centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Ο Καρακούσης βγάζει μια απροκάλυπτη επιθετικότητα, σχεδόν χυδαία! Κι εγώ δεν νομίζω πως ο Θεοδωράκης θα μας σώσει, αλλά αυτό που υποστηρίζω είναι πως αν η κυβέρνησή μας ή η εναλλακτική της λύση (αξιωματική αντιπολίτευση) ήταν σοβαροί δεν θα το σκεφτόταν καν να κατέβει υποψήφιος.
Διότι τώρα κι εγώ το σκέφτομαι ρε γαμώ το μου! Λέω από μέσα μου "Από αυτούς τους καραγκιόζηδες πιο πολύ μυαλό έχω".
Τους δεν "καραγκιόζηδες" αναζητήστε τους όχι μόνο στην πρώτη πολιτική γραμμή, αλλά και λίγο πίο πίσω, σε επίπεδο συμβούλων ας πούμε διότι εκεί πέφτει το πολύ γέλοιο (ή και κλάμα ίσως).
Ας ξανακούσουμε τον γραφικό καθηγητή συνταγματολόγο του Σύριζα (πως το λέγανε αυτόν τον βλάκα) ή (για να τηρώ και ίσες αποστάσεις) τον επίσης καθηγητή και σύμβουλο του ΥΠ.ΟΙΚ. Καραβίτη ο οποίος πετάει τις μπαρούφες με ρυθμό πολυβόλου αλλά κατά τα λοιπά είναι ο βασικός υπέυθυνος για την "αναμόρφωση" του φορολογικού μας συστήματος, όπου σύμφωνα με τον ίδιο "συντελείται κοσμογονία"!
Γι αυτό ίσως δυο μήνες μετά την "κοσμογονία" στο φορολογικό καθεστώς στις μεταβιβάσεις των ακινήτων τα πράγματα είναι πιο θολά από όσο στην αρχή και από την αρχή του έτους δεν έχει γίνει ούτε ένα συμβόλαιο! Υπάρχουν άνθρωποι που χρωστάνε στο δημόσιο και θέλουν να ξεχρεώσουν πουλώντας ακίνητά τους, υπάρχουν και υποψήφιοι αγοραστές (κάποιοι είχαν μυαλό και είχαν λεφτά στην άκρη) και η αγοραπωλησία δεν μπορεί να γίνει διότι οι διατάξεις είναι ασαφείς και κάθε "διευκρίνηση" τις κάνει ακόμα πιο ασαφείς!!
Για τέτοιου επιπέδου μαλακία μιλάμε! Μετά περιμένουμε και επενδυτές, που οι αρμόδιοι του δημοσίου δεν μπορούν να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρο...
Δεν διαφωνώ.
Έχε πάντως υπόψιν σου ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα εκλάβουν την στροφή του Βήματος εναντίον του Θεοδωράκη ώς υποκριτική και "κατ επίφαση" ... Άνθρωποι με διανοητικό δυναμικό ανάλογο εκείνων που θεωρούν ότι η ΧΑ δεν διαθέτει εγκληματικά τάγματα εφόδου, ότι οι τραμπούκοι μπαχαλάκιδες είναι απλά οργισμένα νιάτα ή πράκτορες της αστυνομίας και ότι αυτή η χώρα μπορεί να προσφέρει τροφή και στέγη σε καθέναν μπουκαδόρο που περνά τα σύνορα της.
Γι αυτό γράφω ... Έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τους πολιτικούς που μας αξίζουν ...