Νέα

Το Game of Thrones επιτέλους επιστρέφει 14/4/2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα singer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 380
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα είναι ο νικητής στη διεκδίκηση του σιδηρούν θρόνου;

• Νταινέρυς Ταεγκάρυεν

Ψήφοι: 10 12,3%
  • Σέρσει Λάννιστερ

Ψήφοι: 3 3,7%
  • Τζον Σνόου

Ψήφοι: 27 33,3%
  • Τύριον Λάννιστερ

Ψήφοι: 15 18,5%
  • Μπραν Στάρκ

Ψήφοι: 10 12,3%
  • Ο Βασιλιάς της Νύχτας (Night’s King)

Ψήφοι: 7 8,6%
  • Όποιος και να είναι δεν με νοιάζει.

Ψήφοι: 9 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    81
OP
OP
singer

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.512
Πόντοι
1.056
Ποιός συγγραφέας....ξόδεψαν 55 βράδυα και κάτι εκατομύρια στο ψωλόκρυο για να γυρίσουν μια μαλακία τέρμα σκοτάδι όπου δεν φαίνεται τίποτα...δηλαδή θα άλλαζε κάτι στην ιστορία με λίγο πιο έντονο φωτισμό;
Το έβλεπα εδώ στο χωριό σε μια παλιά τηλεόραση και νόμιζα ότι φταίει η τιβι και την πάλευα μήπως δω τίποτα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.516
Πόντοι
3.936
Το έβλεπα εδώ στο χωριό σε μια παλιά τηλεόραση και νόμιζα ότι φταίει η τιβι και την πάλευα μήπως δω τίποτα.
Φιλε σοβαρά όμως και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. Ειδικά στην αρχική σκηνή δεν κατάλαβα εάν ήταν γίγαντες η μαμούθ! Πιο μαλακια επεισόδιο δεν έχω ξανά δει! Κατάντια!! Ίσως το καλύτερο ήταν η τελευταία σκηνή. Απρόβλεπτο τέλος. Τώρα αναρωτιέμαι μετά τι;;;;

OP
OP
singer

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.512
Πόντοι
1.056
Φιλε σοβαρά όμως και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. Ειδικά στην αρχική σκηνή δεν κατάλαβα εάν ήταν γίγαντες η μαμούθ! Πιο μαλακια επεισόδιο δεν έχω ξανά δει! Κατάντια!! Ίσως το καλύτερο ήταν η τελευταία σκηνή. Απρόβλεπτο τέλος. Τώρα αναρωτιέμαι μετά τι;;;;
Πάντως δεν περίμενα να πέσει τόσο άδοξα ο night king.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
Απογοήτευση αυτό το επεισόδιο.Πόυ το πάει ο συγγραφέας..,,,,,,,,,
το βασικο ολου του βιβλιου και του σηριαλ ειναι ποιος θα ανελθει τελικα στο σιδηρουν θρονο....ο ναϊτ κινγκ ηταν απλος μια τσοντα ενας αντιπερισπασμος του τελικου στοχου....η βασικη πλοκη ειναι ο ποιος θα παρει τον θρονο

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
Πάντως δεν περίμενα να πέσει τόσο άδοξα ο night king.
να εχεις γαμησει τους παντες....να εχεις δρακο ι.χ στρατο απεθαντο και να σε σκοτωνει ενα σαμιαμιδι 1.50 και 40 κιλα....τρατζικ

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ο night king τραβαει σπαθι πιο αργα κι απο τα πλανα του Αγγελοπουλου.

gymaster

Μέγας
Εγγρ.
17 Νοε 2016
Κριτικές
23
Like
11.011
Πόντοι
4.696
Περίμενα ο μπραν να κάνει κάτι αλλά τίποτα.Καθαρισε η μικρή

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
Η μαχη με τη σερσει

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
το βασικο ολου του βιβλιου και του σηριαλ ειναι ποιος θα ανελθει τελικα στο σιδηρουν θρονο....ο ναϊτ κινγκ ηταν απλος μια τσοντα ενας αντιπερισπασμος του τελικου στοχου....η βασικη πλοκη ειναι ο ποιος θα παρει τον θρονο

Αυτός ο μαυροκόρακας με 3 μάτια τα έχει δει όλα μέχρι το τέλος.Η απογοήτευση έγκειται στο ότι ο Βασιλιάς της Νύχτας έπρεπε να είναι κλειδί στο ποιος θα κυριαρχήσει στο τέλος. Μου δίνει την εντύπωση ότι έπρεπε άρον άρον να συμμαζέψουν το στόρυ και αυτό είχε συνέπειες στην πγιότητα και την πλοκή....

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.306
Πόντοι
216
Κατ εμε, καλυτερα που τον σκοτωσαν ετσι, αναμεσα στους δικους του και λιγο πριν κανει το νταλαβερι με τον Μπραν, παρα, πχ αν τον σκοτωνε ο Τζον οταν βρεθηκαν αντιμετωποι και ηταν τελειως μονος. Κι αυτο γιατι δε γινεται να μενεις μονος οταν ολος ο στρατος σου κρεμεται απο τη δικη σου ασφαλεια

Νομιζω επρεπε να αφιερωσουν ενα διλεπτο και να δειξουν την Αρυα να τους πλησιαζει, να σκοτωνει καμια δεκαρια και στο τελος να γινοταν λιγο μπαμπα μπουπα προτου πεσει τελικα ο ΝΚ, Θα ηταν πολυ πιο ικανοποιητικο, ειδικα αν εφαρμοζε και κανα κολπο απο αυτα που ειχε μαθει στην πυραμιδα και που ειχαν αφιερωθει ολοκληρα επεισοδια

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
Αυτός ο μαυροκόρακας με 3 μάτια τα έχει δει όλα μέχρι το τέλος.Η απογοήτευση έγκειται στο ότι ο Βασιλιάς της Νύχτας έπρεπε να είναι κλειδί στο ποιος θα κυριαρχήσει στο τέλος. Μου δίνει την εντύπωση ότι έπρεπε άρον άρον να συμμαζέψουν το στόρυ και αυτό είχε συνέπειες στην πγιότητα και την πλοκή....
μιλαμε ομως για ενα σηριαλ που ξεκινησε απο βιβλιο και στην πορεια τα βιβλια δεν τελειωσαν.....γενικα αν τραβουσε παραπανω χρονια θα κουραζε....ναι κι εγω πιστευω οτι ειναι κατωτερο των προσδοκιων...μια πολυ μουντη παραγωγη στο 3ο επισοδειο....η μονη ανατροπη ηταν οτι τελικα ο γαμιας του ναιτ κινγκ ηταν η αρια....και σιγουρα εχει επηρεασει ο ναϊτ κινγκ την πλοκη....πως θα πολεμησουν την σερσει μετα το πουλημα που τους εκανε; με τα λιμα; ντοθρακι αουτ ασπιλοι ελαχιστοι,,,,οποτε ναι ο ναιτ κινγκ ειναι κλειδι

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.440
Πόντοι
9.931
Τελικα ποιος σκατα ηταν ο Night’s King;;

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Θα το μάθουμε στα prequels

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Του Bran του εσκασε ο Night King διπλα, και ο τυπος ειχε ενα βλεμμα τοσο "στα αρχιδια του".
έτσι,αν το δεις ξανά θα δεις μια έκφραση απορίας στην φάτσα του ΝΚ πριν πάει να αρπάξει την σπάθα του με την στα’ρχίδια μου στάση του τριώματου...

Reality

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Η σκηνή με το κοριτσάκι-lady -τραμπούκο που συνθλίβεται από τον ευγενικό γίγαντα είναι μακράν η πιο ευχάριστη από όλο το επεισόδιο. Ο φετινός κύκλος είναι τραγικός. Διάλογοι που βγαίνουν με το ζόρι, άψυχοι ηθοποιοί, η μάχη μάλλον ήταν μόνο για κατόχους OLED γιατί εγώ στο μισό επεισόδιο έβλεπα τις 50 αποχρώσεις του μαύρου και τίποτε άλλο. Οι γυναίκες εκθειάζονται συνεχώς, οι άντρες είναι οι "άχρηστοι", η Arya είναι το απόλυτο cringe, η Melisandre δεν έδειξε ούτε ρώγα, ο Night King πρέπει να είναι το πιο αργό draw στην ιστορία του κινηματογράφου, ο Θείον είναι πολύ καλό παιδί, η Σέρσει σε όλα τα πλάνα έχει το βλέμμα της μέσης Ελληνίδας σαύρας σε βραδινή έξοδο. Η σκηνή με την βασίλισσα των δράκων και τον εμετικό αγαπούλη που πεθαίνει για πάρτη της πρέπει να γίνει sticky για τα καινούργια μέλη. Τον κρατάει στα χέρια της και φωνάζω "δώστον ένα φιλάκι μαρή έτσι για τα μάτια του κόσμου", αλλά τίποτα. Και πέθανε και ο πιο γαμάτος χαρακτήρας σε όλο το σόου (Beric) γιατί η Arya έπαιζε κρυφτό με τα ζόμπι.

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.670
Πόντοι
6.820
:erection:  :erection:  :erection:
:wanker:  :wanker:  :wanker:

Συνημμένα

• Screenshot (18).png
    Screenshot (18).png
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 37
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εγώ μάγκες έβαλα την τιβι στο ζωηρόχρωμο και μια χαρά την είδα. Και να πω την αλήθεια και λογικό μου φάνηκε αυτό το σκοτάδι. Έδειχνε το μάταιο της μάχης με τους απεθαντους. Σκοτάδι και θάνατος που δεν έβλεπες από που έρχεται. Παίζει η Αρυα να πήρε μορφή απεθαντου ώσπου να πλησιάσει τον Ν.Κ. Έτσι κι αλλιώς το μπορεί. Έκανε και το κολπακι με την αλλαγή χεριού, που το είχε ξανακάνει και γειά στους παγωμένους. Μια χαρά πήγε το επεισόδιο. Χορτάσαμε μακελειό. Τη μεγάλη εντύπωση μου την έκανε η αταραξία του Μπραν και η απορία του Ν.Κ μπροστά στην αταραξία αυτή. Τι στην ευχή βλέπει ο αυτοκινούμενος στα οράματα απορώ.....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.440
Πόντοι
9.931
Εγώ μάγκες έβαλα την τιβι στο ζωηρόχρωμο και μια χαρά την είδα. Και να πω την αλήθεια και λογικό μου φάνηκε αυτό το σκοτάδι. Έδειχνε το μάταιο της μάχης με τους απεθαντους. Σκοτάδι και θάνατος που δεν έβλεπες από που έρχεται. Παίζει η Αρυα να πήρε μορφή απεθαντου ώσπου να πλησιάσει τον Ν.Κ. Έτσι κι αλλιώς το μπορεί. Έκανε και το κολπακι με την αλλαγή χεριού, που το είχε ξανακάνει και γειά στους παγωμένους. Μια χαρά πήγε το επεισόδιο. Χορτάσαμε μακελειό. Τη μεγάλη εντύπωση μου την έκανε η αταραξία του Μπραν και η απορία του Ν.Κ μπροστά στην αταραξία αυτή. Τι στην ευχή βλέπει ο αυτοκινούμενος στα οράματα απορώ.....

Έτσι ακριβώς, το επεισόδιο επρεπε να είναι σκοτεινό γιατί δείχνει την μάχη μεταξύ του καλού και του κακού, του θανάτου εναντίον της ζωής.

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
501
Πόντοι
306
To σκότος που είχε η εικόνα εμένα μου έδωσε έναν ρεαλισμό που δύσκολα βλέπεις σε τέτοιες παραγωγές.
Μέτα από αυτό το επεισόδιο με την μουσική στο ανωτέρω level με της εικόνες όλων τον ηρώων να είναι ετοιμοθάνατοι και στο τέλος να καθαρίζει την μπουγάδα το 40 κιλό κοριτσάκι απλά έπος.
Η Αριά πετάχτηκε σαν τον άγιο Γεώργιο και τον ξεπάτωσε τον Night King.
Ο κόσμος έχει πολλές διαφορετικές γνώμες και είναι πάντα γκρινιάρης δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτή είναι η έμπνευση του δημιουργού και τέλος.
Πιστεύω ότι έχει πολλά να δώσει ακόμα και θα γίνουν ανατροπές πάντως βλέπω ένα τέλος που πολλοι θα ξενερώσουν άλλα αυτήν την σειρά την θυμάσαι επειδή έχει γκρεμίσει όνειρα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom