Νέα

Το σκηνικο εχει..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ως εξης
Κεφαλονια.ωρα 1.21 το σπητι μου  ακριβως διπλα στην θαλασσα.
Εξω φυσουν μανιοδως νοτιοι νοτιοδυτικοι ανεμοι 8-9 μπωφορ με ισχυρη βροχοπτωση,ακουω το σφυριχτο του ανεμου,τον ηχο της βροχης να πεφτει με μανια στα τζαμια,και το ηχο της φωτιας που καιει τα ξυλα στο τζακι.
Μου λειπει κατι?το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι ενα μπουκαλι μαλτ απο το καλο.

esx

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
1
ως εξης
Εξω φυσουν μανιοδως νοτιοι νοτιοδυτικοι ανεμοι 8-9 μπωφορ με ισχυρη βροχοπτωση,ακουω το σφυριχτο του ανεμου,τον ηχο της βροχης να πεφτει με μανια στα τζαμια,και το ηχο της φωτιας που καιει τα ξυλα στο τζακι.
Μου λειπει κατι?το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι ενα μπουκαλι μαλτ απο το καλο.
    και η πετρουλα για να σου λεει τον καιρο :grin: :2funny: :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ως εξης

τελικα η πολλη διαφημιση αρχιζει και σε κανει να βλεπεις τη ζωη με αλλο ματι....
η μερα φευγει, ο μπαρμπα γιαννης έρχεται...

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τελικα η πολλη διαφημιση αρχιζει και σε κανει να βλεπεις τη ζωη με αλλο ματι....
η μερα φευγει, ο μπαρμπα γιαννης έρχεται...
Τυπε δεν σε πιανω,μου τα λες πολυ ποιητικα,και απο ποιηση δεν σκαμπαζω,πεστο μου πιο πεζα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
περα απο την πλακα ομως ωραιο το σκηνικο που περιγραφεις.... :rockon:

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
περα απο την πλακα ομως ωραιο το σκηνικο που περιγραφεις.... :rockon:
γιατι ρε τυπε δεν εχει καβες στην Κεφαλονια; :think: :2funny:
Tυπε μου εχει,εγω ξεχασα να παρω :grin:.
Παντως και σημερα το πρωι,το σκηνικο ειναι το ιδιο  με χθες το βραδυ,και γουσταρω :rockon: :rockon:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Και εγω σημερα λογω βροχης δε δουλευω. Σηκωθηκα απο τα χαραματα, αναψα το τζακι και πινω απο το πρωι  :rockon:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εγω δεν ζηλευω καθολου!!

Ειμαι στην δουλεια, εξω βρεχει και γαμιεται στον αερα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα τα περασω σουπερ, σε λιγο που θα ανεβω στην μηχανη και θα παρω τους δρομους... Θα γινω μουσκεμα θα ψοφησω στο κρυο... Θα μουλιασω μεχρι την κωλοτρυπιδα!  Αλλα ολα οκ. :headbang:

θα ειναι αλλη μια υπεροχη μερα...!!!    Α χα χα χα χα χα χα χα χα!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αν ερθει αυτη η βροχη προς τα μερη σας, μη βγεις καθολου εξω.
Και, δε το ειπα για να ζηλεψετε. Αν ειχα και 5 μουναρες μαζι μου να ζηλευατε!!!!!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αν ερθει αυτη η βροχη προς τα μερη σας, μη βγεις καθολου εξω.
Και, δε το ειπα για να ζηλεψετε. Αν ειχα και 5 μουναρες μαζι μου να ζηλευατε!!!!!!!!!

εμένα που δε με νοιάζουν οι μουνάρες να ζηλεύω το τζάκι?  :rockon: :rockon: :rockon: :headbang:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
αχ αυτο το τζακι
θελω κι εγωωωωω!!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αυτη τη στιγμη ριχνει καρεκλες και αστραφτει συνεχως. Σκοταδι. Και ρεβυθια.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Σιγά ρε μάγκες.

Υπερτιμημένο το τζάκι.

Κόψε ξύλα (τσπα, έστω κουβάλησε τα), βρες προσανάματα, σπίρτα, οινοπνέυματα, εφημερίδες, άναψε φωτιά, τάϊσε την και ΚΥΡΙΩΣ μάζευε μετά στάχτες.

Καλλίτερο το καλοριφέρ.

Και μάλιστα εκείνα τα παληά τα σώματα με τις φέτες.

Άμα λάχει χώνεις και το πουλί σου μέσα και  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Επισκέπτης
Το σκηνικο εδω εχει ως εξης.......
Καιρος βροχερος
2 - 10 δουλεια, μετα 20 λεπτα διαδρομη μεχρι το χωριο. Βολτα απ' το καφενειο για μια μπυρα στο ποδι και μετα σπιτι. Το τζακι θα το εχει αναψει ηδη η μανα μου. Ταισμα τα σκυλια και καταφτανουν οι κολητοι για P.E.S. 2010. Κρασι δικο μας, μεζες και μπαφος τοπικος. :rockon: :rockon: :rockon:
Θα λιωσουμε....ως συνηθως.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom