Νέα

Το μαρτύριο του να παριστάνεις πως δεν βλέπεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συναγωνιστές

το θέμα έχει ως εξής, έχω βγεί απόψε το βράδυ με παρέα εδώ στην αγγλία και στην παρέα είναι ένα γκομενάκι που το ψήνω έδω και λίγες μέρες. μπλά μπλά και πάει καλά το ψηστήρι, έλα όμως που το μαγαζί είναι τίγκα στο μουνί και είναι και βραδυά σάλσα, και να οι μεξικάνες, και απο εκεί οι ισπανίδες, και απο δίπλα να περνάνε αργεντίνες, κι εγώ να πρέπει να παριστάνω πως δεν βλέπω τίποτα για να το παίζω Mr. Right .....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
σε καταλαβαίνω απόλυτα αν και πολύ φοβάμαι ότι ειδικά σε μια προχωρημένη σχέση το πρόβλημα είναι να καλύπτεσαι μη φας καμιά καλαμιά ή μην έρθει καμιά αδέσποτη σφαλιάρα ή κανένα περιεχόμενο ποτηριού ή το λιγότερο νιώσεις μια στριφογυριστή τσιμπιά.
Γιαυτό φίλε να πηγαίνεις ΜΟΝΟΣ τέτοιες βραδιές σε τέτοιες φάσεις...

Επισκέπτης
Εσύ πήγες στην χασαποταβέρνα με την μπριζόλα από το σπίτι... τι να σου πω!!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.955
Πόντοι
6.925
Πες της ότι τα βράδυα έχεις κρίσεις αληθωρισμού και ότι μονο αυτήν κοιταγες, "να δες σήμερα το πρωί τι ίσια είναι τα μάτια μου"

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Συνηθίζω όταν είναι κάτι που ΔΕΝ γίνεται να μην το κοιτάξεις/δεις, να την προκαλώ να το δει και αυτή. Μετά να δείτε τι πλάκα γίνεται :)
- "Άντε μωρέ με την αλόγα/ με τη μουλάρα/ το τσόκαρο", κλπ και ας είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου...
- "Καλά, άρρωστο είναι καλέ; δεν τρώει καθόλου;"
- "Εγώ στην ηλικία της..."

ΥΓ: Σημειώνω ότι είμαι παντρεμένος, αρα τα σχόλια προέρχονται από τη σύζυγο.

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Έχω και εγώ παρόμοια προβλήματα με το κοίταγμα, προσπαθώ να το ελατώσω μα δεν γίνεται!

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια, το προβλημα του φιλου ειναι ..σοβαρο και εχει τυχει σε πολλους απο εμας , σε διαφορες φασεις της ζωης μας.
Πραγματικα οταν συνοδευεσαι απο την συμβια σου η το αμορε σου και βλεπεις διπλα σου να παρελαυνουν ΟΙ ...πειρασμοι, δεν μπορεις ν αντισταθεις και να μην κοιταξεις ....Η μονη λυση φιλε μου ειναι σε τετοιες περιστασεις να κυκλοφορεις με ....γυαλια ηλιου , προσποιουμενος ευαισθησια εντονου φωτισμου στα ματια σου!!!!!

dom

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Τότε θα υποπτευθεί το έτερον ίμηση.

Εγώ πιστεύω πως το θέμα λύνεται με προπόνηση :)

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.047
Πόντοι
6.815
αφου εισαι και στην αγγλια σιγουρα εσυ κοιτας τα γκομενακια :boobies: και οι  :jerking: αγγλοι εσενα..........προσεχε συντροφεεεεε

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το προβλημα δεν ειναι αν κοιτατε διακριτικα.. οπως λεει κ ενας φιλος μου το ωραιο υπαρχει για να το βλεπουμε κ να το θαυμαζουμε
το προβλημα αρχιζει αμα ξεχνατε οτι συνοδευεστε κ δεν παιρνετε το βλεμμα σας απ τις υπολοιπες γυναικες που υπαρχουν... τολμησε να μου το κανει μια φορα ο πρωην να γυρισει αδιακριτως να κοιταξει... κ μετα ποιος με ειδε κ δεν με φοβηθηκε.. αν κ στη πραγματικοτητα ουτε μ ενοχλησε :cheesy:
αλλα οπως κ να το κανουμε ειναι αναισθησια, προσβαλεις αυτην που συνοδευεις... ετσι το βλεπει το γυναικειο μυαλο... κ καποιες ζηλευουν κιολας υποθετω :P

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
ενω εσυ μπαιτ? σκασιλαρα σου ε?? χαλαρη κι ανετη :cheesy:

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
ταλε.. το πιο καλο ομως ειναι οταν χαζευουμε εμεις καποιον ωραιον αντρα.. εκει να δεις μουτρα απο τον αντρικο πληθυσμο.. :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ταλε.. το πιο καλο ομως ειναι οταν χαζευουμε εμεις καποιον ωραιον αντρα.. εκει να δεις μουτρα απο τον αντρικο πληθυσμο.. :grin:
παρακαλώ....το βλέπειν επιτρέπεται σε αμφοτέρους...το αγγίζειν απαγορεύεται...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ενω εσυ μπαιτ? σκασιλαρα σου ε?? χαλαρη κι ανετη :cheesy:

χαχαχα εντελως ομως... ειμαι λιγο αναισθησια σε κατι τετοια... γιατι σιγουρα βλεπει διαφορες ειτε ειμαι μαζι του ειτε οχι κ του αρεσουν τι να κανω να του βγαλω τα ματια?... αλλα του τα χωσα για να μην παιρνει θαρρος [size=6pt]κ γιατι ειχε πλακα... :rolleyes:[/size]

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
χαχαχα εντελως ομως... ειμαι λιγο αναισθησια σε κατι τετοια... γιατι σιγουρα βλεπει διαφορες ειτε ειμαι μαζι του ειτε οχι κ του αρεσουν τι να κανω να του βγαλω τα ματια?... αλλα του τα χωσα για να μην παιρνει θαρρος [size=6pt]κ γιατι ειχε πλακα... :rolleyes:[/size]

Άστα αυτά βρε ζηλιαρόγατα!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν μπορω τωρα ομως... εχω δουλεια. το κανονιζουμε για μετα :2funny:

Stories

Νέο!