Νέα

Το τραπεζικο μας σύστημα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια τράπεζα χρησιμοποιειτε?(καταθέσεις,πιστωτικές,κλπ)

• Alpha bank

Ψήφοι: 14 21,2%
  • Εθνικη

Ψήφοι: 14 21,2%
  • Eurobank

Ψήφοι: 15 22,7%
  • Τράπεζα Πειραιως

Ψήφοι: 7 10,6%
  • Marfin

Ψήφοι: 4 6,1%
  • Αλλη

Ψήφοι: 12 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    66

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Και γιατι οι πουστηδες δε με αφηνουν τα μεσημερια να κοιμηθω? ολο παρε καρτα και παρε καρτα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και γιατι οι πουστηδες δε με αφηνουν τα μεσημερια να κοιμηθω? ολο παρε καρτα και παρε καρτα.

Για κάθε καινούργια κάρτα έχει bonusάκι....γιαυτό.

Μπας και βγάλουν και τίποτα από εσένα.

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Και πως μαζευεις ενα τετοιο ποσο απο 3 καρτες? δεν εχουν ενα οριο ?
Δέν είχα μόνο 3 κάρτες....2 απο Πειραιώς, 3 απο Σιτι και μία από Εύρω... σύνολο 6. Αν υπολογίσεις τα μεγάλα όρια που είχα μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας μαζί τους......μαζεύεται το ποσόν...

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Ε, και τοσο ευκολα του ανεβαιναν? εγω μια κωλοκαρτα εχω και πληρωνω σε ενα μηνα ολο το ποσο για να μην εχω τοκους, και ειναι το ιδιο τοοοοσα χρονια. Το μονο δωρο που κανανε, που δε λεγετε δωρο, ειναι μια μαστερκαρτ χωρις συνδρομη.
Μωρο καλησπερα. Καλα γαμησια ναχεις σημερα.

Εγώ ψώνιζα συνέχεια, και για πολλά χρόνια πλήρωνα κανονικά.. έτσι τα όρια ανέβηκαν σιγά σιγα. Στις 3 της Σιτι (μου τις είχαν κάνει και χρυσές τα καλά μου παιδιά) είχα 17-18000/κάρτα, στην πειραιώς απο 20.000 και η Εύρω νομίζω πάλι 20000

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
 Για καταναλωτικα δεν ισχυει δηλαδη;
 Πολυ ψηνομαι να την "φορεσω" στην κολογιουρομπανκ που εχω το δανειο
 για την μηχανη..
 Εχω ενα χρονο ακομα,κανα 1200,και εχει τυχει τωρα δυο φορες να
 καθυστερησω για κανα τριαρι μερες λογω απουσιας απο την Αθηνα,και με
 πηραν τηλ  τα μουνια....
 Εντωμεταξυ εχω λογαριασμο στην Γιουρο ταμιευτηριου με ολα μου τα λεφτα
 και με ενοχλουν για δυο-τρεις μερες....τα αρχιδια
 Κατι καραμεσημερια 3-4 η ωρα,την βαγγελιστρα τους

Πολυ καβλωνω στην σκεψη να τους δωσω τα αρχιδια μου απο εδω και περα
 Ουτε παρακρατηση κυριοτητας εχουν ουτε τιποτα...

Άπαξ και έχεις περιουσιακά στοιχεία στο όνομά σου, ακόμη και μια μηχανή, το φέσωμα είναι επικίνδυνο σπορ και δεν θα το συνιστούσα, ειδικά όταν η τράπεζα ξέρει αυτά τα περιουσιακά στοιχεία...
Η καλύτερη τιμωρία, είναι να πας στο κατάστημα να κάνεις μανούρα, να ξοφλήσεις κάθε υπόλοιπο και να ακυρώσεις κάθε κάρτα που τυχόν έχεις και να στείλεις μια οργισμένη επιστολή (από αυτές που βρίζεις χωρίς κακές λέξεις) στα κεντρικά...
Η απώλεια του πελάτη είναι το μόνο που πραγματικά πονάει μια τράπεζα, ιδίως όταν έχεις καταθέσεις και μη καθυστερούμενα δάνεια.
Trust me...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Καλα ρε παιδια, ποσοι ειναι αυτοι που δε χρωστανε μια σε αυτο το τοπο? Ενα νουμερο μονο. Πραγματικα μια. Οπως οι γιατροι που τα τσεπωνουν και δε ξερουν τι να τα κανουν. Οχι επιχειρηματιες με ΑΕ κλπ ανοιγματα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλα ρε παιδια, ποσοι ειναι αυτοι που δε χρωστανε μια σε αυτο το τοπο? Ενα νουμερο μονο. Πραγματικα μια. Οπως οι γιατροι που τα τσεπωνουν και δε ξερουν τι να τα κανουν. Οχι επιχειρηματιες με ΑΕ κλπ ανοιγματα.

Πλέον το ερώτημα δεν είναι ποιοι δεν χρωστάνε αλλά ποιοι διαχειρίζονται σωστά το χρέος τους...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

καλα δεν μετραω και πολυ, αλλα εγωωω! δε χρωσταω πουθενααα :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Εγώ συνεργαζόμουν με Eurobank, Πειραιώς & Citibank. Κάτοχος για πολλά χρόνια πιστωτικών καρτών τους. Χρησιμοποιούσα πολύ τις κάρτες, πλήρωνα πάντα στην ώρα μου, γενικά ήμουν ένας καλός πελάτης για πάνω απο 10 χρόνια. Τα όρια των καρτών μου ανέβαιναν συνέχεια, με αποτέλεσμα να έχω φτάσει συνολικά το ποσόν των 100.000 ευρώ περίπου. (όριο σε όλες τις κάρτες). Εδώ και δύο χρόνια έχουν ακυρωθεί όλες, αφού σταμάτησα να τις πληρώνω. Πρίν γίνει αυτό βέβαια τις ξέσκισα με αγορές και αναλήψεις μετρητών. Η Eurobank εκτός από ένα εξώδικο και κάποια τηλέφωνα στο πρώτο 6μηνο δεν έχει ασχοληθεί μαζί μου. Οι άλλες δύο συνεχίζουν να με πέρνουν τηλέφωνα για διακανονισμό του χρέους με εκπτώσεις στο κεφάλαιο έως και 70% και χάρίζουν τους τόκους. Η απάντηση που πέρνουν μόνιμα είναι οτι αδυνατώ να πληρώσω.
Επειδή δεν έχω τίποτα στο ονομά μου, και επειδή οι συμβάσεις των πιστωτικών καρτών σου δίνουν χρήματα καλή τι πίστη, δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να εισπράξουν..... Αν κάποιος λοιπόν, δεν έχει περιουσιακά στοιχεία και δεν τον ενδιαφέρει αν θα μπεί Τειρεσία,  :knockinb: :zfuck: :fuck2:       ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!
Δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα παραπάνω....
τι μας λες ρε μαγκα????? νομιζεις οτι οι τραπεζες ειναι κοροηδα.σε κλεινουν φυλακη μετα απο καποιο διαστημα εαν αδινατεις να εξοφλισεις τα χρεη σου................
οι τρπαεζες παντα κερδος εχουν.........

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άπαξ και έχεις περιουσιακά στοιχεία στο όνομά σου, ακόμη και μια μηχανή, το φέσωμα είναι επικίνδυνο σπορ και δεν θα το συνιστούσα, ειδικά όταν η τράπεζα ξέρει αυτά τα περιουσιακά στοιχεία...
Η καλύτερη τιμωρία, είναι να πας στο κατάστημα να κάνεις μανούρα, να ξοφλήσεις κάθε υπόλοιπο και να ακυρώσεις κάθε κάρτα που τυχόν έχεις και να στείλεις μια οργισμένη επιστολή (από αυτές που βρίζεις χωρίς κακές λέξεις) στα κεντρικά...
Η απώλεια του πελάτη είναι το μόνο που πραγματικά πονάει μια τράπεζα, ιδίως όταν έχεις καταθέσεις και μη καθυστερούμενα δάνεια.
Trust me...
δηλαδη εμεις που δεν εχουμε περιουσιακα στοιχεια, παρα ενα παλιο αυτοκινητο, μπορουμε να σταματησουμε να τους πληρωνουμε???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δηλαδη εμεις που δεν εχουμε περιουσιακα στοιχεια, παρα ενα παλιο αυτοκινητο, μπορουμε να σταματησουμε να τους πληρωνουμε???
ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος ...
Τι να σου παρουν δηλαδη;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Να σημειωσω εδω οτι δεν υπαρχουν πιο ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ Τραπεζες απο την Eurobank και την Κυπρου.

Χαρακτηριστικα,υπαλληλος της Εurobank πηγε και πηρε στεγαστικο δανειο απο ΑΛΛΗ Τραπεζα...για τετοια τσουτσεκια μιλαμε.
δηλαδή εάν έχεις δική σου καφετέρια η εστιατόριο είσαι καταδικασμένος νά μήν πάς νά φάς  σε κανένα εστιατόριο καί σέ καμμιά άλλη καφετέρια στήν ζωή σου ....
τί εννοείς αδίστακτες??
όταν κάνεις μιά συμφωνεία δέν πρέπει νά τήν εφαρμόζεις???
κανένας δέν υποχρεώνει κανέναν νά δανειστεί από τήν τράπεζα και κανένας δεν υποχρεώνει κανέναν ΒΛΑΚΑ πρίν πάει νά υπογράψει νά μήν πάει σέ δικηγόρο καί νά ελέγξει τήν  συμβαση πού θά υπογράψει...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε κοπρονι επειδη ειπε ενας μια εξυπναδα τσιμπατε?σιγα....καταρχην ειπα:αφου δεν εχει τιποτα στο ονομα του τα 100000ευρω τι τα κανε?σουβλακια και πουτανες??

Παντως αν τα κανε lacοste μπορει να του τα παρει η τραπεζα να ξερει....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ρε κοπρονι επειδη ειπε ενας μια εξυπναδα τσιμπατε?σιγα....καταρχην ειπα:αφου δεν εχει τιποτα στο ονομα του τα 100000ευρω τι τα κανε?σουβλακια και πουτανες??

Παντως αν τα κανε lacοste μπορει να του τα παρει η τραπεζα να ξερει....
έχεις δίκηο αλλά τόσο ανεύθυνος καί ηλίθιος άνθρωπος είναι////...... καί μάλιστα προτρέπει νά κάνουν καί άλλοι τίς ίδιες μαλακίες...
σέ κανένα μπακάκι τής πλατείας εξαρχείων αράζει διότι μόνο εκεί έχει ασυλία.....

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
η προτροπή σου ξεπερνά τά όρια τής ηλιθιότητας..
δέν εξηγείς τίς συνέπειες πού θά έχει κάποιος πού θά μπεί στόν τειρεσία....
1.δέν μπορεί νά πάρει ποτέ δάνειο από τράπεζα.έστω καί γιάλόγους υγείας...
2.δέν θά μπορεί  ποτέ νά αγοράσει ακίνητο η επιχείρηση .ακόμα καί αυτοκίνητο διότι θά τού τά πάρει η τράπεζα...
3.αυτό πού ισχύει ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ είναι ότι οτιδήποτε συναλαγή πάς νά κάνεις μέ επιχειρηματία η ακόμα νά νοικιάσεις ένα υπόγειο στήν αχαρνών ό ιδιοκτήτης μέ ένα απλό τηλεφώνημα σέ έναν φίλο του πού δουλεύει σέ μιά τράπεζα μαθαινει τί σκατά είσαι...
αυτό φυσικά απαγορεύετε αλλά είναι πολύ εύκολο νά γίνει...διότι τά στοιχεία τού τηρεσία είναι ΑΠΟΡΗΤΑ.
φιλαράκο είσαι ξοφλημένος καί απαταιώνας  καί θέλεις καί άλλους νά πεθάνουν μαζί σου...
μόνο γιά καμμιά δουλειά πού κάνουν πακιστανοί λαθρομετανάστες μπορείς νά βρείς....
αλήθεια μήπως ανη κεις σέ αυτούς πού καίνε ζωντανούς εργαζόμενους σέ τράπεζες καί τίς τράπεζες??φυσικά μέ κουκούλα..
  σωστα ολα αυτα, αλλα σκεψου οτι μπορει κανεις να χει επιχειρηση και περιουσιακα στοιχεια σε συγγενικα προσωπα (δεν μιλαμε εδω για θεμα εμπιστοσυνης τη θεωρουμε δεδομενη) η να ξεκινησει μια νεα επαγγελματικη ζωη στο εξωτερικο!  τι τον νοιαζει ο τειρεσιας τοτε (στο εξωτερικο δεν ισχυει απ οσο ξερω) δε ξερω που εφαγε ο συγκεκριμενος τα 100 χιλιαρικα, και ουτε υιοθετω την προτροπη του να σταματησει κανεις να πληρωνει τις τραπεζες!  αλλα 100 χιλιαρικα ειναι πολλα λεφτα για να τους τα δωσεις πισω!  αφου δεν ειχαν καμια εξασφαλιση οι τραπεζες ας προσεχαν που διναν δανεια και πιστωτικες!  καπως ετσι δεν εσκασε και το κανονι με τα στεγαστικα στις Η.Π.Α?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Πολυ φτηνος εισαι για να κανεις τετοια για 100 χιλιαρικα. Καποτε κανανε λαμογιες για να εξασφαλισουν και τα παιδια τους. Τωρα το κανουν για να περασουν 3-4 χρονια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom