zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
στο ειπα οτι η γκομενα σε γουσταρε ρε... ;) Τι καλος ο Τζιμης μου λεει ολη την ωρα....Α να χαθεις
στο ειπα οτι η γκομενα σε γουσταρε ρε... ;) Τι καλος ο Τζιμης μου λεει ολη την ωρα....Α να χαθεις
στο ειπα οτι η γκομενα σε γουσταρε ρε... ;) Τι καλος ο Τζιμης μου λεει ολη την ωρα....
πηγες σημερα κατω που λεγαμε?Να μαντεψω σου ειπε και πως νιωθει υπεροχα μαζι σου;;; Χαχαχαχαχα
Γαμησε τα κλειστο το τηλεφωνο... Αλλα πηρα κατι απο την ρωσσοκαβατζα... Αλλα χωρις ταισμα ;)πηγες σημερα κατω που λεγαμε?
ολοι με το πουλι λοιπον στο παραθυρο σημερα....οκ ;)Γαμησε τα κλειστο το τηλεφωνο... Αλλα πηρα κατι απο την ρωσσοκαβατζα... Αλλα χωρις ταισμα ;)
κυριως υπομονη
Πάντα τέτοια!
Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά, με υγεία, επιτυχία και υπομονή σε όλους τους συναγωνιστές!!!!!!!
Ασε που σημερα δεν θα μπορουσα να σε παρω μαζι μου ετσι και αλλιως....Ειναι συναντηση συνεντευξη... Μην παει ο νους σου στο ξεκωλιασμα ;)Γαμησετα άσφαιροι .
ξερω ξερωΑσε που σημερα δεν θα μπορουσα να σε παρω μαζι μου ετσι και αλλιως....Ειναι συναντηση συνεντευξη... Μην παει ο νους σου στο ξεκωλιασμα ;)
Σας την φερνω με κορδελα σε συσκευασια δωρου ρεμαλια....σε λιγο στο πιατο σας... ;)ξερω ξερω
Σας την φερνω με κορδελα σε συσκευασια δωρου ρεμαλια....σε λιγο στο πιατο σας... ;)
στρώνω τραπεζιΣας την φερνω με κορδελα σε συσκευασια δωρου ρεμαλια....σε λιγο στο πιατο σας... ;)
Εγω στρώνω κρεβάτι και ακονιζω και τον μικρο dinger!!! Χαχαχαχα!στρώνω τραπεζι
Θα παρω τηλεφωνο για βοβμβα εκει που θα εισαι και θα εκκενωσουν το χωρο να τρεχεις με το σωβρακο εξω!!! Θα δεις.....Εγω στρώνω κρεβάτι και ακονιζω και τον μικρο dinger!!! Χαχαχαχα!
Για αυριο ομως γιατι Παρασκευη έχω αλλη δουλεια το μεςημερακι...Ξέρεις εσυ ;)!!!!
Θα παω στο σπιτι της ρε τι νομιζεις !!! Και αυτη φιλαρακι θα την κανω αλλωστε ;)Θα παρω τηλεφωνο για βοβμβα εκει που θα εισαι και θα εκκενωσουν το χωρο να τρεχεις με το σωβρακο εξω!!! Θα δεις.....