apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι παντα σταθερος στις αποψεις του τυπεO Aντώνης δε μπαίνει σε καλούπια παίκτη..
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ειναι παντα σταθερος στις αποψεις του τυπεO Aντώνης δε μπαίνει σε καλούπια παίκτη..
Επρεπε να εξιλεωθει για εκεινο το "γαμω το κεφαλι μου, μαλακα" πριν κατι μηνες...O Aντώνης δε μπαίνει σε καλούπια παίκτη..
ειναι παντα σταθερος στις αποψεις του τυπε![]()
Ήταν όντως απαράδεκτο αυτό που είπε τότε.Επρεπε να εξιλεωθει για εκεινο το "γαμω το κεφαλι μου, μαλακα" πριν κατι μηνες...
Με πιανει η θρησκευτικη κατανυξη.γιατί?![]()
Με πιανει η θρησκευτικη κατανυξη.
"Μα πως θα ασχολούμαστε με την πολιτική αν δεν αξιοποιούσαμε την συγκυρίες;
καιροσκοποι δηλαδη
Δλδ με το ζορι να τους βρειτε κατι κακο. Εσυ προφανως ψαχνεις το καινουργιο κομμα που θα σε βολεψει, οπως εκανε παλια ο δικομματισμος.καιροσκοποι δηλαδη
Ο μεγαλύτερος καιροσκόπος την μεταπολεμικής Ελλάδας υπήρξε τον ίνδαλμά σου (υποθέτω) ο Αντρέας Γ. Παπανδρέου! Παρά ταύτα όχι μόνο κυβέρνησε τρεις θητείες, αλλά ουσιαστικά καθόρισε τον τρόπο σκέψης των νεοελλήνων για σχεδόν μισό αιώνα, με την έννοια πως ακόμα και η Ν.Δ. του Κωστάκη Πασοκική (κρατικιστική και δια δανείων) πολιτική εφάρμοσε, ως άλλο ΠΑΣΟΚ στην θέση του ορίτζιναλ.
Μόλις τώρα έχουμε συνειδητοποιήσει οι περισσότεροι το κακό που έκανε αυτή η πολιτική στην χώρα και το πως ακριβώς αυτή είναι υπεύθυνη για το σημερινό μας χάλι. Οι μόνοι που δεν φαίνονται να το έχουν συνειδητοποιήσει είναι οι σπεύσαντες στο Σύριζα τέως Πασόκοι που νομίζουν πως με την Αλέξη στην κυβέρνηση θα ξαναπαίρνουν τριχίλιαρα από το δημόσιο και τις ΔΕΚΟ για να κοπροσκυλιάζουν κι εσύ!![]()
Δλδ με το ζορι να τους βρειτε κατι κακο.
Εγω το βλεπω θετικα, γιατι δεν εχει κομματικο παρελθον. Στην ελλαδα κατι ειναι αυτο.ας μου βρεις ενα καλο χωρις ζορι
Εγω το βλεπω θετικα, γιατι δεν εχει κομματικο παρελθον. Στην ελλαδα κατι ειναι αυτο.
Παντως ειναι νωρις ακομα να τους κρινεις. Τοσα χρονια με νδ και πασοκ, τωρα αρχισαμε να τους γυριζουμε την πλατη, ενω σε μια νεα προσπαθεια αμεσως να τους πιασουμε απο το λαιμο λες και αυτη ευθυνονται για το σημερινο μας χαλι.