Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ρε μπραδερ, που να θυμαται το κοριτσι. δεν ειχε χτυπησει τατοο υπενθυμισης
πρεπει να αρχισω να βαζω υπενθυμιση στο κινητο σιγα σιγα :-
ρε μπραδερ, που να θυμαται το κοριτσι. δεν ειχε χτυπησει τατοο υπενθυμισης
να πάρει το 9-1-1 να ρωτήσει.αυτο με τους διδυμους πυργους που πεσανε ειναι ρε
είμαι σίγουρος ο γιώργκος άμα ξανασυναντήσει τον μακ θα τον αρχίσει στις σφαλιάρες.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
βασικα στην προηγουμενη δεν υπηρχαν μπανερ και στις δυο πλευρες, οπότε δεν το βλεπω για τωρα..Γενικά, πρέπει να γίνει κάτι με το navigation μέσα στο site. Καλός οδηγός θα ήταν η προηγούμενη version.
Η μπάρα με τους συνδέσμους σε προφίλ, pm κλπ...θα μπορούσε να είναι μόνιμη.
μαλλον δεν καταλαβα..Σε ότι αφορά τα recent posts που φαινόντουσαν πάνω δεξιά, δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ.
Συνήθως έχω μία σελίδα ανοιχτή με τις απαντήσεις όπου έχω ποστάρει, ανανεώνω εκεί και ανάλογα ανοίγω με new tab.
βάρα μας τρελλό αγορι..Όλα θα γίνουνεεεεεεε.
μαλλον δεν καταλαβα..
για να το κανεις αυτο, δεν πρεπει καπου να τα βλεπεις (τα recents) οταν εισαι στο φορουμ ?
τωρα δεν τα βλεπουμε..
επισης, καλο θα ειναι να ειναι καπου εμφανες, ή να ανοιγει παραθυρο οταν ερχεται νεο πμ..
να, κυνηγαω κανα εξαμηνο τη μπουμπα να τη γαμησω και το πρωι μου εστειλε πμ για να παρθουμε με dead line στις 13:00.
κι ο μαλακας ειδα το πμ της στις 14:00..
εγαμιόσαντε..
οκ κι εγω πολλα tabs εχω ανοικτα, ομοίως αυτα που με ενδιαφερουν.tab browsing
Σε ένα τab έχω ανοιχτά τα threads όπου έχω συμμετάσχει (μόνο αυτά με ενδιαφέρουν άλλωστε).
Αυτό το tab, refresh κάθε τόσο.
Και από εκεί με new tab πάω στο thread που με ενδιαφέρει. (το έχω κάνει και assign σε κόμβιο στο mouse για να το κάνω μέ ενα κλικ)
εμενα μου ειπε οτι ειναι η εβδομαδα του κωλου.Ψέμματα λες, έχει περίοδο σήμερα.
Τουλάχιστον έτσι είπε σε εμένα, ίσως θέλει να με αποφύγει.