Νέα

Το Σύγχρονο Πυρφοριστάν: Παραδείγματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HornyGuy4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 773
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Λες να μας βγει γαμικουλας τελικα ο κοντός τυπε? :think:

ετσι λενε οι κακες γλωσσες. Ο κοντος εχει λεφτα βλεπεις . ακομα και 10 ποντοι υψος να του λειπουν τους αναπληρωνει με 50 ευρα.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Σε δουλειά του μπαμπά του , που έβαλε και τη χαζογκόμενα. Ούτως ή άλλως και οι δύο αχρηστοι είναι. Ο μπαμπάς του κάτι ξέρει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
7LA0M.png
Αν ήμουν γυναίκα και με αντιμετωπίζε έτσι ένας άντρας θα έριχνα πολύ χριστοπαναγια

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Γενικως ειναι αρκετοι οι τυποι που ενω δεν περνανε καλα σε μια σχεση και απολαμβάνουν μηδέν σεβασμο, εν τουτοις μένουν με την γκομενα απο φοβο οτι δε θα βρουν αλλη απαξ και χωρισουν.

Η φοβία, πάντοτε τροφοδοτεί την πυρφορίαση, και κατα δευτερον αν δε σεβομαστε εαυτόν, εννοειται δε θα μας σεβαστει και η γκομενα, και επικειται το κερατον.

Λιτός και εύστοχος.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Ο τίτλος τα λέει όλα τυποι :rockon:

Δώστε παρεδείγματα. Οτι πυρφορίαση έχετε ακουσει-δεί.

Let the games begin  :rockon: :rockon: :rockon:

εγω πριν μερικους μηνες μπηκα σε εναν φουρνο το πρωι για ψωμι και βρηκα κατω 5 ευρα.
δεν τα εβαλα στην τσεπη, αντιθετα ρωτησα,
εχει χασει καποια κυγια 5 ευγω;
η μπροστινη μου μια ασχημουλα περιπου 25 χρονων γυρισε εκανε πως ριχνει μια ματια στο πορτοφολι της και ειπε δικα μου πρεπει να ειναι γιατι μου λειπουν. εγω βεβαια της τα εδωσα.
δεν ειπε ουτε ευχαριστω

Ηighlight: "Τα τελευταία 3 χρόνια η Άννα-Μαρία αποτελούσε το ποιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου"

:S :S :S

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Υπάρχει και αυτό

Συνημμένα

• johansson.jpg
    johansson.jpg
    71,3 KB · Εμφανίσεις: 32

johnny rotten

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Like
131
Πόντοι
0
Συγγενη του μεγαλοπαραγοντα του δικεφαλου του βορρα.Γυναικα ειναι η 5γιω.Εχει κ σκυλο...Αθηνα το λεει το 4ποδο.Αυτο για να καταλαβει η ιδια οτι την ξερω...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ο τίτλος τα λέει όλα τυποι
Δώστε παρεδείγματα. Οτι πυρφορίαση έχετε ακουσει-δεί.
Ηighlight: "Τα τελευταία 3 χρόνια η Άννα-Μαρία αποτελούσε το ποιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου"
:S :S :S
Είναι ξεβράκωτες, δεν ήταν παρθένες. Τις παίρνουν, στην δουλειά τους, τις κάνουν κυρίες, τους δίνουν, λεφτά, δικαιώματα, σπίτια, αυτοκίνητα, χλιδή. Τους κανουν παιδιά. Και όταν αυτές γίνουν για τα καλά συνέταιροι στην τσέπη τους.. Τους αφήνουν μπουκάλα, για το απόλυτο τίποτα κάποιου άλλου..  :cool2:

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Για τον συγκεκριμένο με αυτήν την αννα μαρια που φαινεται απο χιλιομετρα οτι ειναι χαζη φταιει ο πατερας του που τον εκανε μουνοδουλο και του δινει παραπανω απο 20 ευρω που χρειαζεται για να γαμησει στη φυλης

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καταντια, σιχαμερες καταστασεις.

Χτες, οπου και να πηγαινες, εβλεπες τη καταντια τους παντου, αηδια.

Ενας τυπος στο Κολωνακι ξεπερασε καθε οριο, εσπασε τα κοντερ της μαλακιας. Ρεζιλικια μεσα στη μαπα και καθοταν και ελεγε πιρφοριλικια.

Καλα τους κανουν τα γκομενακια, αυτο θελουν, το ζηταει το κορμι τους.

Πανω απο ολα, αυτο τους αξιζει. Δεν ειναι αντρες, δεν εχουν αντρισμο πανω τους, ρεζιλια και ψυχωτικα σκουπιδια ειναι. Αυτο τους αξιζει.

Μπουληδες, φλωρακια, μουνοδουλακια, ευνουχισμενα καψουλακια. Αυτο ειναι οι πιο πολλοι, για αυτο εχουν φρικαρει οι κοπελες.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
  Μπουληδες, φλωρακια, μουνοδουλακια, ευνουχισμενα καψουλακια. Αυτο ειναι οι πιο πολλοι, για αυτο εχουν φρικαρει οι κοπελες.
τυπε Sav λές μαλακίες γιατι κατα βάση εισαι μουνόδουλος,  οι σημερινοι αντρες ειναι οτι καλυτερο και πιο εξελιγμενο εχει να παρουσιασει το αντρικο ειδος στην ιστορικη του πορεια,γυναικες αλλων εποχων-τοτε που υπηρχαν δηλαδη πραγματικες γυναικες- θα τρελλαινοντουσαν αν  ειχαν τετοιους ανδρες ,απλα σημερα δεν υπάρχουν γυναίκες να το εκτιμησουν  μονο κατι αντροπρεπη οντα που κουβαλουν ενα αιδοίο και κατι καημενοι σα και σενα τα αποκαλούν "κοπέλες"

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
για αυτο για να αναγεννηθει το εθνος προυποθεση ειναι να κατασταλει απολυτως η γυναικοκρατια και ο καπιταλισμος μεσα στον οποιο η γυναικοκρατια βρισκει ευφορο εδαφος και αναπαραγεται

Την μισή αλήθεια γνωρίζεις κύριε αυτοκράτορα. Ο αριθμός 13 στο ψευδώνυμό σου, να φανταστώ ότι παραπέμπει στην πάλαι ποτέ δοξασμένη ομάδα, που σήμερα είναι ανύπαρκτη και πεθαμένη? Αν παραπέμπει  εκεί, τότε τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Κλείνει η παρένθεση, πάμε παρακάτω: Όπως προείπα γνωρίζεις την μισή αλήθεια. Διότι ναι μεν ο καπιταλισμός υποστηρίζει την γυναικοκρατία για τον πάρα πολύ απλό λόγο ότι οι γυναίκες καταναλώνουν περισσότερο από τους άνδρες, όπως ρούχα, αρώματα, κοσμήματα και πάει λέγοντας και έτσι συμφέρει σε όλες τις επιχειρήσεις, από πολυεθνικές μέχρι το ρουχάδικο της γειτονιάς, οι γυναίκες να έχουν ελευθερία, δικαιώματα και λεφτά στα χέρια για ξόδεμα.

Η άλλη μισή αλήθεια όμως είναι ότι και ο κομμουνισμός και παντός είδους αριστερή ιδεολογία, υποστηρίζουν την γυναικοκρατία για άλλο λόγο όμως ο οποίος είναι και αυτός τραγικά απλός. Ποιος είναι αυτός ο τόσο απλός λόγος. Όλες οι αριστερές ιδεολογίες έχουν ένα κοινό με την γυναικοκρατία-γυναικοκεντρισμό-φεμινισμό, όπως θες πέστο. Ποιό είναι το κοινό στοιχείο αριστερών και γυναικών? Και οι δυο επιδιώκουν να αναδυθούν στην κοινωνική ιεραρχία χωρίς προσόντα, χωρίς αξιοκρατία και χωρίς κανένα κόπο και ιδρώτα.

Έτσι λοιπόν κύριε αυτοκράτορα και τα δυο αυτά συστήματα και ιδεολογίες καπιταλισμός και κομμουνισμός υποστηρίζουν το κάθε ένα για τους δικούς του λόγους τις γυναίκες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το να είσαι πιρφόρος στα 15,16,17 το καταλαβαίνω.Αλλά όταν βλέπω κάτι μαντράχαλους 30-40 χρονών να φιλιούνται σε φανάρια ή κάτι άλλους να έχουν ένα κοντοπούτανο μέχρι τον αγκώνα τους και να την κοιτάνε σαν κουτάβια,εκεί μου'ρχεται να τους πλακώσω.

Πραγματικά το Πιρφοριστάν είναι η Εδεμ για κάθε γυναίκα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Ο κομμουνισμός δεν υποστηρίζει την γυναικοκρατία.

Οι γυναίκες ήταν απελευθερωμένες στα κομμουνιστικά
κράτη , αλλά δεν υπήρχε γυναικοκρατία.

Τώρα τα μοναδικά κομμουνιστικά κράτη είναι
η Β. Κορέα, η Λευκορωσία, και η Υπερδνειστερία
Επίσης στη Κίνα κυβερνά το ΚΚΚ
Στα κράτη αυτά ΔΕΝ υπάρχει γυναικοκρατία !

Η γυναικοκρατία δημιουργήθηκε από τους πιρφόρους
σε συνδυασμό με τις εταιρείες που προωθούν
τις γυναίκες διότι είναι καταναλώνουν περισσότερο
από τους άντρες, κατά μέσο όρο.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Σε αυτο το λινκ μπορειτε να βρειτε το πονημα του μεγιστου μυθομανη πυρφορου στεκα72
τρελο γελιο

Για πρωτη φορα σας παρουσιαζω αυτο το σπανιο, ακυκλοφορητο διηγημα...4 σελιδων που γραφτηκε πανω στην απελπισια,μου, και μετα απο...1 μπουκαλι ουισκι και πολυ κλαμα...
8 μηνες μετα, ευχομαι να μη το ειχα γραψει ποτε... δεν αξιζε ο πονος μου για τον ανθρωπο αυτο που εβγαλε ολη την κακια του πανω μου...
Δε πειραζει ομως... επειδη τα γραπτα μενουν... αυτο εδω το μινι-αποσπασμα καρδιας ειναι το τελευταιο μου γραπτο....
Σπανιο, ετσι? Κατεβαστε το εδω:

Μην κλείσεις αυτή την πόρτα ξανά αγαπημένη μου. Μη μου στερήσεις την ύπαρξη σου. Θέλω να σε
παντρευτώ το συντομότερο. Είσαι η γυναίκα της ζωής μου. Η αρχή και το τέλος. Το σύμπαν μου
ολόκληρο.
Είσαι τα πάντα για μένα
.

:2funny: :2funny:

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
τυπε Sav λές μαλακίες γιατι κατα βάση εισαι μουνόδουλος,  οι σημερινοι αντρες ειναι οτι καλυτερο και πιο εξελιγμενο εχει να παρουσιασει το αντρικο ειδος στην ιστορικη του πορεια,γυναικες αλλων εποχων-τοτε που υπηρχαν δηλαδη πραγματικες γυναικες- θα τρελλαινοντουσαν αν  ειχαν τετοιους ανδρες ,απλα σημερα δεν υπάρχουν γυναίκες να το εκτιμησουν  μονο κατι αντροπρεπη οντα που κουβαλουν ενα αιδοίο και κατι καημενοι σα και σενα τα αποκαλούν "κοπέλες"

Τα φοβισμένα ανθρωπάκια είναι οτι καλύτερο υπάρχει τώρα...?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom