Νέα

Το μαρτύριο του να παριστάνεις πως δεν βλέπεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Επισκέπτης
Συναγωνιστές

το θέμα έχει ως εξής, έχω βγεί απόψε το βράδυ με παρέα εδώ στην αγγλία και στην παρέα είναι ένα γκομενάκι που το ψήνω έδω και λίγες μέρες. μπλά μπλά και πάει καλά το ψηστήρι, έλα όμως που το μαγαζί είναι τίγκα στο μουνί και είναι και βραδυά σάλσα, και να οι μεξικάνες, και απο εκεί οι ισπανίδες, και απο δίπλα να περνάνε αργεντίνες, κι εγώ να πρέπει να παριστάνω πως δεν βλέπω τίποτα για να το παίζω Mr. Right .....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ

και γιατι δεν φόραγες μπανιστίρι glass???? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ε βεβαια η κυρια το μονο που ξερει ειναι να κοιταει αντρες απο 190 κ πανω εννοια σου σκιντ και η τιμωρια ερχεται καιρος γαρ εγγυς!!!

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
μια καλη απαντηση ειναι :

"μωρο δε λεω κοιταω ... αλλα οταν παμε σπιτι εσυ θα επωφεληθεις "

agentsmith

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ταλε.. το πιο καλο ομως ειναι οταν χαζευουμε εμεις καποιον ωραιον αντρα.. εκει να δεις μουτρα απο τον αντρικο πληθυσμο.. :grin:
μετα εκει να δεις πλακα που γινεται μολις συμφωνουμε μαζι σας!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
δεν ειναι κ πολλοι κ αρα αυτο μας δικαιολογει ετσι?

Επισκέπτης
το προβλημα δεν ειναι αν κοιτατε διακριτικα.. οπως λεει κ ενας φιλος μου το ωραιο υπαρχει για να το βλεπουμε κ να το θαυμαζουμε
το προβλημα αρχιζει αμα ξεχνατε οτι συνοδευεστε κ δεν παιρνετε το βλεμμα σας απ τις υπολοιπες γυναικες που υπαρχουν... τολμησε να μου το κανει μια φορα ο πρωην να γυρισει αδιακριτως να κοιταξει... κ μετα ποιος με ειδε κ δεν με φοβηθηκε.. αν κ στη πραγματικοτητα ουτε μ ενοχλησε :cheesy:
αλλα οπως κ να το κανουμε ειναι αναισθησια, προσβαλεις αυτην που συνοδευεις... ετσι το βλεπει το γυναικειο μυαλο... κ καποιες ζηλευουν κιολας υποθετω :P

αν όμως κάποιος που συνοδεύονταν από μια γκόμενα χαλβάδιαζαι εσένα θα σου άρεζε, έτσι δεν είναι BiteMeIaMfresH;;; σας έχουμε μάθει πλέον ...... 

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εμενα? ουτε που θα το προσεχα χαχαχα
αλλα κ να το προσεχα.. αδιαφορο.. πολλοι κοιτανε :P

@μποτοφιλος... ναι ειδες? συμφωνουμε :P

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
δε 8α το λεγα δεσποινις δαγκωστε με γιατι ειμαι φρεσκια!

ακομη κ το νικ μες την προκληση ειναι!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν φταιω εγω... το νικ μου ειναι αθωο.. η φαντασια σου φταιει :P

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
αν όμως κάποιος που συνοδεύονταν από μια γκόμενα χαλβάδιαζαι εσένα θα σου άρεζε, έτσι δεν είναι BiteMeIaMfresH;;; σας έχουμε μάθει πλέον ...... 

προσωπικά τον θεωρώ τελείως χαλβά

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να παραδέχεται ανοικτά ότι γουστάρει έναν άντρα επειδή ξέρει ότι αυτός εχει γκόμενα/γυναίκα. Στην πράξη όμως όλες έτσι κάνουν.

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να παραδέχεται ανοικτά ότι γουστάρει έναν άντρα επειδή ξέρει ότι αυτός εχει γκόμενα/γυναίκα. Στην πράξη όμως όλες έτσι κάνουν.

φανταζομαι οτι αυτη ειναι ΜΟΝΟ η προσωπικη σου αποψη, ασε που εχω βασιμες υποψιες οτι δεν ειναι ο κανονας

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι γυναίκες πάντα κολλάνε σε εκείνους που έχουν κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα (και μετά νομίζουν ότι και οι άντρες γουστάρουν αντίστοιχα).

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Οι γυναίκες πάντα κολλάνε σε εκείνους που έχουν κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα (και μετά νομίζουν ότι και οι άντρες γουστάρουν αντίστοιχα).

γιατι να χαλασουμε τις καρδιες μας? αφου το λες ετσι θα ναι! κατι παραπανω θα ξερεις!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

καλα με ποια λογικη να γουσταρεις καποιον μονο κ μονο επειδη εχει αλλη? ποσο αχρηστο ατομο πρεπει να εισαι για να το κανεις αυτο... σκοπος δλδ απλα να τον φας απ την αλλη?
δεν γινεται ζω σε αλλο κοσμο.. τελος.

Επισκέπτης
rouli και BiteMeIaMfresH περίμενα να είστε πιο ειλικρινής....είναι δεδομένο ότι όταν κυκλοφορείς γκομενάκι μετράς πολύ περισσότερο στον γυναικείο πλυθησμο.
αν βγω με τον κολλητό μου για καφέ δεν θα με προσέξει καμμιά, αν βγώ με γκομενάκι έστω και να μην είναι καλό θα κοιτάνε όλες, όχι γιατί θα έχω ομορφύνει αλλά γιατί θα λειτουργούν εγωιστικά με τη λογικ'η 'γιατι αυτή είναι με αυτόν;'

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εντελως ειλικρινης ειμαι εγω... τι να κανουμε τωρα... ντε κ καλα να ημαστε ολες καρμπον?
δεν ακολουθησα ποτε αυτη τη λογικη που περιγραφεις... μου φαινεται παραλογη... να παραδεχτω κατι που δεν κανω δλδ? :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν φταιω εγω... το νικ μου ειναι αθωο.. η φαντασια σου φταιει :P

το δικό μου πως το βλέπεις???

εντελως ειλικρινης ειμαι εγω... τι να κανουμε τωρα... ντε κ καλα να ημαστε ολες καρμπον?
δεν ακολουθησα ποτε αυτη τη λογικη που περιγραφεις... μου φαινεται παραλογη... να παραδεχτω κατι που δεν κανω δλδ? :2funny:

όχι δεν είστε καρμπόν.. αλλά οι παλαιότερες συμβουλεύουν τις ποιο νέες με λάθος τρόπο και είναι και ο εγωισμός που κρύβει το κάθε θηλυκό μέσα του(όπως και το αρσενικό). αν πραγματικά εσύ διαφέρεις BRAVO 1000 φορές απλά είναι κάπως σπάνιο... ξέρω κοπέλες που όταν βλέπουν κάποιον ευπαρουσίαστο να είναι μόνος του να λένε ότι αυτός ή πούστης θα είναι ή θα έχει κάποιο κρυμμένο κουσούρι. βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom