Νέα

"Το Ποτάμι" Νέο κόμμα από τον Σ. Θεοδωράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα centrino
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Οι καπνιστές στοιχίζουν ακριβά στο κράτος σαν νοσήλια και επίσης το κράτος επιδιώκει μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής και άρα αύξηση ορίων συνταξιοδότησης.
Στη θέση του καπνίσματος που θα έχουμε κόψει θα πάρει νέος μπαμπούλασ.Η χοληστερίνη,η κατάθλιψη και πάει λέγοντας.

Πότε θα το έχουμε κόψει δηλαδή;
Διότι προχθές που είχα βγει σε κάποιο εστιατόριο μπαρ καπνίζαν όλοι και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα! Λέω λοιπόν στον ιδιοκτήτη που είναι φίλος "Ρε σύ αν μπει τώρα το υγειονομικό θα σου κόψει τον κώλο με ένα χιλιάρικο το κεφάλι για τον καθένα που καπνίζει" και μου απαντάει "Ούτε κι εγώ καπνίζω αλλά αν πω σ' όσους καπνίζουν να τα σβύσουν θα μου φύγουν, ίσως χωρίς καν να πληρώσουν τον λογαριασμό! Οπότε το ανέχομαι και παίρνω και το ρίσκο του προστίμου..."

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πότε θα το έχουμε κόψει δηλαδή;
Διότι προχθές που είχα βγει σε κάποιο εστιατόριο μπαρ καπνίζαν όλοι και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα! Λέω λοιπόν στον ιδιοκτήτη που είναι φίλος "Ρε σύ αν μπει τώρα το υγειονομικό θα σου κόψει τον κώλο με ένα χιλιάρικο το κεφάλι για τον καθένα που καπνίζει" και μου απαντάει "Ούτε κι εγώ καπνίζω αλλά αν πω σ' όσους καπνίζουν να τα σβύσουν θα μου φύγουν, ίσως χωρίς καν να πληρώσουν τον λογαριασμό! Οπότε το ανέχομαι και παίρνω και το ρίσκο του προστίμου..."
Κομμένο τόχω εδώ κι ένα χρόνο.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
εγώ τους βρήκα και σλόγκαν...

Τί χωρίζει την Αθήνα από το Κίεβο?
Το "ποτάμι"

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Τα αφεντικά γράφουν για το ποτάμι ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ γράφει για το ποτάμι ...

H ακροδεξιά γρέφει για το ποτάμι ...

O Βαξεβάνης γράφει για το ποτάμι ...

Ο Πιτσιρίκος γράφει για το ποτάμι ...

Περισσότερο εκτεταμένη πλήρως ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον πολιτικού φορέα είχαμε να βιώσουμε από την πρώτη φάση του ιδεολογικού και πολιτικού πογκρομ εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Άπαντες συνασπισμένοι εναντίον του ΕΝΟΣ και μόνο εχθρού ...

Τελικά η κίνηση Θεοδωράκη αναδείχνεται - από τις πρακτικές των ίδιων των αντιπάλων του - στον μόνον πραγματικά αντισυστημικό και γνήσια ανανεωτικό μετριοπαθή παίκτη στον χώρο της κεντροαριστεράς/σοσιαλδημοκρατίας την στιγμή αυτή ...

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Και μια απάντηση στα πολύχρωμα ωδικά πτηνά που επιμένουν να πιπλάνε την καραμέλα του "λακέ της εργοδοσίας και των διαπλεκομένων" με εύκολες αοριστολογίες που δεν αντέχουν σε κανένα λογικό έλεγχο βάσει της ΔΟΣΜΕΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

1. Έστω ότι είσαι δημοσιογράφος με ταλέντο, φιλοδοξίες και ικανότητες.

2. Έστω ότι καταφέρνεις να εξελιχθείς με την δουλειά αλλά και τις διασυνδέσεις σου σε υπολογίσιμο παίκτη της δημοσιογραφικής σκακιέρας (προβολή + επιρροή + αξιοπιστία + θεαματικότητες/αναγνωσιμότητα).

3. Έστω ότι δουλεύεις σε ΜΜΕ μεγάλης απήχησης. γνωστά για την διαπλοκή τους με την κεντρική εξουσία και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Τί κάνεις εάν θελήσεις να μην προδώσεις την επαγγελματική σου ιδιότητα, την αξιοπιστία σου και την δημοσιογραφική σου υπόσταση?

1. Δεν καταπιάνεσαι με θέματα που θα πάταγαν τον κάλο στα αφεντικά και θα σε έθεταν εκτός αγοράς - αφού ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα σε ανάγκαζε να ξεπουληθείς στο πολλαπλάσιο για να επιβιώσεις ασκώντας μονομερή και ιδιοτελή κριτική ώς γραμμιτζής δημοσιογράφος (πχ Βαξεβάνης, Κούλογλου)

2. Φροντίζεις να έχεις κάποιου είδους σταθερό έσοδο εκτός δημοσιογραφικής δραστηριότητας.

3. Καταπιάνεσαι με σωρεία ζητημάτων που βρίσκονται στις παρυφές της επικίνδυνης/απαγορευμένης ζώνης (μεταναστευτικό, πορνεία, φυλακές, ΧΑ κτλ κτλ), δίνοντας μαθήματα ερευνητικής δημοσιογραφίας στον τομέα και τηρώντας ευλαβικά του κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

4. Φτιάχνεις το δικό σου πραγματικά ανεξάρτητο πολυσυλλεκτικό δημοσιογραφικό βήμα έκφρασης γνώμης.

Λίγο-πολύ δηλαδή ότι ΑΚΡΙΒΩΣ έκανε ο Θεοδωράκης μέχρι χθές (θυμίζω: εστιατόριο Αλάτσι, protagon.gr)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Τα έχω προσεκτικά φυλαγμένα ζεστά-ζεστά δίπλα στα αρχίδια μου, έτοιμα να τα καταθέσω μόλις ανοίξει ο έρανος.
Θα βρωμισει πουτσιλα το 10αρικο μετα και πως θα το παρει ο ηγετης ?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
με το καλαμι διπλα στο ΠΟΤΑΜΙ να ψαρευει λουτσους

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε φίλε Σεντρίνο ειπαμε να τον ακούσουμε τι θέλει να πει παρά το διαπλεκόμενο επαγγελματικό προηγούμενο αλλά εσυ τον έχεισ κάνει κάτι ανάμεσα σε Τσε,Τσόμσκι και Γκάντι μαζί.

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ρε φίλε Σεντρίνο ειπαμε να τον ακούσουμε τι θέλει να πει παρά το διαπλεκόμενο επαγγελματικό προηγούμενο αλλά εσυ τον έχεισ κάνει κάτι ανάμεσα σε Τσε,Τσόμσκι και Γκάντι μαζί.

Όχι ρε φίλε, Φαντάσου ότι προσωπικά του δίνω λιγότερες πιθανότητες να με πείσει να τον ψηφίσω από πχ την Δράση.

Απλά τρελαίνομαι με τον κομπλεξισμό του κλασσικού του μαλάκα του Έλληνα που από τι μια διαμαρτύρεται για τον πολιτικάντικο νεποτισμό, τους ανεπάγγελτους της πολιτικής & την κομματοκρατία και από την άλλη μεριά μόλις ένας άνθρωπος με εγνωσμένες ικανότητες και ταλέντο στον τομέα του αποφασίσει να κινηθεί ανεξάρτητα στον πολιτικό στίβο πέφτουν όλοι να τον φάνε μέσα από έναν απίστευτο οχετό μιζέριας και χυδαιότητας.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ναι ρε φίλε αλλά το πήρες επ ώμου έχεις γράψει πιο πολλά απ όλους εμας μαζί.
Και το "ανεξάρτητα" άσε ν αποδειχτεί.
Και να σου πω και κάτι?Προτιμώ την ανοιχτή χορηγία της Αμερικής με ξεκάθαρα ανταλλάγματα να ξέρω από που θα μου έρθει βρε αδερφέ.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Όχι ρε φίλε, Φαντάσου ότι προσωπικά του δίνω λιγότερες πιθανότητες να με πείσει να τον ψηφίσω από πχ την Δράση.

Απλά τρελαίνομαι με τον κομπλεξισμό του κλασσικού του μαλάκα του Έλληνα που από τι μια διαμαρτύρεται για τον πολιτικάντικο νεποτισμό, τους ανεπάγγελτους της πολιτικής & την κομματοκρατία και από την άλλη μεριά μόλις ένας άνθρωπος με εγνωσμένες ικανότητες και ταλέντο στον τομέα του αποφασίσει να κινηθεί ανεξάρτητα στον πολιτικό στίβο πέφτουν όλοι να τον φάνε μέσα από έναν απίστευτο οχετό μιζέριας και χυδαιότητας.
Σεντρα ο τυπος ειδε φως και μπηκε....αναμεσα στο διπολο νεα δικτατορια η ξυριζα -τωρα που ο μπαρμπα φωτης σπατσαρε και το μπαφοκ τσιμπαει τα 3 που αξιζει-υπαρχει ενα κοινο,μια δεξαμενη ψηφοφορων που ψαχνει απεγνωσμενα τι να κανει το κουκι της....ε σου λεει δε μπορει-εδω ειμαστε,κατι θα μας ριξουν....99% ο ποταμης ειναι ενα προιον και οχι μια λυση...το 1% το αφηνω στη φαντασια!

OP
OP
centrino

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ναι ρε φίλε αλλά το πήρες επ ώμου έχεις γράψει πιο πολλά απ όλους εμας μαζί.
Και το "ανεξάρτητα" άσε ν αποδειχτεί.
Και να σου πω και κάτι?Προτιμώ την ανοιχτή χορηγία της Αμερικής με ξεκάθαρα ανταλλάγματα να ξέρω από που θα μου έρθει βρε αδερφέ.

Περίπου το 25% των δημοσιεύσεων είναι δικά μου, όντως είναι πολλά ... αλλά αφενός ώς "οικοδεσπότης" του νήματος και αφετέρου ως μετριοπαθής πολίτης τρελαίνομαι όταν βλέπω τον κάθε ανύπαρκτο να πετάει κουβάδες "σκατά" δεξιά κι αριστέρα - την ίδια ακριβώς στιγμή που διαμαρτύρεται για το ότι όλοι ζούμε σε μια χαβούζα.

Για τις χορηγίες τα έχουμε ξαναπεί, όπως και με τους "δημιουργία ξανά" υπάρχει τρόπος διαφανούς συλλογής χορηγιών πχ μέσω paypal η μέσω

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

δηλαδη εσυ θεωρεις σοβαρο ατομο που προτου φτιαξει το κομμα να πει τις θεσεις και παρουσιασει ονοματα να ζηταει δεκα ευρω απο τους πολιτες;

και τι περιμενεις να μην του γινει κριτικη γιατι τι ειναι ; επειδη εκανε μια εκπομπη στην τηλεοραση;

δηλαδη τι περιμενεις απο δαυτον;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Περίπου το 25% των δημοσιεύσεων είναι δικά μου, όντως είναι πολλά ... αλλά αφενός ώς "οικοδεσπότης" του νήματος και αφετέρου ως μετριοπαθής πολίτης τρελαίνομαι όταν βλέπω τον κάθε ανύπαρκτο να πετάει κουβάδες "σκατά" δεξιά κι αριστέρα - την ίδια ακριβώς στιγμή που διαμαρτύρεται για το ότι όλοι ζούμε σε μια χαβούζα.

Για τις χορηγίες τα έχουμε ξαναπεί, όπως και με τους "δημιουργία ξανά" υπάρχει τρόπος διαφανούς συλλογής χορηγιών πχ μέσω paypal η μέσω

δηλαδή μια ψηφο την εχει σιγουρη ο ποταμιας από αυτό το site  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom