Νέα

Το καλύτερο μουνί το γάμησα σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Απρ 2020
Like
4
Πόντοι
0
βλεπεις τη σημερινή στασιμη κατάσταση χωρις περιθωριο ανακαμψης θυμασαι τις παλιες ενδοξες εποχες και σε ποια πιανουν τα ψυχολογικα.δυστηχως οι αναμνησεις με τις ναρες που γαμουσαμε και η σημερινη κατασταση με τις μπαζολες σου δημιουργει μελαγχολια ρε γαμωτι μου

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.027
Πόντοι
6.236
Αουρορα πριν μια 8αρια χρόνια
Στη φυλής 58 αν θυμάμαι καλα
Κοντοπουτανο οπως μου αρέσει
Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες αλλα η ολη φαση ηταν full girlfriend experience, απο το τοσο πάθος στα προκαταρκτικά υπέκυψα σε κατι που δεν ειχα ποτε σκοπο να κανω, πολλα γλωσσοφιλα και ενα μεθυστικό γλυφομουνι.

Την θυμαμαι να καυλωνει απίστευτα και να μου τραβάει τα μαλλιά ενω στο σέξ προέκυψαν ποικίλες απο στάσεις
Αφού πρεπει να ειχε περάσει ενα 20λεπτο ισως και παραπάνω ακούστηκε το πρώτο και δεύτερο χτύπημα στην πορτα με την αουρορα να μου λεει να μην δινω σημασία και να συνεχίσω.
Μεχρι που ένοιωσα άβολα με την τσατσά να στέκεται στην πόρτα

Τελείωσα και έπεσε στο κρεβατι με την ιδια να πεφτει διπλα μου και να γέρνει το κεφάλι της πανω στο στήθος μου να μου λεει πόσο καλος ημουνα και να με ρωτάει αν εχω κοπέλα κτλπα..

Αν δεν ήμουν τόσο άπειρος μπουρδελιαρης θα την ειχα παίξει καλύτερα μπαλα και ισως ειχα καταφέρει το πολυπόθητο
Ποιο είναι το πολυπόθητο;:think:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
993
Πόντοι
96
Και με τη καταρρευση της Αλβανιας ηρθε πολυ μουνι.Μουναρες της επαιρναν τοτε με το ζορι και τις εφερναν με το ζορι στα μπουρδελα.Ρωσιδες ,Αλβανιδες ,Ρουμανες και οτι καλυτερο υπηρχε ηταν στα μπουρδελα!Μοντελα με το κιλο σε τιμη κοστους!!Ουτε στα εσκορτ πια δεν τα βρισκεις!

ε, ναι ... αλλά δε το λες και καλό αυτό ....

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
1993-94 ....salem οδοs Mαρνηs ......και salem 2 πλατεια κουμουνδουρου ... η αρχη των στουντιο και οχι μονο ...πολιτισμικο σοκ απο τα μουνια που ηταν μεσα εμπαινεs καθοσουν και ερχονταν καμμια 20 + και περιμεναν απεναντι σου να διαλεξειs και δεν ηξερεs τι να κανειs ..χαχαχα !!! ....απιστευτεs εποχεs και απιστευτεs γυναικαρεs που δεν προκειται να ξαναζησουμε ...τυχεροι οποιοι απο εμαs ζησαμε αυτην την περιοδο ...με πηγατε τσα χρονια πισω ...!!!!!

Argiref

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
70
Πόντοι
0
Αουρορα πριν μια 8αρια χρόνια
Στη φυλής 58 αν θυμάμαι καλα
Κοντοπουτανο οπως μου αρέσει
Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες αλλα η ολη φαση ηταν full girlfriend experience, απο το τοσο πάθος στα προκαταρκτικά υπέκυψα σε κατι που δεν ειχα ποτε σκοπο να κανω, πολλα γλωσσοφιλα και ενα μεθυστικό γλυφομουνι.

Την θυμαμαι να καυλωνει απίστευτα και να μου τραβάει τα μαλλιά ενω στο σέξ προέκυψαν ποικίλες απο στάσεις
Αφού πρεπει να ειχε περάσει ενα 20λεπτο ισως και παραπάνω ακούστηκε το πρώτο και δεύτερο χτύπημα στην πορτα με την αουρορα να μου λεει να μην δινω σημασία και να συνεχίσω.
Μεχρι που ένοιωσα άβολα με την τσατσά να στέκεται στην πόρτα

Τελείωσα και έπεσε στο κρεβατι με την ιδια να πεφτει διπλα μου και να γέρνει το κεφάλι της πανω στο στήθος μου να μου λεει πόσο καλος ημουνα και να με ρωτάει αν εχω κοπέλα κτλπα..

Αν δεν ήμουν τόσο άπειρος μπουρδελιαρης θα την ειχα παίξει καλύτερα μπαλα και ισως ειχα καταφέρει το πολυπόθητο
Πολυποθητο;

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Εγώ μύστες μερακλήδες έκανα το κορυφαίο, γάμησα ιερόδουλη, και την παντρεύτηκα και κουμπάρα η τσατσά

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.055
Πόντοι
9.297
Ας είναι καλά η κατάρρευση του κομμουνισμου όπου φάγαμε Ρωσικό μουνι που ούτε στα όνειρα μας το φανταζομασταν... μη ξεχνάτε οι Έλληνιδες τότε το 90 εκτός από μπάζα χοντρές ήταν κ μυξοπαρθενες τρομάρα τους
Σωστός...άνοιξαν οι ορίζοντες μας...από την άλλη οι γυναίκες δεν θα πουν ότι τους αρέσουν οι Πολωνοί η οι Ρώσοι .Αυτοί δεν έχουν € στις τσέπες....

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
κι εγώ θυμάμαι αρχές 90 σε ενα καταγώγιο στο μετάξι είχα πηδήξει ενα μωρο απίστευτο ξανθια ανατολική, και γενικα επάζαν απίστευτα μωρά μες 2000 ή 3000 δραχμές στα χαλάσματα του μεταξουργίου αλλά και φυλής... κάποια στιγμή και μετά από καποια παρεμβαση του ζουγκλα του τρομερου δημοσιογράφου επεσε σκούπα και αυτά περασαν ανεπιστεπτί αν και προφανώς θα υπήρχε και trafficking σε μεγάλο βαθμό

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k
OP
OP
arxidakos

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
1993-94 ....salem οδοs Mαρνηs ......και salem 2 πλατεια κουμουνδουρου ... η αρχη των στουντιο και οχι μονο ...πολιτισμικο σοκ απο τα μουνια που ηταν μεσα εμπαινεs καθοσουν και ερχονταν καμμια 20 + και περιμεναν απεναντι σου να διαλεξειs και δεν ηξερεs τι να κανειs ..χαχαχα !!! ....απιστευτεs εποχεs και απιστευτεs γυναικαρεs που δεν προκειται να ξαναζησουμε ...τυχεροι οποιοι απο εμαs ζησαμε αυτην την περιοδο ...με πηγατε τσα χρονια πισω ...!!!!!
Το θυμαμαι φιλαρακι .Επικα γαμησια με επικες γκομενες!!!

• Like
Αντιδράσεις: steeve

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
872
Πόντοι
81
ε, ναι ... αλλά δε το λες και καλό αυτό ....
Στην πλατεία Κουμουνδούρου πρέπει να αναφέρεσαι λογικά στο στούντιο που ήταν στο πάνω μέρος της πλατείας γωνία με Ευριπίδου πάνω από ενα ζαχαροπλαστείο. Δεν θυμάμαι αν το λέγανε salem αλλά είχε απίστευτες γκόμενες μέσα και χρέωνε γύρω στις 10000 δρχ. όταν εκείνες τις εποχές γαμούσες με 2000-2500 στα μπουρδέλα της περιοχής και κάπου 3000 πέρνανε οι τύπισσες που αράζανε στα ξενοδοχεία της αγοράς.

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
Παιδιά κάτι άσχετο, το μπουρδελο με το ασανσέρ στο Μεταξουργείο υπάρχει ακόμα?
Ξεροσταλιαζαμε μόλις κατέβαινε η πορνη κάτω

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Φωκαιας 17Α, Βουλγαρα Νικόλ. Κορμί 10αρι, φάτσα 10αρι, έτσι απλά. Προ περιπου 10 ετών. Την έπαιρνα στο δωματιακι που είναι μέσα από την κουζίνα γιατί, όπως παντα, ήθελα απλετο φως για να την θαυμάζω. Απίστευτη! Πεντακάθαρη! Η γλώσσα μου επί μόνιμου βάσεως ήτανε μέσα στην κωλοτρυπίδα της.
Από ότι έχω μάθει τώρα είναι παντρεμενη κι εχει και παιδακια. Η μόνη ιερόδουλη που θα ξεχνουσα το παρελθον της αμα την παντρευομουν.... :drooling-face: :grin: :angel::inlove:
Ερωτικός!

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Στην πλατεία Κουμουνδούρου πρέπει να αναφέρεσαι λογικά στο στούντιο που ήταν στο πάνω μέρος της πλατείας γωνία με Ευριπίδου πάνω από ενα ζαχαροπλαστείο. Δεν θυμάμαι αν το λέγανε salem αλλά είχε απίστευτες γκόμενες μέσα και χρέωνε γύρω στις 10000 δρχ. όταν εκείνες τις εποχές γαμούσες με 2000-2500 στα μπουρδέλα της περιοχής και κάπου 3000 πέρνανε οι τύπισσες που αράζανε στα ξενοδοχεία της αγοράς.
Eτσι ακριβωs ...αυτο λεω ναι ...αναθεμα τον ζουγκλα τον αλητη που μαs κατεστρεψε ...χαχαχα !!!!

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
μια Λωρα ή Λανα. Γυρω στο 95-96. Φυλης 54, ή φυλης 84 κατι τετοιο. Μια ξανθια Ρωσιδουλα με κοντο μαλλί. Λεπτουλα αδυνατουλα. μικρό βυζάκι. Φοβερη επιδερμιδα.
Νομίζω Πολωνέζα ήταν...ισως κάνω λαθος!!

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Θεσσαλονίκη, γύρω στο 2011 Ντανα από Ρουμανία, η οποία έκανε πιάτσα κάπου στην 26ης Οκτωβρίου, αλλά δεχόταν και στο σπίτι της. Κοντούλα με πολλά τατου, piercing, αλλα πεντακάθαρη.
Εγώ πιτσιρίκος τότε, άπειρος και με άγχος, πήρα πρόγραμμα στο σπίτι της.
Μετά τον πρώτο γύρο, με αγκαλιάζει και μου λέει "τώρα κάνε με ότι θες"!
Και το εννοούσε!
Εξαφανίστηκε απότομα, μάλλον την μπουζουριασανε αν είναι σωστές οι πληροφορίες μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom