You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
To τελευταίο αντίο ενός θρύλου... Ronnie James Dio
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Φυλήςυχος Πολίτης
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 161
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.892
- Πόντοι
- 18.546
βαλε αν μπορεις ιεραρχικα καποια απο τα τραγουδια του και στη σολο και στη καριερα του με τα συγκροτηματα που ηταν.για μενα παντως ειναι δυσκολο να το κανω.
νομίζω τα κάλυψα όλα
polymprizos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
2 ερωτηματα εχω σχετικα με τον dio
1oν απολυθηκε απο τον richie blackmore στους rainbow ή εφυγε απο μονος του??
2ον θα ειχαν γραφτει καλυτερα τραγουδια σε σχεση με τους υπολοιπους τραγουδιστες που ηρθαν bonnet turnet white αν δεν εφευγε ο dio??
2ον θα ειχαν γραφτει καλυτερα τραγουδια σε σχεση με τους υπολοιπους τραγουδιστες που ηρθαν bonnet turnet white αν δεν εφευγε ο dio??
spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.892
- Πόντοι
- 18.546
1. διαφώνησε με την στροφή των rainbow στο πιο εμπορικό2 ερωτηματα εχω σχετικα με τον dio
2. δεν υπάρχει σύγκριση των rainbow με dio και των rainbow με Bonnet - turner, θεώρησε τα 2 τελείως διαφορετικά συγκροτήματα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.185
- Πόντοι
- 9.297
Για όλα τα "Rock 'n Roll children"...
Rest in Peace!
Rest in Peace!
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.840
- Πόντοι
- 3.506
Ο Bonnet ήταν και αυτός πολύ μεγάλη φωνή. Απλώς δεν ήταν δυνατό να συνεχίσει το dungeons & wizards κλίμα που αριστοτεχνικά σκάρωνε ο Dio και σε μετέφερε κυριολεκτικά σε άλλους κόσμους, όπου το φανταστικό γινόνταν πραγματικότητα. Όμως όταν τα τσούγκρισε με τη σειρά του με τον Blackmore και πέρασε στους MSG, πραγματικά έλαμψε.
spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.892
- Πόντοι
- 18.546
Όμως όταν τα τσούγκρισε με τη σειρά του με τον Blackmore
υπάρχει κανείς που δεν τα έχει τσουγκρίσει με αυτόν των άνθρωπο
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Δύσκολος χαρακτήρας ο Blackmoreυπάρχει κανείς που δεν τα έχει τσουγκρίσει με αυτόν των άνθρωπο
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.960
- Πόντοι
- 1.406
Παιδιά έχω να σας πω προσωπική εμπειρία με συναυλία black Sabbath με Dio στη Μαλακάσα.
Όταν βγήκαν οι Velvet Revolver είμαι στη δεύτερη σειρά. Πρώτη σειρά ήταν κάτι παιδάκια του λυκείου που δεν άφηναν κενό με τίποτα. Μόλις τελειώνουν οι velvet revolver ακούω να λένε "τι έχει τώρα; Α!!! Black Sabbath? Πάμε να φύγουμε" και μένει η πρώτη γραμμή, περίπου 10 θέσεις, ΆΔΕΙΑ!!!!!
Κάνω το τσουπ και πάω πρώτη γραμμή. Τσίμπησα 2 πένες με υπογραφή Tony Iommi
Όταν βγήκαν οι Velvet Revolver είμαι στη δεύτερη σειρά. Πρώτη σειρά ήταν κάτι παιδάκια του λυκείου που δεν άφηναν κενό με τίποτα. Μόλις τελειώνουν οι velvet revolver ακούω να λένε "τι έχει τώρα; Α!!! Black Sabbath? Πάμε να φύγουμε" και μένει η πρώτη γραμμή, περίπου 10 θέσεις, ΆΔΕΙΑ!!!!!
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Παιδιά έχω να σας πω προσωπική εμπειρία με συναυλία black Sabbath με Dio στη Μαλακάσα.
Και τι δε θα έδινα να δω Dio μαζί με Tony!
Τώρα μόνο ο,τι έχει σωθεί στο YouTube ή σε κανά Μοναστηράκι αν βρεις. Τότε κυκλοφορούσαν Μοναστηράκι τέτοια πειρατικά μετά τις συναυλίεςΚαι τι δε θα έδινα να δω Dio μαζί με Tony!
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Είναι εμπειρία ζωής να δεις ζωντανά αυτούς του δυο θρύλους. Ποια χρονιά ήταν ;
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.165
- Πόντοι
- 3.506
Φίλε μου διόρθωσε με αν κάνω λάθος, είχα πάει κι εγώ στην συναυλία αλλά οι Sabbath ήταν με Ozzy!Παιδιά έχω να σας πω προσωπική εμπειρία με συναυλία black Sabbath με Dio στη Μαλακάσα.
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Κι εγώ αυτό ξέρω από φίλο που είχε πάει Μαλακάσα να δει Sabbath με Ozzy.Φίλε μου διόρθωσε με αν κάνω λάθος, είχα πάει κι εγώ στην συναυλία αλλά οι Sabbath ήταν με Ozzy, εκτός και αν έχουν έρθει και άλλη φορά και δεν το θυμάμαι!
Ναι 2005 οι Sabbath ήρθαν με Ozzy, o Dio είχε έρθει μόνος του ΜαλακάσαΚι εγώ αυτό ξέρω από φίλο που είχε πάει Μαλακάσα να δει Sabbath με Ozzy.
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Μήπως ο Dio με τον Tony είχαν έρθει με τη μπάντα που λεγόταν Heaven and Hell ;
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.165
- Πόντοι
- 3.506
Σωστός ναι !!Ναι 2005 οι Sabbath ήρθαν με Ozzy, o Dio είχε έρθει μόνος του Μαλακάσα