Νέα

To i-phone είναι για κλωτσές .μιλάμε για πολλές κλωτσές…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΕΧΟΥΜΕ 2010 φιλε....ξυπνα λιγο
(αν εχεις τπτ απορειες για pcm και bitrate ελα να σου τα πω..) ;)

ναι 2010 έχουμε αλλά λχ. με τέτοιο γαμάς καλύτερα από όσα τεχνολογικά παπαράκια και να πάρεις.... :birdman: :birdman: :birdman:

http://[URL unfurl="true"]www.retro-cars.net/data/media/102/austin_healey_3000_6.jpg[/img[/URL]]

Υγ. να μου μάθεις και φουριέ και νάικουιστ...
ααααααχχααχχαχαχαχα ρε μπάζα.

OP
OP
il_capitano

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Σιγααααααααααααααααααααααα

Κοψε κανα μετρο ψαρι

Παω στοιχημα οτι δεν εχεις δει ΠΟΤΕ απο κοντα ενα μικαπα 2 ποσω μαλλον να εχεις ακουσει

Ακου εκει το χαρισες

"Ναυσικαααααααααααααααααααααα"

Ασε ρε φιλε...κανε μια βολτα στα παλιατζιδικα να δεισ ποσα εχει....
αα εχω και 2 βελονες καινουριες σταντον καρατημενες,ελα να τις παρεις....
και εχω 1 παρτυ σπιτι μου ...να φωναξω φορτηγο να φερεις τα οργανα να παιξουμε μουσικη? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
θα φτασει για πικαπ ηχεια και δισκους?

OP
OP
il_capitano

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Τι σχέση έχει η χρονολογία με το βινύλιο??? :think:
για μενα φιλε τα πραγματα με τα χρονια πρεπει να μικραινουν και να γινονται φορητα,παντα με καλη αποδοση..
η να παρω walkman sony με κασσετα?

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
και εχω 1 παρτυ σπιτι μου ...να φωναξω φορτηγο να φερεις τα οργανα να παιξουμε μουσικη? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

καπετανιο μου προσεχε σε ποιον μιλας. ο φιλτατος περσονας ξερει και απο μουσικη. κι αν εχεις καμια τηλεοραση χαλασμενη μην την πετας, δωστην στον περσονα να στην επισκευασει. ξερει κι απο επισκευες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σιγααααααααααααααααααααααα

Κοψε κανα μετρο ψαρι

Παω στοιχημα οτι δεν εχεις δει ΠΟΤΕ απο κοντα ενα μικαπα 2 ποσω μαλλον να εχεις ακουσει

Ακου εκει το χαρισες

"Ναυσικαααααααααααααααααααααα"

παλιάτσο, απ τα παλιατσίδικα αγοράζουν τα σαβούρια.
όταν βρεις λιμιτεδ γκονλτ ου κουτιού κατευθείαν απ την Ιαπωνία έλα να ξανασυζητήσουμε.
μέχρι τότε μάθε διαφορική κωδικοποίηση και έλα να μας κάνεις μάθημα.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
παλιάτσο, απ τλιατσίδικα αγοράζουν τα σαβούρια.
όταν βρεις λιμιτεδ γκονλτ ου κουτιού κατευθείαν απ την Ιαπωνία έλα να ξανασυζητήσουμε.

πεστα ρε αρχηγε, με τον καθε ασχετο που μαζευτηκε εδω και θελουν να το παιξουν μουρη και παντογνωστες. ενας ειναι ο αρχηγος.

εχω κατι μπριζες σπιτι που θελουν αλλαγμα, τις αναλαμβανεις?

OP
OP
il_capitano

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
παλιάτσο, απ τα παλιατσίδικα αγοράζουν τα σαβούρια.
πρωτα πρωτα εγω δεν ειπα να το αγορασει,ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ ειπα..κι εγω ειχα μια corrola special edition του ΄74 αλλα τωρα δεν λεει μια...μου θυμηζε τα νιατα μου ομως(λες να την βαψω χρυση?)
sorry αν η γνωμη μου δεν συμβαδιζει με την δικη σου...να την αλλαξω?

OP
OP
il_capitano

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εγω δεν ειπα ποτε οτι δεν ξερει..τωρα αν γουσταρει να γρατζουναει δισκους,δικο του θεμα ειναι....οι εταιριες εχουν εγκαταληψει πικ απ και βιννυλια χρονια τωρα..αλλα αν τα θελει ο περσονας να τους το πω να τα ξαναφερουν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εγω δεν ειπα ποτε οτι δεν ξερει..τωρα αν γουσταρει να γρατζουναει δισκους,δικο του θεμα ειναι....οι εταιριες εχουν εγκαταληψει πικ απ και βιννυλια χρονια τωρα..αλλα αν τα θελει ο περσονας να τους το πω να τα ξαναφερουν...

τι λες ρε ???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρωτα πρωτα εγω δεν ειπα να το αγορασει,ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ ειπα..κι εγω ειχα μια corrola special edition του ΄74 αλλα τωρα δεν λεει μια...μου θυμηζε τα νιατα μου ομως(λες να την βαψω χρυση?)
sorry αν η γνωμη μου δεν συμβαδιζει με την δικη σου...να την αλλαξω?
με τέτοια πόστ περιμένεις να σε πάρουμε σοβαρά;

Στο τελος θα ξεχασουμε τα παντα σε αυτην την χωρα...καλο μπορει να προελθει μονο απο πασοκ με συνεργασιες με την αριστερα.μονο το πασοκ στην διαρκεια της πορειας του ειχε στις ταξεις του σοβαρα στελεχη που μεγαλωσαν την Ελλαδα.εγω ειμαι γενημενος το 1974 και την μονη περιοδο της Ελααδας που θημαμαι που ο Ελληνας ειχε λευτα στην τσεπη του ηταν την δεκαετεια το 80..τωρα με δικο μου σπιτι δουλευω τρεις!!!!δουλειες...αληθεια,μου αρεσει πολυ οπως εχει καταντησει η αστυνομια τωρα..δικαιωση τωρα!!(εκπτωση στις σιδερογροθιες!!!)α ρε Γεννηματα,να ζουσες να εβγαινες 200 χρονια πρωθηπουργος.....

Υ.Γ.
μπες ρε παλιάτσο με το px75 και άσε ρε κοκοβιέ τα καπετανάτα. δεν είναι για πασόκια κομπλεξικά οι καπιτανιές.

OP
OP
il_capitano

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1

μα δεν τον μπορω τον καραγκιοζη..γραφαμε κατι για κινητα,μπηκε και εγραψε οτι μαλ...α ηθελε Off topic οπως κανει παντα αφου εχει γραψει τις απιστευτες μαλ...ες  και σχολιαζει και πολιτικα ο γελοιος...και σχολιαζει και ολας και εχει και γνωμη....
ασε μας να πουμε τπτ για κινητα επιτελους..στην εποχη που ζεις στο μυαλο σου φασιστακι κινητα δεν υπηρχαν...

OP
OP
il_capitano

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
και για να πουμε και τπτ On topic εμενα τα κινητα με 4'' οθονη μου ερχονται πολυ μεγαλα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom