Νέα

To νέο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο με τους διδυμους πυργους που πεσανε ειναι ρε
να πάρει το 9-1-1 να ρωτήσει.

Υ.Γ.
είμαι σίγουρος ο γιώργκος άμα ξανασυναντήσει τον μακ θα τον αρχίσει στις σφαλιάρες.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
είμαι σίγουρος ο γιώργκος άμα ξανασυναντήσει τον μακ θα τον αρχίσει στις σφαλιάρες.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχααααααααααααααααααααααααααχααχαχα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μουμπλε μουμπλε...

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Ρε παιδιά βάλτε μαύρο background

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μια ωραια πιθανη λυση για τα τρεχοντα θεματα του φορουμ, καθως δεν φαινονται οταν διαβαζεις καποιο θρεντ, θα ηταν, για να μην επιστρεφουμε συνεχως στην αρχικη, να φαινονται πανω-πανω στη σελιδα αμεσως κατω απο την αναζητηση, δηλαδη εκει που βλεπουμε για παραδειγμα το ''bourdela.com forum > Σχετικά με το site > Σχετικά με το site > Απάντηση ( Απ: To νέο bourdela.com!  )'' και μαλιστα σε οριζοντια διαταξη για να μην χρειαζεται να ''μακραίνει'' η σελιδα, ουτε να φυγουν τα μπανερ..

για να ειναι ευχρηστο και ωραιο αισθητικα αυτο, θα πρεπει να χρωματιστουν τα λινκ κλπ κλπ..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γενικά, πρέπει να γίνει κάτι με το navigation μέσα στο site. Καλός οδηγός θα ήταν η προηγούμενη version.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Γενικά, πρέπει να γίνει κάτι με το navigation μέσα στο site. Καλός οδηγός θα ήταν η προηγούμενη version.
βασικα στην προηγουμενη δεν υπηρχαν μπανερ και στις δυο πλευρες, οπότε δεν το βλεπω για τωρα..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Η μπάρα με τους συνδέσμους σε προφίλ, pm κλπ...θα μπορούσε να είναι μόνιμη.
Γενικά νομίζω ότι με οδηγό το προηγούμενο vesrion που ήταν άψογο σε θέμα navigation μπορεί να βελτιωθεί αι η νέα version πάρα πολύ.
Σε ότι αφορά τα recent posts που φαινόντουσαν πάνω δεξιά, δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ.
Συνήθως έχω μία σελίδα ανοιχτή με τις απαντήσεις όπου έχω ποστάρει, ανανεώνω εκεί και ανάλογα ανοίγω με new tab.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Σε ότι αφορά τα recent posts που φαινόντουσαν πάνω δεξιά, δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ.
Συνήθως έχω μία σελίδα ανοιχτή με τις απαντήσεις όπου έχω ποστάρει, ανανεώνω εκεί και ανάλογα ανοίγω με new tab.
μαλλον δεν καταλαβα..

για να το κανεις αυτο, δεν πρεπει καπου να τα βλεπεις (τα recents) οταν εισαι στο φορουμ ?

τωρα δεν τα βλεπουμε..

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.110
Πόντοι
17.085
Όλα θα γίνουνεεεεεεε.  :s&m_1: :grin:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ρε αντμιν βαλε καμια ταπετσαρια για να φυγει η ασπριλα. Δε νομιζω να ειναι περιπλοκο

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
επισης, καλο θα ειναι να ειναι καπου εμφανες, ή να ανοιγει παραθυρο οταν ερχεται νεο πμ..

να, κυνηγαω κανα εξαμηνο τη μπουμπα να τη γαμησω και το πρωι μου εστειλε πμ για να παρθουμε με dead line στις 13:00.

κι ο μαλακας ειδα το πμ της στις 14:00..

εγαμιόσαντε..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
μαλλον δεν καταλαβα..

για να το κανεις αυτο, δεν πρεπει καπου να τα βλεπεις (τα recents) οταν εισαι στο φορουμ ?

τωρα δεν τα βλεπουμε..

tab browsing

Σε ένα τab έχω ανοιχτά τα threads όπου έχω συμμετάσχει (μόνο αυτά με ενδιαφέρουν άλλωστε).

Αυτό το tab, refresh κάθε τόσο.

Και από εκεί με new tab πάω στο thread που με ενδιαφέρει. (το έχω κάνει και assign σε κόμβιο στο mouse για να το κάνω μέ ενα κλικ)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
επισης, καλο θα ειναι να ειναι καπου εμφανες, ή να ανοιγει παραθυρο οταν ερχεται νεο πμ..

να, κυνηγαω κανα εξαμηνο τη μπουμπα να τη γαμησω και το πρωι μου εστειλε πμ για να παρθουμε με dead line στις 13:00.

κι ο μαλακας ειδα το πμ της στις 14:00..

εγαμιόσαντε..

Ψέμματα λες, έχει περίοδο σήμερα.

Τουλάχιστον έτσι είπε σε εμένα, ίσως θέλει να με αποφύγει.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
tab browsing

Σε ένα τab έχω ανοιχτά τα threads όπου έχω συμμετάσχει (μόνο αυτά με ενδιαφέρουν άλλωστε).

Αυτό το tab, refresh κάθε τόσο.

Και από εκεί με new tab πάω στο thread που με ενδιαφέρει. (το έχω κάνει και assign σε κόμβιο στο mouse για να το κάνω μέ ενα κλικ)
οκ κι εγω πολλα tabs εχω ανοικτα, ομοίως αυτα που με ενδιαφερουν.

αλλα αμα μπει η μπουμπα πουθενα που την κυνηγαω να την τρυπησω, μπαινω (πρεπει να μπω δηλαδη) ΚΑΙ εκει.. :)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
θα ειθελα να παρακαλεσω για της φοτογραφιες  τα 200 kb  δεν σου επιτρεπουν να ανεβασεις φοτογραφιες !!!!!!!!!!   θελει ολοκληρη επιχηριση για να της μετατρεψεις και να της ανεβαζεις  τουλαχιστον βαλτε ενα μετατροπεα στο σιτε να το κανει αυτοματα αν γινεται ειναι βασικο πραγμα για την καλη πληροφοριση!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ψέμματα λες, έχει περίοδο σήμερα.

Τουλάχιστον έτσι είπε σε εμένα, ίσως θέλει να με αποφύγει.
εμενα μου ειπε οτι ειναι η εβδομαδα του κωλου.

λες να ειπε και στους δυο μας την αληθεια ??  :dunno: :dunno:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom