txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 496
τοτε διαβασε την ημερησια ενημερωση για μπουρδελα τυπε
καθε μερα πρεπει τυπε
μελετησε λιγο την ημερισια ενημερωση για χεσιμο
θα σου λυθουν ολες οι αποριες
οχι εχει σενσορα ο προστατης,,αν ειναι μαλ,,ια,δεν την μετραει την εκσπερματωση,,
ΩραιοςΔεν ισχύει αυτό τύπε. Γενικά το "άδειασμα" αποτρέπει τους καρκίνους.
Κι όταν χέζεις συχνά έχεις πολύ μικρότερη πιθανότητα για καρκίνο του ορθού π.χ.
gia to moyni τι ισχυει?...γενικότερα η οποιαδήποτε εκκένωση κοίλου σπλάγχνου , αίρει την δυσφορική διάτασή του του τοιχώματός του , και οδηγεί στην απόλαυση
η οποία σε απομακρύνει απο τον καρκίνο...
δικό μου
gia to moyni τι ισχυει?
δεν υπαρχει υστεριααν δεν παρατρίβεται καθόλου με πέος , τότε δημιουργείται υστερία και καρκίνος μήτρας,μαστού ωοθηκών
αν πάλι βάλλεται υπερβολικά τότε πάλι δημιουργείται καρκίνος του τραχήλου της μήτρας
κι'όμως υπάρχει,δεν υπαρχει υστερια
δεν υπαρχει υστερια
Για σένα δεν υπάρχει σωτηρία
ελπιζω να μην πιστευεις τετοιες μπουρδες.φημες ειναι.οι γυναικες δεν επηρεαζοται απο την αγαμια αλλα απο την αχορηγια.εχουν ελαχιστες ορμες λογω βιολογιας.οποτε δεν πιεζονταικι'όμως υπάρχει,
σε κάποιες γυναίκες η αγαμία ή η στραβογαμία εκδηλώνεται με υστερία,
στο μεσαίωνα ένας γιατρός τις θεράπευε με κλειτοριδικό αυνανισμό ...
εχουν ελαχιστες ορμες λογω βιολογιας.
αποδειξε αυτο που λεω οτι ειναι λαθος καταθετοντας επιστημονικες αποδειξεις αντι να μου την λες σαν βλαχοςΠού το λεει αυτο στη βιολογια ρε πράμα, από άλλο υλικό φτιάχνονται;
αποδειξε αυτο που λεω οτι ειναι λαθος καταθετοντας επιστημονικες αποδειξεις αντι να μου την λες σαν βλαχος
...έλα βρε κρίς , τι είναι αυτά που λές;ελπιζω να μην πιστευεις τετοιες μπουρδες.φημες ειναι.οι γυναικες δεν επηρεαζοται απο την αγαμια αλλα απο την αχορηγια.εχουν ελαχιστες ορμες λογω βιολογιας.οποτε δεν πιεζονται
ελπιζω να μην πιστευεις τετοιες μπουρδες.φημες ειναι.οι γυναικες δεν επηρεαζοται απο την αγαμια αλλα απο την αχορηγια.εχουν ελαχιστες ορμες λογω βιολογιας.οποτε δεν πιεζονται
εσυ με αναιρεις .οποτε πρεπει να εχεις και τις αποδειξεις για να το κανεις αυτο.η κανω λαθος?Μήπως εσύ πρεπει να αποδείξεις πρωτα οτι ισχυει αυτο που λες με επιστημονικες αποδειξεις; Λέμε τώρα