str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αν γίνει κι αυτό, μπορώ μετά να κλείσω ήσυχος τα μάτια μου!
Εγώ πάλι θα έχω κλειστή τη μύτη μου αλλά το στοίχημα - στοίχημα!
Αν γίνει κι αυτό, μπορώ μετά να κλείσω ήσυχος τα μάτια μου!
αλλα μερικοι ειναι τρομεροι παντως...λενε περι βολεματος στο δημοσιο οτι ειναι κακο
λες και η δουλεια στον ιδιωτικο τομεα που σε γαμανε ολη μερα για ψιχουλα ειναι καλο!
η λες και το να ανοιξεις δικη σου επιχειρηση ειναι κατι το πανευκολο και επικερδες που θα παει παντα καλα!
ασε που το να βρεις καλη δουλεια πλεον σημαινει ειτε 2-3 πτυχια,μεταπτυχιακα ιστοριες κλπ(πολυ διαβασμα και λεφτα για ξοδεμα δηλαδη)
ειτε να πας να γινεις μηχανικος,υδραυλικος κλπ(πρακτικα επαγγελματα με λεφτα αλλα που πανε κι αυτα κατα διαολου σιγα σιγα...)
η να χεις κανα μπαρμπα/γνωστο κλπ να σε χωσει καπου....
Είμαστε παντού και σας εξουσιάζουμε ρε! Κάθε 20αρικο στα ρδέλα, 50αρικο στα στούντιο και 250αρικο στα σίτυ ενισχύει το σιωνισμό!
Η Μαγδαληνή ήταν πόρνη και εβραία και έκτοτε όλες οι πόρνες δουλεύουν για εμας! (πηγή: Βιβλίο του Αυνάν, ΚΕΦ. Γ, παράγραφος 12η, στίχος 666)
Και αφού είναι του πεθερού η τράπεζα γιατί δεν τον προσλαμβάνει τώρα???μεγαλε το πιασες αλλα οχι....δεν ειναι ετσι...καθεται σπιτι με τα παιδια αυτος κι αυτη αλωνιζει...περι χωρισμου δεν τιθεται θεμα ενεκα παιδιου και συντηρητισμου της γκομενας...κλασσικη ελληνικη πραγματικοτητα με ολα τα παρεπομενα...
ωρε χλιαρ...ξερω και σου λεω...τωρα δε γινεται αυτο το περιστατικο εγινε πριν 4 χρονια περιπου οταν ακομα ηταν καλα τα πραγματα σχετικα...αμα ερθω πανω θα σι πιριλαβου ιγω πρωτς....Και αφού είναι του πεθερού η τράπεζα γιατί δεν τον προσλαμβάνει τώρα???
Μήπως είναι λίγο μουνίκακας ο τύπος????
Υ.Γ.Θύμησε μου αν και όταν ανέβ'ς σιαπάν' να σι πιριλάβω μι του γιδοξιούρ...
Στα τσιμπούκια......αμα ερθω πανω θα σι πιριλαβου ιγω πρωτς....
ιωναθαν καλα ολα αυτα αλλα εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι παντα υπαρχουν πολλες πλευρες σε ενα ζητημα...απλως μου τη σπαει που λενε μερικοι για βολεμα ενω στην ουσια αμα τους δοθει ευκαιρια πρωτοι θα τρεξουν κι ας λεγανε πριν αλλα...γι αυτο ανεφερα το περιστατικο με τον τυπο που τωρα παρακαλαει για δουλεια...είναι κακό γιατί σε πληρώνουν όλοι οι έλληνες για να μην κάνεις τίποτε
τουλάχιστον σου δίνει την ευκαιρία να παλέψεις για το καλύτερο.. στο δημόσιο παλεύεις για να διατηρήσεις την μίζερη υπαρξη της θεσούλας σου εφευρίσκοντας εμπόδια και βασανίζοντας αυτόν που σε πληρώνει
ούτε έυκολο είναι ούτε πάντα πάει καλά.. αλλά σε μεγάλο βαθμό το αν θα πάει καλά ή όχι εξαρτάται από σένα
με τις πορδες δεν βάφονται αυγά.. τ'αγαθά κόποις κτώνται..
αμα είσαι καλός επαγγελματίας θα επιβιώσεις.. άμα είσαι μάπας και πας να γίνεις πλούσιος από τον πρώτο χρόνο καλά να πάθεις...
στο δημόσιο φυσικά...
αυτα με το φιλο σου τον πλεζουρα(μη ξεχνιομαστε) που λακισε κιολας...Στα τσιμπούκια...
απλως μου τη σπαει που λενε μερικοι για βολεμα ενω στην ουσια αμα τους δοθει ευκαιρια πρωτοι θα τρεξουν κι ας λεγανε πριν αλλα...
και κλαιγαν οι καριολες...
o tempora o mores...
αυτα με το φιλο σου τον πλεζουρα(μη ξεχνιομαστε) που λακισε κιολας...
αυτα με το φιλο σου τον πλεζουρα(μη ξεχνιομαστε) που λακισε κιολας...
μηπως θα ταν καλυτερα να γινει δημοψηφισμα!!! για την καταργηση της μονιμοτητας στο δημοσιο ναι η οχι???
τι λες ρε πατριδα...αμα ηταν δε θα το παιζε αδιαφορος...ασε τωρα ,καλη η πλακα αλλα μη το συνεχισω ...
Να χαίρεσαι που "λάκισε"...
Θες στρώσιμο μαξιούμ'...
γκούχουτι λες ρε πατριδα...αμα ηταν δε θα το παιζε αδιαφορος...ασε τωρα ,καλη η πλακα αλλα μη το συνεχισω ...
γκουχου ξεγκουχου αυτο που λεω ειναι...γκούχου
άστο
βρε ασ'το λέμεγκουχου ξεγκουχου αυτο που λεω ειναι...