Νέα

To i-phone είναι για κλωτσές .μιλάμε για πολλές κλωτσές…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
2 φίλοι μου αγόρασαν το Xperia με Android και γαμεί & δέρνει.
Φοβερά δείχνουν και τα Galaxy, HTC Desire.

Για όποιον θέλει να σκάσει μέχρι 300, HTC Wildfire. Τέλος.

OP
OP
il_capitano

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Δεν μπορο  να πω οτι εχω τεραστιες γνωσεις σε οτι εχει σχεση με software και λεπτομερειες στον τομεα των κινητων.
Απλα θελω να καταθεσω την εμπειρια μου απο ενα Samsung Omnia Pro B7610.
Το εχω ενα χρονο τωρα, (βρισκομαι στο εξωτερικο) και κανω σχεδον ολες τις δουλειες που θα εκανα απο το γραφειο μου.
Λιγο πιο αργα βεβαια, αλλα το σημαντικο ειναι οτι τις κανω.
Ενημερωνομαι αμεσα για τα μαιλ μου, και εχω αμεση αναφορα για το ηλεκτρονικο καταστημα που εχω.
Σπανια μου εχει κολλησει, και εχω αρκετα gadget που μου χρειαζονται πραγματικα.
Συντομα θα το αλλαξω με το Galaxy.
Δεν σκεφτηκα ουτε λεπτο να το αλλαξω με ενα μηλο................
και φαντασου οτι το android και το bada ειναι καλυτερα και ανοιχτα λειτουργικα..

greece

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
H apple είναι φιλοσοφία, εξού και η microsoft έχει αντιγράψει το περιβάλλον των mac. Όσο για τις παροχές που προσφέρουν τα άλλα κινητά, με κάλυψαν οι μπουρδελιάριδες ποιο πάνω. Η Χιουντάι δίνει εφ' όρου ζωής δωρεάν  service, cd, eps, κ.λπ., έχει τις πιο χαμηλές τιμές, αλλά πόσοι αγοράζουν Χιουντάι; Αλλά και να το αγοράζεις, μπορείς να το πουλήσεις; Εξ' ου και τα Χιουντάι τα παντρεύεσαι!!!!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
To i-phone είναι για κλωτσές .μιλάμε για πολλές κλωτσές… :headbang:
Μιλάμε έχω τρελαθεί ..τι υπέροχο το I-phone,φοβερό το i-phone..
Ε λοιπόν μ…….ες…το κιν είναι για κλωτσες..675 euro????χαχαχαχαχαχαχαχα
Απίστευτη άπατη , λοιπόν περιμένω να γίνε χαμός εδώ  ,το τηλ είναι καλό όταν πρωτοβγήκε ,τώρα το android το έχει για πρωινό με πολύ πιο λίγα χρήματα..
Έχω κι άλλο ανέκδοτο…JAILBREAK..κάντε το στο κινητό και θα βρείτε έναν υπέροχο κόσμο… κορόιδα…να πρέπει να σπάσεις το τηλέφωνο κα μην έχεις εγγύηση για να μπορείς να βάζεις clopy εφαρμογές…..ημαρτον,να μην μπορείς να αλλάξεις μπαταρία ,και τόσα πολύ αλλαγών αρχίσω..
Μάγκες 700 ευρώ για αυτό το τηλ είναι ΛΗΣΤΕΙΑ..
Και πριν το πείτε έχω 1 Samsung wave ,κάνει πιο πολλά από το μήλο με 395..(που δεν είναι και λίγα)..κλαφτέ…..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ρε φιλε ανοιξες ενα θεμα να συζητησουμε και ειπες μονο καποια αρνητικα που ειναι και σχετικα στη τελικη
εγω εχω μαγαζι με κινητα και εκτος απο το 4(το περιμενω μεσα στο μηνα)εχω ολα οσα εχουν βγει και εχω να σου πω τα εξης
οσο αναφορα τη τιμη την κανουν οι εταιριες που το φερνουν εδω και οχι η apple πραμα που σημαινει οτι επειδη εδω καποιοι εχουν βρει εδαφος και τρωνε δε σημαινει οτι φταιει το τηλεφωνο
το οτι στη πορτογαλλια εχει 800 ευρω στην ελλαδα 700 και στην αμερικη 450 ειναι αλλο θεμα

το θεμα jailbrake ειναι κατι περιεργο το οποιο ακομα και μειωνεκτημα να το ονομασεις ξυπνησαν οι ιθυνοντες και το νομιμοποιησαν
αλλα και ετσι να μην ηταν οταν  λες για εγγυσησεις και λοιπες κοτσανες ενημερωσου οτι με μια κινησουλα 20 λεπτων το τηλεφωνο επανερχετε και δεν υπαρχει θεμα εγγυησης

το μοναδικο που συμφωνω μαζι σου ειναι οτι στο ευρυ κοινο αυτο με την μπαταρια ειναι μεγαλο μειων αλλα εκατσες ποτε να συζητησεις η να ψαξεις τι μπορει να σου δωσει το τηλεφωνο?
εμενα προσωπικα αν και ξερω να το ανοιγω δεν με ενδιεφερε η μπαταρια γιατι αυτα που εκαναν πιο ευκολη τη ζωη μου με αυτο το κινητο ηταν πολυ περισοτερα.οχι οτι δεν τα παιρνεις και απο αλλα τηλεφωνα αλλα ολα ειναι θεμα νοοτροπιας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
H apple είναι φιλοσοφία, εξού και η microsoft έχει αντιγράψει το περιβάλλον των mac. Όσο για τις παροχές που προσφέρουν τα άλλα κινητά, με κάλυψαν οι μπουρδελιάριδες ποιο πάνω. Η Χιουντάι δίνει εφ' όρου ζωής δωρεάν  service, cd, eps, κ.λπ., έχει τις πιο χαμηλές τιμές, αλλά πόσοι αγοράζουν Χιουντάι; Αλλά και να το αγοράζεις, μπορείς να το πουλήσεις; Εξ' ου και τα Χιουντάι τα παντρεύεσαι!!!!!!
ναι ενω τα αλλα ο ελληνας τα πουλαει καθε χρονο....

greece

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Πραγματικά πες μου, τι μηχανάκι έχεις;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε φιλε ανοιξες ενα θεμα να συζητησουμε και ειπες μονο καποια αρνητικα που ειναι και σχετικα στη τελικη
εγω εχω μαγαζι με κινητα και εκτος απο το 4(το περιμενω μεσα στο μηνα)εχω ολα οσα εχουν βγει και εχω να σου πω τα εξης
οσο αναφορα τη τιμη την κανουν οι εταιριες που το φερνουν εδω και οχι η apple πραμα που σημαινει οτι επειδη εδω καποιοι εχουν βρει εδαφος και τρωνε δε σημαινει οτι φταιει το τηλεφωνο
το οτι στη πορτογαλλια εχει 800 ευρω στην ελλαδα 700 και στην αμερικη 450 ειναι αλλο θεμα

το θεμα jailbrake ειναι κατι περιεργο το οποιο ακομα και μειωνεκτημα να το ονομασεις ξυπνησαν οι ιθυνοντες και το νομιμοποιησαν
αλλα και ετσι να μην ηταν οταν  λες για εγγυσησεις και λοιπες κοτσανες ενημερωσου οτι με μια κινησουλα 20 λεπτων το τηλεφωνο επανερχετε και δεν υπαρχει θεμα εγγυησης

το μοναδικο που συμφωνω μαζι σου ειναι οτι στο ευρυ κοινο αυτο με την μπαταρια ειναι μεγαλο μειων αλλα εκατσες ποτε να συζητησεις η να ψαξεις τι μπορει να σου δωσει το τηλεφωνο?
εμενα προσωπικα αν και ξερω να το ανοιγω δεν με ενδιεφερε η μπαταρια γιατι αυτα που εκαναν πιο ευκολη τη ζωη μου με αυτο το κινητο ηταν πολυ περισοτερα.οχι οτι δεν τα παιρνεις και απο αλλα τηλεφωνα αλλα ολα ειναι θεμα νοοτροπιας

μη ξεχάσετε όταν βγει κινητό που θα λέει και το φλυτζάνι να το πάρετε.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μη ξεχάσετε όταν βγει κινητό που θα λέει και το φλυτζάνι να το πάρετε.
το αν αξιζει και συμφερει να χαλας 500 για κινητο
500 για καμερα και 30.000 για αυτοκινητο ειναι αλλο θεμα φιλε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το αν αξιζει και συμφερει να χαλας 500 για κινητο
500 για καμερα και 30.000 για αυτοκινητο ειναι αλλο θεμα φιλε
νικολάκη.
του χρόνου ενδεχομένως να μην έχουν λεφτά για κάρτα να στέλνουν κάνα μήνυμα το ποιό είναι καλύτερο τους μάρανε.

προσωπικά το καλύτερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου είναι ένα εταιρικό ericsson gh337

α.
γιατι μου το δωκαν τζάμπα
β.
γιατι μίλαγα τζάμπα με τις ώρες όταν όλοι τα απλώνανε τραχανά στα τραπεζάκια για να δείχνουν ότι έχουν κινητό και μιλούσαν στα καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ.
γ.
γιατι έκανε αυτό για το οποίο προοριζόταν ΑΡΙΣΤΑ
δ.
γιατί το είχα πατήσει με τις ρόδες και δούλευε ακόμα απλά δεν είχε καντράν.

για όλα αυτά δεν έχω smart phone γιατι έξυπνος μπορεί να είναι μόνο ένας ανθρώπινοςε εγκέφαλος. αμα είσαι ηλίθιος πιθανώς να το έχεις ανάγκη.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
νικολάκη.
του χρόνου ενδεχομένως να μην έχουν λεφτά για κάρτα να στέλνουν κάνα μήνυμα το ποιό είναι καλύτερο τους μάρανε.

προσωπικά το καλύτερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου είναι ένα εταιρικό ericsson gh337

α.
γιατι μου το δωκαν τζάμπα
β.
γιατι μίλαγα τζάμπα με τις ώρες όταν όλοι τα απλώνανε τραχανά στα τραπεζάκια για να δείχνουν ότι έχουν κινητό και μιλούσαν στα καρτοτηλέφωνα του ΟΤΕ.
γ.
γιατι έκανε αυτό για το οποίο προοριζόταν ΑΡΙΣΤΑ
δ.
γιατί το είχα πατήσει με τις ρόδες και δούλευε ακόμα απλά δεν είχε καντράν.

για όλα αυτά δεν έχω smart phone γιατι έξυπνος μπορεί να είναι μόνο ένας ανθρώπινοςε εγκέφαλος. αμα είσαι ηλίθιος πιθανώς να το έχεις ανάγκη.
το τελευεταιο μου το γαμησες
αυτη ειναι η λογικη του οχι ακριβου ρουχου γιατι την βγαζεις και απο το γιουσουρουμ
του ακριβου ρολογιου γιατι την βγαζεις και με του ταληρου απο πανηγυρι

σου ειπα και πιο πανω οτι το αν ειναι σωστο η αν το χρειαζεσε ειναι τελειως διαφορετικο με το αν ειναι καλο τηλεφωνο η οχι
επεισης το να παιρνεις εναν μισθο και να χρεωνεσε για να παρεις ενα τηλεφωνο ειναι μαλακια
αλλα αν μποερις να το παρεις δε βρισκω το λογο να μην ψαχνεσε και με κατι καινουριο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το τελευεταιο μου το γαμησες
αυτη ειναι η λογικη του οχι ακριβου ρουχου γιατι την βγαζεις και απο το γιουσουρουμ
του ακριβου ρολογιου γιατι την βγαζεις και με του ταληρου απο πανηγυρι

σου ειπα και πιο πανω οτι το αν ειναι σωστο η αν το χρειαζεσε ειναι τελειως διαφορετικο με το αν ειναι καλο τηλεφωνο η οχι
επεισης το να παιρνεις εναν μισθο και να χρεωνεσε για να παρεις ενα τηλεφωνο ειναι μαλακια
αλλα αν μποερις να το παρεις δε βρισκω το λογο να μην ψαχνεσε και με κατι καινουριο

εγώ μπορώ να το πάρω. αλλά βρίσκω μαλακία να με βάζουν διαρκώς στο τρυπάκι να παίρνω μια ΑΧΡΗΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ γιατί έτσι είναι το τρέντ.
το β ενικό δεν ήταν επί προσωπικού.

Υ.Γ.
μετά απο καμμιά κατοστή κινητά και καμμιά 30αρία λάπτοπ αποφάσισα να τα τρώω σε κάτι πιο εποικοδομητικό. Αρκει να μη νιώθω ότι πηρα ως χρήσιμη μια παπαριά που κάνει ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
απο τη στιγμή που δεν κανει καλύτερη τη ζωή μου αλλά με κάνει φτωχότερο τομπούλο.
τελεία.
ο καθείς με τις απόψεις του.

greece

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Πόσοι από εδώ έχετε πιάσει το iphone στα χέρια σας? Ο ένας στους 10.000? Άμα δεν έχεις προσωπική άποψη, απλά καλύτερα να μασάς

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγώ μπορώ να το πάρω. αλλά βρίσκω μαλακία να με βάζουν διαρκώς στο τρυπάκι να παίρνω μια ΑΧΡΗΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ γιατί έτσι είναι το τρέντ.
το β ενικό δεν ήταν επί προσωπικού.

Υ.Γ.
μετά απο καμμιά κατοστή κινητά και καμμιά 30αρία λάπτοπ αποφάσισα να τα τρώω σε κάτι πιο εποικοδομητικό. Αρκει να μη νιώθω ότι πηρα ως χρήσιμη μια παπαριά που κάνει ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
απο τη στιγμή που δεν κανει καλύτερη τη ζωή μου αλλά με κάνει φτωχότερο τομπούλο.
τελεία.
ο καθείς με τις απόψεις του.
μαζι σου
το πως τρωει ο καθενας τα λεφτα του ειναι ααααλλο θεμα
μπορεις με 500 ευρω να παρεις ενα τηλεφωνο να γαμησεις 2 ωρες ενα σιτι τουρ, να γαμησεις 20 φορες σε μπουρδελο, να παρεις εναν καναπε , να πας ενα 2μερο καπου κτλπ κτλπ

απλα εγω θεωρω οτι απο τη στιγμη που θελω να ψαχνομαι με την τεχνολογια θα παρω και ιπηονε και tablet κτλπ . δεν το ειπα για προσωπικο απλα θεωρω οτι σαν και μενα υπαρχουν πολλοι

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
nexus one λέμεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πόσοι από εδώ έχετε πιάσει το iphone στα χέρια σας? Ο ένας στους 10.000? Άμα δεν έχεις προσωπική άποψη, απλά καλύτερα να μασάς

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς 
στράκο στο γραφείο γύρω γύρω όλοι έχουν όλη τη σειρά ιποντ και το ιπαντ.
αλλά δε μ αφήνουν να τους τα πιάσω για να μην τους τα χαλάσω.
αααααααααααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα ρε μαλάκες.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς 
στράκο στο γραφείο γύρω γύρω όλοι έχουν όλη τη σειρά ιποντ και το ιπαντ.
αλλά δε μ αφήνουν να τους τα πιάσω για να μην τους τα χαλάσω.
αααααααααααααααααααααααααχχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα ρε μαλάκες.
και για να σου πω και κατι που θα σου αρεσει
οτι το iphone κακα τα ψεματα ηταν μια επανασταση στο χωρο της κινητης τηλεφωνιας
και οταν ειχε πρωτοβγει το επερναν μονο οι ''ψαγμενοι''

πλεον το μεγαλυτερο αντικηνητρο για πολλου μαλακες να μη παρουν το Iphone ειναι επειδη το εχουν ολοι!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μαζι σου
το πως τρωει ο καθενας τα λεφτα του ειναι ααααλλο θεμα
μπορεις με 500 ευρω να παρεις ενα τηλεφωνο να γαμησεις 2 ωρες ενα σιτι τουρ, να γαμησεις 20 φορες σε μπουρδελο, να παρεις εναν καναπε , να πας ενα 2μερο καπου κτλπ κτλπ

απλα εγω θεωρω οτι απο τη στιγμη που θελω να ψαχνομαι με την τεχνολογια θα παρω και ιπηονε και tablet κτλπ . δεν το ειπα για προσωπικο απλα θεωρω οτι σαν και μενα υπαρχουν πολλοι

ελάλησα νικολάκη.
θα δώσω μια περιουσία ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ή ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ.
για παράδειγμα έχω πάρει ένα απο τα αριθμημένα ΧΡΥΣΑ TECHNICS MKII και έχω πληρώσει μια περιουσία.
Και κάθε φορά που το βλέπω βλέπω ένα έργο τέχνης και όχι ένα πικάπ.
Το να πάρω μια ΑΧΡΗΣΤΗ μαλακία που παίρνουν μύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη το μόνο που μου προκαλεί είναι λύπηση για τον εαυτό μου που αποτελώ μέρος της γνωστής αλυσίδας βοκτάς της νέας γενιάς ανθρωπίνων υπάρξεων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom