Tremere
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2020
- Like
- 279
- Πόντοι
- 21
Με τον παρείσακτο στο χώρο...Ιωαννα ;;;
Με τον παρείσακτο στο χώρο...Ιωαννα ;;;
είναι αστείο το ότι ΟΛΕΣ ήταν στο όριο του τέλειου
ή ειναι τρομερά τυχερός ή κάτι κάνω λάθος εγώ κι όλοι οι υπόλοιποι
είναι αστείο το ότι ΟΛΕΣ ήταν στο όριο του τέλειου
ή ειναι τρομερά τυχερός ή κάτι κάνω λάθος εγώ κι όλοι οι υπόλοιποι
Πολύ βασικό ρόλο παίζουν και α) η εμπειρία στο σπορ και β) η ηλικία του καθενός. Από αλλά πραγματα εξιταρεται πχ ο 30 αρης , από αλλά εγώ που ήμουν 30αρης όταν πληρώναμε ακόμα σε δραχμές. Καλό είναι ο καθένας να λέει και σε ποιο ηλικιακό γκρουπ ανήκει, για να μπορούμε αντιστοίχως να εκτιμούμε και την κριτική του.ισχύουν.
και να συμπληρώσω τα εξής...
σε πολύ μεγάλο βαθμό η κάθε κριτική εξαρτάται από
α. τον χαρακτήρα μας (άλλοι είναι γενικά καλοπροαίρετοι και τα παίρνουν όλα ως "δε βαριέσαι", άλλοι είναι πιο σφιχτοί, πιο μεμψίμοιροι, πιο δύστροποι...
β. τους σκοπούς μας. άλλοι γράφουν για ενημέρωση, άλλοι για βγάλουν απωθημένα, άλλοι όντως για να προμοτάρουν ή να δημιουργήσουν πρόβλημα.
γ. τα οικονομικά μας. αλλιώς αντιμετωπίζει τη φόλα ή την καλή συνάντηση - και αντίστοιχα γράφει - ένας που έχει άνεση, αλλιώς κάποιος που μαζεύει με το ζόρι όλο το μήνα για να παει να γαμήσει. κατανοητό.
δ. και εδώ θα σταθώ. ο λόγος που πηγαίνουμε με εκδιδόμενες.
άλλος πάει γιατί είναι ο μόνος τρόπος να γαμήσει. δεν έχει, δεν βρίσκει γυναίκα.
άλλος πάει για να κάνει αυτά που δεν του κάνει η γυναίκα/γκόμενα/σύντροφος.
άλλος πάει για ποικιλία.
άλλος πάει για την καύλα της στιγμής.
άλλος πάει γιατί είναι "συλλέκτης".
ε. άλλος πάει για περισσότερους από έναν από τους παραπάνω λόγους.
δεν χρειάζεται να εξηγήσω ότι καθένας από τους παραπάνω τύπους είναι φυσιολογικό ότι έχει μια διαφορετική αντιμετώπιση του τι περιμένει, πόσο εύκολα ή δύσκολα περνάει καλά και εννοείται το πως βαθμολογεί...
παίρνει πάρα πολύ κουβέντα ο κάθε τύπος μπου...
...αν μου επιτρέπεις...να συμπληρώσω σε αυτα που συμπλήρωσες...ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ...ισχύουν.
α. τον χαρακτήρα μας (άλλοι είναι γενικά καλοπροαίρετοι και τα παίρνουν όλα ως "δε βαριέσαι", άλλοι είναι πιο σφιχτοί, πιο μεμψίμοιροι, πιο δύστροποι...
β. τους σκοπούς μας. άλλοι γράφουν για ενημέρωση, άλλοι για βγάλουν απωθημένα, άλλοι όντως για να προμοτάρουν ή να δημιουργήσουν πρόβλημα.
γ. τα οικονομικά μας. αλλιώς αντιμετωπίζει τη φόλα ή την καλή συνάντηση - και αντίστοιχα γράφει - ένας που έχει άνεση, αλλιώς κάποιος που μαζεύει με το ζόρι όλο το μήνα για να παει να γαμήσει. κατανοητό.
άλλος πάει γιατί είναι ο μόνος τρόπος να γαμήσει. δεν έχει, δεν βρίσκει γυναίκα.
άλλος πάει για ποικιλία.
δεν χρειάζεται να εξηγήσω ότι καθένας από τους παραπάνω τύπους είναι φυσιολογικό ότι έχει μια διαφορετική αντιμετώπιση του τι περιμένει, πόσο εύκολα ή δύσκολα περνάει καλά και εννοείται το πως βαθμολογεί...
τα "σεβαστα" και "τιμημενα" μελη να φοβασαι... οχι ολα, οπως επισης και τους κλωναραιους παρακλωναραιους... εδω ολους, που ειναι χειροτεροι απο τους πρωτους βεβαια, αλλα και κανουν μπαμ απο τα συνορα, με τη μαλακια που ξεχειλιζει απο τα αυτια τους.να κατανοήσω ανθρώπινα σε κάποια να είσαι πιο χαλαρός στην βαθμολογία σου
αλλά σε όλες από 8 μέχρι 9;;; που ακούστηκε; και θεωρητικά από ότι μου είπαν είναι σεβαστό μέλος
υπαρχουν αρκετοι τετοιοι τζαμπατζηδες... καλα κρυμμενοι βεβαια.Δεν ξερω αν υπαρχουν αλλα εμπιστευομαι καποια μελη εδω μεσα,οπως π.χ. τον Παπαφιλιππο,παντως πριν αρκετο καιρο ειχα λαβει πμ απο ενα αγνωστο σε μενα μελος που μου εκανε προσφορα να γραφω υπερ καποιων επαγγελματιων με αναλογο δωρο.Φυσικα του απαντησα οτι δεν ενδιαφερομαι.
Τα είπες όλα! Εξαιρετική τοποθέτηση!ισχύουν.
άλλος πάει για ποικιλία.
βγαίνει απο την αγγλικη λέξη promote, που σημαινει αναδεικνυω, αποκαλυπτω, διαφημιζω κτλ.προμοτοτορες τι σημαινει ?
τα πες ολαΦιλοι καλημέρα. Τα μπανερ δεξια και αριστερά δεν είναι προμοταρισμα; Αυτο το σαιτ είναι στην ουσια προμοτάρισμα. Τα είπαν πολυ καλά αρκετοι φίλοι εδω, έχω να προσθεσω τα εξής:
Πολλοί από μας βλέπουν τις εκδιδόμενες σαν μια περαστική κατάσταση. Οπότε περισσότερο εστιάζουν στην εκτονωση της στιγμής και το προσπερνάνε γρήγορα. Για καποιους από εμας που το έχουν κάνει αθλημα έχει μια βαρύτητα παραπάνω, ρίχνουν χρόνο και χρήμα και ασχολούνται αν κάποια είναι φόλα ή όχι.
Δηλαδη θέλω να καταλήξω ότι ο κυριος λόγος που δεν έχουμε καλες υπηρεσίες είναι ότι ο αντρικος πληθυσμος δεν θέλει να παει στο μπουρδελο και οι πουτανες επισης δεν θελουν να είναι πουτανες οπότε και οι δυο κανουν αγγαρεια και βρισκονται καπου που δεν θελουν. Η συνηδητοποιημενη πουτανα και ο συνηδητοποιημενος μπουρδελιάρης είναι ένα εκρηκτικο μείγμα που δύσκολα βρίσκεις.