+1000000Μεγάλο σουξέ οι παντρεμένοι πάντως
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το παιδί του Πασχάλη να πούμε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα barba-skoyfakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 173
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αυτο να λεγεται - η κυρια με τους...Αρχαιους Ελληνες,τα παει μια χαρα.Γι'αυτο και εμπλεξε με τον Πασχαλη !!!Η μητερα του παιδιου ονομάζεται Ουρανία Τουτουντζη!!! Εκτος απο διδακτωρ στο Παντειο εχει γραψει και 3-4 βιβλία!!! καντε ενα google search και θα τα βρε'ιτε!!
Αλλα αυτη ειναι η Ελλαδα!! Αντι να γίνει γνωστη η κυρία απο το συγραφικο και επαγγελματικό της εργο εγινε ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ απο ενα κουτσομπολιο!!!!!!!!!!!
Ποιος τους γαμαει τους Αρχαιους ελληνες και την μαλακοφιλοσοφία τους!!! δωστε μας σεξ-βια και κουτσομπολίο!!!!
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Το αν άξιζε το βρισίδι η μητέρα του παιδιού; εξαρτάται.Αν ήταν στιγμιαία γνωριμία και ο Πασχάλης δεν ήθελε εξ αρχής αυτό το παιδί και ήταν τρύπιο το προφυλακτικό, τότε η γυναίκα δεν έπρεπε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί που δεν φταίει σε τίποτε.(λεγόμενα πασχάλη)Αν όμως όπως ισχυρίζεται η μάνα υπήρχε εξωσυζυγική τετραετής σχέση και ο Πασχάλης ήθελε -επαναλαμβάνω ήθελε και αυτός το παιδί εστώ και αφού έμαθε τη σύλληψη και έλεγε ότι θα το αναγνωρίσει και μετά μόλις έγινε το παιδί ενός έτους έκανε τον κινέζο, τότε έχει τα δίκια της η μάνα.Κανείς δεν μπορεί να ξέρει την αλήθεια οπότε όλοι αναγκαστικά πιθανολογούμε.Υπόψη ότι στα δικαστήρια πιθανώς να λάμψει η αλήθεια, εμείς όμως δεν μπορούμε να την ξέρουμε.Πάντως θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι αφού έλεγε ψέμματα ο Πασχάλης τόσο καιρό για το θέμα της πατρότητος, τότε έλεγε ψέμματα για όλα
Αλλά ρε παιδιά να κάνω και εγώ ένα ερώτημα.
Ποια καριόλα μπλέκει με παντρεμένο με παιδιά;;;;; δεν ξέρω αν έιναι διδάκτωρ αλλά όποια μπλέκει με παντρεμένους πάει γυρέυοντας για τέτοια μπλεξίματα...
Γνώμη μου ότι δεν έχει σημασία αν ήταν τρύπιο το προφυλακτικό ή αν ο Πασχάλης δεν ήθελε το παιδί κτλ. Από την στιγμή που είχε εξωσυζηγική σχέση μαζί της, πρέπει να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες αν κάτι πάει στραβά.
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δεν σε ξέρω παλικάρι.Και ναι είμαι μπάζο, οπότε μην βιάζεσαι να κάνεις εξυπηρέτηση. Για εσένα δεν ξέρω και δεν με νοιάζει πως είσαι.
Μου κάνει εντύπωση όμως, που όλοι εδω μέσα είστε κούκλοι μαζεμένοι.Οπότε σχολιάσα το στυλάκι σου, που δείχνει αυταρέσκεια και έπαρση. Δεν σχολιάσα την φάτσα σου και την προσωπική σου ταυτότητα, αλλά την συμπεριφορά. Για αυτό μην μασάς. Ευχαριστώ
Δε μασαω - χαβαλε κανουμε - και ουτε ειπα οτι ο Πασχαλης ειναι ο πρωτος η ο
τελευταιος που εκανε κατι τετοιο.
Αλλα να παραμενει αρσενικος και να πει "ναι ρε δικο μου ειναι και αναλαμβανω τις οποιες υποχρεωσεις μου αναλογουν ", οπως κα8ε απλος Ελληνας πολιτης.
Οχι να γινεται τσουτσεκι και να βγαζει την αλλη τρελη (περιμενοντας να μην αντεξει
ψυχικα και οικονομικα τον δικαστικο αγωνα...)
Αυτο ειναι ολο.Οσο για το αν την 8εωρω μουμια - ναι - δε 8α πηγαινα μαζι της.
Όλοι κούκλοι,όλοι κούκλοι!Δεν σε ξέρω παλικάρι.Και ναι είμαι μπάζο, οπότε μην βιάζεσαι να κάνεις εξυπηρέτηση. Για εσένα δεν ξέρω και δεν με νοιάζει πως είσαι.
Μου κάνει εντύπωση όμως, που όλοι εδω μέσα είστε κούκλοι μαζεμένοι.Οπότε σχολιάσα το στυλάκι σου, που δείχνει αυταρέσκεια και έπαρση. Δεν σχολιάσα την φάτσα σου και την προσωπική σου ταυτότητα, αλλά την συμπεριφορά. Για αυτό μην μασάς. Ευχαριστώ
[move] [/move]
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Όλοι κούκλοι,όλοι κούκλοι!
[move] [/move]
Aσχετο - Τον μαστορα που εχεις avatar δεν του λες του εφοριακου να τον ξεκιναει
καλυτερα?
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Ρε τόντοκ, 1 στα 4 μηνύματά σου είναι σπόντα για τους παντρεμένους...Μεγάλο σουξέ οι παντρεμένοι πάντως
Εντάξει, είσαι κατά του γάμου, το μάθαμε.
Ξεκόλα επιτέλους
Πάντως η κυρία, προφανώς δεν ήθελε να κάψει τον Πασχάλη. Ίσως άλλωστε και να υπήρξε ερωτευμένη μαζί του. Ούτε το έκανε για συμφέροντα. Αλλιώς, δεν θα ζήταγε την αναγνώριση του παιδιού ένα χρόνο μετά τη γέννησή του. Προφανώς λοιπόν την έφερε κι' αυτή στο "αμήν", όπως έκανε με τη γυναίκα του εν συνεχεία και με όλους μετά. Ο καθένας έχει το χαρακτήρα του.
μην ανησυχείς και θα τις αντιμετωπίσει σύμφωνα με τον νόμο και θα μπει και το αγγούρι στον κώλο για αυτήν την αμαρτία.Η τύπισσα θα παίρνει και διατροφή.Ζητά 2.800 ευρώ διατροφή τον μήνα για το μερίδιο που αναλογεί και ερωτάω εγώ: ξέρετε κανένα τρίχρονο να έχει ανάγκες που φτάνουν τα 2.800 ευρώ το μήνα.Ούτε βασιλικό τέκνο δεν έχει τόσες ανάγκες μηνιαίως.Άντε αυτό να χρειάζεται το πολύ 300 ευρώ τον μήνα.Τα υπόλοιπα η τύπισσα τα θέλει για την πάρτη της,δηλαδή επιδιώκει μιθό κανονικό, βρήκε την κότα με τα χρυσά αυγά τουλάχιστον για 20 χρόνια.Και επαναλαμβάνω όλοι οι άντρες κάποτε θα ξενοπηδήξουν, πόσο μάλλον οι διάσημοι που συνεχώς τους ρίχνονται οι γκόμενες και οι πειρασμοί είναι συνεχείς και πιεστικοί, απλά ο Πασχάλης ήταν ο άτυχος και γκάστρωσε μία από τις θαυμάστριές του.Γνώμη μου ότι δεν έχει σημασία αν ήταν τρύπιο το προφυλακτικό ή αν ο Πασχάλης δεν ήθελε το παιδί κτλ. Από την στιγμή που είχε εξωσυζηγική σχέση μαζί της, πρέπει να αντιμετωπίσει και τις συνέπειες αν κάτι πάει στραβά.
Είναι δύσκολο να σου ρίχνονται κάθε μέρα οι γκόμενες και εσύ να μένεις πιστός...
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
μην ανησυχείς και θα τις αντιμετωπίσει σύμφωνα με τον νόμο και θα μπει και το αγγούρι στον κώλο για αυτήν την αμαρτία.Η τύπισσα θα παίρνει και διατροφή.Ζητά 2.800 ευρώ διατροφή τον μήνα για το μερίδιο που αναλογεί και ερωτάω εγώ: ξέρετε κανένα τρίχρονο να έχει ανάγκες που φτάνουν τα 2.800 ευρώ το μήνα.Ούτε βασιλικό τέκνο δεν έχει τόσες ανάγκες μηνιαίως.Άντε αυτό να χρειάζεται το πολύ 300 ευρώ τον μήνα.Τα υπόλοιπα η τύπισσα τα θέλει για την πάρτη της,δηλαδή επιδιώκει μιθό κανονικό, βρήκε την κότα με τα χρυσά αυγά τουλάχιστον για 20 χρόνια.Και επαναλαμβάνω όλοι οι άντρες κάποτε θα ξενοπηδήξουν, πόσο μάλλον οι διάσημοι που συνεχώς τους ρίχνονται οι γκόμενες και οι πειρασμοί είναι συνεχείς και πιεστικοί, απλά ο Πασχάλης ήταν ο άτυχος και γκάστρωσε μία από τις θαυμάστριές του.Είναι δύσκολο να σου ρίχνονται κάθε μέρα οι γκόμενες και εσύ να μένεις πιστός...
Μια παρεν8εση μονο φιλτατε..
4 ΧΡΟΝΙΑ την πηδαγε αυτη τη "8αυμαστρια" - - και οχι μια φορα στο καμαρινι...
Εγώ κατάλαβα απο όσα είδα στην τηλεόραση,ότι ο Πασχάλης,όπως και πολλοί άλλοι "επώνυμοι" χρησιμοποίησε την φήμη και την δημοφιλία του (ενδεχομένως και την οικονομική του άνεση) για να ρίξει μία γκόμενα,20 χρόνια τουλάχιστον νεώτερη απο την γυναίκα του.....και ίσως αυτή να μην ήταν η μοναδική.....
Τώρα,αν τα 2800 ευρώ είναι πολλά η λίγα,εξαρτάται.....Οταν το παιδί θα γίνει 15 χρονών,θα πηγαίνει σε ακριβό ιδιωτικό σχολείο,θα φοράει πανάκριβα ρούχα,θα πηγαίνει διακοπές στην Ελβετία,κλπ.,τα χρήματα αυτά θα είναι ψίχουλα.....Ο Βοσκόπουλος πληρώνει 6000 ευρώ το μήνα στην κόρη του.....
Πάντως,δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση των παιδιών του,που βλέπουν καθημερινά τον πατέρα τους και την μάνα τους να γίνονται "ρόμπες" στην τηλεόραση.Αλήθεια,τον ψυχισμό των νέων αυτών παιδιών τον σκέφτηκε κανείς?
Τώρα,αν τα 2800 ευρώ είναι πολλά η λίγα,εξαρτάται.....Οταν το παιδί θα γίνει 15 χρονών,θα πηγαίνει σε ακριβό ιδιωτικό σχολείο,θα φοράει πανάκριβα ρούχα,θα πηγαίνει διακοπές στην Ελβετία,κλπ.,τα χρήματα αυτά θα είναι ψίχουλα.....Ο Βοσκόπουλος πληρώνει 6000 ευρώ το μήνα στην κόρη του.....
Πάντως,δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση των παιδιών του,που βλέπουν καθημερινά τον πατέρα τους και την μάνα τους να γίνονται "ρόμπες" στην τηλεόραση.Αλήθεια,τον ψυχισμό των νέων αυτών παιδιών τον σκέφτηκε κανείς?
Αυτό φίλε μου υποστηρίζει αυτή , εσύ πως το ξέρεις;Που ξέρεις αν αυτή όταν είχε καύλες πήγαινε και τον πηδούσε στα καμαρίνια μια φορά τον μήνα και με ιδιοτελή σκοπό και αυτή να το ονόμαζε "σχέση".Μπορεί να ήταν στιγμιαίο.Μπορεί όμως πράγματι να είχανε σχέση και αυτός να έταζε λαγούς με πετραχείλια, ότι θα χωρίσει με την γυναίκα του και θα την παντρευτεί ..και μετά να τηνάφησε στα κρύα του λουτρού.Μια παρεν8εση μονο φιλτατε..
4 ΧΡΟΝΙΑ την πηδαγε αυτη τη "8αυμαστρια" - - και οχι μια φορα στο καμαρινι...
Υπάρχει κανείς επΕγώ κατάλαβα απο όσα είδα στην τηλεόραση,ότι ο Πασχάλης,όπως και πολλοί άλλοι "επώνυμοι" χρησιμοποίησε την φήμη και την δημοφιλία του (ενδεχομένως και την οικονομική του άνεση) για να ρίξει μία γκόμενα,20 χρόνια τουλάχιστον νεώτερη απο την γυναίκα του.....και ίσως αυτή να μην ήταν η μοναδική.....
Άλλο όταν θα γίνει 15 χρονών, για τώρα μιλάμε που είναι 3 χρονών.Τώρα ζητά 2.800 ευρώ για την ηλικία των 3 ετών.Το ποσό της απόφασης για διατροφή μεταρρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες και την ηλικία του τέκνου δεν παγιώνεται.Μετά από αυτή την απόφαση θα ξαναπάει στα δικαστήρια και θα λέει τώρα που πάει σχολείο θέλω να αυξηθεί κατά τόσο, τώρα που θα πηγαίνει διακοπές θέλω τόσα κ.λ.π κ.λ.π Άρα φανταστείτε άμα τώρα που είναι 3 ετών ζητά 2.800 ευρώ ,μετά από 10 χρόνια θα ζητά εικοσαχίλιαρο.
Όσο για τον βοσκόπουλο δεν πιστεύω κανείς αφελής να πιστεύει ότι και τα 6.000 πάνε στην κόρη του και όχι στην Παπαδημητρίου.
H γυναικα γεννηθεις το 1965, ηταν στο οριο να κανει παιδι. Αν δεν το εκανε με τον Πασχαλη.... μετα το τρενο θα περνουσε. Το ενστικτο της μητροτητας ειναι το μεγαλυτερο σε μια γυναικα, δεν υπολογιζει τιποτε οταν θελει να αποκτησει ενα παιδι. Αυτη εκανε την δουλεια της, και ο Πασχαλης βεβαια που την πηδουσε 4 χρονια εκανε την δικια του. Τωρα οτι μαζι με την καρακαξα η γυναικα του εβριζε την γυναικα και δεν βγηκε ο πουρογερος να αναλαβει την ευθυνη του αντρικια, νομιζω, οτι και σωστα, θα ειναι η ταφοπλακα της καρριερας του .... και καλα να παθει βεβαια. Ειδα το λινκ , φαινεται οτι η γυναικα δεν ηταν καμμια του δρομου..... απλα απελπισμενη 40αρα που ηθελε παιδι εδω και τωρα.
και έναν μισθό να συντηρείται αυτή και το παιδί της.H γυναικα γεννηθεις το 1965, ηταν στο οριο να κανει παιδι. Αν δεν το εκανε με τον Πασχαλη.... μετα το τρενο θα περνουσε. Το ενστικτο της μητροτητας ειναι το μεγαλυτερο σε μια γυναικα, δεν υπολογιζει τιποτε οταν θελει να αποκτησει ενα παιδι. Αυτη εκανε την δουλεια της, και ο Πασχαλης βεβαια που την πηδουσε 4 χρονια εκανε την δικια του. Τωρα οτι μαζι με την καρακαξα η γυναικα του εβριζε την γυναικα και δεν βγηκε ο πουρογερος να αναλαβει την ευθυνη του αντρικια, νομιζω, οτι και σωστα, θα ειναι η ταφοπλακα της καρριερας του .... και καλα να παθει βεβαια. Ειδα το λινκ , φαινεται οτι η γυναικα δεν ηταν καμμια του δρομου..... απλα απελπισμενη 40αρα που ηθελε παιδι εδω και τωρα.
Βλέπω όλοι έχετε δεδομένο ότι την πηδούσε 4 χρόνια.Ρε παιδιά που το ξέρετε αυτό; τους βλέπατε μαζί;;;
Και επειδή δηλαδή έχει συγγραφικό έργο τι σημαίνει;; ότι ήταν ακέραιου χαρακτήρα;;;
Αν ήταν και αυτή σωστή δεν θα έμπλεκε με παντρεμένο, τέτοια κάνουν καριόλες
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Αν ήταν και αυτή σωστή δεν θα έμπλεκε με παντρεμένο, τέτοια κάνουν καριόλες
δηλαδη οι περισσοτερες γυναικες που δεν ειναι επαγγελματιες πουτανες
δηλαδη οι περισσοτερες γυναικες που δεν ειναι επαγγελματιες πουτανες
Δεν νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες κάνουν σχέση με παντρεμένους...
Δεν νομίζω ότι οι περισσότερες γυναίκες κάνουν σχέση με παντρεμένους...
και ομως κανουν. και γουσταρουν κιολας. δεν μιλαω απο προσωπικη εμπειρια στο θεμα αλλα ξερω πολλες που το εχουν βιτσιο. κυριως ελληνιδες.