eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
φωναρα
πιο παλια τον ειχα δει 93-94
φωναρα
πιο παλια τον ειχα δει 93-94
.
Ειχα την ευκαιρια να τον δω σε συναυλια στο εξωτερικο το 1986 δεν υπαρχει δευτερος σε show συναυλιας .... εχω δει ρκετες στην ζωη μου ηταν οντως ανεπαναληπτος και φωναρα ! .....
τώρα ζήλεψα πραγματικά...
Σαν σήμερα κλείνουν 8 χρόνια από τότε πού έφυγε μία από τις μεγαλύτερες μορφές στον χώρο του hard rock - Heavy metal o Ronnie James Dio.
'Ένα από τα σχετικά άγνωστα τραγούδια του από την εποχή των RAINBOW και ένα από τα πιο αγαπημένα μου.
Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή του !!!
όταν ακόμη ο Blackmore συνέθετε και έπαιζε πραγματική μουσική.
Θες να πεις όταν οι Rainbow δεν τραγουδούσαν τραγούδια σαν το "I Surrender " και "Street of dreams"
Πόσο σε καταλαβαίνω !! Ευτυχώς ο Θεός (DIO) την είχε κάνει με ελαφρά πηδηματάκια για τους Black Sabbath
Σαν σήμερα κλείνουν 8 χρόνια από τότε πού έφυγε μία από τις μεγαλύτερες μορφές στον χώρο του hard rock - Heavy metal o Ronnie James Dio.
'Ένα από τα σχετικά άγνωστα τραγούδια του από την εποχή των RAINBOW και ένα από τα πιο αγαπημένα μου.
Με τους BLACK SABBATH
Από μια σπάνια εμφάνιση του με τους Deep purple
Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή του !!!
Μεταλάς και εσείς κ. Blizardeye;Όταν ακόμη τα τραγούδια της ροκ ήταν βιωματικά, όταν ακόμη υπήρχε ποίηση στους στίχους και όταν ακόμη ο Blackmore συνέθετε και έπαιζε πραγματική μουσική.
Και ακόμη χειρότερα αργότερα όταν o Blackmore γνώρισε την - εκ των αποικιών - Candice Night και το γύρισε στην αναγεννησιακή μουσική ...