Νέα

Το μαρτύριο του να παριστάνεις πως δεν βλέπεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Η γκομενά μου μουτρώνει ακόμα και άν κάποια κοπέλα στο δρόμο με κοιτάξει χωρίς να το αντιληφθώ εγώ! (μαρτύριο)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αλλη παρανοια κ αυτη αντι να χαιρονται που εχουν γκομενο που αρεσει παιδι μου αρεσει... :2funny:

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Δεν πιστεύω οτι οι γυναίκες κυνηγούν τους δεσμευμένους.
Είναι θέμα αύρας.
Ο δεσμευμένος συνήθως είναι πιο αεράτος, πιο σίγουρος, παίζει άνετα μπάλα.
Και αυτό αρέσει...
Ο ελέυθερος ψάχνεται...
Καρφώνεται με τις κινήσεις του και η γυναίκα το καταλαβαίνει...
Ξενερώνει με τα λιγούρια!!!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
όχι δεν είστε καρμπόν..

Δεν είναι carbon? Τι είναι, πολυεστέρας?

Ο άλλος το δικαιολογεί κιόλας... είναι η αύρα του δεσμευμένου... ο μόνος λέει ψάχνεται και ξενερώνουν οι κερίες. Μωρ'τι μας λες? Δηλαδή για να ρίξει κάποιος γκόμενα, πρέπει να συνοδεύεται και από ένα χαρέμι... Αθάνατε Κωστόπουλε, που μεγάλωσες γενιές και γενιές ελλήνων, τρισμέγιστε διδάκορα, ιδού τα επιτεύγματά σου...

Επισκέπτης
είναι η αύρα του δεσμευμένου... ο μόνος λέει ψάχνεται και ξενερώνουν οι κερίες. Μωρ'τι μας λες? Δηλαδή για να ρίξει κάποιος γκόμενα, πρέπει να συνοδεύεται και από ένα χαρέμι... Αθάνατε Κωστόπουλε, που μεγάλωσες γενιές και γενιές ελλήνων, τρισμέγιστε διδάκορα, ιδού τα επιτεύγματά σου...

Δεν είναι ο Κωστόπουλος φίλε (μην φανταστείς ότι τον γουστάρω ή ότι τον υποστηρίζω αυτόν ή το γιουσουφάκι που γαμούσε νέος και τον έφτιαξε μετά) είναι παγκόσμιο το φαινόμενο. Όταν κυκλοφορείς με γκόμενες ειδικά αν είναι μουνάρες ρίχνεις πιο εύκολα άλλες γκόμενες. Παράλογο, θλιβερό αλλά αληθινό. Ειδικότερα τις χειρότερες από τις γκόμενες που συνοδεύεις. Δηλαδή αν έχεις μερικές φίλες/αδελφές/ξαδέλφες/κολλητές/συμφοιτήτριες/συναδέλφους οι οποίες είναι μουνάρες που πιάνουν 10/10 τρως όλες τις άλλες γύρω εύκολα. Αν η συνοδεία σου είναι 9/10 τρώς όλες όσες είναι από 8 και κάτω εύκολα.

Ανεξήγητο, αλλά ισχύει.

Είναι όπως το να είσαι καρεκλάς στην Πάρο (ο τύπος που νοικιάζει τις ξαπλώστρες στην παραλία) που είναι δεδομένο ότι θα έρθουν δεκάδες γκόμενες να σου την πέσουν και θα σε παρακαλάνε για να τις γαμήσεις, ακόμη και κάτω από το πλησιέστερο δέντρο ή στη σέλα του παπιού των 50cc μοντέλο 1980. Οι ίδιες μπορεί να έχουν κλάσει δεκάδες εμπόρους, οικονομολόγους, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, σιδεράδες, χειρουργούς κ.α. αλλά τον καρεκλά θα τον παρακαλέσουν ακόμη κι αν είναι απόγονος του Ενβέρ Χότζα ...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Κοίτα δεν είπα ότι δεν συμβαίνει. Ως επί το πλείστον συμβαίνει, απλά κάποιος τα προώθησε αυτά τα πρότυπα, δεν είναι έμφυτα και πιθανώς η γενιά του πατέρά μου να μην τα αντιμετώπιζε(δεν μιλάω για πολύ πίσω).

Πες, γράψε, πες, γράψε, ε δεν θέλει και πολύ και γίνεται ιδίωμα.
Εδώ μια κωλοφάρσα, πάνε 6 μήνες που την έχουμε ακούσει και ακόμα μας πρήζουν τα @@. Άλλος φτιάχνει βίντεο, άλλος τραγούδια, άλλος οικειοποιείται την ομιλία... ελλαδάρα, fetch boy, fetch. Πετάνε το αγκίστρι και ορμάμε όλοι μα όλοι.
Θέλω να πω ότι μην περιμένετε σοβαρές επεξηγήσεις περί του φαινομένου από κοριτσάκια/αγοράκια φανατικούς αναγνώστες free, nitro, max, men's health, cosmo, pink και το κακό συναπάντημα. Μειωμένης αντιληπτικής και κριτικής ικανότητας φλώροι.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Όταν κυκλοφορείς με γκόμενες ειδικά αν είναι μουνάρες ρίχνεις πιο εύκολα άλλες γκόμενες. Παράλογο, θλιβερό αλλά αληθινό. Ειδικότερα τις χειρότερες από τις γκόμενες που συνοδεύεις. Δηλαδή αν έχεις μερικές φίλες/αδελφές/ξαδέλφες/κολλητές/συμφοιτήτριες/συναδέλφους οι οποίες είναι μουνάρες που πιάνουν 10/10 τρως όλες τις άλλες γύρω εύκολα. Αν η συνοδεία σου είναι 9/10 τρώς όλες όσες είναι από 8 και κάτω εύκολα.

Ανεξήγητο, αλλά ισχύει.

Είναι όπως το να είσαι καρεκλάς στην Πάρο (ο τύπος που νοικιάζει τις ξαπλώστρες στην παραλία) που είναι δεδομένο ότι θα έρθουν δεκάδες γκόμενες να σου την πέσουν και θα σε παρακαλάνε για να τις γαμήσεις, ακόμη και κάτω από το πλησιέστερο δέντρο ή στη σέλα του παπιού των 50cc μοντέλο 1980. Οι ίδιες μπορεί να έχουν κλάσει δεκάδες εμπόρους, οικονομολόγους, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, σιδεράδες, χειρουργούς κ.α. αλλά τον καρεκλά θα τον παρακαλέσουν ακόμη κι αν είναι απόγονος του Ενβέρ Χότζα ...

ΛΑΚΗ ποσο σωστος εισαι για αλλη 1 φορα

Urban Legent

Mythbusters θα γινουμε!!!

Οσο και να μας κραζουν καποιοι και καλα σοφιστικε και θεωρητικοι του site οτι γενικευουμε, τα παραπανω ΙΣΧΥΟΥΝ. Ειναι θεωρημα, το παιρνουμε δεδομενο!!!

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.718
Πόντοι
3.506
Δεν πιστεύω οτι οι γυναίκες κυνηγούν τους δεσμευμένους......

Αντιθετα πιστευω οτι τις ερεθιζει πολυ η ιδεα οτι "εφαγαν" τον ανδρα μιας αλλης...
Τονωνουν την ματαιοδοξια τους και μειωνουν την ανασφαλεια τους.Ο γυναικειος ανταγωνισμος ειναι πολυ μεγαλυτερος απο οτι φαινεται.....

Επισκέπτης
Κοίτα δεν είπα ότι δεν συμβαίνει. Ως επί το πλείστον συμβαίνει, απλά κάποιος τα προώθησε αυτά τα πρότυπα, δεν είναι έμφυτα και πιθανώς η γενιά του πατέρά μου να μην τα αντιμετώπιζε(δεν μιλάω για πολύ πίσω).

Κοίτα ο πατέρας μου κυκλοφορούσε δύο θεές ξαδέρφες του για να τραβάει γκόμενες στα ξενυχτάδικα της εποχής του όταν ήταν πιτσιρικάς. Και μιλάμε για παλιά έτσι; Για ... λίγο μετά τα Δεκεμβριανά!

Το έχω δει κι εγώ.Όταν ήμουν μαθητής, άλλαξα σχολείο μετά που τέλειωσα το γυμνάσιο. Στο Λύκειο έγινα κολλητός με κάτι μουνάρες από το νέο μου σχολείο. Το κολλητός το εννοώ κολλητός και όχι "κολλητός". Δεν έπαιζε ενδεχόμενο να φάω από αυτές. Γαμιούνταν με μεγαλύτερους.Ως κολλητός τους όταν βγαίναμε μαζί για καφέ , για ψώνια και σε σχολικά πάρτυ/χορούς διαπίστωσα ότι μετρούσα άγρια.Είχαμε βρεθεί σε σχολικό χορό με τις κολλητές αυτές και έρχονταν γκόμενες και μου έπιαναν κουβέντα κτλ. Αυτά στις δύο πρώτες τάξεις του Λυκείου.

Μετά πήρα την πανέξυπνη απόφαση να μπω στην τότε δεύτερη δέσμη και ξέκοψα από τις κολλητές αυτές. Στα ίδια μέρη που με κυνηγούσαν γκόμενες παλιά που πήγαινα με τις κολλητές μου με αντιμετώπιζαν πλέον σαν κανέναν άπλυτο, λεχρίτη άστεγο ζητιάνο.Σαν να ήμουν άλλος άνθρωπος.

Άλλο περιστατικό.Όταν σπούδαζα οδοντιατρική ήθελα να πηδήξω μια συμφοιτήτρια μου από επαρχία η οποία είχε μακροχρόνια σχέση. Κάποια στιγμή χώρισε. Το πάλευα, αλλά δεν έβλεπα φως. Σε κάποια φάση, από το πουθενά, ανέλαβα στις κλινικές της σχολής να κάνω κάτι σφραγίσματα σε μια κοπέλα που ήρθε στη σχολή να φτιάξει τα δόντια της. Η κοπέλα ήταν προδιαγραφών μοντέλου από εμφάνιση. Απίστευτη γυναίκα. Πανύψηλη, τρομερό πρόσωπο, τρομερό στήθος, θεά.Αυτή βέβαια είχε γκόκενο. Από εμφάνιση όμως ήταν 10 σκαλιά πιο πάνω απο την πιο μπάνικη στη σχολή. Όταν της έκανα το τελευταίο σφράγισμα τα κανόνισα έτσι ώστε να την πήγαινα σπίτι της μετά τη σχολή αφού τελείωνα κι εγώ. Είπα παραμύθια ότι πήγαινα κοντά στο σπίτι της που ήταν το μαγαζί του πατέρα μου κτλ. Πριν φύγουμε από τη σχολή την κρατούσα ψιλο=αγκαλιά (λέγαμε μαλακιούλες κτλ) και κανόνισα να περάσουμε από την καφετέρια για να με δουν συμφοιτητές και η συμφοιτήτριά μου που ανέφερα. Μόλις με είδε με τη θεά, τσίμπησε. Το απόγευμα πήρα τη συμφοιτήτριά μου τηλέφωνο για να τη ρωτήσω (και καλά) για μαθήματα (πιπες του κερατά). Αυτή δεν άντεξε και με ρώτησε γεμάτη περιέργεια τι παίζει με την ασθενή μου. Της πούλησα φίδια ότι παίζει ένα ψιλο-νταραβέρι κτλ. Τσίμπησε.Μετά από μερικές μέρες ενώ ήμουν βράδυ σε ένα στριπτητζάδικο την πήρα κατά τα μεσάνυχτα και της είπα ότι ήμουν με την άλλη (τη θεά-ασθενή) και δεν πήγε καλά και θα ήθελα φιλικές συμβουλές κτλ.

Μου είπε να πάω σπίτι της. Φαντάζομαι μαντεύετε ότι με το που πήγα τον πήρε στο στόμα. Αν δεν με είχε δει με την άλλη, αποκλείεται να την είχα φάει.

Επισκέπτης
πέστα ρε λάκης33 γιατί εδώ πάνε να μας βγάλουνε τρελλούς, λες και εμείς ζούμε σε άλλον κόσμο.

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Τελικά και εδώ μετράει η στιγμή ..... Η γκόμενα που σήμερα θα σου κάτσει ... λίγα λεπτά πιο πρίν με ίσως δυτικό άνεμό , (τώρα είναι βοριάς ..) θα σου έριχνε ένα μεγαλοπρεπέστατο κλάσιμο ... και φυσικά και απο την πλευρά μας το ίδιο .... Χαλαρά λοιπόν , και μην σκάμε τώρα που καλοκαίριασε ... οι καύλες δέν έσφιξαν μόνο για τα αγοράκια .... :-)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν είναι carbon? Τι είναι, πολυεστέρας?

το σκεφτόσουν πολύ ώρα αυτό γιατί άμα σε παίδεψε μπορώ να σου πω.
εγώ έγραψα καρμπόν  που σημαίνει αντίγραφο (μεταφορικά)
ενώ εσύ έγραψες carbon κοινώς άνθρακας
αλλά μάλλον τους τόνους δεν τους βλέπεις.
εκτός και αν παίζεις και need for speed όπου είναι το τελευταίο game της "EA games" που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα.
αν θες όμως να το παίξεις έξυπνος ρίξε πρώτα μια ματιά εδώ [URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Carbon[/url] ή επανέλαβε την 2α λυκείου όπου το μεγαλύτερο μέρος της χημείας ασχολείται με τις ενώσεις του άνθρακα και μετά έλα να μας πεις για το carbon και τον πολυεστέρα.

Υ.Γ. πολύ εύστοχη απορία.
Υ.Γ.2. τράβα ξανά λύκειο μπας και δεις πως μεγαλώνουν τα μικρά για να καταλάβεις πως σκέφτονται όταν μεγαλώσουν.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ειμαι στο βενζιναδικο και γεμιζω. Στο μπροστινο μου αυτοκινητο ειναι μια Milf γυρω στα 35-40 με ενα εντελως ξεκολε ασπρο κοντο φορεματακι (Απο καμια παραλια θα επεστρεφε μαλλον). Παρεπιπτοντως ειχε τα καλυτερα ποδια που εχω δει εδω και πολυ καιρο. Εχω κολλησει και την κοιταω μεχρι που με "ξυπναει" η φωνη του βενζινοπωλη...Φιλαρακο Ετοιμος!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως του πρωην μου πολλες φορες του εδειχνα ωραιες γυναικες που τυγχανε να πιασει το ματι μου και σχολιαζαμε και τα σωματικα τους προσοντα ενιοτε :P ....το βλεπειν ειναι μια χαρα (καμια φορα λειτουργει και ερεθιστικα μπορω να πω χαχαχαχα) το υπερβολικο βλεπειν και το φυσικα αγγιζειν ειναι που με χαλανε......ε δε μπορεις ρε κυριος να βγαινουμε εξω και να κοιτας διαρκως αλλες γυναικες....

αυτο με τους δεσμευμενους αντρες παντως πρωτη φορα το ακουω...εννοω το εχω ακουσει σαν αποψη αλλα οχι τοσο καθολικα...εμενα με ξενερωνει παρα πολυ οχι απλα να τον δω με αλλη γυναικα αλλα ακομα και να το ξερω ενω τον βλεπω ασυνοδευτο....δε μπαινω καν σε φαση διεκδικησης....και εν πασει περιπτωσει εφοσον μπορω να εχω δικο μου αντρα γιατι να παω να εμπλακω αναμεσα σε ξεμαλλιασμενες μιζαμπλι και γαλλικα μανικιουρ και κανα σανδαλι στο κεφαλι? προτιμω αλλα εξτριμ σπορ :2funny:

[-SHADOWKEEPER-]

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αμα η γυναικα στον εχει ρουφηξει απο πριν τοσο δυνατα και τοσο καλα ετσι ωστε τα μπαλλακια σου να εχουν μαζεψει απ το αδειασμα τοτε μολις βγειτε εξω ΔΕΝ προκειτε να ξενοκοιταξεις καμια αλλη.
Δυστηχος ομως λιγες γυναικες τοχουν καταλάβει και το κανουν αυτο το τρικ :grin:

Έεεεετσι!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom