Νέα

Ετεροφυλική Το Νοικι!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
373
Κριτικές
51
Like
739
Πόντοι
4.530
Πολλοι απο εμας εχουμε καποια παρομοια ή ιδια ιστορια.  Θα σας πω λοιπον την δικια μου. Η χρονολογια ειναι μεταξυ 1985 & 1990, περιοχη λιτοχωρο. Υπηρετω την μαμα πατριδα σαν Ο.Π.Υ (οπλιτης πενατετους υποχρεωσεως, αλλη ιστορια "μαλακιας" για μια αλλη φορα) και αφου ηδη εχω αλλαξει δυο σπιτια με δυο διαφορετικους συγκατοικους, ψαχνω για το τριτο. Η μοιρα με φερνει λοιπον να συγκατοικισω με καποιο συναδελφο που δεν εχω καμμια σχεση. Εννοω φιλικη, εκτος του οτι ειμαστε στην ιδια μοναδα. Ολοι οι φιλοι και κολητοι μου ειναι ολοι κομπλε. Τελος παντων, το παλικαρι ψαχνει συγκατοικο, διοτι εχει βρει σπιτι αλλα δεν μπορει μονος του. Μεσω λοιπον τριτων τα βρισκουμε και συγκατοικουμε. Στην αρχη δεν ημουν σιγουρος αλλα οσο περναγε ο καιρος την εβρισκα.
Ηταν μια μονοκατοικια, πετροκτιστη, παλαιας εποχης, ανακαινησμενη με ξυλινα πατωματα, ξυλοσομπα, ανετα μεγαλα δωματια και εν μερη επιπλωμενη (ντουλαπες, κρεββατια, ψυγειο, κ.λ.π)γαι τα γουστα και τον οβωλο μας .. τελειο! Μεχρι καποιο σημειο εγω δεν ηξερα καν ποιος ειναι ο ιδιοκτητης! Ολη την δουλεια την ειχε κανει ο συναδελφος. Καποια μερα λοιπον ειχα μεινει εγω σπιτι λογω αδειας και με την "επιφορτιση" να πληρωσω το νοικι! Μεσημερακι λοιπον χτυπησε η πορτα και οταν ανοιξα ειδα μια ...¨κυρια"! Καπου στα σραντα φευγα -παταω τα πενηντα αλλα δεν μου φαινεται!Με σωμα αρκετα καλο, και καμπυλες εκει που πρεπει! Θα πρεπει να γυαλισε το ματακι μου διοτι η πρωτη ερωτηση ηταν που ηταν ο συγκατοικος! Υπηρεσια ηταν και εγω ειχα τα χρηματα για το νοικι. Περασε μεσα και αρχισε να κοιταζει γυρω το διακοσμο! Μολις ειχα τελειωσει κατι "δικα" μου. Ειχα φτιαξει κατι .. ας πουμε επιπλα με κιβωτια απο πυρομαχικα. Τραπεζακι, ραφακι ... απλα για να εχουμε καπου να ακουμπαμε ! Γυρισα απο το δωματιο μου φερνοντας τα χρηματα.
-οριστε, συγνωμη εαν καθυστερησαμε δυο μερες. Ειμασταν και οι δυο υπηρεσια και ..
-Αα .. δεν πειραζει .. ξερω ξερω, σας εχουν τρελανει. Εσυ λοιπον εισαι το αλλο παλικαρι που μενει με τον Χ. Μααλιστα, εσυ τα εφτιαξες αυτα? Και βλεπω και το δωματιο σου το εχεις φροντισει. Μπραβο πιανουν τα χερια σου.
- Απλα προσπαθω να κανω οτι μπορω, τιποτα το ιδιαιτερο.
-εαν θελεις τιποτα αλλα υλικα , κατεβα απο κατω στην αποθηκη και παρε οτι θελεις. Και θα κοιταξω ναδω κι εγω εαν εχω τιποτα αλλα επιπλακια να σας δωσω.
Πηρε τα χρηματα και γυρισε να φυγει. Σταματησε στην πορτα και γυρισε.
-Εαν εισαι εδω ολη μερα καποια στιγμη να σου φερω και την αποδειξη.
-Ευχαριστως, δουλειες θα κανω, αμα τελειωσω κανα ντουζακι και ισως καμμια ταινια στην τηλεοραση.
-Μπα εχεις και τηλεεοραση? Τι λες τωρα ... νοικοκυριο στηνεις.. εε?
-Οχι απλα μ αρεσει να βλεπω καμμια ταινια!
Αληθεια ελεγα, επειδη ημασταν δυο-τρεις που ειχαμε τοτε τηλεοραση και βιντεο ειχαμε την "επιφωρτιση" να νοικιαζουμε τσοντες απο τα βιντεο κλαμπ και να μαζευομαστε να γινεται χαβαλες! Εφυγε λοιπον η κυρια Μ. Και εγω ειπα να συνεχισω, ψαχνοντας την αποθηκη που ειπε. Κατεβηκα κατω και βρηκα εκτος απο μπολικα καυσοξυλα (δερεαν)αρκετα υλικα για αλλα ... πραγματα. Ανεασα αρκετα ξυλα και τα στοιβαξα στην βεραντα για το βραδακυ και τις επομενες ημερες που θα ειχαμε σκατοκαιρο. Εκανα ενα γενικο καθαρισμα σπιτι και αφου εβαλα και κανα δυο φορμες να μουλιαζουν ειπα να κανω ενα μπανακι. Ειχα φερει κι απο Αθηνα απο το Video-Blue καμμια δεκαρια τσοντες. Τελεια, θα εβαζα κανενα αυγο τηγανητο και καμμια πατατα και μετα ..... τηλεοραση!Οπερ και εγενετο .. εν μερη! Εκανα το ντουζακι, εκενα τα αυγα και τις πατατες και αφου ειχε ζεστανει το σπιτι για καλ, κυκλοφορω με το μπουρνουζι. Εχω βαλει μια τσοντα στο βιντεο με κατι παρτουζες κ.λ.π και πανω που ο περικης εχει αρχισει την ανοδικη πορεια ... ακουω την πορτα. Χωρις να σηκωθω, απλα σκεπαστηκα με το μπουρνουζι, φωναξα στον συγκατοικο να μπει.
-Ελα ρε Χ. πηγαινε γυρω απο την κουζινα, ειναι ξεκλειδωτα. Προσεχε ρε τα ξυλα μονο!
Σταματαω το βιντεο και σηκωνομαι να του πω οτι εχω αναψει την σομπα και τα της ημερας. Βγαινοντας απο το δωματιο μου αντικρυζω την κυρια Μ. στην πορτα του χωλ!!!
-Δεν ειναι ο Χ. εγω ειμαι σας εφερα την α....
Και το βλεμμα της κατεβηκε, εκει που το μπουρνουζι ηταν σαν τεντα του τσιρκου!
-Βλεπω καθαρισες, βρηκες και τα ξυλα, εβαλες και μπουγαδα... πολυ προκομενος. Τηλεοραση εβλεπες?
Εγω καπου εχω χασει την μπαλα τα λογια μου, κολημα!
- εε ... ναι κατι τετοιο ... συγνωμη για την αμφιεση .. αλλα ..
-Δεν πειραζει καλε, μεσα στο σπιτι σου οπως θες κυκλοφορεις και εγω.. τα ιδια ειμαι.
-Για να δω μεσα εδω ... βρηκα κατι επιπλακια και νομιζω θα ταιριαξουν τελεια.
Παιρνοντας διπλα μου μπαινει στο ..ας πουμε καθιστικο. Εκει που ειχα βαλει τα .. δικα μου. Ακολουθω ανασκουμπωνοντας το μπουρνουζι.
-Εχω επισης κι μια καρεκλα-πολυθρονα, που νομιζω αν δεν χωραει εδω,θα μπει ωραια στο δωματιο σου.
- Ναι ...
Ξαναπερναει διπλα μου και σταματαει στην πορτα του δωματιου μου.
-Ωραια το εχεις φτιαξει, μπραβο.
Θυμαμαι οτι εχω κανει παυση στο βιντεο και η οθονη της τηλεορασης εχει μια γκομενα που εχει τρεις αντρες γυρω της και τους γλυφει!!! Ετσι και κανει ενα βημα ακομη θα δει την τηλεοραση! Απο μεσα μου λεω: Μπες! Κι απο την αλλη λεωμηπως και ειναι απο τις τρελοχωριατισες και βαλει τις φωνες κι αντε να βρω τρυπα να κρυφτω!
-Τελικα σε εκοψα απο κατι?
Γυρνωντας και στην κυριολεξια να βρισκεται χιλιοστα ποα το να ακουμπησουμε! Γιαιτ μολις εχω κανει ενα βημα. Σιγουρα ομως μπορω να μυρισω οτι φοραει αρωμα, μαλιστα απο αυτα που σ ακουμπαει αυτη που το φοραει και μυριζεις εσυ μετα για καννα δυο μερες.
-Οοχι ... ετοιμαζομουν να δω τηλεοραση και να ξαπλωσω.
-Ναι? τι καναλια βλεπεις ... εμεις εδω πανω δεν παινουμε ολα τα καναλια της αθηνας αλλα εχουμε αλλα .
Και Μπαινει μεσα στο δωματιο!Ακολουθω. Πλεον εχω απλα αφεθει και μεσα μου λεω οτι γινει!
-ΑΑΑ ... τι ειναι αυτο?... βρε δε ντρεπεσε? Τετοια βλεπεις... τι ειναι αυτο καλε? τι κανει αυτη εκει? Αααα .. παπααα!!
Και .. καθεται στην ακρη του κρεβατιου μου! Καθομαι διπλα και πιανω το τηλεκοντριολ.
-Καλα πως το κανουν αυτο? Δηλαδη αυτο σας αρεσει? Τοσο πολυ πια ... κι αυτη με τρεις βρε ...
Προσπαθω να βρω τι να πω.
-κοιταξτε αυτες οι κοπελες ειναι.. πως το λενε .. επαγγελματιες.
-Ναι αλλα ... σ αρεσει δηλαδη αυτο που κανει? Που το βαζει στο στομα της ... και τ αλλα?
-Κοιταξτε ωραιο ειναι...! Τωρα βεβαια δεν ξερω εαν ειναι κι αλλοι γυρω...δεν ξερω
Γυριζει και μου ριχνει ενα βλεμα. Κι απο εκει που μου "επεφτε", τωρα κοντευε να βγει εξω και να φωναζει..
-αστε τις μαλακιες και βαλτε με καπου ζεστα!!
Το χερι της εκατσε πανω στο μπουρνουζι, ακριβως πανω στον πουτσο μου! Αρχισε να χαιδευει πολυ σιγα και γυριζοντας το κορμι της βαζει το αλλο χερι μεσα απο το μπουρνουζι!
-Βρε .. τι κανεις εδω? εε.. τι ειναι αυτο? σα δεν ντρεπεσε... εγω μπορει να ειμαι και μαμα σου! τι δηλαδη .. δεν σε πειραζει?.. εε παλιοπαιδο? τι δηαλαδης τωρα.. θελεις να κανεις αυτα που βλεπεις .. εεε? Αυτο θελεις?
Και μου τραβαει το μπουρνουζι στην ακρη. Αποκαλυπτοντας τον πολυ ερθισμενο πουτσο!
-Τι να σας πω ... εγω τωρα .... κυρια Μ. ... εγωωω ... να ... επειδη μονος ... και ..  
- Ναι ...ναι ξερω εσυ και ... μονος .. και δεν .. βρε παλιοπαιδο αυτο εδω το ... πραγμα .. πως το βολευεις... εε.. ολο μονος σου?εεε... κριμα δεν ειναι? εεε ... κατσε βρε παλιοπαιδο να σε κανω εγω καλα!
Και με σπρωχνει απλα ανα ξαπλωσω ενω ταυτοχρονα μου βγαζει το μπουρνουζι. Αρχισει λοιπον να με χαιδευει σε ολο υο κορμι και να "παραλειπει" επιμονως  να χαιδευει εκει που πρεπει.Νοιωθω τα χειλια της να ακουμπανε και δινουν απαλα φιλακια σε ολο το κορμι αλλα παλι οχι εκει που καιγομαι!
-Τι θελεις τωρα βρωμοπαιδο? εε τι θελεις... να κανω οτι κι αυτη στην τηλεοραση .. εεε αυτο θελεις? Βρωποπαιδο!
Και με κοιταει σαν να μου λεει θελω αλλα πρεπει να μου το πεις, να με κανεις να το κανω. Ανασηκωνομαι στους αγκωνες και την κοιταω με παραπονιαρικο βλεμα. Το χερι της πιανει απαλα τον πουτσο μου και τον κοιταει σαν  να κοιταει κατι αλλο κι οχι ενα πουτσο. Το αλλο χερι χαιδευει τα ποδια μου. Χωρις να πω τιποτα απλα με το χερι μου εσπρωξα απαλα το κεφαλι της κατω. Μεχρι που στο στομα της ειχε ανοιξη και δεχοταν ολο το κεφαλι και μερος του κορμου του πουτσου μου. Εκανε να υποχωρησει προς τα πανω, αλλα δεν την αφησα συνεχισα αυτο το σπρωξιμο πανω κατω για λιγη ωρα, μεχρι να γινει ρυθμος και μετα απλα που και που οταν σταματουσε, της χαιδευα το μαγουλο και πριν το χερι μου την  πιεσει ξαναξεκινουσε.
-Βρε πρωμοπαιδο τι με βαζεις και κανω? εε. δεν ντρεπεσαι βρε να σου φιλαω το πουλι... τι ειναι αυτα?
Σηκωθηκα και πριν τιποτα αλλο αρχισα να την γδυνω. Πηγε να πει .. μα .. αλλα δεν σταματησα. Μεχρι που ελευθερωσα τα νουμερο 4 στηθια της απο τον παιας "κοπης" σουτιεν και εμεινε μονο με ενα κυλοτακι να προσπαθει να κρυψει το σωμα της, τραβωντας τα σκεπασματα. Της τα τραβηξα απο τα χερια και τη εσπρωξα στο κεβατι. Ξαπλαωσε και εκανε παλι την ιδια προσπαθεια. Παλι δεν τα καταφερε γιαιτ ειχα ερθει απο πανω της και την κοιταζα στα ματια.-Οχι καλη μου .. τεοιο κορμι δεν το κρυβουν!
-εισια βρωμοπαιδο.... τι μου κανεις .. τωρα εε. σταματα .. βρωμο ...
Της εκλεισα το στομα με το δικο μου και αφου επαιξα με την γλωσσα μου στο στομα της γυρισα ετσι ωστε να ειναι σε θεση ξαπλωτου 69. Αρχισα να την φιλαω στα μπουτια και την περιοχη γυρω απο το τριχωτο μουνακι της. Αρχισε να δαγκωνετε και βγαζει κατι φωνουλες και αναρθρα λογακι. Να μου σπρωχνει το καεφαλι. Ειχαμε μια μικρη παλη μεχρι να παραδωθει και να με αφησει να την γλυψω οπως ηθελα. Ηταν υγρη πολυ και ηταν ετσι μαλλον πριν ακομη εγω την αγγιξω εκει! Αφου την εγλειψα καμποση ωρα, πηρα με το χερι μου τον πουτσο μου και τον εφερα στο στομα της. Αρχικα διστασε γιατι ειχα εκρισεις και δεν ηθελε. Αφου ομως την πιεσα τον εβαλε στο στομα της και σαν μωρο που βυζαινει και πεινασμενο ρουφαει, κοντεψε να με κανει να χυσω. Τραβηχτηκα και ηρθα επανω της. Δεν μπορουσα ναμην περιποιηθω και τα υπολοιπα σημεια. Ειδικα αυτα τα τεσσαρια στηθια που ηταν παρα πολυ ομορφα , με ωραιες καφε ρωγες και για μια γυναικα της ηληκιας της, τετοιοο μεγεθος ηταν θα ελεγα στητα! Αφου λοιπον βυθιστηκα καμποση ωρα κι εκει σηκωθηκα και ηρθα κι εβαλα τον πουτσο μου αναμεσα τους και αρχισα ενα ισπανικο.
-Αααχ τι κανεις εκει βρε παλιοπαιδο? αααχ βρε .. δεν .. δεν εισαι καλα σταματα βρε ... αααχ τι κανει
Πριν συνεχισε, εσπρωξα λιγο παραπανω καιτον εβαλα στο στομα της. Η εκπληξη στα ματια της, η αισθηση των μαλακων φιλοξενων βυζιων της και η ολη κατασταση, δεν κρατηθηκα. Και αρχια σα να χυνω! Εκει κι αν ειχε εκπληκτη ματιά!
-Μηη ... μη .. σταματα... μη βρεεε ... τι κανεις ... μηη
Βεβαια ηταν πολυ αργα για να σταματησω. Απλα την κρατησα παο τους ωμους καθηλωμενη εως ωτου και η τελευταια σταγονα ειχε βγει. Ξαπλωσα διπλα της και την κοιταξα. ειχε μαρμαρωσει σε μια σταση. Τα χερια της σε ανοιχτη αγκαλια, το προσωπο να κοιταει το ταβανικαι το υπολοοιπο κορμι ακινητο. μονο μια γρηγορη και βαρια ανασα. Γυρισα κι απο κομοδικακι επιασα μια πετσετουλα που ειχα. Αρχισα να την σπουπιζω και να της φιλαω τους ωμους σιγα σιγα μεχρι το λαιμο και τα αυτια.
-Βρε παλιανθρωπε, τι μου εκανες? εεεε τι ανωμαλιες ειναι αυτες , λεγε βρε!
Γυρισε κι αρχισε να με "χτυπαει", καταλαβαινετε. Και καλα θελω να σε χτυπησω αλλα οχι για να σε χτυπησω!
-Σαν δε ντρεπεσε... μ αυτα που κανεις. Αυτα βρε σ αρεσουν ...εε?
-Γιατιεσενα δεν σου αρεσε?
-Τι λες βρε βρεε...
-Τι λεω .? δεν σου αρεσε? τι εγινε δηλαδη που δε σου αρεσε?
-Θα σε μαυρισω βρε παλιοπαιδο, που λες τι δεν μ αρεσε κιολας. Με βρωμισες, με εκανες χαλια!
-Πως σε βρωμισα, καλη μου? Με σπερμα? μ αυτο ειναι "ζωη" οχι λερα!
-Αααχ θα μου πεις κι ολας... πως πρεπει να το θελω ! Βρε τι ειναι αυτα που λες!?
-Γιατι καλη μου τι κακο εχει το σπερμα? Αλλο εαν δεν σου αρεσει εσενα πανω σου.
-Αααχ θα σε σκισω βρε παλιοανωμαλο βρωμοπαιδο!
Αρχισε παλι να χτυπαει. Της επιασα τα χερια και αφου την ακινητοποιησα αρχισα να τις γλυφω τα βυζια. Περιττο βεβαια να σας πω οτι ηδη οι ρωγες τις ηταν σκληρες και ειχαν μεγαλωσει τοσο, που ελεγα θα βγαλω κανενα ματι! Αντιστεκοταν τοσο οσο ... για τα προσχηματα.Συνεχισα να την γλυφω μεχρι που οταν αφησα τα χερια της, με επιασε απο το κεφαλι κι με εσπρωξε κατω ... αναμεσα στα ποδια της!Μαλιστα, καταλαβαινω τι θελεις! Ξεκινησα να γλειφω και να χρησιμοποιω τα δαχτυλα μου. Πρεπει να ημουν εκει για πανω απο μιση ωρα. Ειχε ηδη χυσει μια φορα και προσπαθουσα για την δευτερη! Αποφασισα να δω τα ορια της. Και ξεκινησα σιγα σιγα να "προετοιμαζω" μια εισοδο στην Πισω πορτα, με το δαχτυλο μου. Μια με τηνη γλωσα μια με το δαχτυλο. Στην αρχη ενοιωσα τραβηγμα με τα απο λιγο ομως δεν τραβιοταν καθολου. Οποτε πηρα το θαρος και εσπρωξα το δαχτυλο μου μεσα. Ακουσα μια φωνουλα και ενα ανασηκωμα της λεκανης. Αλλα δεν τραβηχτηκε. Εβαλα και το αλλο δαχτυλο στο μουσκεμενο μουνι της καια ρχισα να δουλευω με την γλωσα και τα δαχτυλα ταυτοχρονα. Σε δεκα λεπτα (πανω κατω) αρχισε να ανασηκωνει την μεση της και να μουγκριζει. Ωσπου εβγαλε μια κραυγη .. ΧΥΥΥΥΥΥΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩ και επεσε στο κρεβατι! Σπαρταρισε για ενα δυο λεπτα και αφου τραβηξα σιγα σιγα τα δαχτυλα μου, κουλουριαστηκε σε σταση εμβρυου. Ξαπλωσα και την αγκαλιασα.
-Τι μου εκανες ....εεεε.. βρωμοπαιδο.. τι μου εκανες... αναθεμασε!
με μια δοση παραπονου και βουρκωματος ταυτοχρονα.
-Τιποτα .... ακομα!
Πεταχτηκε και εκατσε στο κρεβατι.
-Τιιιι ... ?
Η θεα τυο αναμαλιασμενου προσωπου, κοκκινισμενου, με τα στηθια της να παιζουν περα δωθε , με τις καφε ρωγες τσιτωμενες και την ιδεα οτι ακομη δεν εχω μπει μεσα της, με εκανε να ειμαι σχεδον ετοιμος. Το καταλαβε βλεπωντας οτι μου ειχε σηκωθει παλι! Εκανε μια κινηση να σηκωθει απο το κρεβατι. Ματαια, την επιασα και την τραβηξα πισω.
-Ελαα... μηη ... οχι αλλο. Ελαα.. πρεπει να παω σπιτι.. ελαα οοοοχι αλλο.
Σαν να ακουγα : Κι αλλο, ναι κι αλλο! Την ξαπλωσα και ηρθα παλι σε θεση για ισπανικο. Αλλα αυτη την φορα της εβαλα τον πουτσο κατευθειαν στο στομα. Εκανε πως δεν θελει και δεν θα κανει τιποτα, εως την επιασα με το ενα χερι απο τα μαλλια και το αλλο εσπρωξα τον πουτσο μου μεσα στο στομα της. Αρχισε να ρουφαει σιγα και μετα πιο γρηγορα. Τραβηχτηκα και της ειπα:
-Πιο σιγα γιατι εαν τελειωσω ετσι θα συνεχισουμε μεχρι να στον βαλω κανονικα στο μουνακι σου, οποτε κανονισε!
Ειδα τα ματια της να ανοιγουν πιο πολυ και να κοκκινιζει κι αλλο. Ενοιωσα το ενα χερι της στην παλτη μου και χαμηλα να μου χαιδευει τα κωλομερια και το αλλο να μου τριβει το στηθος. Ειχα γινει αρκετα σκληρος και αποφασισα να δοκιμασω την στενοτητα του μουνιου της. Τραβηχτηκα σιγα προς τα κατω. Οταν εφτασα προσωπο με προσωπο με επισαε και μου λεει χαμηλοφωνα:
-Σιγα σιγα μη με πονεσεις... εεεε... μαναρι μου.
-Μην φοβασαι θα προσεξω, καλη μου.
Οντως δεν ειχα σκοπο να την πονεσω, τουλαχιστον .. οχι ακομη! Με το χερι μου ψηλαφησα την περιοχη και ειδα οτι ηταν παραπανω απο υγρη. Αρχισα να μπαινω μεσα της σιγα σιγα, βασανιστικα θα ελεγα. Ειχε κλεισει τα ματια και ειχε γυρει το κεφαλι της πισω. Οταν ημουν ολος μεσα της, σταματησα. περιμενα να δω αντιδραση. Και αφου δεν εκανε καμμια κινηση, αρχισα να μπαινω-βγαινω. Σιγα στην αρχη και μετα λιγο πιο γρηγορα και δυνατα. Αρχισε να βογγαει παλι και να δαγκωνει το χερι της. Δεν με κοιτουσε καθολου μονο στο πλαι και το ταβανι κοιτουσε. Γυρισα στο πλαι και της σηκαωσα το ποδι, οπως στις πορνοταινιες. Ειχε παρει αγκαλια ενα μαξιλαρι και το δαγκωνε. Συνεχισα σε ενα ρυθμο ωστε να μην χυσω αλλα να μπορω να ελεχω την κατασταση.Ηθελα αυτο το βραδυ νμα παει μακρυα! Καποια στιγμη πηγε να τραβηχτει και ξαπλωσε μπρουμητα. Μεγα Λαθος! Καθησα στα ποδια της και αφου ανοιξα με τα χερια μου τα κωλομαγουλα της, αρχισα να της γλυφω την κωλοτρυπιδα. Προσπαθησε ματαια να απομακρυνει το προσωπο μου κι εμενα απο πανω της, αλλα τιποτα.Αφου καταλαβα οτι παραδοθηκε εβαλα ενα δαχτυλο και αρχισα να το δουλευω. Θα πρεπει να ματωσαν τα ουλα της απο το δαγκωμα στο μαξιλαρι.Χαλαρωσα λιγο και την γυρισα ξανα ανασκελα. σηκωσα τα ποδια της φερνοντας τα στους ωμους μου. Και ξαμπηκα μεσα της. Παλι προσπαθησε να ξεφυγει, αλλα χωρις αποτελεσμα. Θα πρεπει να την πηρα σε καμμια δεκαρια στασεις, πριν ντην δυρισω στα τεσσρα. Παλευε ολη την ωρα να το αποφυγει. Στο τελος με τηνη βοηθεια δυο μαξιλαριων και του τοιχου την στριμωξα και ηταν στημενη. Αφου την εγλειψα πανω κατω, μουνι κωλο και παλιπανω κατω.Αρχισα να την χαιδευω με τον πουτσο στις τρυπες τις. Ακουγα που και που ενα πνιγμενο : μη... μη.. Τελικα τον εβαλα μεσα της κι αρχισα σιγα σιγα το σπρωξιμο. Ενω ταυτοχρονα με το δαχτυλο μου δουλευα την κωλοτρυπιδα της. Σε καποιο σημειο εχει μπει ο αντιχειρας στον κωλο και νοιωθω τον πουτσο μου να μπαινοβγαινει! Με μαλακες κινησειςβγαινω και αρχιζω να την γλειφω και να προσπαθω να της βαλω δυο δαχτυλα στον κωλο. Δεν αργησε αν μπει και το δευτερο. Οποτε πηρα θαρος και πηγα για τριτο.! Και ναι μπηκε κι αυτο! Δεν το δουλεψα δυνατ. Απλα ισα για να χαλαρωσει η κωλοτρυπιδα λιγο και νβα μπω πιο ευκολα! Αφου εβλεπα οτι δεν εβαζε χερια να με σταματησει και απλα δαγκωνε το μαξιλαρι και βογγαγε, σηκωθηκα σιγα σιγα και εβγαλα τα δαχτυλα μου και αρχισα σιγα σιγα να σπροχνω τον πουτσο μου στην κωλτρυπιδα της. Εκει εβαλε το χερι της στην μεση της προσπαθωντας να με σταματησει, αλλα δεν προλαβε! Το κεφαλι ειχε ηδη μπεικαι ακουστηκε με φωνη μεσα αστο μαξιλάρι.
-Ααααααα ... πουστοπαιδο!.. αααα ποναει ρε αλητη.... σιγαααααα.... ααααααα
Σαν καλο παιδι σταματησα και απλα παλωμον μεσα της απο την καυλα. Ακομη ομως κι αυτο την πονουσε. τι μπορουσα να κανω ομως? Περασε λιγη ωρα ετσι εγω μεσα της αυτη να μην κουνιετε και ναβριζει την ωρα που γεννηθηκε και μου "εκατσε", μεχρι που εκανα μια κινηση προς τα μεσα και ... αυτο ηταν. Ημουν ολος μεσα της και την κρατουσα απο τους ωμους. Ξαπλωσα πανω της και με το ενα χερι αρχισα να την τριβω στο μουνι της και το αλλο να τριβω δυνατα τις ρωγες της.
-Κωλοπιαδοοοο.... με εσκισεεες.... ααααχ σιγα ... σιγαααα βρε αλητηη.... σιγαααα τον εχεις μεγαλοοο..... ααχ θα με σκισει την γυναικα ο παλιανθρωπος ...
Αφου ειδα οτι περασε λιγη ωρα αρχισα να κουνιεμαι. Δεν αντεξα και πολυ βεβαια. Η αισθηση ηταν φοβερη. Τραβηχτηκα και αρχισαν χυνω στην πλατη της. Δεν ξερω ποση ωρα εχυνα αλλα ξερω οτι καποια φλοκια εφτασαν στα μαλια της στο σβερκο. Αφου εξαντληθηκα επεσα διπλα της. Αυτη ειχε μεινει ακομη στα τεσσερα. Δεν κουνιοταν. Μετα απο λιγο κι αφου εριξα μια τσιμπια στις ρωγες .. επεσε.
-Τι μου εκανες ... ρεε  εε ... λεγε ρε... τι μου εκανες... τι θα πω ρε στον αντρα μου που δεν θα μπορω να κατσω... εεε λεγε ρε αλητοπαιδο του κερατα!!!!
Και πριν προλαβω να αντιδρασω μου τραβαει ενα χαστουκι! Την ακουσα, σβουρηξε τ αυτι μου.
-Πας καλα? ρε... τι επαθες?
-Εγω τι επαθα ή εσυ τι θα παθεις...?
Ακολουθησε μια μικρη "ελληνορωμαικη", με καταληξη εμενα καθισμενο πανω της και αυτη να χτυπιεται να φυγει.
-Φερτον εδω κοντα στο στομα μου ρρεεεε... φερτον .. να στον δωσω φετες... ελε ρε ... τολμας φερτον!
Δεν ξερω γιατι αλλα σκεφτομουν να το κανω.
-Θα στον δωσω αλλα μονο για να τον φιλησεις!
-Ναι ρε κωλοπαιδο απο τον κωλο μου θα φιλησω το πουλι σου.
-Αμα τον πλυνω καλα θα τον φιλησεις!?
-Αντε ... κι ελα να δουμε
Την αφησα σηκωθηκα και γυρισα να φυγω. Μου χυμηξε απο πισω και πιανοντας  με απο το λαιμο με ξαπλωσε στο πατωμα, τυλιξε τα ποδια της στην μεση μου κι απαιτουσε να ζητησω συγνωμη! Προσπαθυησα να ξεφυγω, αλλα σκεφτηκα να παιξω για λιγο το παιχνιδι της.
-Ενταξει ... ενταξει ... συγνωμηηη .. συγνωμη.. τι αλλο θελεις... συγνωμη
-Ετσι μπραβο παλιοπαιδο .. θα σε μαθω να εχεις σεβασμο.Ζητα συγνωμη παλιοπαιδο για να μην στον κοψω...απο την ριζα.
-Ειπα συγνωμη ... συγνωμη
-Ετσι μπραβο ... μη νομιζεις οτι επειδη σ αφηνω να κανεις οτι νομιζεισ οτι δεν μπορω να σε κουμανταρω. Εχω κουμανταρει εγωω... Λοιπον θα σ αφηκω και θα πας να πλυθεις και θα γυρισεις να κανεις οτι σου πει η κυρια Μ. ενταξει? Αιντε πηγαινε.
Σηκωθηκα πηγα εκανα ενα ντουζακι και να σου και η κυρια Μ.με σπρωχνει αξω με μια πετσετα στο χερι και μου δειχνει το χωλ. Παιρνω την πετσετα και γυρναω στο δωματιο. Ξαπλωνω και χαλαρωνω. Να και η κυρια Μ. με μια πετσετα τυλιγμενη γυρω της. Ανεβαινει στο κρεβατι και αφοπυ καθεται στην κοιλια μου αφηνει την πετσετα να πεσει και μου λεει:
-Βρε παλιοπαιδο τι ειναι αυτα που μου εκανες .. εε? Για να στα κανω εγω να δω θα σ αρεσει? εεε...
Και προσπαθει να βαλει το χερι της αναμεσα στα ποδια μου. κανω πως αντιστεκομαι και ειπρατω ενα χαστουκι! Ωπα μεγαλε λεω. Τι εγινε θ αλλαξουμε ρολους ή δικια σου τα επαιξε πραγματικα? Γυρναει γρηγορα και ειμαστε σε ενα 69 με τα ποδια της να εχουν μπλοκαρει τα χερια μου, το μουνι της στα μου τρα μου και με τα χερια της να εχει ανοιξει τα μπουτια μου. Το προσωπο της βυθισμενο εκει κατω να λεει:
-Φιλα το ρε παλιοπαιδο... φιλα το και ζητα του συγνωμη που το πονεσες! Αλλοιως θα στο φαω!
Και μου δαγκωνει ελαφρια τα μπαλακια! Αρχισα να ψελιζω μαλακιες , μιας και με το μουνι της στα μουτρα σιγουρα δεν ακουγες τι ελεγα.
-Ετσι μπραβο ... ετσι αγαπ το ... φιλα το... εεετσι...
Κι αρισε να με γλυφει.Ειχα ξαναερεθιστει.
-Τι βλεπω ξανα ετοιμος...εεε? Δεν νομιζω ομως αυτηη τη φορα...εγω θα λεω τι θα κανουμε... φιλα τορε φιλα το.
Συνεχισα να κανω οτι ειχα ξεκινησει αλλα αρχισα να νοιωθω τον πουτσο μου να φτανει σημειο εκρηξης. Τελικα σηκωθηκε για λιγο και ειπα..
-θα χυσω ...
-Τιι θα κανεις? οοοχι βεβαιααα ... μηηη βρεε μηη.
Και πριν πω ή κανω κατι ειχε καβαλησει και αρχισε να κουνιεται πανω κατω. Βουτηξα τις βυζαρες της και αρχισα να βυζαινω. Πηρα παλι το πανω χερι και την ξαπλωσα, ανοιξα διαπλατα τα ποδια της και αρχισα να σφυροκοπαω που λενε. ΚΑπια στιγμη που εννοιωθα οτι θα τελειωνα τραβηχτηκα κι αρχισα στο γλυψιμο παλι. Καταλαβα οτι εχυσε απο το κεφαλοκλειδωμα με τα ποδια που,μου εκανε. Κοντεψα να λιποθυμησω. Αφου χαλαρωσε, ανεβηκα πανω της για ισπανικο. Δεν προλαβα πολλα ομως, μια δυο παλινδρωμησεις και .... ολα στη μουρη!Το τι επακολουθησε, δεν περιγραφετε. Κοντεψε να με σκοτωσει. Αλητη με ανεβαζε, καθαρμα με κατεβαζε. Ελεεινο, παλιανθρωπο και ολο να με χτυπαει.
Τελικα ηρεμησε πηγε πλυθηκε κι ηρθε στο δωματιο. Ντυθηκε γρηγορα γρηγορα και χωρις αλλη κουβεντα εφυγε. Ξανα ηρθε για το νοικι και ειδαμε και τσοντα μαζι. "εμαθε" κι αλλα απο τις ταινιες αυτες. Για περιπου ενα χρονο καθε μηνα πληρωνα εγω το νοικι  (το μεριδιο του συγκατοικου)καποες φορες μαγειρευε. Το σπιτι απεκτησε ενα σαλονακι, ενα τραπεζι και 4 καρεκλες, μια πολυθρονα για το δωματιο μου. Καποια εποχη ηρθε η μητερα μου να με επισκεφθει, γνωριστηκαν με την κυρια Μ., μαλιστα η μητερα μου με ρωτησε γιατι δεν κοιταω την κορη της κυριας Μ. ΠΟυ ειναι καλο κοριτσι κ.λ.π. Τι να πω ...
-Πως ρε μανα να δω την κορη αφου για το νοικι ... κι οχι μονο, πηδαω την πεθερα?  :knockinb: :rockon: :fuck1:  :pipa2:  :cum:  :tits:  :tits2:  :pipa3:  :fuck2:
 

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Μηνύματα
727
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Σεντονι ολοκληρο ειναι αυτο που να το διαβασει κανεις......στην μεση θα βαρεθει.....
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
497
Πόντοι
4.906
ωραιο ρε μαν αλλα επρεπε να βαζες κι ενα στραπον ή κανα κατουρημα καπου ενδιαμεσα.....μου θυμισε κριτικη σαρουμαν απο ενα σημειο και μετα :2funny: :2funny: :2funny:
 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Μηνύματα
23.433
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ax "ρε κωλοπαιδο" μας γκαύλωσες πάλι  :bigdick:
 

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Μηνύματα
23.433
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
dionisiakos  μαυροσκούφης ήσουν ή πεζικό?
 

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Μηνύματα
2.921
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
τι να πω μακαρι να μας τυχουν και εμας τετοια πολλα :grin: :grin: :grin:
 
OP
OP
dionisiakos

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
373
Κριτικές
51
Like
739
Πόντοι
4.530
μαυροσκουφης ημμουν alkinos32.  :headbang:
τι να πω ρε μαγκες ... την αλλη φορα θα σας πω μικροτερη την ιστορια και θα βαλω και βιτσια για τον φιλο μου τον gl!  ;)
 

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
8.880
Like
26
Πόντοι
66
με εκανες και εχυσα!!!!!ανωμαλο αγορι,κατσε να μπει και σφερδεκλος να χυσει και αυτος
 

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.478
Like
12
Πόντοι
66
Εγω θα την παιξω γι αυτο το σημειο:

Καποια εποχη ηρθε η μητερα μου να με επισκεφθει, γνωριστηκαν με την κυρια Μ., μαλιστα η μητερα μου με ρωτησε γιατι δεν κοιταω την κορη της κυριας Μ. ΠΟυ ειναι καλο κοριτσι κ.λ.π. Τι να πω ...
-Πως ρε μανα να δω την κορη αφου για το νοικι ... κι οχι μονο, πηδαω την πεθερα?

πολυ καβλωτικο!!!!!
:2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
Μεχρι που στο στομα της ειχε ανοιξη και δεχοταν ολο το κεφαλι και μερος του κορμου του πουτσου μου. Εκανε να υποχωρησει προς τα πανω, αλλα δεν την αφησα συνεχισα αυτο το σπρωξιμο πανω κατω για λιγη ωρα, [size=10pt][size=10pt]μεχρι να γινει ρυθμος[/size][/size] και μετα απλα που και που οταν σταματουσε, της χαιδευα το μαγουλο και πριν το χερι μου την  πιεσει ξαναξεκινουσε.

Θεός  :2funny: :2funny: :2funny:
 

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
8.880
Like
26
Πόντοι
66
Εγω θα την παιξω γι αυτο το σημειο:

Καποια εποχη ηρθε η μητερα μου να με επισκεφθει, γνωριστηκαν με την κυρια Μ., μαλιστα η μητερα μου με ρωτησε γιατι δεν κοιταω την κορη της κυριας Μ. ΠΟυ ειναι καλο κοριτσι κ.λ.π. Τι να πω ...
-Πως ρε μανα να δω την κορη αφου για το νοικι ... κι οχι μονο, πηδαω την πεθερα?

πολυ καβλωτικο!!!!!
:2funny: :2funny:
ετσι!!!σωστος συναγωνιστη!!!παμε να χυσουμε..για τον diοnisiako τον καυλιαρη!!!
 

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Μηνύματα
17.397
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
με εκανες και εχυσα!!!!!ανωμαλο αγορι,κατσε να μπει και σφερδεκλος να χυσει και αυτος
Καλα εσυ χυνεις με το παραμικρο.
Μην δεις παρατραγουδο αμεσως να την πεταξεις εξω.  :P
 

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
8.880
Like
26
Πόντοι
66
Καλα εσυ χυνεις με το παραμικρο.
Μην δεις παρατραγουδο αμεσως να την πεταξεις εξω.  :P
ρε μαριε εγω φταιω;δεν βλεπεις τι θεματα ανοιγουν οι ανωμαλοι;τωρα περιμενω να μπει και το τσουλι!!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom