Νέα

Το σεξ με πολλές γυναίκες προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pazuzu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
βέβαια δεν εκδηλώνουν όλες την αγαμία τους έτσι, αλλά συμφωνώ δεν έχουν τι ίδιες ορμές με τον άντρα...

Επίσης οι άντρες δεν έχουν τις ίδιες ορμές όλες τι μέρες (εξαιρούνται οι μπουρδελιάρηδες που έχουν καύλες 25 ώρες το 24ωρο :grin: )

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
εσυ με αναιρεις .οποτε πρεπει να εχεις και τις αποδειξεις για να το κανεις αυτο.η κανω λαθος?

Δηλαδή αμα γραψω οτι ο ανθρωπος εχει 11 δαχτυλα στα χερια πρεπει να εχει καποιος επιστημονικη αποδειξη για να με διαψεύσει; :uglystupid:
Έχε χαρη που βαριεμαι να ψαξω το ποστ που ελεγες οτι τρολαρεις στο φόρουμ επειδη βαριεσαι  :birdman:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Επίσης οι άντρες δεν έχουν τις ίδιες ορμές όλες τι μέρες (εξαιρούνται οι μπουρδελιάρηδες που έχουν καύλες 25 ώρες το 24ωρο :grin: )

σωστό , αλλά ούτε και όλοι οι άντρες έχουν τις ίδιες ορμές...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
αυτα τα πιστευουν αρκετοι μεγαλοι ψυχιατροι.βλεπε ασκητη.αποδειξε οτι λε καταθετοντας πραγματικες αποδειξεις

Σου έχει τύχει να γαμάς στερημένη ψωλού, παντρεμένη με πούστη που δεν την γαμούσε ποτέ;
Δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη. :)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
...έλα βρε κρίς , τι είναι αυτά που λές;

έχω υπάρξει θύμα υστερικιάς αξιωματικίνας στο στρατό , και άν θυμάμαι καλά πρέπει να έφαγα κοντά στις 10βαρβάτες καραμούζες-τραμπουκίσματα   [/url]
και το καλύτερο είναι ότι δεν μπορούσα να της σπάσω τα μούτρα ή έστω να αντιδράσω  :s&m_1: επειδή ήμουν στον γαμημένο στρατό τους  

βέβαια δεν εκδηλώνουν όλες την αγαμία τους έτσι, αλλά συμφωνώ δεν έχουν τι ίδιες ορμές με τον άντρα...
αποδειξε μου οτι δεν εχουν τις ιδιες ορμες με εμας.θελω αποδειξεις και οχι αποψεις.αποψεις εχουν ολοι

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Σου έχει τύχει να γαμάς στερημένη ψωλού, παντρεμένη με πούστη που δεν την γαμούσε ποτέ;
Δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη. :)
αποδειξε μου οτι τις αρεσε.και οι πουτανες αγκομαχουν.οποτε και αυτες γουσταρουν κατω απο τη δικη σου σκεψη

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Τώρα στα σοβαρά, τί ακριβώς αμφισβητείται;
Η ανάγκη των γυναικών για σεξ, η απόλαυση των γυναικών από το σεξ, ο οργασμός, τί πράγμα τέλος πάντων;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι εγω συμφωνω με τον κρις
αποδειξη
εχετε δει ποτε στο σαιτ να βαζει γυναικα φωτο της να γαμιεται ή να βαζει τιποτα στο μουνι της?
τον λιλα βλεπουμε μονο
αντε και κανα ιπποτη με τις τριχωτες κωλοτρυπιδες :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
αποδειξε μου οτι τις αρεσε.και οι πουτανες αγκομαχουν.οποτε και αυτες γουσταρουν κατω απο τη δικη σου σκεψη

Πρώτον ΚΑΙ οι πουτάνες (όχι των μπουρδέλων βέβαια που τις πηδάνε 25 τη μέρα!) ενδέχεται να ευχαριστιούνται το σεξ, αλλά η συγκεκριμένη γιατί να υποδυθεί; Κέρδιζε κάτι;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σοβαρά τώρα, κάθεστε κι απαντάτε στο τρολάκι τον Κρις?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αποδειξε μου οτι δεν εχουν τις ιδιες ορμες με εμας.θελω αποδειξεις και οχι αποψεις.αποψεις εχουν ολοι
ένα στοιχείο είναι ότι :
δεν έχουν κάποιο γεννητικό κοίλο όργανο που να διατείνεται απο την υπερσυσσώρευση υγρού και να τις αναγκάζει να το εκκενώσουν στο αντίθετο φύλο
απλά εκκρίνουν τα έμμηνα στην τουαλέτα τους κάθε μήνα

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ένα στοιχείο είναι ότι :
δεν έχουν κάποιο γεννητικό κοίλο όργανο που να διατείνεται απο την υπερσυσσώρευση υγρού και να τις αναγκάζει να το εκκενώσουν στο αντίθετο φύλο
απλά εκκρίνουν τα έμμηνα στην τουαλέτα τους κάθε μήνα

Εσύ γαμάς για να .... εκκενώνεις υγρά ρε φίλε ?  :think:
Εκκένωση βόθρων ο Αχόρταγος και έτσι ?  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πρώτον ΚΑΙ οι πουτάνες (όχι των μπουρδέλων βέβαια που τις πηδάνε 25 τη μέρα!) ενδέχεται να ευχαριστιούνται το σεξ, αλλά η συγκεκριμένη γιατί να υποδυθεί; Κέρδιζε κάτι;
το θεμα ειναι για ποιο λογο νομιζεις εσυ οτι κερδιζε την πουτσα σου.και οχι κατι αλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom