House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Aπόρριψης να υποθέσω?να περνάνε τεστ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Aπόρριψης να υποθέσω?να περνάνε τεστ
σε branding δε βγαινει καλο το σημα της βιγκαν σοσαιτι. οποτε τατου. ειναι πολυ περιορισμενα τα σχεδια που γινονται σε μπραντινγκ αλλα φοβαμαι κιολας.. :-
*σιλβα, ωραιο ειναι, και με τα δερματινα καθισματα του μμμ φανταστικο θα ναι :S
Φταίω εγώ που λέω ότι πρέπει να περνάνε τεστ για να γράφουνε εδώ μέσα?
αχαχαχαχαα!!! ημουν σιγουρη πως αυτο θα ελεγες!
θα κανεις σοβαρα τατου το σημα της βιγκαν σοσαιτι?
πως ειναι αυτο?
Τατουάζ παίζει,αν ναι τί;!
Φταίω εγώ που λέω ότι πρέπει να περνάνε τεστ για να γράφουνε εδώ μέσα?
η γνώση δεν υπάρχει για παρτη μας. Μόνο η Ιερά εξέταση το έκανε αυτό και μερικοί κομπλεξικοί συμπλεγματικοί (κάποιοι κυκλοφορούν και εδώ μέσα).
Χαιρετίσματα από την Λουκ!!!Περσόνα , πως θα είναι απο τη Πέμπτη χωρίς τη λατρεία σου τον μέμο ;
Δεν πρόκειται για "αξίες" φιλενάδα,μην μπερδευόμαστεκαλα βαλε μας παλι το φεραρικο σου φωτο, να αρχισω να μαθαινω τις αξιες του μπου.![]()
καλα βαλε μας παλι το φεραρικο σου φωτο, να αρχισω να μαθαινω τις αξιες του μπου.![]()
είναι δυνατόν να μου λέει ότι εγώ έχω FIAT?
Ποτέ,αφού είσαι της σχολής Μέρκελ εσύείναι δυνατόν να μου λέει ότι εγώ έχω FIAT?
είναι δυνατόν να μου λέει ότι εγώ έχω FIAT?
λες να ξεμεινε τωρα με την αλλαγη σερβερ στο τιβι και να εγκλωβιστηκε αιωνια εκει??οι λεγομενες μαυρες τρυπες του ιντερνετ...?δεν βλεπω και κανα δυο αλλους και ανησυχω....Άσχετο: O Μέγιστος giasou που χάθηκε?![]()
Χαιρετίσματα από την Λουκ!!!![]()
λες να ξεμεινε τωρα με την αλλαγη σερβερ στο τιβι και να εγκλωβιστηκε αιωνια εκει??οι λεγομενες μαυρες τρυπες του ιντερνετ...?δεν βλεπω και κανα δυο αλλους και ανησυχω....
Τώρα που λες για υπενθύμιση, κάτσε να πω στην Svetlana να ετοιμάσει το ταρτάρ μου.ρε μπραδερ, που να θυμαται το κοριτσι. δεν ειχε χτυπησει τατοο υπενθυμισης