lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
εχει δικιο ο αρκανης!
Το καρφίτσωσες το μωρό?
εχει δικιο ο αρκανης!
ελα τσατΤο καρφίτσωσες το μωρό?
Tρόποι επικοινωνίας με citytours, πρακτορεία κλπ. δεν υπάρχουν και ούτε προβλέπεται να μπουν ποτέ...Αντισθένη καμιά εξέλιξη θα έχουμε στα θέματα των ct?
Καμία επαφή δεν έχω με το συγκεκριμένο σπορ αλλα μου κάνει εντύπωση ότι είναι λίγο έως πολύ αποκρυφιστικό, α λα da vinci code κατάσταση...
Το ένα πρακτορείο, το άλλο πρακτορείο, η μία ανεξάρτητη, "παιδιά παρακαλουθώ το site από τότε που τριγυρνούσαμε με ρόπαλα στις σπηλιές αλλά δεν είχα γίνει μέλος, μήπως μπορείτε να μου πείτε που θα βρω την τάδε...." και πάει λέγοντας.
Καλή λύση δε θα ήταν να υπάρχει section με τα ct που βρίσκονται στην Ελλάδα ΟΤΑΝ βρίσκονται ή όταν πρόκειται να επισκεφτούν, ώστε να μπορεί ο καθένας να τις τσεκάρει όλες χωρίς να παίρνει παγανιά όλα τα πρακτορεία??? (αν υπάρχει και ήδη αλλά δεν το έχω πάρει γραμμή πάω πασσο), όπως επίσης και τα τηλέφωνα site των ανεξάρτητων.
Tρόποι επικοινωνίας με citytours, πρακτορεία κλπ. δεν υπάρχουν και ούτε προβλέπεται να μπουν ποτέ...
οχι εγω θελω μονο ασπροεχω την ιδεα του αιωνα!!!
να πηγαινει με την ημερα και τη νυχτα,
δλδ με το όλόι , τη μερα θα εχει ασπρο φοντο και τη νυχτα μαυρο!!!!
γαματη ιδεα?
φτιαξτε το τσατ δεν την παλευω
ουτε ο αβραμης νασουν τυπεφτιαξτε το τσατ δεν την παλευω
Αυτό με το invalid token πρέπει να λύθηκε. Αν το ξαναδεί κάποιος, ας πει.
και τωρα πριν λιγο μου το βγαλε...μετα βγαινεις ξαναμπαινεις και τοτε εισαι κανονικα συνδεδεμενοςΑυτό με το invalid token πρέπει να λύθηκε. Αν το ξαναδεί κάποιος, ας πει.
και τωρα πριν λιγο μου το βγαλε...μετα βγαινεις ξαναμπαινεις και τοτε εισαι κανονικα συνδεδεμενος
και αντισθενη για να συνοψισουμε θελουμε ολοι τα εξης:
1)τσατ
2)τα μηνυματα να ανανεωνονται στο πλαι καθε σελιδας για ευκολια στην πλοηγηση και για να μην γυρναμε πρωτη σελιδα
3)μπαρα με τα πμ σε ολες τις σελιδες
τρια απλα πραγματακια ειναι και θα ειναι καλυτερο απο πριν!
Είναι δυνατόν 535 μελη κ 179 έπισκέπτες και να καθυστερή ????????
Καθάρισε όλα τα cookies και αν σου ξαναπαρουσιαστεί ανάφερέ το πάλι.Mολις το εκανε σε μενα. invalif token. εκανα reload page και μετά back to previous page και μαγικα ειχα γινει loged in κανονικα.
για την πληροφόρηση όλων , με μακ g4 σε συστημα 9 και εξπλορελ 6 πολλά προβλήματα. :S :S :S :S :SΚαθάρισε όλα τα cookies και αν σου ξαναπαρουσιαστεί ανάφερέ το πάλι.