Νέα

To τελευταίο αντίο ενός θρύλου... Ronnie James Dio

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
heaven and hell :rockon: :rockon: :rockon:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
.

Ειχα την ευκαιρια να τον δω σε συναυλια στο εξωτερικο το 1986 δεν υπαρχει δευτερος σε show συναυλιας .... εχω δει ρκετες στην ζωη μου ηταν οντως ανεπαναληπτος και φωναρα ! .....
:hi:
τώρα ζήλεψα πραγματικά... :kneel:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Σαν σήμερα κλείνουν 8 χρόνια από τότε πού έφυγε μία από τις μεγαλύτερες μορφές στον χώρο του hard rock - Heavy metal o Ronnie James Dio.

'Ένα από τα σχετικά άγνωστα τραγούδια του από την εποχή των RAINBOW και ένα από τα πιο αγαπημένα μου.

Με τους BLACK SABBATH

Από μια σπάνια εμφάνιση του με τους Deep purple

Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή του !!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Προλαβα κ τον ειδα οταν βγηκε το strange higways

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Σαν σήμερα κλείνουν 8 χρόνια από τότε πού έφυγε μία από τις μεγαλύτερες μορφές στον χώρο του hard rock - Heavy metal o Ronnie James Dio.

'Ένα από τα σχετικά άγνωστα τραγούδια του από την εποχή των RAINBOW και ένα από τα πιο αγαπημένα μου.

Όταν ακόμη τα τραγούδια της ροκ ήταν βιωματικά, όταν ακόμη υπήρχε ποίηση στους στίχους και όταν ακόμη ο Blackmore συνέθετε και έπαιζε πραγματική μουσική.  :hi:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
όταν ακόμη ο Blackmore συνέθετε και έπαιζε πραγματική μουσική.  :hi:

Θες να πεις όταν οι Rainbow δεν τραγουδούσαν τραγούδια σαν το "I Surrender " και "Street of dreams"
Πόσο σε καταλαβαίνω !! Ευτυχώς ο Θεός (DIO) την είχε κάνει με ελαφρά πηδηματάκια για τους Black Sabbath  

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Θες να πεις όταν οι Rainbow δεν τραγουδούσαν τραγούδια σαν το "I Surrender " και "Street of dreams"
Πόσο σε καταλαβαίνω !! Ευτυχώς ο Θεός (DIO) την είχε κάνει με ελαφρά πηδηματάκια για τους Black Sabbath  

Και ακόμη χειρότερα αργότερα όταν o Blackmore γνώρισε την - εκ των αποικιών - Candice Night και το γύρισε στην αναγεννησιακή μουσική ...
Αλλά το παρόν νήμα είναι για τον ένα και μοναδικό, Ronnie James Dio!  :hi:

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1

Με τους BLACK SABBATH

Από μια σπάνια εμφάνιση του με τους Deep purple

35 χρόνια μετά , και όποτε τον ακούω το ίδιο συναίσθημα

Ανατριχίλα

RIP μεγάλε

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.323
Πόντοι
2.420
Όταν ακόμη τα τραγούδια της ροκ ήταν βιωματικά, όταν ακόμη υπήρχε ποίηση στους στίχους και όταν ακόμη ο Blackmore συνέθετε και έπαιζε πραγματική μουσική.  :hi:
Μεταλάς και εσείς κ. Blizardeye; :sunglasses:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
Και ακόμη χειρότερα αργότερα όταν o Blackmore γνώρισε την - εκ των αποικιών - Candice Night και το γύρισε στην αναγεννησιακή μουσική ...

Ναι αυτό το ξέχασα. :vomit:
Ίσως γιατί θέλει να τo κάνει delete ο εγκέφαλος  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom