Νέα

To i-phone είναι για κλωτσές .μιλάμε για πολλές κλωτσές…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και μετα απο ολα αυτα θελει να δερνει και τα στρακια σε στριτ φαιτινγκ ο κουνελιαρης χαχα
πάνε ρώτα το νοβοσέλα τι ακούνε οι μαφιόζοι στη Σικελία...

VOCA ME ρε ανύπαρκτοι.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

το ακουγε ο Σταλιν
που δεν διανοηθηκε να σκοτωσει κανενα...

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
Του βερολίνου είναι η #1  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ της Βιέννης έχω ακούσει live βέβαια και μια χαρά ευτυχισμένος είμαι!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Επίτρεψε μου να διαφωνήσω .
Μιά και είσαι μουσικός , ξέρεις καλά πως δεν υπάρχουν απτές και μετρήσιμες , αποδεκτές τοις πάσι τέλος πάντων , μουσικές αξίες !
Η Βιεννέζικη Σχολή , ειρήσθω εν παρόδω από τα πρώτα μουσικά Πανεπιστήμια Παγκοσμίως , αν δεν με απατά η γέρικη μνήμη μου , αντλεί απ΄τα βάθη των αιώνων την << αύρα >> της .
Σα να λέμε γιά τον Καζαντζίδη ή τον Μπιθικώτση .
Ο Πέρσυς τα λέει καλά : Το σημείο έναρξης κάνει την διαφορά . ( καλά , περί αναφοράς γράφει , αλλά το αλλάζω γιά το ιντριγκαδόρικο του θέματος ) .

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Επίτρεψε μου να διαφωνήσω .
Μιά και είσαι μουσικός , ξέρεις καλά πως δεν υπάρχουν απτές και μετρήσιμες , αποδεκτές τοις πάσι τέλος πάντων , μουσικές αξίες !
Η Βιεννέζικη Σχολή , ειρήσθω εν παρόδω από τα πρώτα μουσικά Πανεπιστήμια Παγκοσμίως , αν δεν με απατά η γέρικη μνήμη μου , αντλεί απ΄τα βάθη των αιώνων την << αύρα >> της .
Σα να λέμε γιά τον Καζαντζίδη ή τον Μπιθικώτση .
Ο Πέρσυς τα λέει καλά : Το σημείο έναρξης κάνει την διαφορά . ( καλά , περί αναφοράς γράφει , αλλά το αλλάζω γιά το ιντριγκαδόρικο του θέματος ) .

Το δέχομαι υποψιαζόμενος ότι ο πέρσυ ποστάρει μανιωδώς μότσαρτ για κάποιο λόγο....

Ίσως ας πούμε λέωγωτώρα γιατί δεν μπορώ να ακούσω μότσαρτ από κάραγιαν ενώ στον λουδοβίκο είναι ιδανικός (μπας και πλησιάζω?????? :think: :think:)..... :2funny: :2funny: :2funny:

Αν εκεί πάει το θέμα στα περί βερολίνου τότε κάνω τουμπέκα.

Άλλος ο ένας, άλλος ο άλλος, κι άλλη η ερμηνεία και το interpretation (σχωράτε με δεν το ξέρω στα ελληνικά) που τους πρέπει.

Στη Βιέννη πάντως την, μετά την τέταρτη, που άκουσα, του λουδοβίκου, τα πόδια μου μια χαρά τρέμανε για κανά δύωρο αφού είχα φύγει.... :2funny: :2funny: :2funny:

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
εσύ ξές τη ροχάλα και όλα είναι πριμαβέρα.

ε αλορα πριμαβερα ε πανοραμα ε κουαζι λο στεσο ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καμμία σχέση αλλά μ'έχει πιάσει η μαλακία μου τώρα ( όχι πως με άφησε και ποτέ αλλά λέμε )  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ε αλορα πριμαβερα ε πανοραμα ε κουαζι λο στεσο ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καμμία σχέση αλλά μ'έχει πιάσει η μαλακία μου τώρα ( όχι πως με άφησε και ποτέ αλλά λέμε )  

ogni scarrafone e bello 'a mamma soia λενε στο χωριο μου.

αν καταφερεις να το μεταφρασεις θα σε δω με αλλο ματι  :grin:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Μοτσαρτ ακουγε και αυτος ....

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ogni scarrafone e bello 'a mamma soia λενε στο χωριο μου.

αν καταφερεις να το μεταφρασεις θα σε δω με αλλο ματι  :grin:
Προκειται για τραγουδι και γραφεται σωστα η τελευταια λεξη σαν sua (οχι soia ).
"Η καθε κατσαριδα ειναι ομορφη ,για τη μαμα της.."

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
έχω μανιακή εμμονή με ευφυίες που η αυτοκαταστροφικότητά τους απετέλεσε το υπέρτατο IQ test της ζωής τους.
με προσωπικότητες που το quantum leap ανάμεσα στο θεικό καλλιτέχνημα και την απόλυτη προσωπική κατάντια ηταν η καθημερινότητα.

Το "τρέχω στους δρόμους με τις πυτζάμες γιατί έγραφα και θυμήθηκα last moment ότι ξέμεινα από κρασί" μπορούσε να το αποφύγει πάντως μιας και του είχε κοστίσει πνευμονία αν θυμάμαι καλά......

Μπα...... Διορθώνω. Δεν μπορούσε............ ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom