loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
θελω και γω να μην γραφει "ο παλιος ειναι αλλιως ¨"κατω απο το νικ μου και να γραφει κατι αλλο...!!!
ε που ησουν χθες??θελω και γω να μην γραφει "ο παλιος ειναι αλλιως ¨"κατω απο το νικ μου και να γραφει κατι αλλο...!!!
δουλευα ρε...αληθεια...? :-ε που ησουν χθες??
μονο χθες υπηρχε αυτη η δυνατοτητα...
στειλε πμ στον αντι
control και με το ροδακι του ποντικιου πανω κατω αναλογα....κατι πατησα και δειχνει τη γραμματοσειρα και τα παντα μεγαλυτερα
μπορει κανεις να με βοηθησει?
εκανα και ρισταρτ αλλα τιποτα
Καλως μας ξαναρθες τοτε.
Καλώς σας ξαναβρήκα, αλλά έχασα το παρελθόν μου.
- Στα πεδία κριτικών μπου/στού επανήλθε απ' το παλιό site η "βάρδια συνάντησης" σε όλες τις κριτικές που ήταν συμπληρωμένο το πεδίο. Ομοίως στα ct το "Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν".
- Διορθώθηκαν κάποια μικροπροβλήματα στους χάρτες σε όλα τα section.
- Επανήλθε η μπάρα με το προφίλ, τα pm κλπ. και στο φόρουμ.
Επόμενα να γίνουν η μαύρη εμφάνιση και τα προβληματάκια στα προφίλ (σε μερικούς δεν εμφανίζει το Γλομπεο-προφίλ, κλπ.).
Ευχαριστώ βρε μπαγάσα ,που τόξερες ??????? νάσαι καλά.Χρόνια πολλά
Και με την εμφανιση τον θεματων σε καθε σελιδα θα γινη κατι η θα πηγαινουμε συνεχως στην αρχικηΕπόμενα να γίνουν η μαύρη εμφάνιση και τα προβληματάκια στα προφίλ (σε μερικούς δεν εμφανίζει το Γλομπεο-προφίλ, κλπ.).
Τα θεματα που σε ενδιαφερουν μπορης να τα βρης απο πανω δεξια που λεει φορουμΔύο σύντομες ερωτήσεις για το forum:
1) τα θέματα που δεν έχω διαβάσει ποτέ πως εμφανίζονται? πριν την αναβάθμιση ήταν πάρα πολλά και διάβαζα μερικά σιγά - σιγά
2) γιατί μερικά post είναι χρωματισμένα κόκκινα? ποιά η διαφορά τους από τα υπόλοιπα?
ευχαριστώ