Νέα

Το success story του καφέ Mikel..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνωμη σας για τα καφε Mikel

• Μουφα

Ψήφοι: 76 14,2%
  • Γαμιστερά

Ψήφοι: 13 2,4%
  • Αντιγραφη των Starbucks

Ψήφοι: 24 4,5%
  • Μόδα ειναι θα περασει

Ψήφοι: 165 30,8%
  • Μεγαλε παιρνω καφε με 1ευρω στη γειτονια μου

Ψήφοι: 70 13,1%
  • Μας εχουν πρήξει τα @ρχιδια

Ψήφοι: 111 20,7%
  • Εχουν κορυφαιο καφε

Ψήφοι: 28 5,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 48 9,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    535

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
αν το ενεργοποιήσει όμως ο τυπάκος θα τρέχει και δεν θα φτάνει...

αλήθεια πως και κανένας δεν πήγε την σύμβαση στην επιθεώρηση εργασίας ?? κανενας δυσαρεστημένος, απολυμένος ρε παιδάκι μου ??

ή μήπως την πήγε και του είπανε βγάλε τον σκασμό ισχύει ??

αλλιώς θα είχε κινηθεί μια χαρά η επιθεώρηση εργασίας ...
ρε μπουφε και να πηγε κανεις στην επιθεωρηση εργασιας εμεις που θα το μαθουμε???????
η επιθεωρηση εργασιας ειναι κατ ουσια διαιτητικο οργανο, ουτε επιλυει διαφορες, ουτε δημιουργει νομολογια....απλα εχει συμβουλευτικο χαρακτηρα....στο 99% των περιπτωσεων η αποφαση της ειναι " βρειτε τα στα δικαστηρια"....
αλλα ειπαμε τοσα ξερεις, τοσα λες...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγω προφανως δεν μιλησα για τετειους ανεργους. Τωρα ομως πιο ειναι το ποιντ σου? Οτι υπαρχουν βολεμενοι λαμογια και ευνοημενοι? Αυτο ειναι δεδωμενο.Παντα στην ιστορια του ανθρωπου υπηρχαν και θα υπαρχουν τετεια ατομα. Τι να κανουμε τωρα ομως ολοι εμεις που πρεπει να δουλεψουμε για να ζησουμε? Στην τελικη οποιος εχει τα μεσα και τα @@ να φτασει στη θεση των ατομων που ανεφερες απλα το κανει. Μην κανεις το λαθος του μεσου ασχετου Ελληνα να νομιζεις οτι ολοι αυτοι οι διευθηντες και οι μεγαλοκαρεκλαδες ειναι αχρηστοι.Κανεις δεν φτανει τοσο ψηλα οντας ηλιθιος και αχρηστος.Λαμογια ναι.Αχρηστοι οχι.Μονο στην πολιτικη μπορεις να εξελιχθεις οτανς ανικανος.Αλλα αν το σκευτεις καλα αναλογικα ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ειναι λαμογια ο καθενας στον βαθμο που τον περνει.Απλως ο ενας βγαζει εκατομοιρια παιζντας με επιτοκια και ο αλλος βγαζει 100ρικα με το να μη σου κοβει αποδειξη.Και οι 2 λαγομια ειναι.Ομως ο φτωχος λαος εχει αχτι τον μεγαλοκαρεκλα επειδη τον φθονει για την ζωη που κανει.

καλο καλο !  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Η αλήθεια είναι ότι έχουν κατατρομοκρατήσει τον κόσμο. Οι περισσότεροι πλέον δεν λειτουργούν ως σύνολο αλλά εντελώς ως μονάδες. "Σώζων εαυτόν σωθήτω". Κανείς δεν θα μπει στη διαδικασία να καταγγείλει ή να πει κάτι. Όσοι το κάνουν βρίσκονται εκ του ασφαλούς πάντα. Δεν τους ψέγω, απλώς το αναφέρω. Αν κανείς είναι άνεργος και έχει ανάγκη για χρήματα προκειμένου να έχει αξιοπρέπεια και να μπορεί να ζήσει, αναγκαστικά θα τον πατήσουν. Πολύ κρίμα. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Όλοι αυτό κάνουμε. Αυτός που θα πατήσει μπορεί να λέγεται όπως θέλει. Σήμερα είναι ο Φούφουτος αύριο θα είναι ο Μούφουτος.

εγω παντως εχω εναν γνωστο 30αρη π δουλευει εκει στα μικελ Θεσσαλονικης και δν μου ειπε κατι τετοιο...οτι τους βαζουν να υπογραφουν κατι ...και γενικα μ λεει ειναι ευχαριστημενος τον πληρωνουν στην ωρα του

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
εγω παντως εχω εναν γνωστο 30αρη π δουλευει εκει στα μικελ Θεσσαλονικης και δν μου ειπε κατι τετοιο...οτι τους βαζουν να υπογραφουν κατι ...και γενικα μ λεει ειναι ευχαριστημενος τον πληρωνουν στην ωρα του

Τι να σου πω Κώστα SS, δεν γνωρίζω, μπορεί να είναι και έτσι, δηλαδή μακάρι να είναι ετσι και ο άνθρωπος να έχει εργασία. Βέβαια εξαρτάται από ηλικία κλπ Μπορεί για έναν πιτσιρικά για χαρτζιλίκι να είναι μια χαρά (αν και πλέον έχουν αντικαταστήσει το μισθό με το χαρτζιλίκι παντού.)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ελα ρε, τον πληρωνουν στην ωρα του? Αυτοι ειναι πολυ μεγαλοψυχοι ρε, μπραβο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε μπουφε και να πηγε κανεις στην επιθεωρηση εργασιας εμεις που θα το μαθουμε???????
η επιθεωρηση εργασιας ειναι κατ ουσια διαιτητικο οργανο, ουτε επιλυει διαφορες, ουτε δημιουργει νομολογια....απλα εχει συμβουλευτικο χαρακτηρα....στο 99% των περιπτωσεων η αποφαση της ειναι " βρειτε τα στα δικαστηρια"....
αλλα ειπαμε τοσα ξερεις, τοσα λες...

η επιθεωρηση εργασίας βλάκα έχει το δικαίωμα να κινηθεί νομικά αυτεπάγγελτα εφόσον κρίνει ότι υπάρχει θέμα παραβίασης της εργατικής νομοθεσίας ...

ηλίθιε με την τεράστια εμπειρία των μονοψήφιων (ή μήπως λέω πολλά) ετών εργασίας στον ιδιωτικό τομέα...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τι να σου πω Κώστα SS, δεν γνωρίζω, μπορεί να είναι και έτσι, δηλαδή μακάρι να είναι ετσι και ο άνθρωπος να έχει εργασία. Βέβαια εξαρτάται από ηλικία κλπ Μπορεί για έναν πιτσιρικά για χαρτζιλίκι να είναι μια χαρά (αν και πλέον έχουν αντικαταστήσει το μισθό με το χαρτζιλίκι παντού.)

ε ετσι ειναι.Χωρια αυτου αυτος που σ λεω εχει 2 γονεις συνταξιουχους δημ.υπαλληλους οποτε κανα 2χιλ+ συνταξεις παιρνουν κ ο αδερφος τ ειναι στρατιωτικος δν εχει αναγκη τοσο.. ;)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
ε ετσι ειναι.Χωρια αυτου αυτος που σ λεω εχει 2 γονεις συνταξιουχους δημ.υπαλληλους οποτε κανα 2χιλ+ συνταξεις παιρνουν κ ο αδερφος τ ειναι στρατιωτικος δν εχει αναγκη τοσο.. ;)

Κάπως έτσι ζουν όσοι λένε ότι είμαστε καλά. Είτε από συνταξιούχους (με καλή σύνταξη) είτε από γονείς. Λογικό είναι για κάποιον που έχει "χορηγίες" (και καλώς της έχει, αφού μπορεί) να του φαίνονται και τέτοιες δουλειές οκ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
η επιθεωρηση εργασίας βλάκα έχει το δικαίωμα να κινηθεί νομικά αυτεπάγγελτα εφόσον κρίνει ότι υπάρχει θέμα παραβίασης της εργατικής νομοθεσίας ...

ηλίθιε με την τεράστια εμπειρία των μονοψήφιων (ή μήπως λέω πολλά) ετών εργασίας στον ιδιωτικό τομέα...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ρε φιλε γιατι συνεχιζεις να λες μαλακιες σε θεματα που δεν ξερεις????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
η επιθεωρηση εργασιας μπορει να υποβαλει μονο μηνυση αν διαπιστωσει ποινικο αδικημα....δηλαδη σε ελαχιστες περιπτωσεις στην εργατικη νομοθεσια και φυσικα σε καμμια περιπτωση στην υποθεση του μικελ περι των ορων των ιδ. συμφωνητικων....
βεβαια εισαι τοσο ασχετος νομικα, που δεν καταλαβαινεις οτι στην περιπτωση αυτη οι εργαζομενοι μπορουν να προσφυγουν ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, οπου η επιθεωρηση εργασιας δεν εχει καμμια αρμοδιοτητα...
εχεις μπερδεψει στο μυαλο σου τα νομικα, τα αστικα, τα ποινικα, τα αυτεπαγγελτα, τις παραβασεις της εργατικης νομοθεσιας και τα εχεις κανει ολα ενα αχταρμα...
αλλα ειπαμε εισαι τοσο ηλιθιος που δεν καταλαβαινεις καν τις κοτσανες που πετας...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
:2funny:
δν εχεις ακουσει ποσους τους πληρωνουν μετα απο 2μηνα 3μηνα 6μηνα? :think: :think:
Ε ναι εχω ακουσει και εχω δει...

Νομιζω η δουλεια των ονειρων μου θα ηταν "επιθεωρητης εργασιας". Μπορει να με ειχαν στειλει στην πινεζα (του χαρτη), αλλα στη γαμημενη πινεζα θα ηταν ολοι σουζα. :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Άστα Διάλα,με το κωλό-Mikel... :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ένας πανύβλακας Αθηναίος...(μάλλον μούτρο είναι  ;) )...έδωσε 300.000€ για να ανοίξει μαγαζί με φραντζάιζ,στην περιοχή μου... :jerking:
Άκου 300.000€,πάμε καλά ρε...?  :uglystupid:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ποιά περιοχή;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
έχω περιέργεια να δω πως θα εξελιχθεί αυτή η αλυσίδα...
πάντως είναι ακόμα στην μόδα...

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Στη Βεικου κοντα στη Γαλατσιου υπηρχε καφετερια με τον εσπρεσο στα 0,9€. Εκλεισε, και στον ιδιο χωρο ανοιξε Μικελ. Τωρα γινεται της πουτανας  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom