Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
δεν μπορω τωρα ομως... εχω δουλεια. το κανονιζουμε για μετα![]()
Δεν ανέφερα ότι εγώ θα είμαι ο τιμωρός...
δεν μπορω τωρα ομως... εχω δουλεια. το κανονιζουμε για μετα![]()
Συναγωνιστές
το θέμα έχει ως εξής, έχω βγεί απόψε το βράδυ με παρέα εδώ στην αγγλία και στην παρέα είναι ένα γκομενάκι που το ψήνω έδω και λίγες μέρες. μπλά μπλά και πάει καλά το ψηστήρι, έλα όμως που το μαγαζί είναι τίγκα στο μουνί και είναι και βραδυά σάλσα, και να οι μεξικάνες, και απο εκεί οι ισπανίδες, και απο δίπλα να περνάνε αργεντίνες, κι εγώ να πρέπει να παριστάνω πως δεν βλέπω τίποτα για να το παίζω Mr. Right .....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ
ε βεβαια η κυρια το μονο που ξερει ειναι να κοιταει αντρες απο 190 κ πανω εννοια σου σκιντ και η τιμωρια ερχεται καιρος γαρ εγγυς!!!
μετα εκει να δεις πλακα που γινεται μολις συμφωνουμε μαζι σας!ταλε.. το πιο καλο ομως ειναι οταν χαζευουμε εμεις καποιον ωραιον αντρα.. εκει να δεις μουτρα απο τον αντρικο πληθυσμο..![]()
το προβλημα δεν ειναι αν κοιτατε διακριτικα.. οπως λεει κ ενας φιλος μου το ωραιο υπαρχει για να το βλεπουμε κ να το θαυμαζουμε
το προβλημα αρχιζει αμα ξεχνατε οτι συνοδευεστε κ δεν παιρνετε το βλεμμα σας απ τις υπολοιπες γυναικες που υπαρχουν... τολμησε να μου το κανει μια φορα ο πρωην να γυρισει αδιακριτως να κοιταξει... κ μετα ποιος με ειδε κ δεν με φοβηθηκε.. αν κ στη πραγματικοτητα ουτε μ ενοχλησε
αλλα οπως κ να το κανουμε ειναι αναισθησια, προσβαλεις αυτην που συνοδευεις... ετσι το βλεπει το γυναικειο μυαλο... κ καποιες ζηλευουν κιολας υποθετω![]()
αν όμως κάποιος που συνοδεύονταν από μια γκόμενα χαλβάδιαζαι εσένα θα σου άρεζε, έτσι δεν είναι BiteMeIaMfresH;;; σας έχουμε μάθει πλέον ......
Δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να παραδέχεται ανοικτά ότι γουστάρει έναν άντρα επειδή ξέρει ότι αυτός εχει γκόμενα/γυναίκα. Στην πράξη όμως όλες έτσι κάνουν.
Οι γυναίκες πάντα κολλάνε σε εκείνους που έχουν κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα (και μετά νομίζουν ότι και οι άντρες γουστάρουν αντίστοιχα).
Δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να παραδέχεται ανοικτά ότι γουστάρει έναν άντρα επειδή ξέρει ότι αυτός εχει γκόμενα/γυναίκα. Στην πράξη όμως όλες έτσι κάνουν.
δεν φταιω εγω... το νικ μου ειναι αθωο.. η φαντασια σου φταιει![]()
εντελως ειλικρινης ειμαι εγω... τι να κανουμε τωρα... ντε κ καλα να ημαστε ολες καρμπον?
δεν ακολουθησα ποτε αυτη τη λογικη που περιγραφεις... μου φαινεται παραλογη... να παραδεχτω κατι που δεν κανω δλδ?![]()