Νέα

Το Σύγχρονο Πυρφοριστάν: Παραδείγματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HornyGuy4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 773
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Ιδιο είναι να μένεις σε χόστελ,να κυκλοφορείς με λεωφορείο και να τρως πίτσες και σουβλάκια και ίδιο να μένεις σε πεντάστερο,να κυκλοφορείς με ταξιά και να τρως ψαρικά σε ακριβά εστιατόρια,να πίνεις ακριβά κρασιά να βγαίνεις σε κλαμπιές να τσιμπάς δωράκια,ωραία ρούχα,κοσμήματα κτλ jet life που λένε?
Βέβαια οι σπόνσορες έχουμε απαιτήσεις άμα έχεις παραπάνω κιλά,δε γυμνάζεσαι,δε δείχνεις,δε στέκεσαι καλά,βρίζεις σα νταλικιέρης και δεν προσέχεις κτλ δεν κάνεις οπότε πας στην παρακάτω συμβατική κατηγορία.
αρχηγε πας να την βγάλεις στο κλαρί; :grin:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μαστόρια σε αυστραλία, νέα ζηλανδία και νότια αφρική, βγάζουν γερά μεροκάματα.
Ξέρω συγκεκριμένους τύπους που έφυγαν από ελλάδα. Μαραγκούς, αλουμινάδες, σιδεράδες , υδραυλικούς ηλεκτρολόγους.
Βγάζουν από 150€ ως 350€ τη μέρα.

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Και παλι, δεν μπορει σε καμια περιπτωση να συγκριθει με τη σαπιλα και τη ψυχασθενεια που ερχεται αντιμετωπη η καθε γυναικα παντου στη καθημερινοτητα της. Στα σοσιαλ, στο δρομο, στα μαγαζια, στον εργασιακο χωρο, παντου. Ειδικα αν ειναι ανω του μετριου σε ομορφια, τη πιανει πανικος. Δεκαδες μηνυματα, δεκαδες πεσιματα, παντου.

κατσε γιατι θα μας τρελανεις νταξει σωστα ειναι αυτα που γραφεις αλλα φταινε οι αντρες που θελουνα γαμησουνε?φταιει το λιονταρι που ειναι σαρκοφαγο?μηπως να του απαγορευσουμε το κυνιγι γιατι τα αλλα ζωα τα πιανει πανικος μολις το βλεπουν?ετσι εινη ζωη .αυτο που γραψες μου θυμιζει τους χορτοφαγους που μαχονται για τα δικαιοματα των ζωων

προφανως και θα της τη πεσουν αν δεν τη πεσουν δε θα γαμησουν αντρες ειναι και το λιονταρι λιονταρι  ειναι προφανως και θα επιτεθει για να φαει

nikos77778

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2019
Like
4
Πόντοι
1
Έτσι να κάνετε λοιπόν εσεις οι σαλιάριδες,να ασχολείστε με κοντές και χοντρές και να τις ανεβάζετε την αξία.Γυναικοειδή που ούτε καν έπρεπε ν'ασχολείται μαζί τους κανεις,χάρη σ'εσας έχουν λόγο ύπαρξης.
νταξει ρε τυπε δε λεει κατι αυτο μια καλιφα και κιμ καρτασιαν ειναι κοντοχοντρες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Το θεμα ειναι οτι βγαινεις εξω και κοιτας τοσες γυναικες, μεταξυ τους και πολυ ωραια μουνια, να ειναι ...χαρουμενες με τους πιρφορους τους. Ετσι δειχνουν τουλαχιστον. Ομως οι πιρφοροι αυτοι εχουν συνηθως καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα αν το προσεξετε. Δειχνουν οτι εχουν συμβιβαστει με το συστημα. Δλδ θα εχουν κατι στρωμενο, πχ μια δουλεια, κτλ, που μπορει να γινει "βαση" για κατι καλο απο αποψη μακροχρονιας σχεσης.

Οι γυναικες ειναι πολυ του checkbox. Να τικαρουν κουτακια. Κανω αυτο, εκεινο, το αλλο, βρισκω αγορι που εχει αυτα, αυτα, αυτα τα χαρακτηριστικα, παντρευομαστε, κανουμε παιδακι, παμε στα παρισια κτλ να τα δειξουμε στις φιλες μας στα social, κτλ κτλ κτλ.

Με τη λογικη του κοινωνικου προγραμματισμου που εχει στο κεφαλι της η αλλη, αυτος που μπορει να τη βοηθησει να τικαρει τα checkboxes εχει αβαντα. Ειναι το μεσον για να τικαρει η αλλη τα κουτακια της. Με τον bad boy δε θα τικαρει απαραιτητα τα κουτακια που θελει να τικαρει. Οπότε εκει -αναλογα τι υπερισχυει μεσα της τη δεδομενη στιγμη- (αλλαζουν αναλογα τι παιζει με την ιδια, σε τι ηλικια ειναι, τι σχεσεις ειχε κανει πιο πριν) μπορει να παει με τον πιρφορο ή τον μη πιρφορο. Και για ενα διαστημα μπορει να ειναι πραγματικα ευτυχισμενη και με τους δυο - ασχετα αν και τους δυο θα προτιμουσε να ηταν καλυτεροι σε διαφορα πραγματα. Αλλα με κανεναν απ'τους 2 δε μπορει να ειναι ευτυχισμενη μακροπροθεσμα. Και οι 2 περιπτωσεις ειναι συμβιβασμοι.

Αν στην αντιπερα οχθη του πιρφορου ειναι ο bad boy, ο bad boy πασχει απο εκτενεστατες προβληματικες συμπεριφορες που ναι μεν ειναι ελκυστικες στον πρωτογονο νου της γυναικας, απ'την αλλη ειναι κοινωνικα απαραδεκτες. Οσοι alpha εχω γνωρισει στη ζωη μου ειναι πραγματικοι μαλακες (απ'την οπτικη των αλλων αντρων) με πολυ χαμηλη συναισθηματικη νοημοσυνη. Συνηθως δε τη χρειαζονται και γι'αυτο δεν την εχουν αναπτυξει. Το αποτελεσμα ειναι να εχουν συνεχεια προβληματικη συμπεριφορα.

Οπότε η γυναικα στον ενα εχει τα κουτακια, στον αλλο εχει τη καυλα, ολα μαζι δε μπορει να τα εχει ποτε πραγματικα (καπου θα υπαρχει συμβιβασμος), αρα εν μερει δεν υπαρχει ανταγωνισμος αφου εξυπηρετουν διαφορετικους ρολους.

Για τους αντρες τετοιο προβλημα δεν υφισταται καθως μια γκομενα μπορει να ειναι και μουναρα και καλος χαρακτηρας. Το μονο προβλημα που εχει ο αντρας ειναι οτι -αν θελει να εχει ευτυχισμενη τη γυναικα- δε μπορει να εξυπηρετει ταυτοχρονα και τους 2 ρολους που θελει η γυναικα χωρις συνεπειες.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
χαιρετω το απανταχου πυρφορισταν!

Ελαβα μνμ απο μελος οτι η φωτο π εβαλα προκαλεσε ταραχταδεςςς λολλ

ο πουσι παντως δε σχολιασε..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Το link για τη φωτο ρωτησα (επρεπε να το καταλαβεις με ενα ερωτηματικο :2funny:)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Το link για τη φωτο ρωτησα (επρεπε να το καταλαβεις με ενα ερωτηματικο :2funny:)

ελεος κ η κουτσια μαρια το χει δει

1769fa94ad03bc7408c1893bda780044.png

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Οντως τωρα? Αυτο δεν ειναι τιποτα. Τι χαμο μπορει να προκαλεσει το τιποτα? Εκτος αν εχω υποτιμησει το επιπεδο στερησης υποτιθεμενων πουτανιαρηδων... :2funny:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Οντως τωρα? Αυτο δεν ειναι τιποτα. Τι χαμο μπορει να προκαλεσει το τιποτα? Εκτος αν εχω υποτιμησει το επιπεδο στερησης υποτιθεμενων πουτανιαρηδων... :2funny:

αα δε ξερω ρωτα τους ιδιουςς

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Τα φαγιά ρε συ. Μπορεί ο άλλος να πεινάει, που ξέρεις!!!!

Viglator

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Like
88
Πόντοι
0
Μαγγες, για το θέμα τά λέει όλα τό άσμα... σίδερα μασάει ο Κουταλιανός....

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.180
Πόντοι
3.346
Μαρια δωσε ποδι στο λαο!  :grin:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
οχι καλα το λεει ταραχταδεςςς (με 3 ς)
ταιριαζει με το μπεζαμλι αλλα θελει ψυγειο αυτο

Yakuz αγορι μου, αποχωρω μπορειτε να τα πειτε με την ησυχια σας.
Παω να κανω μπεζαμλι για το New years Eve party.
Tα φιλια μου ..Καλη Χρονια ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom