Νέα

Το Πρόβλημα Του Μαλάκα Του Φίλου Μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlokalikantzaros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Μπέσα, δεν είναι Κυριακάτικο. Τσιγαράκι, καφέ και πραγματικά θα εκτιμούσα τα φώτα του επιστημονικού επιτελείου του Μπου πάνω στο θέμα.

Όλη μου η τσακαλοπαρέα κακοπαντρεύτηκε. Φάγαμε στραπάτσο χοντρό, μας χτυπήσαν νταλίκες άσχημες.

Τώρα για όσους δεν έχετε, να ξέρετε πως το κάθε παιδάκι, σου γαμάει ό,τι έχεις και δεν έχεις ώσπου να πάει δύο περίπου χρονών. Μετά περπατάει, πάει παιδικό σταθμό, παίζει να τα κάνει και στο καθικάκι, είναι τελοσπάντων ανθρωπάκος. Μέχρι τα δύο, αν δεν έχεις και βοήθεια, τρως μουγκρί ασάλιωτο και δεν ξέρεις από πού έρχονται οι σφαλιάρες. Όσοι δεν το ζήσατε, ευτυχισμένοι και μακάριοι, όσοι επιβιώσατε, ελάτε στην αγκαλιά μου να κλάψουμε παρέα.

Λοιπόν, είμαστε όλοι γκασταρμπάιτερ, σκόρπιοι στα πέρατα για το πικρό μεροκάματο.

Ο μαλάκας ο φίλος μου που λέτε (που παντρεύτηκε επίσης μεγάλος, αφού είχε γαμήσει ό,τι γαμιόταν, ταξιδέψει όπου υπήρχε ράγα και τελοσπάντων ζήσει αντρικά) είχε ένα καλό στην ατυχία του : η γυναίκα του αναγνωρίζει ψύχραιμα την αποτυχία του γάμου και κάθε ΣΚ του δίνει πάσο ελευθέρας να κατεβαίνει Γαλλία να γλεντάει -μένουν Βρυξέλλες. Δούλευε καιρό στη Φραντσεζία και έχει εκεί γνωστούς και παρέες ιδανικές για σοβαρά γαμήσα.

Ε λοιπόν, αυτός ο αχαρακτήριστος, πάει σε πάρτι, χορεύει -ήταν από παλιά χωμένος στα ταγκό για να γαμάει και του μείνανε οι κύκλοι- κωλοτρίβεται και ΔΕ ΓΑΜΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, δεν το επιδιώκει καν. Όταν τον στριμώχνω μου λέει πως αυτό που επιθυμεί διακαώς, είναι το φλέρτ και όχι το γαμήσι. Τον στολίζω κανονικά φυσικά γιατί το φλέρτ μόνο σε σχέσεις, οδύνη και ανακατωσούρες οδηγεί, ενώ το γαμησάκι το τίμιο το πιστονάτο και οι χοντρές χυσίλες (sic) είναι του Θεού πράματα και όλοι ξέρουμε πως εξασφαλίζουν χαρά και μακροζωία δίχως περιττές μανούρες.

Ρε σύντροφοι τί λέτε; Έχει γνωρίσει ποτέ κανείς σας τέτοιο μαλάκα; Αντιλαμβάνεστε αυτή την άρρωστη ψυχοσύνθεση;

Εμένα η δικιά μου με έχει δεμένο με χοντρή αλυσίδα γιατί ξέρει πως και για τσιγάρα να πάω, θα γαμήσω την περιπτερού, τον πυροσβεστικό κρουνό δίπλα και ό,τι πρίζα υπάρχει στο χιλιόμετρο. Περιμένω πώς και τί κάθε δήθεν 'επαγγελματικό' ξεπόρτισμα για να πάρω τη δόση μου και αυτός ο μαλάκας το 'χει κάθε ΣΚ και ΔΕ ΘΕΛΕΙ.

Του βγάζεις τα δόντια ένα ένα μετά για όχι;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ωραίο σκηνικό το χαλαρά με καφέ και τσιγαράκι που περιγράφεις στην αρχή τύπε.
Αν και δεν μπορώ να μπω στην ψυχολογία ενός ανθρώπου που παντρεύεται,καθώς ακόμη πιο πολύ από τις γυναίκες δε γουστάρω τα παιδιά(όπως σωστά περιγράφεις ζόρι μεγάλο)ωστόσο ο φιλαράκος σου μάλλον έχει χορτάσει γαμήσι στη ζωή του και ζητά απλά επιβεβαίωση.
Επίσης έτσι νοιώθει(κακώς βέβαια)λιγότερες τύψεις παρ όλο που η γυναίκα του του χει δώσει το ελεύθερο(προφανώς γιατί θέλει κι εκείνη να κάνει τα δικά της)
Μια ερώτηση τύπε και θέλω να απαντήσεις μπέσα
Γιατί παντρεύτηκες;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.942
Πόντοι
2.536
Μπέσα, δεν είναι Κυριακάτικο. Τσιγαράκι, καφέ και πραγματικά θα εκτιμούσα τα φώτα του επιστημονικού επιτελείου του Μπου πάνω στο θέμα.

Όλη μου η τσακαλοπαρέα κακοπαντρεύτηκε. Φάγαμε στραπάτσο χοντρό, μας χτυπήσαν νταλίκες άσχημες.

Τώρα για όσους δεν έχετε, να ξέρετε πως το κάθε παιδάκι, σου γαμάει ό,τι έχεις και δεν έχεις ώσπου να πάει δύο περίπου χρονών. Μετά περπατάει, πάει παιδικό σταθμό, παίζει να τα κάνει και στο καθικάκι, είναι τελοσπάντων ανθρωπάκος. Μέχρι τα δύο, αν δεν έχεις και βοήθεια, τρως μουγκρί ασάλιωτο και δεν ξέρεις από πού έρχονται οι σφαλιάρες. Όσοι δεν το ζήσατε, ευτυχισμένοι και μακάριοι, όσοι επιβιώσατε, ελάτε στην αγκαλιά μου να κλάψουμε παρέα.

Λοιπόν, είμαστε όλοι γκασταρμπάιτερ, σκόρπιοι στα πέρατα για το πικρό μεροκάματο.

Ο μαλάκας ο φίλος μου που λέτε (που παντρεύτηκε επίσης μεγάλος, αφού είχε γαμήσει ό,τι γαμιόταν, ταξιδέψει όπου υπήρχε ράγα και τελοσπάντων ζήσει αντρικά) είχε ένα καλό στην ατυχία του : η γυναίκα του αναγνωρίζει ψύχραιμα την αποτυχία του γάμου και κάθε ΣΚ του δίνει πάσο ελευθέρας να κατεβαίνει Γαλλία να γλεντάει -μένουν Βρυξέλλες. Δούλευε καιρό στη Φραντσεζία και έχει εκεί γνωστούς και παρέες ιδανικές για σοβαρά γαμήσα.

Ε λοιπόν, αυτός ο αχαρακτήριστος, πάει σε πάρτι, χορεύει -ήταν από παλιά χωμένος στα ταγκό για να γαμάει και του μείνανε οι κύκλοι- κωλοτρίβεται και ΔΕ ΓΑΜΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, δεν το επιδιώκει καν. Όταν τον στριμώχνω μου λέει πως αυτό που επιθυμεί διακαώς, είναι το φλέρτ και όχι το γαμήσι. Τον στολίζω κανονικά φυσικά γιατί το φλέρτ μόνο σε σχέσεις, οδύνη και ανακατωσούρες οδηγεί, ενώ το γαμησάκι το τίμιο το πιστονάτο και οι χοντρές χυσίλες (sic) είναι του Θεού πράματα και όλοι ξέρουμε πως εξασφαλίζουν χαρά και μακροζωία δίχως περιττές μανούρες.

Ρε σύντροφοι τί λέτε; Έχει γνωρίσει ποτέ κανείς σας τέτοιο μαλάκα; Αντιλαμβάνεστε αυτή την άρρωστη ψυχοσύνθεση;

Εμένα η δικιά μου με έχει δεμένο με χοντρή αλυσίδα γιατί ξέρει πως και για τσιγάρα να πάω, θα γαμήσω την περιπτερού, τον πυροσβεστικό κρουνό δίπλα και ό,τι πρίζα υπάρχει στο χιλιόμετρο. Περιμένω πώς και τί κάθε δήθεν 'επαγγελματικό' ξεπόρτισμα για να πάρω τη δόση μου και αυτός ο μαλάκας το 'χει κάθε ΣΚ και ΔΕ ΘΕΛΕΙ.

Φίλε μου απλώς βαρέθηκε τη ζωή του προσωρινά. Ψάχνει κάτι που αμυδρά θυμάται ότι τον γκάβλωνε και νιώθει ότι το μουνί δεν τον έκανε ευτυχισμένο. Μόλις περάσει καιρός και το κουρασμένο πουλί του ξυπνήσει θα επανέλθει. Πες όμως στη γυναίκα σου ότι ο κολλητός σου έχει αυτοκτονικό ιδεασμό και τράβα στην Γαλλία λίγες μέρες να κερδίσεις την χαμένη υπόληψη της παλιοπαρέας. Γι'αυτό είναι οι φίλοι.

Τανγκο ξέρεις ή θα την βγάλεις με καραγκούνα;

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.081
Πόντοι
216

Κατ'αρχάς, πως είσαι σίγουρος οτι όντως ΔΕΝ γαμεί; Το οτι δε στο λέει, δε σημαίνει οτι δεν το κάνει κιόλας.
Η γυναίκα του του δίνει ελευθέρας, αλλά με τί όρους; Αν ο όρος που του θετει είναι "καβλάντισε, φλέρταρε, αλλά δε θα γαμήσεις άλλο μουνί πέρα απο το δικό μου"... εννοείται οτι, σε τέτοια περίπτωση θα παίξει σκληρή ομερτά τύπε. Γιατί, αν, μία στο μύρριο, στο πεί εσένα, και άλλη μία στο μύριο, σε ψαρέψει η γυναίκα του... τη γάμησε ο συνάδελφος.
Δεύτερον, ακόμα και αν του δίνει ελευθέρας να γαμεί ότι κινείται τα ΣΚ, ξέροντας πόσο δεμένο σε έχει η δικιά σου, πάλι δε θα στο έλεγε, για να μη σε βάλει σε περισσότερους μπελάδες απ'ότι ήδη έχεις.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.136
Πόντοι
3.846
ίσως να μη βλέπονται οι ταγκέιρες ή να μην τον γουστάρουν αυτές. Αν δεν είσαι μπροστά δε μπορείς να ξέρεις. Στα τάγκο πάνε πολλά μπάζα.

OP
OP
Kavlokalikantzaros

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Μια ερώτηση τύπε και θέλω να απαντήσεις μπέσα
Γιατί παντρεύτηκες;
Αφού γάμησα τα πάντα, μεγάλωνα βαλτωμένος σε σταθερή σχέση του θανάτου. Έβλεπα τα μαλλιά μου ν'αραιώνουν και τις κάποτε εύκολες πιπίνες να με προσπερνούν αδιάφορα. Όχι γιατί έκανα κάτι διαφορετικό, απλά γιατί στα μάτια τους ήμουν πια γέρος.

Σ'εκείνο το τέλμα, συντηρούμενος τεχνητά με πουτανογαμήσια, γνώρισα την Άγγελο. Τη μαγικά πιπίνα που σε κάνει να νιώθεις πως είσαι ξανά 25 και έχεις ευκαιρία να τα κάνεις όλα 'σωστά'. Ούτε ζήταγε τίποτα. Μόνο έδινε και ρούφαγε.

Αποχαυνωμένος από τα συγκλονιστικά τσιμπούκια της, έκανα το απονενοημένο. Ψήθηκα να 'καθαρίσω', να πιάσω κυριλέ δουλειά και να ξηγηθώ Αμερικάνος βλάκας αντρούλης. Το άδειασμα που έφαγα μου έβγαλε το κωλάντερο και το βαλσάμωσε πάνω από τη τζακάρα που της πληρώνω, να τρώει τα γαριδάκια της με ωραία θέα. Στερνή μου γνώση...
Πες όμως στη γυναίκα σου ότι ο κολλητός σου έχει αυτοκτονικό ιδεασμό και τράβα στην Γαλλία λίγες μέρες να κερδίσεις την χαμένη υπόληψη της παλιοπαρέας. Γι'αυτό είναι οι φίλοι.

Τανγκο ξέρεις ή θα την βγάλεις με καραγκούνα;
Σαν κατσίκι σπηνταρισμένο έξω από στάνη πηδάω, αλλά για τους σκοπούς μου, αρκεί.

Όσο για τον αυτοκτονικό ιδεασμό, μέσα έπεσες Σατανά, αυτό έχουμε συμφωνήσει να λέμε στους δεσμοφύλακες για να ρεπάρουμε από την Κόλαση.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846
Τύπε βλέπω μια σειρά που γινονται κάτι περίεργα και μπαίνεις στο σώμα κάποιου άλλου...
Αλλά πρέπει να πάτε με το φίλο σου ισπανία :confused:

OP
OP
Kavlokalikantzaros

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Κατ'αρχάς, πως είσαι σίγουρος οτι όντως ΔΕΝ γαμεί; Το οτι δε στο λέει, δε σημαίνει οτι δεν το κάνει κιόλας
Ζούμε σε φούσκες στο εξωτερικό, με γυναίκες ξένες που δε σκαμπάζουν γρι Ελληνικά. Λέμε μεταξύ μας τα πάντα, έτσι διατηρούμε τα λογικά μας. Μιλάμε για παιδικό φίλο, έχουμε περάσει φωτιά και σίδερο μαζί. Το σεξουαλικό μας κατάντημα μετά το γάμο, είναι λάιτ δεινό, αλλά μας έχει καταπιεί αυτή την περίοδο.
ξέροντας πόσο δεμένο σε έχει η δικιά σου, πάλι δε θα στο έλεγε, για να μη σε βάλει σε περισσότερους μπελάδες απ'ότι ήδη έχεις.
Δες παραπάνω :)

OP
OP
Kavlokalikantzaros

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
ίσως να μη βλέπονται οι ταγκέιρες ή να μην τον γουστάρουν αυτές. Αν δεν είσαι μπροστά δε μπορείς να ξέρεις. Στα τάγκο πάνε πολλά μπάζα.
Όχι μωρέ, αν λέει πως είναι εμπορεύσιμες, τον πιστεύω. Πιωμένος πας να φορτώσεις αλύπητα, τα στάνταρ είναι χαμηλά :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.734
Πόντοι
2.606
Ζούμε σε φούσκες στο εξωτερικό, με γυναίκες ξένες που δε σκαμπάζουν γρι Ελληνικά. Λέμε μεταξύ μας τα πάντα, έτσι διατηρούμε τα λογικά μας. Μιλάμε για παιδικό φίλο, έχουμε περάσει φωτιά και σίδερο μαζί. Το σεξουαλικό μας κατάντημα μετά το γάμο, είναι λάιτ δεινό, αλλά μας έχει καταπιεί αυτή την περίοδο.

ελα διπλα φυλλο μηδεν εσυ και πες στην πορτα εισαι απο εμενα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.475
Πόντοι
8.846

Έλα ελλάδα και μπου μαζί.
ΕΚΡΗΞΗ
το μέσο μέλος γκόμενες, μεγαλεία, ελβετίες, κυανές ακτές, κότερα, βίζιτες...τα πάντα όλα

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.942
Πόντοι
2.536
Ζούμε σε φούσκες στο εξωτερικό, με γυναίκες ξένες που δε σκαμπάζουν γρι Ελληνικά.
Ω ρε φίλε πακέτο! Ούτε τις χριστοπαναγίες δεν μπορείτε να χαρείτε εσείς , ε; Θα νομίζουν ότι τους λέτε "διαφωνώ με αυτό που λες αγάπη μου"

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Όχι μωρέ, αν λέει πως είναι εμπορεύσιμες, τον πιστεύω. Πιωμένος πας να φορτώσεις αλύπητα, τα στάνταρ είναι χαμηλά :)

Μήπως έχει κάνα πρόβλημα με τον προστάτη του, δεν του σηκώνεται και ντρέπεται να σας το πεί;

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.792
Πόντοι
1.446
Δεν καταλαβαίνω πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα του φίλου σου...
Ο καθένας κάνει ότι τον ευχαριστεί στην ζωή...

OP
OP
Kavlokalikantzaros

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Όχι είναι τσεκαρισμένος γιαρμάς, μαζί ορμάγαμε στις παρτούζες στα νιάτα μας, γι'αυτό έχω στεναχωρεθεί με το κατάντημά του τώρα στα γεράματα.

Μπορεί πράγματι να τον ευχαριστεί όπως λέει και ο συναγωνιστής @DAMDIM100 . Τα βλέπω αυτά από τη γούβα με τα πάμπερς ενώ τρώω παντοφλιές στο κεφάλι -έτσι, επειδή υπάρχω- και σκάω να 'ουμ.

Και πράγματι, να μη μπορείς να βρίσεις σωστά σε παραδοσιακά Χριστοπαναγέζικα, είναι μεγάλος πόνος.

Και ένα τελευταίο για το κομμάτι της αυτοβελτίωσης : συμφωνώ και στηρίζω 100%. Και ο πιο καλά διατηρημένος σαραντάρης και πενηντάρης όμως, θα είναι πάντα 'μεγάλος', το γκομενο-τάργκετ-γκρουπ του θα περιορίζεται σταδιακά μέχρι να απομείνουν μονάχα ζουρλές, γατούδες, τέρμα συμπλεγματικές, ανωραφιώτισσες. Χώρια ο κοινωνικός αποκλεισμός αν δεν 'κάνεις το σωστό' και δεν αμολήσεις γυναίκα με κουτσούβελα.Η συνταγή που όντως δουλεύει, είναι ν'αντέξεις το ξύλο της παιδοκομίας και να τζοβενέψεις με πλήρη στάμπα κοινωνικής έγκρισης αν καταφέρεις να βγεις από το καζάνι.

Είναι δύσκολη ανάβαση, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Μόνο πάνω, έξω.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Μαλακες θα σας γαμησω, μου θυμίζετε τα νιάτα μου,. Μαινχαιμ, μεινζ, Φρανκφούρτη, που στο διάολο είστε και κατεβαίνετε παρισακι, για γαλιδουλες, πουτανισρηδες..... Εγώ κατέβαινα όταν υπήρχαν ακόμα μάρκα και πλήρωνα με φράγκα και να κερνάω southern comfort τα μουνάκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom