1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ έχω ένα Ιντρακομ Αιρις και μιλάω μια χαρά απ το σπίτι.
το κινητό το πέταξα γιατι σε βρίσκουν όπου και να είσαι.
To i-phone είναι για κλωτσές .μιλάμε για πολλές κλωτσές…
Μιλάμε έχω τρελαθεί ..τι υπέροχο το I-phone,φοβερό το i-phone..
Ε λοιπόν μ…….ες…το κιν είναι για κλωτσες..675 euro????χαχαχαχαχαχαχαχα
Απίστευτη άπατη , λοιπόν περιμένω να γίνε χαμός εδώ ,το τηλ είναι καλό όταν πρωτοβγήκε ,τώρα το android το έχει για πρωινό με πολύ πιο λίγα χρήματα..
Έχω κι άλλο ανέκδοτο…JAILBREAK..κάντε το στο κινητό και θα βρείτε έναν υπέροχο κόσμο… κορόιδα…να πρέπει να σπάσεις το τηλέφωνο κα μην έχεις εγγύηση για να μπορείς να βάζεις clopy εφαρμογές…..ημαρτον,να μην μπορείς να αλλάξεις μπαταρία ,και τόσα πολύ αλλαγών αρχίσω..
Μάγκες 700 ευρώ για αυτό το τηλ είναι ΛΗΣΤΕΙΑ..
Και πριν το πείτε έχω 1 Samsung wave ,κάνει πιο πολλά από το μήλο με 395..(που δεν είναι και λίγα)..κλαφτέ…..
...και στου βοδιου την κολοτρυπα να μπεις,εγω θα σε βρισκω
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχχα
μη μου στεναχωρειτε το μιλφ..Τί γλώσσα μιλάτε μωρέ?Δεν καταλαβαίνω τίποτα.Πάει γέρασαααα..
εγώ άμα το παρω θα το γειώνω με το πουλί μου.Το προβλημα με το iphone 4 που οταν το ακουμπας στη κατω μερια χανει το σημα γιατι δεν το αναφερει κανενας?
Και εισαι υποχρεωμενος για να μη χανεις κλησεις,να το βαλεις σε θηκη ωστε να μη γειωνεται η κεραια με το χερι σου...
Άσε τις σπατάλες και πάρε διαρκείας να χτίσετε το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια.εγω το μπλακμπερι στορμ 9550..ειμαι αρκετα ευχαριστημενος..
Άσε τις σπατάλες και πάρε διαρκείας να χτίσετε το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια.
χτύπησε και του βανα ιώδιο και έγιανε.αυτό το κινητό που είχες,χτύπησε ποτέ?
ξέχασα,1-2 φορές και ήταν λάθος....
το πρωτο μου ειναι αυτο..Άσε τις σπατάλες και πάρε διαρκείας να χτίσετε το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια.
Ε, βέβαια... τυχαία λες οι εταιρίες λένε προσφέρονται μισθός, ασφάλιση, ΚΙΝΗΤΟ κλπ κλπ... και κάποιοι μαλάκες τσιμπάνε
Το προβλημα με το iphone 4 που οταν το ακουμπας στη κατω μερια χανει το σημα γιατι δεν το αναφερει κανενας?
εγώ έχω αυτό για το γούστοτο πρωτο μου ειναι αυτο..
εχω και ενα 8800 σιροκο εντισιον ως δευτερο,για το γουστο...