stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Κατι είναι και αυτοενταξει αμα σου παιρνουν πιπα απο μπροστα απο πισω μπορει να σε γαμανε...ειναι στο τραπεζικο παιχνιδι αυτα......![]()
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Κατι είναι και αυτοενταξει αμα σου παιρνουν πιπα απο μπροστα απο πισω μπορει να σε γαμανε...ειναι στο τραπεζικο παιχνιδι αυτα......![]()
Παμε γερά να γαμησουμε της λατινοαμερικάνικες ομάδεςΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Διαλεξες και ενα σωστο avatar!![]()
![]()
![]()
Παμε γερά να γαμησουμε της λατινοαμερικάνικες ομάδες![]()
(
![]()
)
Παμε γερά να γαμησουμε της λατινοαμερικάνικες ομάδες![]()
(
![]()
)
Από άποψη ποιότητας εξυπηρέτησης αλλά κ γκάμα προιόντων που μου προσφέρει...Εξηγησε μας τι εννοεις με τον χαρακτηρισμο"καλυτερη".
Το κακο ειναι οτι στην αθήνα τα atm της κυπρου είναι μετρημένα στα δάχτυλαΑπό άποψη ποιότητας εξυπηρέτησης αλλά κ γκάμα προιόντων που μου προσφέρει...
Τειρεσία,![]()
![]()
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!
Δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα παραπάνω....
Γελα καλα οποιος γελα τελευταιος.
ρε μαγκες για να μην ανοιξω νεο θεμα εχω μια ερωτηση που μου προεκυψε το απογευμα
εγω μια οικονομικη διαφωνια γυρω στα 10.000 με μια εταιρια(οχι φυσικο προσωπο)την οποια για διαφορους λογους λογιστικους πιο πολυ μαζι με τον λογιστη μου την τραβαω δικαστικα γιατι υπαρχει τελος παντων ενα θεμα.
η εταιρια εμαθα σημερα οτι βαρεσε κανονι(πτωχευση)επειδη δεν εχω προλαβει να μιλησω με το λογιστη η το δικηγορο μου να φανταστω οτι αυτο το διακαστηριο παυει να υφισταται ετσι δεν ειναι?
Εγώ πάντος μιά χαρά γελάω... Το ίδιο είχε κάνει και φίλος πρίν από μένα και εκτός τον Τειρεσία δεν έγινε τίποτα άλλο....
Νομίζω ότι αυτό ισχύει αν δεν αποδειχθεί δόλος στις πράξεις σου. Αλλά δεν είμαι νομικός να σου πω σίγουρα.
επικίνδυνη αλλά και σύγχρονος αισιόδοξη η προτροπή σουΕγώ συνεργαζόμουν με Eurobank, Πειραιώς & Citibank. Κάτοχος για πολλά χρόνια πιστωτικών καρτών τους. Χρησιμοποιούσα πολύ τις κάρτες, πλήρωνα πάντα στην ώρα μου, γενικά ήμουν ένας καλός πελάτης για πάνω απο 10 χρόνια. Τα όρια των καρτών μου ανέβαιναν συνέχεια, με αποτέλεσμα να έχω φτάσει συνολικά το ποσόν των 100.000 ευρώ περίπου. (όριο σε όλες τις κάρτες). Εδώ και δύο χρόνια έχουν ακυρωθεί όλες, αφού σταμάτησα να τις πληρώνω. Πρίν γίνει αυτό βέβαια τις ξέσκισα με αγορές και αναλήψεις μετρητών. Η Eurobank εκτός από ένα εξώδικο και κάποια τηλέφωνα στο πρώτο 6μηνο δεν έχει ασχοληθεί μαζί μου. Οι άλλες δύο συνεχίζουν να με πέρνουν τηλέφωνα για διακανονισμό του χρέους με εκπτώσεις στο κεφάλαιο έως και 70% και χάρίζουν τους τόκους. Η απάντηση που πέρνουν μόνιμα είναι οτι αδυνατώ να πληρώσω.
Επειδή δεν έχω τίποτα στο ονομά μου, και επειδή οι συμβάσεις των πιστωτικών καρτών σου δίνουν χρήματα καλή τι πίστη, δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να εισπράξουν..... Αν κάποιος λοιπόν, δεν έχει περιουσιακά στοιχεία και δεν τον ενδιαφέρει αν θα μπεί Τειρεσία,![]()
![]()
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!
Δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα παραπάνω....