giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ε τοτε εγω εχασα σημεντικοτερότερο πι μι..τσου. επρεπε να εξασφαλισω ασφαλη διελευση απο ορεινο περασμα που πιανει χιονι
ε τοτε εγω εχασα σημεντικοτερότερο πι μι..τσου. επρεπε να εξασφαλισω ασφαλη διελευση απο ορεινο περασμα που πιανει χιονι
τι λε μωλε??ε τοτε εγω εχασα σημεντικοτερότερο πι μι..
Μ@λ@κι@ ειναι εκ πρωτης οψεως!
δε σου πα ρε να βάλεις γιαλιά ηλίου;Θα μπει αλλά μέχρι τότε θα έχουμε ανεβάσει ολοι 3 βαθμούς μυωπία
Τα χρειαζεσαι τα γυαλια ηλιου,τωρα που θα στεφανωθεις !Να σου κρυβουν τα ματια ,για να μην βλεπει η Τζυμπρια οτι κοιτας αλλες γκομενες ,καψουρακο !δε σου πα ρε να βάλεις γιαλιά ηλίου;
Αξίζει να χα(ραμισ)θούν λίγες ημέρες για μια αιωνιότηταΣχετικά με τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί εδώ, θα λυθούν όλα. Θα γίνονται και συνέχεια βελτιώσεις. Απλά θεωρείστε τις πρώτες μέρες ως δικιμαστική περίοδο.
ξεκίνησες βάρδια πουστάκι;Τα χρειαζεσαι τα γυαλια ηλιου,τωρα που θα στεφανωθεις !Να σου κρυβουν τα ματια ,για να μην βλεπει η Τζυμπρια οτι κοιτας αλλες γκομενες ,καψουρακο !
Αντισθένη σίγουρα... κάθε αρχή και δύσκολη... δε γίνεται όλα να είναι απολύτως έτοιμα από την 1η μέρα... ;)
Υπομουνί!!!!!