erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Αυτη η Πελοποννησος και ειδικα η Αχαια, ειναι Σοδομα και Γομορα λεμε. Και που να δεις στα ορεινα τι γινεται τυπε μου.
Αυτη η Πελοποννησος και ειδικα η Αχαια, ειναι Σοδομα και Γομορα λεμε. Και που να δεις στα ορεινα τι γινεται τυπε μου.
Ναι στα μερη με πανεπιστημια γαμιουνται οι φοιτητριες στα μερη με παντρεμενες οι παντρεμενες στα μερη με χωρισμενες οι χωρισμένες και στα χωρια οι χωριάτισσες. Ποιοι γαμανε ειναι το ερωτημα γιατι οι μοναδικοι καβλιάρηδες στην χωρα που συχναζουν εδω στο φορουμ ουτε να τις βλεπουν τις ελληνιδες.
Ναι στα μερη με πανεπιστημια γαμιουνται οι φοιτητριες στα μερη με παντρεμενες οι παντρεμενες στα μερη με χωρισμενες οι χωρισμένες και στα χωρια οι χωριάτισσες. Ποιοι γαμανε ειναι το ερωτημα γιατι οι μοναδικοι καβλιάρηδες στην χωρα που συχναζουν εδω στο φορουμ ουτε να τις βλεπουν τις ελληνιδες.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν έχεις ακούσει τις ιστορίες που όλοι ξενογαμάνε αλλά όλες οι γυναίκες είναι πιστές;
Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν έχεις ακούσει τις ιστορίες που όλοι ξενογαμάνε αλλά όλες οι γυναίκες είναι πιστές;
Εγω νομιζω οτι απο τα κρυφα ποταμακια πρεπει να φοβομαστε..Τώρα με βάλατε σε ζοφερές σκέψεις.
Λέτε να τις προλαβαίνει όλες ο κ. Αλέξιος ο εβδομηκοστός πρώτος;
Εγω νομιζω οτι απο τα κρυφα ποταμακια πρεπει να φοβομαστε..
απο σαλονικα δεν εισαι
O erinal ειναι πιστος
Ποιές;
Που;
Πόσο;
Mιλάτε βρε παιδιά μη με αφήνετε σε αγωνία.
Αυτο με τον μπιντέ μήν μου το θυμιζετε, με ειχε πληγωσει βαθιά.Μπά... Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα της.
Επιθυμούσε διακαώς να λερώσει το "στεφάνι" της με τον κ. Τραλαλάκη, αλλά αυτός δεν την ήθελε γιατί είναι αναρχοάπλυτη.
Αφήστε δε το ειδύλλιο με τον κ. Πιντερόφη... Μέχρι και μπιντέ έκανε για χάρη του η προδότρα...
Τώρα με βάλατε σε ζοφερές σκέψεις.
Λέτε να τις προλαβαίνει όλες ο κ. Αλέξιος ο εβδομηκοστός πρώτος;
απο σαλονικα δεν εισαι
O erinal ειναι πιστος
Ειμαι πιστή, συχνά
Ειναι παντοs καιρου ....πιστηαυτο το καιρο εισαι?
αυτο το καιρο εισαι?
Θα μπορούσα αν μου το ζητούσαν Το θεμα μας ειναι ομως αλλο. Γνωριζεις κάποια μαθητρια το πρωι και το βραδυ φοιτητρια;
Δεν γνωριζω τιποτα. ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ!