dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
Μας πουλησες κουμπαρε μας πουλησες!!! Χαχαχαχαχα συγχωρεμενος και δικαιολογημενος ομως!!!Άρχοντες Καλή Χρονιά !!!!!
Μας πουλησες κουμπαρε μας πουλησες!!! Χαχαχαχαχα συγχωρεμενος και δικαιολογημενος ομως!!!Άρχοντες Καλή Χρονιά !!!!!
Νατος παλι...Αυτο που φοβομουν...Χρονια πολλα κ καλα σε ολους μάγκες με υγεια κ πιο συχνές συγκέντρωσεις να εχουμε. Καλα γαμησια κ πολλα!!!
Καλως το καλυτερο παιδι του μπου!!!Άρχοντες Καλή Χρονιά !!!!!
Μας πουλησες κουμπαρε μας πουλησες!!! Χαχαχαχαχα συγχωρεμενος και δικαιολογημενος ομως!!!
Καλως το καλυτερο παιδι του μπου!!!
Του χρόνου , καλά να είμαστε , η πίτα θα είναι από εμένα ...λίγο μεγάλη για να κρύβει μωρό μέσα !!!
μη φοβασαι, εχω ενα γυρω στο 1,50 και λεπτο...Του χρόνου , καλά να είμαστε , η πίτα θα είναι από εμένα ...λίγο μεγάλη για να κρύβει μωρό μέσα !!!
φιλε σημερα, ειμαι κουρασμενος...
Τοιχο τοιχο μην μας πετυχει φιλε !!! Τοιχο τοιχο!!! Μεχρι τεταρτη θα τον ακονιζει λεει... Αχ τι εχει να παθει η δολια...Νατος παλι...Αυτο που φοβομουν...
παω αυριο εγω φιλε να προλαβω....Τοιχο τοιχο μην μας πετυχει φιλε !!! Τοιχο τοιχο!!! Μεχρι τεταρτη θα τον ακονιζει λεει... Αχ τι εχει να παθει η δολια...
Περασες κ@λ@...;φιλε σημερα, ειμαι κουρασμενος...
στα ειπα ;)
μη φοβασαι, εχω ενα γυρω στο 1,50 και λεπτο...
παω αυριο εγω φιλε να προλαβω....
Ραλι μουνοπολις!!! Χαχαχαχαχαπαω αυριο εγω φιλε να προλαβω....
αφου γαμησες σφιχτό κωλαρακι δεν θα εισαι κουρασμένος τι θα εισαι. Αφου αγωνίστηκες.φιλε σημερα, ειμαι κουρασμενος...
στα ειπα ;)
Ο πρεσβυτερος ειπε : εχουμε μνημονιο!!! ΧαχαχαχαχαΠου που
να τα λεμε αυτα παιδια ;)
αφου γαμησες σφιχτό κωλαρακι δεν θα εισαι κουρασμένος τι θα εισαι. Αφου αγωνίστηκες.
Ραλι μουνοπολις!!! Χαχαχαχαχα
Αντε ρε, αυτο δεν το θες...Ειναι πολυ Αφγανισταν αυτο...Σεβομαι τα αστερια σου εδω μεσα, αλλα δεν... ;)πειτε ντε
θελω κ γω σφιχτο σουφριδακι
παψε εσυ βρε αμέσωςΤοιχο τοιχο μην μας πετυχει φιλε !!! Τοιχο τοιχο!!! Μεχρι τεταρτη θα τον ακονιζει λεει... Αχ τι εχει να παθει η δολια...