Νέα

Το τελευταίο αντίο στη Γιάννα Χατζημιχάλη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Η υποκρισια παλι οχι.

Αν ηταν μια απλη κοπελα χωρις αυτα τα προσοντα, παιζει και να το σβηνατε το thread.

Αντε συνεχιστε την κηδεια σας... :jerking:
Ρε Σφερδε,ήταν μια απλή κοπέλα ή ήταν ενα μοντέλο που πέθανε απο καρκίνο και λοιπόν;Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις ρε αδερφέ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η υποκρισια παλι οχι.

Αν ηταν μια απλη κοπελα χωρις αυτα τα προσοντα, παιζει και να το σβηνατε το thread.

Ρε παικτη κοψε αφου εχεις αδικο και βλεπεις οτι παω να σε καλυψω.

Σαν εναν εξυπνο γνωστο μου... που περνουσαμε μπροστα απο κατι αστεγους και κοροιδευε

και εκανε πλακα "ελευθερος χωρος εδω και κρεβατι" .

Τελειως μαλακες ειστε? την μαθαμε μεσω του μοντελινκ και λοιπον?
Τι υποκρισιες τσαμπουνατε και μαλακιες. Αν δεν εχετε να γραψετε κατι μη γραφετε τιποτα.
Καντε το γαργαρα και αμε στο καλο.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Η υποκρισια παλι οχι.

Ποια υποκρισία ρε, το ίδιο θα στεναχωριόμασταν αν ήταν άγνωστη. Το τραγικότερο ήταν ότι ήταν τόσο νέα.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
εγραψε ενας μια μαλακια μην απαντατε αγνοηστε τον , αυτο που ηθελε να κανει το πετυχε
τωρα για την κοπελα κριμα οτι και να πουμε...
αυτο περι ποιος θεος σηκωνει πολυ συζητηση που ανεφερε καποιος πιο πανω

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
 Εγω προσωπικα δεν την ηξερα ουτε ειχα ξαναδει καμια φωτο της...απλα οταν ακουω οτι ενας νεος ανθρωπος 29 ετων πεθανε απο αυτη την ασθενεια στεναχωριεμαι...ειναι βαρυ οταν το ακους για μεγαλους ποσο μαλλον για μια κοπελα που στη δεκαετια των 20 βρεθηκε αντιμετωπη με την ασθενεια αυτη και δεν τα καταφερε..

Επισης μιας και υπαρχουν και βιντεο της, την βλεπεις πως ηταν πριν 5 χρονια και σοκαρεσε γιατι βλεπεις εναν υγειεστατο ανθρωπο με ονειρα-εστω ονειρα να πετυχει στο μοντελιγκ- και λες πως αλλαζουν τα πραγματα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιαυτο δεν πρεπει να παιρνουμε τιποτα ως δεδομενο και να σεβομαστε το καθε τι.

Ποτε δεν μπορει να ξερει κανεις το τι του επιφυλλασει το αυριο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
  Εγω προσωπικα δεν την ηξερα ουτε ειχα ξαναδει καμια φωτο της...απλα οταν ακουω οτι ενας νεος ανθρωπος 29 ετων πεθανε απο αυτη την ασθενεια στεναχωριεμαι...ειναι βαρυ οταν το ακους για μεγαλους ποσο μαλλον για μια κοπελα που στη δεκαετια των 20 βρεθηκε αντιμετωπη με την ασθενεια αυτη και δεν τα καταφερε..

Επισης μιας και υπαρχουν και βιντεο της, την βλεπεις πως ηταν πριν 5 χρονια και σοκαρεσε γιατι βλεπεις εναν υγειεστατο ανθρωπο με ονειρα-εστω ονειρα να πετυχει στο μοντελιγκ- και λες πως αλλαζουν τα πραγματα
:thumbsup:

Mwnn

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
έκανε τον κύκλο της στην ζωή και αφού εκπλήρωσε το "καρμικο" κομμάτι της υπόθεσης απλά έφυγε.

κάποια στιγμή θα επιλέξει να επανενσαρκωθει για να πάρει επιπλέον μαθήματα.

μην σκατε έτσι γίνεται με όλους μας. όλα γίνονται γιατί ως ψυχές ερχόμαστε εδώ πέρα μετά από δικη μας επιλογη για να πάρουμε μαθήματα και να φτάσουμε κάποια στιγμή στην θέωση.

δεν είμαι θρήσκος. αλλα μάλλον αυτό φαίνεται να είναι το "μυστικό" της ζωής μετά από ψάξιμο βεβαια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
έκανε τον κύκλο της στην ζωή και αφού εκπλήρωσε το "καρμικο" κομμάτι της υπόθεσης απλά έφυγε.

μην σκατε έτσι γίνεται με όλους μας. όλα γίνονται γιατί ως ψυχές ερχόμαστε εδώ πέρα μετά από δικη μας επιλογη για να πάρουμε μαθήματα και να φτάσουμε κάποια στιγμή στην θέωση.

δεν είμαι θρήσκος. αλλα μάλλον αυτό φαίνεται να είναι το "μυστικό" της ζωής μετά από ψάξιμο βεβαια.
Τα βρεφη που πεθαινουν, τι μαθημα παιρνουν ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Συμφωνω τυπε. Και εγω πιστευω στην Μετενσαρκωση.

Ο Μέσσι γεννηθηκε μέσσι επειδη ειχε κάρμα ενω ο αστεγος
γεννηθηκε αστεγος και τον φτυνουν ολοι επειδη και αυτος ειχε καρμα.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Ντάξει την κλάψατε την πεθαμένη. Δείξατε πόσο μεγαλόψυχοι είστε , πιείτε και κανάν καφέ της παρηγοριάς να πάνε κάτω τα φαρμάκια . Πείτε και καμιά φιλοσοφία περί αδικίας της ζωής και καρδιά μου καημένη πως βαστάς και δε ραγίζεις.

Και μετά μπορείτε να πάψετε τα υποκρίνεστε επιτέλους , γιατί αν σας είχε πιάσει ο πόνος για τους νέους αρρώστους , θα πηγαίνατε να δώσετε κανά χεράκι ψυχολογικής τουλάχιστον στήριξης στους τόσους συλλόγους που υπάρχουν , αντί να το παίζετε τεθλιμμένες χήρες εδώ μέσα.

Μου μάθανε όλοι το σεβασμό για τους πεθαμένους .

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ντάξει την κλάψατε την πεθαμένη. Δείξατε πόσο μεγαλόψυχοι είστε , πιείτε και κανάν καφέ της παρηγοριάς να πάνε κάτω τα φαρμάκια . Πείτε και καμιά φιλοσοφία περί αδικίας της ζωής και καρδιά μου καημένη πως βαστάς και δε ραγίζεις.

Και μετά μπορείτε να πάψετε τα υποκρίνεστε επιτέλους , γιατί αν σας είχε πιάσει ο πόνος για τους νέους αρρώστους , θα πηγαίνατε να δώσετε κανά χεράκι ψυχολογικής τουλάχιστον στήριξης στους τόσους συλλόγους που υπάρχουν , αντί να το παίζετε τεθλιμμένες χήρες εδώ μέσα.

Μου μάθανε όλοι το σεβασμό για τους πεθαμένους .

Μπα. Τουλαχιστον για μενα δεν τα καταλαβες καλα τα πραγματα.
Για αυτο θα τα ξεκαθαρισω. Καταρχην η γκομενα αυτη μου αρεσε και
για αυτο τον λογο λυπήθηκα που χάθηκε τοσο νεα. ΠΟυ βλεπεις την υποκρισια ως εδω?
Μου ηταν συμπαθής.  

Τους αρρωστους γενικα δεν ξερω για ποιο λογο τους μπλεκεις. Ειναι αλλη ιστορια.
Προσεξε μην βγεις τωρα να γραψεις και να αναρωτηθεις οτι μονο οσες μου αρεσουν
θα με κανει να λυπηθω αν παθουν κατι.  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ή μηπως επειδη ειπα στον άλλον να μην γράφει κάτι το εξεζητημένο
για εναν τέτοιο συμβάν? Αυτο θα του το ελεγα ετσι και αλλιως... συμπαθουσα
/ δεν συμπαθουσα την συγκεκριμενη. Ειναι κατι το τυπικο.  ;)

OP
OP
TurboThor

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Μπα. Τουλαχιστον για μενα δεν τα καταλαβες καλα τα πραγματα.
Για αυτο θα τα ξεκαθαρισω. Καταρχην η γκομενα αυτη μου αρεσε και
για αυτο τον λογο λυπήθηκα που χάθηκε τοσο νεα. ΠΟυ βλεπεις την υποκρισια ως εδω?
Μου ηταν συμπαθής.  

Τους αρρωστους γενικα δεν ξερω για ποιο λογο τους μπλεκεις. Ειναι αλλη ιστορια.
Προσεξε μην βγεις τωρα να γραψεις και να αναρωτηθεις οτι μονο οσες μου αρεσουν
θα με κανει να λυπηθω αν παθουν κατι.  :grin:
Γενικά όπως το βλέπω εγώ το περιστατικό εγώ:

Απλά αυτό που συνέβη με το κορίτσι είναι αξιοπερίεργο από μια σκοπιά όπως το βλέπει ένας άνδρας διότι από την μια όταν βλέπεις την εμφανισή της που βλέπεις ότι είναι ωραία εμφανίσιμη περπατάει αγέρωχη υποσυνείδητα φαίνεται ότι έχει καλά γονίδια για αναπαραγωγή, αλλά από την άλλη σου έρχεται η είδηση ότι έχει πεθάνει στα 29 (από καρκίνο και την θάψαν_πλήρης αντίθεση) και το συνειδητό συγκρούεται με το υποσυνείδητο και αυτό είναι το παράδοξο που κάνει αυτή την ιστορία απίστευτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom