Νέα

Το Σύγχρονο Πυρφοριστάν: Παραδείγματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HornyGuy4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 773
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
τι ειναι αυτα θα μας πεις η να παει να γαμηθει?

μπεζαμλι ειναι η προεργασια που κανεις, δλδ μπανιο ξυρισμα,κρεμες σωματος, μαλλι, νυχια, μακιγιαζ

ταραχταδες ειναι οι ταραχες που προκαλω οταν με βλεπουν  :2funny: :2funny: :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
βέβαια όταν εχεις προβλήματα στις σχέσεις σου όλα σου φταίνε ..... και ιδιαίτερα οταν εχεις να κάνεις με όμορφα θηλυκά ....

Τι πρόβλημα μπορεί να έχει μια σχέση ;
Είτε δίνει κώλο χωρίς μερέντιασμα και τα καταπίνει , είτε .... next !

Τα προβλήματα είναι για αδελφάρες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
μπεζαμλι ειναι η προεργασια που κανεις, δλδ μπανιο ξυρισμα,κρεμες σωματος, μαλλι, νυχια, μακιγιαζ

Βασικότερο όμως είναι χέσιμο και καλό πλύσιμο στην ... περιοχή !
Αλλιώς μερεντιάστηκε ο άλλος .....

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Ατιμουληηη με καταλαβεςς! :-*

από τα λίγα που εχεις κάνει δημόσια σχετικά με την εικόνα σου αλλά πολύ περισσότερο απο όσα έχω σχηματίσει απο τα λεγόμενά σου αυτά ισχύουν στο μέγιστο ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Ρηχός ;
Η μαλαπέρδα πάει μέχρι τέρμα στο κωλωτρυπίδι.
Γι'αυτό αν δεν έχει κάνει η άλλη κατάλληλη προεργασία και πρόγραμμα .... υπάρχουν προβλήματα !!!!!

Ρε το Λάκη, πάει, λάλησε τελείως.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
εσύ όταν βρίσκεσαι σε θηλυκή παρέα έτσι εκφράζεσαι ?

ίσως αυτός είναι ο λόγος που έχεις μηδενική επιτυχία στο socialize ....

Φίλε ... δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει ....
μεγάλο ποσοστό ανδρών , τις γυναίκες μετά τα 15 , δεν τις θέλει για να ... κάνει παρέα !

Τις θέλει για άλλο σκοπό
images

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Φίλε ... δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει ....
μεγάλο ποσοστό ανδρών , τις γυναίκες μετά τα 15 , δεν τις θέλει για να ... κάνει παρέα !

Τις θέλει για άλλο σκοπό
images

οταν βρίσκεσαι κοντα σε μια γλυκιά ύπαρξη οφείλεις να μην το υπογραμμίζεις αυτό ....

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αγορια μη τσακωνεστε..ολοι θα παρετε...

απο μια εκδιδομενη και θα πατε σπιτια σαςς.. :grin:

Be cool my babes

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
οταν βρίσκεσαι κοντα σε μια γλυκιά ύπαρξη οφείλεις να μην το υπογραμμίζεις αυτό ....

Να ντρέπομαι που είμαι άνδρας ;
Ντρέπονται οι λύκοι που γουστάρουν τα γιδοπρόβατα ;;;;;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εδω και αρκετες σελιδες δινετε συνεχως παραδειγματα.

:S :S :S

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σαβ , για πες γνώμη για τους κλαρινομουσάτους που πάνε τα καριολίδια στην αράχωβα μπας και γαμήσουν ....

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Σαβ , για πες γνώμη για τους κλαρινομουσάτους που πάνε τα καριολίδια στην αράχωβα μπας και γαμήσουν ....

εμενα ομως αυτοι οι κλαρινομουσατοι ειναι η αδυναμια μου!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεν ανοίγεις ένα θεματάκι , οι ιστοριούλες της 5ι ;
Να μη χαλάς τόσα άλλα ;;;;;;

Οι πυρφοροί θα έρθουν εκεί ! Μη φοβάσαι , δεν τους χάνεις.

ζουλευειςςς..ζουλευειςς μωρε κουζουλε!!  :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ειναι χιλιαδες οι περιπτωσεις "αντρων" που θα παρουν τη χ κοπελα και θα τη γυριζουν παντου σε διαφορα "ιν" μερη με σκοπο να ευχαριστησουν το ναρκισσισμο της και σε προεκταση να τυχουν καλυτερης αντιμετωπισης απο τη κοπελα.

Αυτους που πραγματικα εχει ερωτευτει η χ κοπελα και που πραγματικα εχει μουσκεψει το μουνακι της απο καυλα για αυτους, δεν τους ζητησε ποτε να τη πανε πουθενα. Πουτσα και δραμα μονο ηθελε και αυτο ελαβε απο αυτους.

Με τους "αντρες" θα βγαλουν ολα τα απωθημενα τους, με το τροπο τους θα ζητουν και θα απαιτουν τα οσα θελουν να κανουν. Ειτε αυτο λεγεται εκδρομες, ειτε εξοδοι σε χ μαγαζια, ειτε διακοπες, ειτε δωρακια ειτε οτιδηποτε αλλο που γουσταρουν.

Ενα πολυ μικρο ποσοστο απο οσους πηγαινουν σε τετοια μερη (1% και ουτε) ειναι παιχτες που απλα πηγαινουν εκει καθε λιγες μερες και με διαφορετικη γκομενα τη καθε φορα ετσι απλα για το χαβαλε, επειδη γουσταρουν οι ιδιοι. Αυτους τους ξεχωριζεις αμεσως, μπαμ κανουν, εαν τους πετυχεις εξω σε καποιο μαγαζι. Συνηθως δεν ανακατευονται με το κοσμο, εχουν κανονισει να εχουν τα οσα χρειαζονται και δεν κανουν βολτες μεσα στο κοσμο. Γαμανε, τρωνε, πινουν, επιστρεφουν πισω.

Γεγονος ειναι ομως αυτο που λες, αυτα τα μερη εχουν γεμισει τυπακια σαν αυτα που λες. Συνηθως η κοπελα που πηγαινει μαζι τους εκει, ειναι η 2η ή 3η φορα που πηγαινει, την εχουν ξαναπαει αλλα τυπακια στο παρελθον.

Κορυφαια σκηνικα:

Να ανεβαζει φωτο και στορυ απο εκει που τη πηγε ο χαμογελαστος, με σκοπο να κανει να ζηλεψει (ξερει οτι δεν θα συμβει ποτε αυτο) αυτος που δεν τη πηγε πουθενα και τη κερνουσε πουτσα-δραμα και εν συνεχεια τη παρατησε.

Οι φωτογραφιες και τα βιντεο που ανεβαζουν στα σοσιαλ, βοηθουν κιολας στο να δειξουν στις φιλες τους οτι ειναι ικανες, οτι τον εχουν βρει τον υπο ελεγχο χαμογελαστο και κανουν παιχνιδι.

Επισης το ολο στορυ βοηθα στο "βιογραφικο" της κοπελας για τους επομενους, θετει τα στανταρ της ετσι, δειχνει σε τι θα πρεπει να ειναι "ικανος" ο επομενος αν θελει να εχει ελπιδες μαζι της. Το ιδιο ακριβως οταν ανεβαζουν στορυ απο μαγαζια-διαφορα μερη απο διακοπες κτλπ.

Πρωτον, για τις φιλες της, δευτερον ανεβαζει την "αξια" της ετσι. Τριτον, ελπιζει οτι ισως το δει και αυτος που τη παρατησε και αφιερωσει εστω λιγα δευτερολεπτα εως να δει το στορυ της. Συνηθως, επειδη δεν προκειται ο τυπος να ασχοληθει μαζι της (εχει ηδη αλλες) υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να του στειλει αυτη μηνυματα (viber κτλπ) ενω ειναι ηδη μαζι με τον αλλον στο χ μερος.

Με αυτο το τροπο δηλωνει παρουσια (στο μυαλο του) και του δειχνει οτι να, εχω και εγω αντρα που τον κανω οτι θελω, ειμαι και εγω παιχτακι, δεν υπηρξα θυμα-πιονι-τσουλακι σου κτλπ. Συνεχως θελουν να του αποδειξουν οτι κατι αξιζουν και αυτες και πως δεν ειναι αυτο που εδειξαν οτι ειναι.

Αναλογα με τη φλασια-κολλημα που εφαγε απο τον τυπο που τη παρατησε, μπορει να ταλαιπωρησει-τερματισει πολλους χαμογελαστους μετα, συνηθως σε διαφορα τετοια μερη σαν αυτα που εγραψες.

Αλλωστε, μια δοκιμη θα σε πεισει, πηγαινε μια βολτα και κοιτα παντου γυρω σου, τα μερη αυτα ειναι γεματα απο χαμογελαστες πλαστελινες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom