μεμακο δεν ακουσα πρόταση...
ουτοπιστής ακρομεσοδεξιός μας βγαίνεις;;;
υγ1 σου εύχομαι να γαμας τα ρωσίδια που μπανίζεις...
αλλά αν δε σου βγει το φύλο, έλα από τη Σόλουν μια βόλτα (Σόλουν = Σαλόνικα αν δεν κατάλαβες)
υγ2 λυπάμαι που χρόνια στο φόρουμ δεν έχεις καταλάβει ότι στα καλά μασαζάδικα, οι καλοί πελάτες κάνουν τουλάχιστον όσα (φαντάζεσαι ότι) κάνεις εσύ με τα ρωσίδια...
κι αν δεν πιστεύεις εμένα, ρώτα και καναν άλλο...
προτασεις πολλες κατα καιρους! Οπως ας πουμε η μειωση της αμεσης φορολογιας με ταυτοχρονη αυξηση του ΦΠΑ ο οποιος ειναι ο μονος δικαιος φορος! Ελαχιστη φορολογια ΜΟΝΟ στις εταιριες 10% και αλλο τοσο στους μεγαλο εισοδηματιες!
Παραχωρηση του Ελληνικου με ληζινγ γης στους εφοπλιστες οι οποιοι να απολαμβανουν ειδικο φορολογικο καθεστως με 0,1%(και πολλα λεω) φορο! Σε εξι μηνες θα σου εχουν δημιουργησει 25-30000 υψηλα αμοιβομενες θεσεις εργασιας απο τις οποιες θα τα κονομας μεσω του ΦΠΑ!!
Και το κυριοτερο ολων? ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ του δικαστικου συστηματος, να δουλευει ακομη και 24ωρο σε ορισμενες περιπτωσεις(π.χ. αυτοφωρα), και να απαγορευει αυστηρα τις αναβολες περαν τις μιας! Επισης για απλες διαδικασιες να καταργηθει ακομη και η ιδια η απαιτηση για δικαστηριο! (π.χ. προσημειωσεις, διαταγες πληρωμης,κλπ) οι οποιες να γινονται απο αλλο θεσμοθετημενο οργανο με απλη διαδικασια σαν το γνησιο τηςυπογραφης ενα πραμα(ουτως η αλλως πρακτικα ειναιαστειες διαδικασιεςπου απλα καταλαμβανουν χωρο στα πινακια). Ειναι σημαντικο να ξερει ο αλλος οτι η δικαιοσυνη λειτουργει σωστα αλλα και γρηγορα!!!
Αυτα τα λιγα για αρχη.....
υγ1 σου εύχομαι να γαμας τα ρωσίδια που μπανίζεις...
αλλά αν δε σου βγει το φύλο, έλα από τη Σόλουν μια βόλτα (Σόλουν = Σαλόνικα αν δεν κατάλαβες)
υγ2 λυπάμαι που χρόνια στο φόρουμ δεν έχεις καταλάβει ότι στα καλά μασαζάδικα, οι καλοί πελάτες κάνουν τουλάχιστον όσα (φαντάζεσαι ότι) κάνεις εσύ με τα ρωσίδια...
κι αν δεν πιστεύεις εμένα, ρώτα και καναν άλλο...
τα ρωσσιδια που μπανιζω δεν υπαρχει περιπτωση να μου ξεφυγουν! ουτως η αλλως αυτες που ερχονται ειναι η αγαπη μου με μια φιλη της, δε χρειαζεται να ανησυχεις για την επιτυχια ..... ευχαριστω παντως για τις ευχες και ανταποδιδω....
υγ2. οτι και να μου λες, αλλο το να κανεις σεξ και αλλο να κανεις ερωτα....
οτι και να σου κανουν στα σαλουν της θεσ/νικης (ετσι ονομαζεται η πολη)τα ιδια που σου κανει η γκομενα σου ΔΕΝ στα κανουν ;)