Stratocaster
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 6.255
Δωσε και σωσε!!!!Να μας ζησει το νεο site!!!!bOURDELA.COM...Γιατι ετσι μας αρεσει
ουτε ενα παρτυ δεν καναν για το νεο σαιτ...φτωχια και αγιος ο θεος.....Δωσε και σωσε!!!!Να μας ζησει το νεο site!!!!bOURDELA.COM...Γιατι ετσι μας αρεσει
επαιζες και πακμαν μικρη; :-*Εγώ..πατάω κάτι κουμπάκια και δεν κάνει πίου πίου όπως έκανε..
Θέλω τα πίου πίου μου πίσω και τα πιμ πιριρίμ..
Πού το κατάλαβες?επαιζες και πακμαν μικρη; :-*
Kαι εμένα το ίδιο >εμενα θα μου φτιαξει κανεις το γλομπεοπροφιλ;
μπααα..Στα sites που φτιαχνετε για τους οικους να λεει τουλαχιστον διπλα στη φωτο της καθε κοπελας την εθνικοτητα της.
μπααα..
ποσως με ενδιαφερει..
καλυτερα να γραφει αν δινει κουλουρι με μερεντα..
καλυτερα να γραφει αν δινει κουλουρι με μερεντα..
τα ιδια ακριβως προβληματα εχω....μαλλον κατι κολλησαμε μαζι απο τα θρεντ με τις τσοντες που μπαινουμε......Kαι εμένα το ίδιο >
Ανακεφαλαιόνοντας, τα προβλήματά μου
1. Δεν έχω γλομπεοπροφίλ
2. Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες
3. Δεν μπορώ να βάλω δεύτερο τίτλο
4. Δεν μπορώ να γράψω κάτι για μένα
5. Δεν μπορώ να έχω φίλους , όσους ήταν στην λίστα πριν αναβαθμιστεί (λέμε τώρα) το σάιτ
6. Όταν αποσυνδέομαι με εμφανίζει ακόμα συνδεδεμένο
7. Η αναζήτηση βγάζει άλλ'αντ'άλλων (ή μάλλον βγάζει τα πολύ πρόσφατα )
Οι 7 πληγές του Φαραώ (τo sequel )
εγω παντα το γραφω.....αν προσεξες....για εγκυκλοπαιδικους λογους...Στα sites που φτιαχνετε για τους οικους να λεει τουλαχιστον διπλα στη φωτο της καθε κοπελας την εθνικοτητα της.
Τελικα η γεωγραφια ειναι πολυ ωραιο μαθημα...και το σνομπαραμε τοτεςςς!εγω παντα το γραφω.....αν προσεξες....για εγκυκλοπαιδικους λογους...
Καλως μας ξαναρθες τοτε.Λοιπόν, πάντα στις μεγάλες αλλαγές κάποιοι μένουν πίσω.
Έτσι και εγώ ή μάλλον, για να ακριβολογώ ο ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ που δεν μπόρεσε να ξανασυνδεθεί.
Άπειρες προσπάθειες και με τελευταία εκδοχή την αναφορά ότι δεν έχω ενεργοποιήσει τον λογαριασμό μου.
Έτσι και εγώ έφτιαξα καινούργιο λογαριασμό, αυτόν που βλέπετε.
Καλησπέρα λοιπόν και από μένα.