρωστάμε σπίτια.
Για να πιανόντουσαν οι στόχοι έπρεπε να υπάρξει ΑΛΛΗ αντιμετώπιση των ελλειμάτων:  Μείωση των δαπανών, όχι αύξηση των εσόδων.  Και σ' αυτό, η (νέα - του Οκτωβρίου) κυβέρνηση θα είχε μεγάλη λαϊκή συμπαράσταση αν την ξεκίναγε σωστά, αλλά....  :jerking:  :jerking:  :jerking:
Ήδη έχει χαθεί πολύτιμος και ΚΡΙΣΙΜΟΣ χρόνος, και ακόμα και αν υποθέσουμε ότι με ένα μαγικό τρόπο έκοβαν τη  :jerking: και ξεκίναγαν ΑΥΡΙΟ, πάλι δε θα προλάβαιναν.

Έτσι, κάποια στιγμή οι δικοί μας φωστήρες εδώ ( :jerking: ) θα πούν "δε μπορώ να το κάνω κύριε Ρεν", και κάποια δόση θα κοπεί "μέχρι να λυθεί το θέμα".  Εκεί θα αρχίσουν τα γλέντια.  Ακόμα, δεν έχουμε δει τίποτα.

Το κανόνι δεν έχει σκάσει ακόμα, Aisθisi, αλλά θα σκάσει.  Δεν υπάρχει δυνατότητα αναστροφής πλέον.

Ακόμα κι αν δε γίνει όπως το λέω (κόψιμο δόσης), υπάρχουν και άλλα σενάρια, αλλά μην το τραβήξουμε τώρα, είναι και αργά.  Πάντως η θρυαλλίδα έχει ανάψει.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μια ειναι η λυση νομιμα ναρκωτικα και εμπορεια τους απο το κρατος. θα ειμαστε οι πρωτοι που θα το κανουμε (ολοκληρωτικα, αν το κανουμε σωστα) και ως γνωστων ο πρωτος παντα βγαζει

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μαγαζια - dealers και απεξω 5 μπατσοι να φυλανε το καθενα. και το χρημα θα ερχεται ζεστο

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
στη φορολογία υπάρχει ένα όριο, πάνω από το οποίο το φορολογικό αποτέλεσμα δεν αυξάνεται, όσο κι αν αυξηθούν οι φόροι.  Άμα ο άλλος δεν έχει να πληρώσει, τι θα του κάνουν, θα του πάρουν το σκαλπ?

+

σε ολα τ υπολοιπα....δεν εχω αποψη

Η λογικη 'λεει' το κανονι ειναι ιμινεντ, αλλα.....

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
εκτως απο την πρεζα εννοειται.. γιατι απο την πρεζα για να βγαλεις λεφτα πρεπει να κανεις τον αλλο πρεζακια.. και δε θελουμε πρεζακηδες εδω...

αλλα απο το χορτο δε χριαζεται να τον κανεις κατι.. και θα φαει και σα ζωον μετα και θα πιει και τους χυμους του. και κοκα. συνεργασια με τον τσαβες να μας στελνει φτηνα και ξερουμε εμεις τι θα την κανουμε, ολη η ευρωπη απο εμας θα ψωνιζει

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
μια ειναι η λυση νομιμα ναρκωτικα και εμπορεια τους απο το κρατος. θα ειμαστε οι πρωτοι που θα το κανουμε (ολοκληρωτικα, αν το κανουμε σωστα) και ως γνωστων ο πρωτος παντα βγαζει

Μιλάς σοβαρά ? :o

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
απολυτως. λεφτα δε θελουμε? προτιμας να καταρευσουμε και να γινει της πουτανας και να ερθουν μετα οι καλοι ξενοι να μας σωσουνε (αγορασουνε)

εγω προτιμω να ερχεται ολη η ευρωπη να ψωνιζει απο μας. τι ειναι οι ολλανδοι πιο μαγκες? δε καταλαβα? μονο που εμεις θα το παιξουμε πιο σωστα και θα πουλαμε και κοκα. με 100 ευρω το γραμμαριο. οποιος δεν ειναι μαλακας δε θα παρει. τους μαλακες θα τους ρουφηξουμε το αιμα. οπως μασ κανουνε και εμας με αλλους τροπους. απλα τα πραγματα.

που διαφωνεις?

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
και παραλληλα ενω πινει ο καθε καριολης την κοκαινη του θα παιζει και τα φρουτακια του... και θα παιζει πιο πολυ αποτι νηφαλιος. κιαλα λεφτα απο κει.

λεφτα δε θελουμε??? δε βγαζει κανενας λεφτα με το σταυρο στο χερι

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
απολυτως. λεφτα δε θελουμε? προτιμας να καταρευσουμε και να γινει της πουτανας και να ερθουν μετα οι καλοι ξενοι να μας σωσουνε (αγορασουνε)

εγω προτιμω να ερχεται ολη η ευρωπη να ψωνιζει απο μας. τι ειναι οι ολλανδοι πιο μαγκες? δε καταλαβα? μονο που εμεις θα το παιξουμε πιο σωστα και θα πουλαμε και κοκα. με 100 ευρω το γραμμαριο. οποιος δεν ειναι μαλακας δε θα παρει. τους μαλακες θα τους ρουφηξουμε το αιμα. οπως μασ κανουνε και εμας με αλλους τροπους. απλα τα πραγματα.

που διαφωνεις?

Πουθενά... Να βάλουμε και σομπρέρο, να αφήσουμε και μουστάκια, να μοιάζουμε με τους Κολομβιανούς και τους Μεξικάνους...

Καλή ιδέα !!!!!!!!

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ο αντιλογος σου ηταν αυτη η μαλακια? αν μπορεις να βρεις καποιον αλλον τροπο για να βγαλουμε λεφτα και να μη καταρευσουμε περιμενω.

εγω ξερω οτι οποιος θελει να βγαλει γρηγορα λεφτα πουλαει ναρκωτικα. ετσι γινεται στην κοινωνια. και λειτουργει μεχρι να τον πιασουνε. γιατι να μη κανουμε το ιδιο οργανωμενα σα κρατος (που δε θα μας πιασει και κανενας)?

δε βγαζει κανενας λεφτα με το σταυρο στο χερι

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
δε βγαζει κανενας λεφτα με το σταυρο στο χερι

Μια που με ανέφερες, αναρωτιέμαι το εξής:

Δεν είναι ΠΟΤΕ δυνατόν να διατηρηθεί ένα thread σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο κάποια φορά?  Έστω, έτσι για δείγμα?

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
πιστευεις οτι τα ποστ μου ριχνουν το επιπεδο του θρεντ? πιστευεις οτι κανω πλακα? διαφωνεις με το σκεπτικο μου? και με την προοπτικη εισροης ζεστου χρηματος που τοσο εχουμε αναγκη?

η προταση μου δεν εχει να κανει με το αν καποιος ειναι υπερ η κατα των ναρκωτικων, ειναι ορθολογικη προταση.

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ο αντιλογος σου ηταν αυτη η μαλακια?

Μα δεν ήταν αντίλογος !! Συμφωνώ !! Μικρός έπαιζα το Ζορρό, δεν είχα κάνει ποτέ τον Κολομβιανό έμπορο ναρκωτικών...

Τώρα στα 37+ νομίζω πως ήγγικεν η ώρα....

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
σταυρο εγω οτι γραφω επιχηριματολογω. μπορεις να συμφωνεις η να διαφωνεις αλλα σιγουρα δε πιστευω οτι ριχνω το επιπεδο. ισως το επιπεδο να πευτει απο ατακες τυπου ais8hsh.
εγω δεν εχω moral issues επι του θεματος ναρκωτικα. και πιστευω οτι αν γινει θα βγαλουμε λεφτα. και προσπαθω να ξυπνησω τον κοσμο μπας και το καταλαβει. αν πιστευεις οτι ριχνουν το επιπεδο σβηστα, τι να σου πω

ais8hsh τις ειρωνιες αλλου. σου ειπα δε χρειαζεται να εισαι υπερ η κατα των ναρκωτικων. αλλα απο το να καθεσαι να κλεγεσαι "δεν εχουμε λεφτα θα καταρευσουμε" προτεινε κατι. εγω προτεινα. δε νομιζω να διαφωνει κανενας οτι θα εκτοξευοταν το εισοδημα μας ως χωρα

ps προσωπικα δε μου αρεσει η κοκαινη και θεωρω οσους πινουνε βλακες. αλλα αυτο δεν αλλαζει την προοπτικη των $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
σταυρο εγω οτι γραφω επιχηριματολογω. μπορεις να συμφωνεις η να διαφωνεις αλλα σιγουρα δε πιστευω οτι ριχνω το επιπεδο. ισως το επιπεδο να πευτει απο ατακες τυπου ais8hsh.
εγω δεν εχω moral issues επι του θεματος ναρκωτικα. και πιστευω οτι αν γινει θα βγαλουμε λεφτα. και προσπαθω να ξυπνησω τον κοσμο μπας και το καταλαβει. αν πιστευεις οτι ριχνουν το επιπεδο σβηστα, τι να σου πω

ais8hsh τις ειρωνιες αλλου. σου ειπα δε χρειαζεται να εισαι υπερ η κατα των ναρκωτικων. αλλα απο το να καθεσαι να κλεγεσαι "δεν εχουμε λεφτα θα καταρευσουμε" προτεινε κατι. εγω προτεινα. δε νομιζω να διαφωνει κανενας οτι θα εκτοξευοταν το εισοδημα μας ως χωρα

Αχ βρε σύ !!! Εγώ νόμιζα ότι κάνεις χαβαλέ !!! Σοβαρά μιλούσες τόση ώρα ?

Σόρυ, ανακαλώ..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
προσπαθω να ξυπνησω τον κοσμο μπας και το καταλαβει. αν πιστευεις οτι ριχνουν το επιπεδο σβηστα, τι να σου πω

Δε θα σβήσω τίποτα. Αρχή μας είναι εδώ να μην επεμβαίνουμε αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος (και ζημιογόνος) λόγος.

Ειλικρινά, θλίβομαι όμως.  Κάποιοι κάνουν μια προσπάθεια να πουν πέντε σοβαρά πράματα, και εσύ το γυρνάς στην πλάκα.  Και όχι μόνο εσύ βεβαίως.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Χριστος κι αποστολος μαζι !!!!

το διαβασα κι αυτο...

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
+

σε ολα τ υπολοιπα....δεν εχω αποψη

Η λογικη 'λεει' το κανονι ειναι ιμινεντ, αλλα.....

Κανόνι στην αγορά ή τραπεζικό εννοείτε? Θεωρείτε ότι υπάρχει κίνδυνος για κάποια από τις τράπεζες? Για δώστε τα φωτα σας.

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για δώστε τα φωτα σας.

Αγαπητέ,
υπάρχουν μερικά πράματα που δε γράφονται, έστω και ανώνυμα, έστω και σε μπουρδελοsite.

Η ανωνυμία μας εδώ είναι σε επίπεδο ερασιτεχνικό.
Αν κάποιος ενδιαφερθεί ΣΟΒΑΡΑ να βρει ποιός είσαι (και ποιός είμαι), θα σε βρει, μην αμφιβάλλεις γι' αυτό.

Και επειδή τα πράματα για τα οποία ρωτάς είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, κανείς δε θα στα πει ίσια και σταράτα φάτσα-κάρτα.
Εκτός κι αν μιλάς με έναν κολλητό σου, αδερφό σου, και τον έχεις απέναντί σου.  Και πάντα, αυτά που θέλεις να μάθεις θα ΣΤΑ ΠΕΙ, δε θα ΣΤΑ ΓΡΑΨΕΙ.

Εν πάσει περιπτώσει, και για να μη θεωρηθώ κανένας "ανώτερος σπουδαίος που ξέρει κάτι παραπάνω από τους πολλούς", σας λέω ότι αυτά που πιστεύω (και σας τα λέω όσο μπορώ), είναι δικές μου εκτιμήσεις και κρίσεις.  Δεν είναι "inside information".

Αλλά ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ έχω πέσει έξω στις κρίσεις μου, και δε βλέπω το λόγο γιατί να πέσω έξω τώρα, που μάλιστα τα στοιχεία που υπάρχουν (δεν είναι δυνατόν να κρυφτούν πια - τα ξέρουμε όλοι) είναι τόσο κραυγαλέα συντριπτικά.

Ο νοών νοείτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom