Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Να είσαι περήφανος γιαυτό αγόρι μου! Μην αφήσεις καμία να κλέψει το πολύτιμο σου.ειμαι παρθενος
Να είσαι περήφανος γιαυτό αγόρι μου! Μην αφήσεις καμία να κλέψει το πολύτιμο σου.ειμαι παρθενος
Εγώ ιχθύς, μήπως να βάλω και ενα βίντεο με την ανάλυση για την ερχόμενη εβδομάδα? Να ξέρουμε και που βαδίζουμε δηλαδήεγω σκορπιος
ρε σοβαρα το λεω
βαλε να δουμε τα οικονομικα γιατι εκτος απο παρθενος ειμαι και πανι με πανιΕγώ ιχθύς, μήπως να βάλω και ενα βίντεο με την ανάλυση για την ερχόμενη εβδομάδα? Να ξέρουμε και που βαδίζουμε δηλαδή
Δεν είσαι μόνος.βαλε να δουμε τα οικονομικα γιατι εκτος απο παρθενος ειμαι και πανι με πανι
βαλε να δουμε τα οικονομικα γιατι εκτος απο παρθενος ειμαι και πανι με πανι
Αυτό με το κεφάλι που μπήκε και μάλιστα ακαποτα και δεν ξαναμπήκε το χω πάθει κι εγώ.Αν μπηκε λιγο το κεφαλι αλλα βγηκε και δεν ξαναμπηκε μετραει;
Επίσης αν ήμουν ο πιτσαδόρος που με κάλεσαν να φέρω delivery σε μεθυσμένη παρτούζα και πήρα κι εγώ μεζέ μες το μπάχαλο που επικρατούσε πιάνεται;;
Εγώ δεινόσαυρος...έτσι είπα κάποτε σε μια ελλεεεινιδα...και μου λέει...δεν το ξέρω αυτό το ζώδιο... καινούργιο είναι ...εγω σκορπιος
ρε σοβαρα το λεω
Συνηθως ειναι ντυμενες σε αυτη τη φαση και φορανε φουστα και ενω φασωνεστε τους κανεις στην ακρη το κυλοτακι και καταφερνεις να μπεις για λιγο τυπεΑυτό με το κεφάλι που μπήκε και μάλιστα ακαποτα και δεν ξαναμπήκε το χω πάθει κι εγώ.
αποκλειεταιΕγώ δεινόσαυρος...έτσι είπα κάποτε σε μια ελλεεεινιδα...και μου λέει...δεν το ξέρω αυτό το ζώδιο... καινούργιο είναι ...
Καπως έτσι τύπεΣυνηθως ειναι ντυμενες σε αυτη τη φαση και φορανε φουστα και ενω φασωνεστε τους κανεις στην ακρη το κυλοτακι και καταφερνεις να μπεις για λιγο τυπε
ετσι εγινε και με σενα;
Ωραια φαση αλλα αν δεν ολοκληρωθει μετα αφηνει απωθημενα.Καπως έτσι τύπε
Κι εμένα ξανθό…αφήνει τρελό απωθημένο κυριολεκτικά γιατι αυτο που συνέβη ηταν ακριβώς απώθηση τη στιγμή πριν τη μεγάλη ώθηση.Ωραια φαση αλλα αν δεν ολοκληρωθει μετα αφηνει απωθημενα.
Μιλαμε για τρελο μουνι με το οποιο εγινε η φαση.Δε την ξαναδα κι εχασα την ευκαιρια να την ξεμουνιασω οπως και οσο θα ηθελα
Και εγώ,11 Σεπτεμβρίου!ειμαι παρθενος
Σταράτα λόγια και σαφή. Για να μην κάνουμε μαλακίες και πάρει το πρωτάθλημα κανας άσχετος, μήπως να συμφωνήσουμε ότι κανονικό και αναλ = 1 πόντος, τσιμπούκι 0,5, να σε μαλακίσει γκόμενα 0,25 και το γλειφομούνι χωρίς διείσδυση 0,33 ? Λέω εγώ τώρα για να μη γίνει νοθεία.Δεν μετράνε οι ιερόδουλες;
Οι φάσεις με παντρεμένες, αρραβωνιασμένες κτλ?
Τα ξεπαρθένιάσματα/ξεπέτα, από αυτές που όταν ήμασταν μικροί μας λέγανε, "θέλω εσένα να με ξεπαρθενέψεις που είσαι λίγο μεγαλύτερος γιατί ο δικός μου είναι μικρός και άγαρμπος και κάθε φορά που προσπαθεί με πονάει" ;
Αν μιλάμε μόνο για σχέσεις, τότε συγνώμη που έβαλα λάθος απάντηση, θα πω, με Τρείς !
όλο με νούμερα μιλάμε σε αυτό το φόρουμ, λίγοι είναι οι σοβαροί άνθρωποιΑς μιλήσουμε με νούμερα
στατιστικη ερωτηση ειναι τυπε, κατα προσεγγιση. κανεις δεν μετραει μια μια τις διεισδυσεις του.ποια νουμερα βρε νουμερα ,,,τι ειναι ;; ελα να σοβαρευτουμε σιγα μην εχω μετρησει με ποσεσ εχω παει εδω και τεσσερισ δεκαετιεσ μονο κατι ψωναρεσ βγαινουν και κοκορευονται. Εχω γαμησει την μιση Αθηνα κλπ και εγω εχω γαμησει την μιση Ελλαδα και την μιση Ρωσια .ουστ