Νέα

"Το Ποτάμι" Νέο κόμμα από τον Σ. Θεοδωράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα centrino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Tζώνυ άρχισε να συμβιβάζεσαι με την ιδέα πως το ΠΑΣΟΚ σύντομα θα εκλείψει από το πολιτικό στερέωμα, οπότε μην φτύνεις εκεί που κάποτε ενδέχεται να γλύψεις! ;)
Εκτός κι αν προσχωρήσεις κι εσύ στο Σύριζα...

δοκτορα τεκμηριωση θελω στα παραπανω που εγραψες και ασε τα στριβειν δια του αρραβωνος

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
δοκτορα τεκμηριωση θελω στα παραπανω που εγραψες και ασε τα στριβειν δια του αρραβωνος

Τεκμηρίωση στο ότι η πολιτική 1981-2009 ήταν καταστροφική θέλεις; Δεν το έχεις ακόμα αποδεχθεί;
Ρώτα τον Μπένυ να σου πει την άποψή του!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
επειδη βλεπω επιασε γλωσσοδετης και επειδη παντα μιλαω με επιχειρηματα

οριστε ενα κακο η μια αντιφαση

τι μας λεει ο κυριος αυτος που θελει να ειναι ηγετης

Οταν ρωτήθηκε τι ρόλο θα έχει απάντησε: "Εγώ θα είμαι ηγέτης.

αλλα χωρις να παιρνει την ευθυνη 

Στο ερώτημα του newsit γιατι δεν θα είναι υποψήφιος είπε: "Είπα ότι δεν θα είμαι στο ευρωψηφοδέλτιο

Τι είστε; Κρατιστές; Φιλελεύθεροι; Τι κράτος θέλετε;

· Μικρό αλλά όχι αδύναμο.

τι λεει εδω ο ηγετης

Κυβερνήσεις με 20 υπουργούς μάξιμουμ -

τωρα εχουμε 19 υπουργεια ελεω σαμαρα που υποσχοταν 10

ο κακος παπανδρεου ειχε 15 η 16

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Tζώνυ άρχισε να συμβιβάζεσαι με την ιδέα πως το ΠΑΣΟΚ σύντομα θα εκλείψει από το πολιτικό στερέωμα, οπότε μην φτύνεις εκεί που κάποτε ενδέχεται να γλύψεις! ;)
Εκτός κι αν προσχωρήσεις κι εσύ στο Σύριζα...
Δουλιτσα να υπαρχει παιχτη......

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Δλδ με το ζορι να τους βρειτε κατι κακο. Εσυ προφανως ψαχνεις το καινουργιο κομμα που θα σε βολεψει, οπως εκανε παλια ο δικομματισμος.  :headbang:

μιλησα για καιροσκοπο

για πεσμου τι ειναι αυτο;

Τι θα γίνει μετά: "Αν ο κόσμος δεν μας ψηφίσει στις ευρωεκλογές δεν θα συνεχίσουμε. Ο καθένας έχει τις δουλειές του και θα επιστρέψουμε στις δουλειές μας. Δεν θα φταίει ο κόσμος, αλλά εγώ. Η αποτυχία θα είναι δική μου. Η επιτυχία θα είναι ολονών."

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Τεκμηρίωση στο ότι η πολιτική 1981-2009 ήταν καταστροφική θέλεις; Δεν το έχεις ακόμα αποδεχθεί;
Ρώτα τον Μπένυ να σου πει την άποψή του!

εχεις να τεκμηριωσεις αυτα που ποσταρες παραπανω ναι η οχι;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Ρε Τζώνυ ο κρατισμός δεν είναι συναρτημένος με τον αριθμό των υπουργών, αλλά με τον βαθμό του ελέγχου του κράτους στην οικονομική ζωή της χώρας.
Βέβαια ο μαμαρίτης ο ΑΓΠ έκανε κάτι υπουργικά συμβούλια με σύνολο 52 άτομα όσα τα φύλλα της τράπουλας, αλλά το μείζον δεν ήταν αυτό βέβαια.

Τώρα σ' αυτό που λέει ο Θοδωράκης πως αν το "εγχείρημα δεν προχωρήσει θα εγκαταληφθεί" που το βρίσκεις το κακό;
Ίσα-ίσα που ουσιαστικά λέει "Έχουμε κι άλλες δουλειές, δεν περιμένουμε να ζήσουμε απ' την πολιτική!"

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
εχεις να τεκμηριωσεις αυτα που ποσταρες παραπανω ναι η οχι;

Φυλάξου μαγκα ... έσκασε μύτη το ιππικό ...

569px-Greek_debt_and_EU_average_since_1977.png

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
"""Μωρο μου"""        Ωχ  :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
αβαβα σωπασαν τα γατακια

λοιπον συνεχιζω για τον μεγαλο και νεο ηγετη

σε τι εχει μια ελπιδα ο κοσμος ετσι οπως το εχουν πασαρει οι διαφοροι παπαγαλιζοντες δημοσιογρ(κ)αφοι και μμυ*

μα φυσικα στα πετρελαια

τι λεει ο ηγετης

Μήπως μας σώσουν τα πετρέλαια;

· Ίσως ναι ίσως όχι.

δηλ και ετσι και γιουβετσι

* μμυ μεσα μαζικης υπνηλιας η υστεριας

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
μιλησα για καιροσκοπο

για πεσμου τι ειναι αυτο;

Τι θα γίνει μετά: "Αν ο κόσμος δεν μας ψηφίσει στις ευρωεκλογές δεν θα συνεχίσουμε. Ο καθένας έχει τις δουλειές του και θα επιστρέψουμε στις δουλειές μας. Δεν θα φταίει ο κόσμος, αλλά εγώ. Η αποτυχία θα είναι δική μου. Η επιτυχία θα είναι ολονών."

Ο άνθρωπος απλά ΔΕΝ δηλώνει Μεσσίας ... Εάν υπάρξουν πολίτες που συμμερίζονται τις απόψεις του καλώς ... εάν όχι πάμε για άλλα ... αυτό δεν λέγεται καιροσκοπισμός, αλλά μετριοπάθεια και ρεαλισμός.

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
αβαβα σωπασαν τα γατακια

λοιπον συνεχιζω για τον μεγαλο και νεο ηγετη

σε τι εχει μια ελπιδα ο κοσμος ετσι οπως το εχουν πασαρει οι διαφοροι παπαγαλιζοντες δημοσιογρ(κ)αφοι και μμυ*

μα φυσικα στα πετρελαια

τι λεει ο ηγετης

Μήπως μας σώσουν τα πετρέλαια;

· Ίσως ναι ίσως όχι.

δηλ και ετσι και γιουβετσι

* μμυ μεσα μαζικης υπνηλιας η υστεριας

Πιστεύεις ότι ο Θεοδωράκης ή ο ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ άλλος είναι σε θέση να δώσει - στο γόνατο - μια απάντηση στο ερώτημα!?

Οι ίδιοι οι έλληνες καθηγητάδες δηλώνουν αντικρουόμενες θέσεις ... οι σχετικές έρευνες είναι ακόμα στην αρχή ...

Ακόμα και εάν επιστημονικά το ζήτημα διευκρινηστεί η γεωπολιτική παράμετρος ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ άγνωστη ...

Το να μην εκφράζει κάποιος άποψη για πράγματα που δεν γνωρίζει - και που ρεαλιστικά είναι αδύνατο να γνωρίζει - είναι απλά ένδειξη σοβαρότητας ...

Επισκέπτης
Ίσα-ίσα που ουσιαστικά λέει "Έχουμε κι άλλες δουλειές, δεν περιμένουμε να ζήσουμε απ' την πολιτική!"
Δεν το ξερω προσωπικα τον τζωνυ, αλλα εχω την εντυπωση οτι περιμενει αλλα πραγματα απο την πολιτικη. Γι αυτο και δεν τον βρισκουν συμφωνο κατι τετοιες πολιτικες προσπαθειες.  :)

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Δεν το ξερω προσωπικα τον τζωνυ, αλλα εχω την εντυπωση οτι περιμενει αλλα πραγματα απο την πολιτικη. Γι αυτο και δεν τον βρισκουν συμφωνο κατι τετοιες πολιτικες προσπαθειες.  :)

Θέσεις όπως αυτές - κουτσουλιές περισσότερο παρά προτάσεις - είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα του γιατί η χώρα βρίσκεται στην σημερινή της κατάσταση ... και πληρης απόδειξη του γιατί ΔΙΚΑΙΩΣ βρίσκεται εδώ που βρίσκεται ...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ειπε τιποτα το κομμα για τυχον συνεργασιες;
Αν ειναι να μου πειτε για κοινωνικες συνεργασιες μην το πειτε καν.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ρε Τζώνυ ο κρατισμός δεν είναι συναρτημένος με τον αριθμό των υπουργών, αλλά με τον βαθμό του ελέγχου του κράτους στην οικονομική ζωή της χώρας.
Βέβαια ο μαμαρίτης ο ΑΓΠ έκανε κάτι υπουργικά συμβούλια με σύνολο 52 άτομα όσα τα φύλλα της τράπουλας, αλλά το μείζον δεν ήταν αυτό βέβαια.

Τώρα σ' αυτό που λέει ο Θοδωράκης πως αν το "εγχείρημα δεν προχωρήσει θα εγκαταληφθεί" που το βρίσκεις το κακό;

μαλιστα

παρακαμπτω τα πρωτα και ερχομαι στο εγχειρημα

τι μας λεει ο ηγετης

δωστε απο 10 ευρω και αν δεν βγουμε  που σας ξερω που με ξερετε

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
μαλιστα

τι μας λεει ο ηγετης

Είδες! Δεν λέει "Ελάτε να κολλήσετε αφίσες κι όταν βγω κυβέρνηση θα σας διορίσω στο δημόσιο αργόμισθους" και παραξενεύτηκες! :)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μαλιστα

τι μας λεει ο ηγετης

Απατη τυπου πυραμιδα τυπε.
Τρομερα επιχειρηματα παντως ρε φιλε. Με εχει αφησει αναυδο............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom